Vind ontwerpers in Schijndel

Op zoek naar ontwerpers in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Schijndel

 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. U ontvangt binnen enkele minuten een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag! Bekijk onze website voor meer informatie (of om direct een offerte aan te vragen). www. mijnconstructeur. nl

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Professioneel, uitgebreide constructie binnen 1 dag! Contact verloopt via alle kanalen zeer makkelijk en snel (ook buiten kantoortijden) Hij denkt mee en is flexibel. Prijs ook schappelijk. Zou hem zeker aanbevelen.
 • Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Maatwerk bouwkundig advies sinds 2017. Onderhoud | Renovatie | Verduurzaming | Herbestemming | Tekenwerk | Ontwerp | Wet-/regelgeving | Aankoop | Gebrekenonderzoek | Kostenramingen | Subsidieaanvragen

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  We willen een braai room concept ontwerpen. Mark was behulpzaam. Professioneel. Efficiënt. Hij nam de tijd om langs te komen en twee keer de ruimte op te meten. Droeg ook ontwerpideeën aan. Maakte niet alleen de tekeningen, maar legde ze ook voor aan 3 verschillende bouwers voor de kosten. Een echte aanrader om met Mark te werken.
 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  kon snel langskomen en vlug ook de tekening klaar. heel vriendelijk en gaf graag advies met de algemene constructie. alles precies goed
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Priscilla has been an excellent help. She was responsive, timely and went well above and beyond to help us out. We were clueless about the stuff that needed to be done. She not only made professional drawing work for us but also helped us understand the local systems better as that can be a challenge as an expat. This has been an amazing experience with Designed by Lans - and we highly recommend them.
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Kamiel, Kerem and Kamil were simply amazing. The old kitchen was removed and the room prepared with the necessary elements in electricity, water and walls. Kamil led the communications before, during and after the work and he was always accessible and communicative. They are hard workers with a flexible and willingness to help mindset. It was a real pleasure and I will contact them again if anything is needed in the future.
 • Zwijsen Architectuur
  Zwijsen Architectuur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Schijndel

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Schijndel, dan kan Zwijsen Architectuur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Bouwbureau Brok
  Bouwbureau Brok
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Studio Verde

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Schijndel

  Met Studio Verde stap ik af van de vooroordelen en laat ik zien dat duurzaamheid mooi is, klasse heeft en past bij iedere interieur-wens. Samen met jou ga ik het avontuur aan om een ontwerp neer te zetten wat in één adem samengaat met de levens welke zich in het huis afspelen. In het plan komen natuurlijk materiaal, tijdloos design, gerecycled materiaal, cradle to cradle en productie van NL bodem aan bod. Het eindresultaat? Een volledig plan met fijne shoppinglist waar alle materialen, kleuren, meubels etc. In terug te vinden zijn. Zo kan een project meteen het daglicht zien, of in fases worden uitgevoerd! tijdloos/ sfeervol / aardse kleuren / hout

 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Schijndel

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  We hadden gemakkelijk contact. Rob kwam te plekken het werk bekijken om zo duidelijk mogelijk onze wensen in kaart te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Studio LxBxH
  Studio LxBxH

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Schijndel

  Je staat op dit moment aan de vooravond staat van een make-over van een van de ruimtes in je huis, een verbouwing van het complete huis, het bouwen van een volledig nieuw huis of aanleg van een nieuwe tuin. Maar hoe ga dit aanpakken? Je hebt misschien al wat ideeën opgedaan, maar hebt verder nog niet een heel goed beeld van hoe je nieuwe ruimte er uit zal komen te zien. Daar kan ik je bij helpen. Overigens ook als je al precies weet hoe het er uit moet komen te zien, maar dit vooral nog in je eigen hoofd zit kan ik jouw wensen verbeelden zodat degene die de plannen zal gaan realiseren precies weet wat de bedoeling is. Als vormgever help ik mensen met ontwerpen van en adviezen voor enerzijds interieur binnen als voor het exterieur van je huis en de tuin buiten. Door te vragen, luisteren, filteren en vertalen werk ik de losse ideeën die in jullie hoofd zitten uit tot een compleet en kloppend ontwerp of geheel plan. Zodat het inzichtelijk wordt. Op die manier kunnen we er over praten, kun jij betere keuzes maken, je plannen overbrengen naar de mensen die ze werkelijkheid moeten gaan maken en uiteindelijk het resultaat bereiken dat bij jou past.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Schijndel

Andere vakmensen in Schijndel

Vind vakmensen bij jou in de buurt