Vind ontwerpers in Den Bosch

Op zoek naar ontwerpers in Den Bosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Den Bosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Den Bosch

 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 4.3 van 54.35111 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Bouwbureau Brok

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Studio stockx Interieurdesign

  Ontwerper in Den Bosch

  Nog geen reviews

  Hoe maak je van je interieur een geheel? Hoe zorg je voor een opgeruimde kinderhoek? Hoe maak je een fijne indeling bij nieuwbouw of verbouw? Waar start ik met de verbouwing van mijn jaren 30 huis? We starten met goed te luisteren naar je wensen en gaan samen met jou op zoek naar de vraag achter de vraag. Zo komen we tot een verrassend, tijdloos interieur wat bij jou past. Stapsgewijs ontwikkelen we samen met jou een compleet plan waar je of zelf mee van start kunt. We denken graag met je mee!

 • Architectenburo Mark Willems

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 4.2 van 54.253 reviews

  Architectenburo Willems verzorgt het complete traject, van ontwerp tot en met bouwbegeleiding. U kunt bij ons al terecht als u nog slechts een idee of wens heeft geformuleerd. We helpen u graag om uw wensen wat concreter te maken en om het idee te toetsen (financieel, bestemmingsplan, welstand). Wij helpen u graag met het inventariseren en vastleggen van de wensen en eisen voor uw nieuwe gebouw of verbouwing. Ontwerpen gaat over het juiste idee krijgen en het idee juist krijgen. Architect Mark Willems helpt u om samen uw unieke bouwplan te creëren. Met een goede voorbereiding gaan we op avontuur: een heldere visie vormt het vertrekpunt. Een goed idee is nog geen passende oplossing. De oplossing is vaak een mix van uw wensen, de mogelijkheden op uw perceel, en de financiële mogelijkheden. Wat is de meest optimale balans tussen deze onderdelen? Onze aanpak levert succesvolle oplossingen en diensten op. Daarom werkt een groot aantal opdrachtgevers/aannemers langdurig met ons samen. Voor ons is dat de ultieme blijk van waardering. Architectenburo Willems

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  top gegaan allemaal ! super snel en betrouwbaar
 • Architectenbureau Huib Koman

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews

  Ontwerp en architectuur moet laagdrempelig zijn, voor iedereen toegankelijk zoals een schetssessie, ontwerp voegt altijd waarde toe, iets wat je aandacht geeft wordt beter, daarom werk ik graag aan projecten van begin tot einde Slimme oplossingen leiden tot meer kwaliteit voor hetzelfde geld, door creatief en anders te durven denken. abHK streeft naar praktische en scherpzinnige oplossingen voor uw vraagstuk.

  Laatste review:

  In januari hebben we een huis gekocht. Voordat we zijn gestart met de verbouwing hebben we Huib gevraagd om mee te denken en adviseren over de verbouwing. Door middel van een schetssessie heeft Huib ons de mogelijkheden van het huis laten zien. Hij denkt zonder kaders, zoekt naar oplossingen en heeft haalbare idee. Hij luistert goed naar je wensen en weet met smaak en creativiteit een beeld te vormen. Zonder deze sessie waren we heel anders de verbouwing in gegaan. Met een heldere visie maak je gemakkelijker de juiste beslissing.
 • Veerdonk Projecten

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Veerdonk Projecten is een ervaren bouwpartner! Mijn specialiteit ligt vooral in het, volgens afspraak, afleveren van een goed project. Als het gaat om vloeren, een hele verbouwing of enkel begeleiding: duidelijkheid en goed werk zijn speerpunten. Eén tak van mijn bedrijf zijn vloeren (LET OP: ALTIJD INCLUSIEF LEVEREN MATERIAAL): - gietvloeren, - PVC vloeren, - Houten vloeren, - Industriële vloeren.... we hebben alles in huis. Daarnaast is projectmanagement, bouwbegeleiding, directievoering iets waarbij ik me helemaal thuis voel. Er zijn altijd vragen en misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Laat mij u helpen dan met: - vergunning, - tekeningen, - juiste aannemer, - architect etc etc Met een zeer ruime ervaring in de bouw, van particulier tot zakelijk en op diverse disciplines. Ik laat u graag zien en horen wat ik voor u kan doen.

  Laatste review:

  Houten vloer of parketvloer leggen -

  Super samengewerkt met Euan en Dirk. Topteam
 • Alobeid

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  ALOBEID - Interieurarchitecten EN renovatie: Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw Het maken van bouwkundige tekeningen voor nieuwbouw en renovatie. Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. - We zijn actief in heel Nederland. - Ik ben een actieve architect sinds 2005 met veel ervaring in nieuwbouw en renovatie . - Ervaring ook buiten Nederland.

  Laatste review:

  Vriendelijke mensen en goed georganiseerd, goede kwaliteit geleverd en goed prijs.
 • L’Ameli Interiordesign

  Ontwerper in Den Bosch

  Nog geen reviews

  L'Ameli Interiordesign is een jong startend interieurontwerpstudio waar u terecht kunt voor 2D én 3D interieurontwerp, interieuradvies en styling. Bij elk interieurontwerp of advies kunt u het volgende van ons ontvangen: een moodboard, plattegrond(en), kleur- en materiaalstalen, 2D en/of 3D visuals (fotorealistische beelden), eventuele maatwerktekeningen en een productboek. We kunnen zelfs een 3D video maken van uw woning! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan een GRATIS en vrijblijvend intakegesprek in bij ons op kantoor in Den Bosch óf bij u thuis! Tijdens deze kennismaking gaan we het over uw wensen en eisen hebben en kijken we wat L’Ameli Interiordesign voor u kan betekenen. Na het intakegesprek hebben wij meer inzicht in de opdracht en zal er een offerte worden opgesteld voor u. Neem een kijkje op mijn website en social media om meer te lezen over L’Ameli Interiordesign en een aantal van mijn projecten te zien.

 • ICM Design

  Ontwerper in Den Bosch

  Nieuw op Werkspot

  Als designbureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren van 3D visualisaties, 3D/2D plattegronden en conceptuele ontwerpen. Snel, makkelijk en betaalbaar! Wilt u weten wat de kansen zijn voor uw nieuw te bouwen object of van uw huidig object? Wij helpen u graag uw wensen te vertalen naar haalbare ontwerpen kijkend naar de kosten, wet en regelgeving en natuurlijk uw ambitie.

 • Jasper Verhey

  Ontwerper in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  U moet zich goed voelen in uw eigen huis. Vanaf het moment dat u het idee heeft om uw woning aan te passen ben ik u van dienst. Vanaf het ontwerp denk ik met uw wensen mee en werk ik samen met u toe naar de realisatie van de aanpassing. Of dit nu om uw woonkamer, badkamer, keuken, kast of andere delen in uw woning gaat, met kennis van alle aspecten ben ik 1 aanspreek punt van idee tot en met nazorg.

  Laatste review:

  Totaal ontwerp en renovatie begeleiding van onze nieuwe woning. Jasper heeft ons van ontwerp tot de volledige bouwbegeleiding geholpen met het verbouwen van ons huis. Hij heeft ontwerpen gemaakt, eerst in 2D. Toen we daar een beslissing in hadden gemaakt heeft hij alles uitgewerkt in 3D. Hierbij had hij ook zelfs 360graden foto's waardoor we echt een idee kregen hoe het eruit kwam te zien. Er was altijd ruimte voor aanpassingen, ook toen we in een later stadium de keuken toch iets anders wilden. Qua bouwbegeleiding heeft Jasper ons ontzettend geholpen door aanspreekpunt te zijn voor alle werklui en er een strikte planning op na te houden. Dit scheelt heel veel stress, raad ik iedereen aan! Hij let op details, alles was af. Ook na de afronding van de bouw bleef hij goed bereikbaar en aanspreekbaar voor vragen. Heel prettig samengewerkt en zijn geld meer dan waard!

Populaire lokale ontwerpers in Den Bosch

Andere vakmensen in Den Bosch

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur