Vind ontwerpers in Den Bosch

Op zoek naar ontwerpers in Den Bosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Den Bosch

 • Bouwadvies Betuwe
  Bouwadvies Betuwe
  Beoordeling: 4.4 van 54.45121 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Alles precies volgens afspraak afgehandeld
 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. U ontvangt binnen enkele minuten een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag! Bekijk onze website voor meer informatie (of om direct een offerte aan te vragen). www. mijnconstructeur. nl

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Professioneel, uitgebreide constructie binnen 1 dag! Contact verloopt via alle kanalen zeer makkelijk en snel (ook buiten kantoortijden) Hij denkt mee en is flexibel. Prijs ook schappelijk. Zou hem zeker aanbevelen.
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Super goed en snel geregeld ! Van chat naar aanvraag en vergunning verleend in 5 weken ! Timothy en partner heel goed gedaan ! Prijstechnisch heel goed en makkelijk en professioneel in omgang , volgende tekening wordt ook door jullie gedaan! Niks meer dan lof in de gang van zaken
 • Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  Maatwerk bouwkundig advies sinds 2017. Onderhoud | Renovatie | Verduurzaming | Herbestemming | Tekenwerk | Ontwerp | Wet-/regelgeving | Aankoop | Gebrekenonderzoek | Kostenramingen | Subsidieaanvragen

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  We willen een braai room concept ontwerpen. Mark was behulpzaam. Professioneel. Efficiënt. Hij nam de tijd om langs te komen en twee keer de ruimte op te meten. Droeg ook ontwerpideeën aan. Maakte niet alleen de tekeningen, maar legde ze ook voor aan 3 verschillende bouwers voor de kosten. Een echte aanrader om met Mark te werken.
 • Studio stockx Interieurdesign
  Studio stockx Interieurdesign

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Den Bosch

  Hoe maak je van je interieur een geheel? Hoe zorg je voor een opgeruimde kinderhoek? Hoe maak je een fijne indeling bij nieuwbouw of verbouw? Waar start ik met de verbouwing van mijn jaren 30 huis? We starten met goed te luisteren naar je wensen en gaan samen met jou op zoek naar de vraag achter de vraag. Zo komen we tot een verrassend, tijdloos interieur wat bij jou past. Stapsgewijs ontwikkelen we samen met jou een compleet plan waar je of zelf mee van start kunt. We denken graag met je mee!

 • MoorsCode

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Den Bosch

  MoorsCode

 • Architectenburo Mark Willems
  Architectenburo Mark Willems
  Beoordeling: 4.2 van 54.253 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  Architectenburo Willems verzorgt het complete traject, van ontwerp tot en met bouwbegeleiding. U kunt bij ons al terecht als u nog slechts een idee of wens heeft geformuleerd. We helpen u graag om uw wensen wat concreter te maken en om het idee te toetsen (financieel, bestemmingsplan, welstand). Wij helpen u graag met het inventariseren en vastleggen van de wensen en eisen voor uw nieuwe gebouw of verbouwing. Ontwerpen gaat over het juiste idee krijgen en het idee juist krijgen. Architect Mark Willems helpt u om samen uw unieke bouwplan te creëren. Met een goede voorbereiding gaan we op avontuur: een heldere visie vormt het vertrekpunt. Een goed idee is nog geen passende oplossing. De oplossing is vaak een mix van uw wensen, de mogelijkheden op uw perceel, en de financiële mogelijkheden. Wat is de meest optimale balans tussen deze onderdelen? Onze aanpak levert succesvolle oplossingen en diensten op. Daarom werkt een groot aantal opdrachtgevers/aannemers langdurig met ons samen. Voor ons is dat de ultieme blijk van waardering. Architectenburo Willems

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  top gegaan allemaal ! super snel en betrouwbaar
 • Veerdonk Projecten
  Veerdonk Projecten
  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  Veerdonk Projecten is een ervaren bouwpartner! Mijn specialiteit ligt vooral in het, volgens afspraak, afleveren van een goed project. Als het gaat om vloeren, een hele verbouwing of enkel begeleiding: duidelijkheid en goed werk zijn speerpunten. Eén tak van mijn bedrijf zijn vloeren (LET OP: ALTIJD INCLUSIEF LEVEREN MATERIAAL): - gietvloeren, - PVC vloeren, - Houten vloeren, - Industriële vloeren.... we hebben alles in huis. Daarnaast is projectmanagement, bouwbegeleiding, directievoering iets waarbij ik me helemaal thuis voel. Er zijn altijd vragen en misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Laat mij u helpen dan met: - vergunning, - tekeningen, - juiste aannemer, - architect etc etc Met een zeer ruime ervaring in de bouw, van particulier tot zakelijk en op diverse disciplines. Ik laat u graag zien en horen wat ik voor u kan doen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer slechte ervaring. Veerdonk projecten komt afspraken niet na, communiceert niet, houdt zich niet aan planning en levert kwalitatief zeer slecht werk
 • Alobeid
  Alobeid
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  ALOBEID - Interieurarchitecten EN renovatie: Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw Het maken van bouwkundige tekeningen voor nieuwbouw en renovatie. Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. - We zijn actief in heel Nederland. - Ik ben een actieve architect sinds 2005 met veel ervaring in nieuwbouw en renovatie . - Ervaring ook buiten Nederland.

  Laatste review:
  Vriendelijke mensen en goed georganiseerd, goede kwaliteit geleverd en goed prijs.
 • Jasper Verhey
  Jasper Verhey
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Ontwerper in Den Bosch

  U moet zich goed voelen in uw eigen huis. Vanaf het moment dat u het idee heeft om uw woning aan te passen ben ik u van dienst. Vanaf het ontwerp denk ik met uw wensen mee en werk ik samen met u toe naar de realisatie van de aanpassing. Of dit nu om uw woonkamer, badkamer, keuken, kast of andere delen in uw woning gaat, met kennis van alle aspecten ben ik 1 aanspreek punt van idee tot en met nazorg.

  Laatste review:
  Totaal ontwerp en renovatie begeleiding van onze nieuwe woning. Jasper heeft ons van ontwerp tot de volledige bouwbegeleiding geholpen met het verbouwen van ons huis. Hij heeft ontwerpen gemaakt, eerst in 2D. Toen we daar een beslissing in hadden gemaakt heeft hij alles uitgewerkt in 3D. Hierbij had hij ook zelfs 360graden foto's waardoor we echt een idee kregen hoe het eruit kwam te zien. Er was altijd ruimte voor aanpassingen, ook toen we in een later stadium de keuken toch iets anders wilden. Qua bouwbegeleiding heeft Jasper ons ontzettend geholpen door aanspreekpunt te zijn voor alle werklui en er een strikte planning op na te houden. Dit scheelt heel veel stress, raad ik iedereen aan! Hij let op details, alles was af. Ook na de afronding van de bouw bleef hij goed bereikbaar en aanspreekbaar voor vragen. Heel prettig samengewerkt en zijn geld meer dan waard!

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Den Bosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 52 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Den Bosch

Andere vakmensen in Den Bosch

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt