Vind elektriciens in Uden

Op zoek naar elektriciens in Uden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Uden

 • Heeswijk Techniek
  Heeswijk Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Elektricien in Uden

  Electro

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Zeer tevreden. Nam rustig de tijd om de oude afzuigkap te demonteren en de nieuwe te plaatsen. Zeer kundige vakman. Zeker aan te raden voor al uw installatie werkzaamheden
 • iotict
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Elektricien in Uden

  Electra Smarthome Netwerk utp Coax (ziggo) Ict support

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Supersnelle reactie via werkspot en na telefonisch contact werd er diezelfde dag nog een afspraak gemaakt en was aan het einde van de dag de job gedaan :). Tevens gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat extra vragen te stellen waarbij we ook vriendelijk te woord werden gestaan, dus helemaal top! Bij een volgende klus weten we bij wie we aankloppen :).
 • Styp Techniek
  Styp Techniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Elektricien in Uden

  LET OP!!! ALSTUBLIEFT LEES DIT GOED DOOR!!! Als U denkt dat U voor een kleine prijs een goede vakman kunt krijgen dan moet U verder zoeken. Vakbekwaamheid, gereedschappen, tijd, auto, etc. en bijvoorbeeld werkspot contributie kosten allemaal geld. Wees ALSTUBLIEFT bewust bij verstreken van uw contact gegevens. Bent U geïnteresseerd in samenwerking met Styp Techniek en ben op zoek naar een echte vakman dan lees gerust verder. Ik ben een professionele en ervaren elektricien en monteur. Meer dan 15 jaar ervaring. Ik doe graag aan: stopcontacten, verlichting, schakelaars en groepenkasten. Denk aan monteren, uitbreiden, vervangen, instaleren of storingen opzoeken en oplossen. In één woord algemene electro werkzaamheden. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten metingen aan elektrische installaties of netten. Denk aan een expertises, capaciteit metingen, verbruikt metingen of allerlei testen van de elektrische installaties. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd electro-monteur. Ik bied 24uur service. Ik werk alleen met hoogwaardige gereedschappen en volgens de normen. Mijn motto is: ik werk veilig of ik werk niet. Mijn werk is altijd netjes en goed uitgevoerd. Ik vraag 70 euro per uur. De voorrijd kosten zijn 1€ per 1km. Ik ben gevestigd in Veldhoven. Als u interesse heeft in samenwerking dan hoor ik het graag. Aangenaam Styp Techniek KvK 90206835 Met vriendelijke Groet Tomasz Stypulkowski

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Aardige man. TL lampen zijn goed omgezet. Echter de vooraf aangegeven prijs was anders dan het eindelijke bedrag. Daarbij was er een systeem plafondlamp beschadigd geraakt en deze is op diens kosten ook niet vervangen. Installatie goed. Prijs niet zoals afgesproken. En afwerking ook niet goed.
 • CPF
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Elektricien in Uden

  Cpf technical services te veghel is al meer dan 40 jaar actief in de electro en kantoor randapparatuur. Werkzaam in de regio 's Hertogenbosch. Gespecialiseerd in het plaatsen van groepenkasten, opheffen van kortsluiting, Bijmaken van elektrische aansluitingen, netwerkbekabeling, kleine verbouwingen zoals keuken en badkamer.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Prima gewerkt. Snel en duidelijk. Helemaal goed.
 • Forsten Klusbedrijf
  Forsten Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Elektricien in Uden

  Forsten Klusbedrijf focust zich op alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Neem contact op en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn! Denk hierbij aan Installaties, Timmerwerk, Elektra, Sloopwerk en Onderhoud.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Supernetjes en vriendelijk. Alles perfect gemaakt. Voor een volgende klus ga ik hem zeker weer bellen. Dikke 10
 • Loeffen Elektrotechniek
  Loeffen Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Elektricien in Uden

  Loeffen Elektrotechniek Uden Al ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Met name in de woningbouw en utiliteitsbouw, van het vervangen van een groepenkast, schakelmateriaal, een kleine verbouwing tot een hele woning. Alles wat we mogen maken, maken we zoals het hoort volgens de normen. Kwaliteit staat voorop. Uw project leveren we netjes af. Wij beschikken over zegelrecht van Enexis en Liander. Daarom zijn wij ook een InstallQ erkend Elektro bedrijf.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Top werk geleverd door Loeffen Elektrotechniek. 👍
 • Adrian Elektro
  Adrian Elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7554 reviews
  Elektricien in Uden

  - Elektrotechniek - VCA VOL - Werkgebied max tot 50 km vanuit Oss. - Ervaring in Woningbouw (nieuwbouw / renovatie / verbouw of aanbouw) en Utiliteitsbouw. Meterkasten moderniseren - Eerste monteur sterkstroom, diploma behaald in 2002. Hoe veilig is je meterkast? Graag kom ik met jou in contact om je te helpen met je probleem of je elektraklus.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Hij kreeg het zelf niet voor mekaar maar haalde er een collega bij die het wel lukte.
 • Huisman Elektro Service
  Huisman Elektro Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Elektricien in Uden

  Mijn motto ? Er bestaan geen problemen enkel uitdagingen, die ik graag aan ga samen met u om deze tot een goed einde te laten komen. Mijn doel is om het voor u als klant te maken of te realiseren op een zo efficiënt mogelijke manier, maar ook voor een gunstige prijs waarbij de klanttevredenheid in beide gevallen voorop staat. Uiteraard zoveel mogelijk passend bij de wens die u als klant heeft waarbij ik ook zeker mijn eigen inbreng zal geven om tot het juiste/gewenste resultaat te komen. Hopelijk spreek ik u aan en gaan we samen u uitdaging bij de horens pakken! Met vriendelijke groet , Huisman Elektro Service

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Klein klusje wat netjes is uitgevoerd voor een schappelijke prijs.
 • RS LICHTMONTAGE
  RS LICHTMONTAGE
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Elektricien in Uden

  RS LICHTMONTAGE monteert ledverlichting voor de Retail, VvE's en Corporaties, Kantoren/Bedrijven, Parkeergarages en Particulieren. RS LICHTMONTAGE heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verlichtingsbranche wat resulteert tot 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Dud the job perfectly. Makes sure everything is prefect and always make sure eveything is safe.
 • Koopmans Elektro
  Koopmans Elektro
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Elektricien in Uden

  Koopmans Elektro, voor al uw elektrotechnische klussen in- en rondom uw huis. Meerdere jaren ervaring op het gebied van elektrotechniek binnen de installatietechniek, renovatiebouw, Utiliteit en Industrie.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Allemaal keurige service.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Uden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 565 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Uden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Uden

Vind vakmensen bij jou in de buurt