Vind dakdekkers in 's-Hertogenbosch

Op zoek naar dakdekkers in 's-Hertogenbosch? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Den Bosch

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85247 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is vriendelijk, geeft goed advies, en heeft de klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Firma Gerritsen
  Firma Gerritsen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Ik ben werkzaam op alle aspecten van een dak. Van het oplossen van een acute lekkage tot het verzorgen van grotere klussen. Na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik in 2023 mijn eigen bedrijf begonnen. Ik geef op mijn werkzaamheden 5 jaar garantie.

  Laatste review:
  Snel en vakkundig!
 • Dak en klusbedrijf de lelie
  Dak en klusbedrijf de lelie
  Beoordeling: 4.2 van 54.25203 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Welkom op ons profiel de lelie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren vakmensen die alleen voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan. We bieden geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan.  10 Jaar Garantie!  Betrouwbaar & Goed Advies  Scherpste Prijzen  Snelle Service  Rapport voor Verzekering  Gespecialiseerde Vakmannen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Very good professionals and job went very smooth without any disturbance.
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, komt afspraken na, vriendelijke jongens, netjes gewerkt tegen een eerlijke prijs.
 • Dakspecialist Aktas
  Dakspecialist Aktas
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Dakspecialist Aktas is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, goede communicatie en klus kon snel gedaan worden
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85161 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer goede service en kwaliteit geleverd.
 • Cherdakonderhoud
  Cherdakonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Meer dan 15 jaar dak ervaring

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Naar tevredenheid is ons dak gerepareerd. Vakbekwaam, snelle reactie en uitvoering.
 • nlroof
  nlroof
  Beoordeling: 3.4 van 53.4517 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  We zijn NLROOF . We helpen mensen al een lange tijd , met meer dan 80% daarvan tevreden klanten zijn . We weten zeker dat u ook er tussen gaat zitten , we realiseren alles van a tot z. 🛠 Onderhoud op het dak 🏠 Dakrenovatie en meer 🕵🏽‍♂️ Bel/mail voor de Dakinspectie ✔️ Waar kwaliteit voor op gaat Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Nederland, dan kan nlroof je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Update: Puntjes op de "i" komen ze niet na! 3 keer gevraagd, 3 keer beloofd. 0 keer uitgevoerd! Sliepen achter het stuur volgens de buren... Na wat onduidelijkheden over startdatum is NL Roof een zeer geschikte partner gebleken. Goede communicatie, duidelijk over extra te verrichten werkzaamheden (prijs per m2 is o.b.v. van gevraagde klus, onverwachte extra's kunnen soms gebeuren). Ze sturen tussendoor foto's...voor en na foto's en bellen bij plan veranderingen. Een klein verdwaald steentje heeft een glaspaneel van de buren beschadigd en ze hebben (tot nu toe) adequaat gehandeld om het op te lossen.
 • pro dakonderhoud
  pro dakonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  PRO DAKONDERHOUD -lood en zink werk -dakrenovatie bitumen/pannen daken -dakpannen leggen/ reinigen en coaten -isoleren van pan/platte daken -sloop werkzaamheden -dakgoten -schoorsteenvegen/voegen -tot 10 jaar garantie -dak lekkage ? Hoe werken wij? U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prettig contact met goed resultaat waarbij zowel reparaties aan de dakgoot, schoorsteen als ook het dak van de bijkeuken of vervangen voor een scherpe prijs
 • Peeters Dak Totaal
  Peeters Dak Totaal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8577 reviews
  Dakdekker in Den Bosch

  Goedendag ,ik ben jan peeters van peetersdaktotaal,wij zijn gespecialiseerd in o.a :dakwerken,lood en zinkwerken,voegwerk,bitumendaken,schoorsteenrenovaties,graag gaan wij met u in zee om een dergelijke reparatie of offerte te maken ,mvg jan peeters peetersdaktotaal.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Na een stormschade aan het dak, heeft het bedrijf prima advies gegeven en de schade op vakkundige wijze voor een goede prijs snel gerepareerd. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en beleefd.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Den Bosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 821 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Den Bosch

Informatie over dakdekkers in 's-Hertogenbosch

Wil je een complete dakrenovatie of de reparatie van een daklekkage uitbesteden? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met professionele dakdekkers uit de regio ‘s-Hertogenbosch die je opdracht vakkundig kunnen uitvoeren. Vakmannen uit de provincie Noord-Brabant met jarenlange ervaring, die kunnen ontzorgen en een duurzaam resultaat kunnen garanderen. Onze vakmannen nemen je klus graag voor je uit handen.

Enkele dakdekkers uit Den Bosch voor je op een rij

Werkspot werkt met de beste vakmannen uit de regio ‘s-Hertogenbosch. We koppelen je graag aan de juiste partij voor je klus. Plaats je een klus op Werkspot? Dan zetten wij je aanvraag uit bij onze dakdekkers uit de regio ‘s-Hertogenbosch. Beschikbare vakmannen zullen bij interesse contact met je opnemen, zodat je zelf kunt kiezen met wie je een samenwerking aangaat. Het loont bovendien om te werken met een vakman uit de regio. Deze is namelijk snel ter plaatse, waardoor je bespaart op bijkomende voorrijkosten. Bovendien hebben vakmannen uit de regio vaak een een reputatie hoog te houden, waardoor je kunt rekenen op een gemotiveerde vakman.

Kies voor een kwalitatieve dakdekker uit ‘s-Hertogenbosch

Huur je een vakman in via Werkspot? Dan kun je er van uitgaan dat je opdracht op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Allereerst moet iedere vakman op Werkspot voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo moet hij ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, goed verzekerd zijn en over de juiste branchegerelateerde certificaten voldoen. Daarnaast werken we met een reviewsysteem waarmee iedere klant na een opdracht een review kan achterlaten. Doordat we het niveau van onze vakmannen nauwlettend in de gaten houden en bij negatieve reviews het probleem bij de bron aanpakken, kunnen we garanderen dat je een professionele vakman in huis haalt. Onze loodgieters leveren topwerk waar we trots op zijn.

Laat de klus klaren door dakdekkers uit ‘s-Hertogenbosch

Naast reparaties of renovaties aan je dak, kun je bij onze dakdekkers uit de regio Den Bosch ook een onderhoudscontract afsluiten. Het dakdekkersbedrijf komt dan eens in de zoveel tijd bij je lang om de staat van je dak te controleren en mogelijke verstoppingen, beschadigingen of slijtage te verhelpen. Informeer daarom voorafgaand aan de samenwerking bij de dakdekker naar welke diensten hij kan leveren.

Je opdracht in Den Bosch via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in ‘s-Hertogenbosch, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Den Bosch

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt