Vind isolatiebedrijven in Den Bosch

Op zoek naar isolatiebedrijven in Den Bosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Den Bosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Den Bosch

 • Mijn Groene Woning

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Mijn Groene Woning is ontstaan uit expertise in de duurzaamheid en expertise in de bouw. Kay oprichter van Mijn Groene Woning zit nu 8 jaar in de duurzaamheid. Van energie zaken, laadpalen, isolatie, zonnepanelen etc. Dit zorgt voor een sterk en goed passend advies. Wesley is mede eigenaar van Mijn Groene Woning en heeft veel expertise in de bouw en afbouw. Hierdoor kunnen wij niet alleen klanten goed adviseren maar zaken goed en netjes uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoer van Dak-Isolatie en Gips Afbouw. Of het nu om een koof gaat, voorzetwanden of tussenwanden. Onze missie Niemand weet wat de toekomst brengt. Dit neemt niet weg dat wij allen ons steentje bij kunnen dragen aan een duurzame wereld. Of het nu gaat om energie besparen, energie duurzaam opwekken, minder gas te verbruiken of bewustwording te creëren. Elke stap in de juiste richting is er een! Mijn Groene Woning werkt alleen met duurzame producten. Veelal wordt isolatie uitgevoerd met chemisch materiaal waar wij zeker geen voorstander van zijn. Wij doen goed research naar de herkomst en werking van onze producten zodat de eindklant, mogelijk u in dit geval, milieu bewust bezig is en ook direct zijn of haar steentje bijdraagt aan een betere wereld. Kijk op onze website voor meer informatie Op LinkedIn zijn wij zeer actief en ziet u ook veel klussen voorbij komen.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Fijne partij!
 • Wand & Plafond Specialist

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.7588 reviews

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand of een wand van giboblokken in uw huis door geluidsoverlast of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - gibowanden monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - Schilderklare / behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Heel goed. Ik heb mijn plafond in een flat laten isoleren om het geluid tegen te gaan.Snel werk, goede afwerking. Dus heel tevreden.
 • fortuin timmerwerken

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews

  Fortuin isolatie BV WIJCHEN Zolder isolatie - Knauf timberframe glaswol - pir - kingspan - unidekisolatie - isovlas - gips - agnes - piff Kelder/vloer isolatie Spouwmuur isolatie - Knauf supafil cavity - hr ++ parels - voorzet wand Dakramen Epdm

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  werk snel en goed uitgevoerd
 • Gaffert

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Gaffert is gespecialiseerd in het isoleren van woningen en utiliteitsbouw met de innovatieve techniek van reflectie in plaats van conventionele isolatiematerialen. Met een gemotiveerd team van eigen medewerkers gaan wij voor betrouwbaarheid, kwaliteit en SUPERHOGE isolatiewaardes, zodat u als klant optimaal profiteert van enorme besparing op energiekosten en een comfortabele woonomgeving. Ons reflectie-isolatiemateriaal is 100% veilig voor uw gezondheid, en is 100% recyclebaar. Uiteraard is het geregistreerd bij Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheid. Wij hebben uitgebreide garantievoorwaarden en zijn pas tevreden als u dat bent!

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Superbedrijf ! Komt afspraken goed na. Over alles was een goede en duidelijke communicatie. Een aanrader !
 • DSN isolatie

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Bij DSN isolatie staat kwaliteit voorop. Onze ervaren monteurs zullen per woning/situatie bepalen welke isolatie methode het beste toegepast kan worden. Elke woning is anders, daarom komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en ontvangt u een offerte op maat. Wij werken met PIF isolatie. PIF isolatie is een folie die stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating combineert. Hierdoor ontstaat een uniek isolatiemateriaal dat het gehele warmteverlies van de woning isoleert. Ondanks een geringe dikte wordt een zeer hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer tevens beschermd tegen vocht. PIF isolatie is leverbaar in diverse diktes; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Om de levensduur van de folie te blijven garanderen wordt het aluminium bij PIF Isolatie beschermd door extra luchtkamers. Hierdoor blijft het aluminium beschermt, kan hij niet verouderen en blijft het aluminium de warmtestraling weerkaatsen. DSN isolatie is PIF Certified installateur. Wij werken volledig volgens de voorschriften. Dit biedt u 15 jaar garantie op uw isolatie. Tevens nemen wij ook renovatie werkzaamheden aan, zoals; dak onderhoud, sloopwerkzaamheden, afwerken van ruimtes, keukens, Badkamers etc. Voor meer informatie of een offerte op afstand ga naar www.DSN-isolatie.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Top kwaliteit geleverd. Snelle afspraak. Prettig in de omgang! Aanrader!!
 • Bijveld Gibo Bouw V.O.F.

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews

  Bijveld Gibo Bouw is een bedrijf wat zelfstandig werkt zonder personeel, al meer dan 25 jaar. Ik werk hoofdzakelijk voor aannemers. Mijn werkzaamheden zijn dan profielen stellen, gipswanden zetten, freeswerk en wat al meer. Daarnaast neem ik ook opdrachten aan van uiteenlopende aard zoals; sloopwerkzaamheden, allerlei bouwwerkzaamheden in en om het huis, metsel- en timmerwerk, loodgieterswerk, elektra, en stucwerk. U ziet het , ik ben een allround bedrijf die eerlijkheid tegenover de klant hoog in het vaandel heeft staan tegen een uiterst scherpe prijs.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Theo is een topper. Hij heeft mijn garage geïsoleerd en ook nog geregeld dat er een raam ingezet is. Binnenkant is netjes afgewerkt. Alles conform afspraak en mooi op tijd.
 • Antonis Dakonderhoud

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews

  Heeft u problemen met uw dak, of ontstaat er een lekkage door bijvoorbeeld een storm, Dan staat antonis dakonderhoud 24/7 voor u klaar. met onze 24/7 service kunnen wij zo snel mogelijk bij u langskomen om u van dienst te zijn. Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit, zodat we u precies kunnen informeren over de conditie van uw dak. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van dakwerk zijn wij uw vakman!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Fijne vent, niet goedkoop, maar betrouwbaar, snel en behulpzaam. Dat is een hoop waard. Ik zou hem nog een keer inhuren.
 • Dak- en Klusbedrijf Eigen Huis

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews

  Neem contact op via onze web site eigenhuis-dakdekker EigenHuis is een naam die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Zowel voor particulieren, als ook voor grootschalige projecten; nieuwbouw en bestaande bouw. Specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkage Een daklekkage komt nooit gelegen. Wij begrijpen dat als geen ander. Dak en Klusbedrijf EigenHuis is al meer dan 20 jaar specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkage. Wij zijn binnen 24 uur bij u om het probleem te bekijken. U krijgt van ons meteen een duidelijke offerte en zo nodig voeren we direct een noodreparatie uit om de overlast in huis te stoppen. Maar ook om schade op de lange termijn te voorkomen, want langdurige daklekkage kan funeste gevolgen hebben voor de dakconstructie door houtrot en waterschade. Snel, vakkundig, voordelig Met onze 24-uur spoedservice kunnen wij het probleem meteen bij de kop pakken. Wij voeren zo snel mogelijk de dakreparatie uit die nodig is om de daklekkage of andere probleem definitief te verhelpen. Wij leveren vakwerk en zorgen ervoor dat u niet onnodig op kosten gejaagd wordt. Materialen en technieken EigenHuis is gespecialiseerd in het bedekken van hellende en platte daken. Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder project is anders dan het vorige en vraagt zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van materialen en technieken. Tip Met regelmatig dakonderhoud voorkomt u daklekkage en verlengt u de levensduur van uw dak. Wij bieden onderhoudscontracten op maat. Als u last hebt van daklekkage, neem dan contact met ons op via eigenhuis-dakdekker Wij nemen dan snel contact met u op. Hebt u nog vragen of is iets u niet duidelijk? Vraag het ons gerust Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan op eigenhuis-dakdekker Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet EigenHuis. (Woordvoerder : M.v.uden)

  Laatste review:

  Zeer tevreden over de uitgevoerden werkzaamheden van eigenhuis. Plat dak netjes en vakkundig vervangen en geïsoleerd. Professioneel geholpen en de gemaakte afspraken nagekomen. Ik kan dit bedrijf dus van harte aanbevelen!
 • dakwerkersbedrijf t'hoogtepunt

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Nog geen reviews

  ik heb al een jaar of 12 ervaring wat betreft het gebied op daken zowel platte bitume daken als bijv pannen daken of het maken van leien daken ik werk dan wel is waar pas een klein jaartje voor mezelf maar lever de kwaliteit als elk ander proffesioneel bedrijf alleen heb ik geen dure omkosten en vaste lasten waardoor ik mijn meter prijzen aangenaam laag kan houden tegenover de concurent ben je benieuwd na de prijzen en de kwaliteit van mij bedrijf twijfel dan niet en vraag een offerte aan en je zult zien en merken dat het scherp en profesioneel mee omgegaan word ik zie iedereens aanvraag graag tegemoet gr

 • BROA vloerisolatie

  Isolatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.4 van 54.4516 reviews

  BROA vloerisolatie - een mooi groeiend bedrijf gespecialiseerd in TONZON isolatiesystemen voor hout en betonvloeren. Reeds sinds 2012 erkend adviseur en installateur van TONZON isolatie. Wij gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Van begin tot nazorg, daar staan wij voor. Wij werken met 3 erkende monteurs voor TONZON als onderaannemer op projecten. Hierdoor hebben wij meer dan duizenden vierkante meters aan ervaring mogen opdoen. Nieuwsgierig geworden naar hoe wij vochtproblemen en warmteverlies oplossen? Neem gezellig eens een kijkje op onze website of onze Facebookpagina. BROA vloerisolatie B.V. , TONZON specialist uit Brabant.

  Laatste review:

  Waterdichte isolatie -

  BROA heeft keurig mijn opdracht uitgevoerd. Het is op een vakkundige manier gedaan en de afspraken zijn netjes nagekomen. Communicatie verliep goed en als verassing ook nog een filmpje gekregen met het resultaat van de werkzaamheden onder de vloer. Kortom top ervaring!

Populaire lokale isolatiebedrijven in Den Bosch

Andere vakmensen in Den Bosch

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur