Elektriciens in Schijndel

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Schijndel. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Schijndel

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Schijndel

 • Styp Techniek
  Styp Techniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4573 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Bent U geïnteresseerd in samenwerking met Styp Techniek en ben op zoek naar een echte vakman dan lees gerust verder. Ik ben een professionele en ervaren elektricien en monteur. Meer dan 15 jaar ervaring. Ik doe graag aan: stopcontacten, verlichting, schakelaars en groepenkasten. Denk aan monteren, uitbreiden, vervangen, instaleren of storingen opzoeken en oplossen. In één woord algemene electro werkzaamheden. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten metingen aan elektrische installaties of netten. Denk aan een expertises, capaciteit metingen, storingen, verbruikt metingen of allerlei testen van de elektrische installaties. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd elektricien. Ik bied 24uur service. Ik werk alleen met hoogwaardige gereedschappen en volgens de normen. Mijn motto is: ik werk veilig of ik werk niet. Mijn werk is altijd netjes en goed uitgevoerd. De voorrijd kosten zijn 1€ (ex. Btw.) per 1km. Ik ben gevestigd in Veldhoven. Prijs kan bepaald worden op basis van tijd of project. Bij tijd berekenbaar werkzaamheden is de prijs 70€/uur ex. Btw. Offerte is vrijblijvend maar om offerte te kunnen makken dat breng zich kosten mee. Dat is : 1. Werkspot contributie ( is bepaald door werkspot en kan zijn vanaf 5€ - 50€ ex. Btw.) 2. Voor rijd kosten !€/1km ex. Btw ( vanaf Veldhoven). 3. Een uur werk 70€ ex. Btw. ( ook bij korte werkzaamheden eerste uur dient voleindig betaald worden). Als u interesse heeft in samenwerking dan hoor ik het graag. Aangenaam Styp Techniek KvK 90206835 Met vriendelijke Groet Tomasz Stypulkowski

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Graag deel ik mijn positieve ervaring met de elektromonteur die onlangs bij mij langs is geweest. Vanaf het eerste contactmoment tot het afronden van de werkzaamheden verliep alles voorspoedig. Hij kwam op de afgesproken tijd aan, wat ik zeer waardeer. Tijdens het werk bleek al snel dat ik te maken had met een echte vakman. Hij ging nauwkeurig en efficiënt te werk en nam de tijd om mij uit te leggen wat hij precies deed. Dit gaf mij veel vertrouwen in zijn expertise en vakmanschap. Daarnaast was hij zeer beleefd en vriendelijk, wat de gehele ervaring nog aangenamer maakte. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en ik heb geen enkele klacht. Ik zou deze elektromonteur zonder enige twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige professional. Heel erg bedankt voor de uitstekende service!
  Kom in contact
 • Cors Automation
  Cors Automation
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Cors Automation is hier voor uw camerasysteem, domotica en IT. Het bedrijf heeft als motto er is altijd een oplossing. Hiervoor geld dat de oplossing altijd afgestemd is op uw wensen, omgeving en prijskaartje.Vraag naar meer informatie en laat uw vraag oplossen!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  - Vooraf goed meedenken mbt oplossing - Installatie goed / vakkundig en naar tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • A.H tech
  A.H tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Han-elektrotechniek is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties , van meterkast installatie tot utiliteitsbouw tot woningbouw, Opleiding : Laagspanning elektromonteur NEN3140 certificaat Bij mij kan je met gerust hart je installatie achter laten want ik lever vakwerk,

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel beschikbaar en uitstekende vakkennis.
  Kom in contact
 • Best Multimedia
  Best Multimedia
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Hallo Mijn naam is Danny ben een allround ventilatie monteur en zit meer dan 20 jaar in het vak. op gebied van wtw systemen, mechanische ventilatie en badkamerventilatie. voor regulier onderhoud, vervanging en systeem aanleggen + naar behoren inregelen naar afzuig capaciteit per ruimte . doe ook kanalen reinigen en kanalen aanleggen of aanpassen (verleggen). mocht u ventilatie werkzaamheden willen laten uitvoeren hoor ik het graag. mvg danny.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Keurig aan de afspraak gehouden en goed werk verricht
  Kom in contact
 • AJ Design
  AJ Design
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Installatie en service van airconditioning

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Heel snel en vakkundig de airco in bedrijf gesteld die ik zelf had gehangen. Alles goed nagelopen, bedankt voor de service
  Kom in contact
 • Cools Holding B.V.
  Cools Holding B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Chris Witgoed . kan je helpen met je Witgoed reparaties Ik sta klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Chris Witgoed reparatie om je klus te bespreken. Is uw wasmachine, vaatwasser, koelkast of ander witgoed apparaat defect? kennis van alle merken witgoed, altijd garantie op de reparatie. 20 jaar ervaring in reparatie van huishoudelijke apparaten. onder andere reparatie van de volgende witgoed aparaten: -Vaatwasser -Droger -Wasmachine -Oven -Combimagnetron -Magnetron -Koelkast -Combi koelkast -Amerikaanse koelkast -Wijnkoeler -Vriezer -kookplaat en alle overige witgoed apparaten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Netjes op tijd. Goede uitleg over het probleem en fijne tips om een toekomstige storing te voorkomen. Top!
  Kom in contact
 • Airco-Specialist van Amelsvoort
  Airco-Specialist van Amelsvoort
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Oisterwijk of omgeving? Airco-Specialist van Amelsvoort kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Airconditioning reparatie of onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Pieter reageert snel, werk netjes en laat de plek ook nog eens zonder rommel achter. Hij heeft alle puinhoop van de werkzaamheden meegenomen zodat wij dat niet hoeven af te voeren. Heel erg prettig! Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • Blij Duurzame Installatietechnieken
  Blij Duurzame Installatietechnieken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Blij Duurzame Installatietechnieken is een vrij nieuw bedrijf maar wel met heel wat ervaring. Wij zijn gebrand op top kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden achter te laten. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen plaatsen of vervangen verder zijn wij in staat om andere werkzaamheden te verrichten indien nodig.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zeer kundige installateurs die precies weten hoe de zonnepanelen volgens de huidige norm aangesloten moeten worden.
  Kom in contact
 • van Gestel Klimaattechniek
  van Gestel Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Elektricien in Schijndel

  van Gestel Klimaattechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Eindhoven en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Bram was very responsive and came to out house right away. He proposed nice solutions and we got to work. The work is done very professionally, pm time with high quality and he also cleaned the place and took away the leftovers. Highly recommended, fast and efficient.
  Kom in contact
 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95156 reviews
  Elektricien in Schijndel

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  De airco van ons werkte niet meer. De monteur adviseerde ons, na contact te hebben opgenomen met LG, om een nieuwe airco te plaatsen daar de kosten voor reparatie bijna net zo duur uitkwamen als een nieuwe te plaatsen. De nieuwe werd binnen 3 dagen geplaatst tot onze volle tevredenheid!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 945 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Schijndel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schijndel

Vind vakmensen bij jou in de buurt