Vind dakspecialisten in Uden

Ben je op zoek naar dakspecialisten in Uden? Met Werkspot kan je gemakkelijk in contact komen met vakmensen bij jou in de buurt. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen van professionele dakspecialisten.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Uden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 549 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Uden

 • Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7588 reviews
  Dakspecialist in Uden

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevreden!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zaterdag geplaatst op Werkspot . Zondag 1130 lekkend dak verholpen 👍. Vriendelijk , duidelijke uitleg … top !
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5531 reviews
  Dakspecialist in Uden

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak werkzaamheden !

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Na mijn zoektocht op werkspot, reageerde Peters Dak Technieken heel snel en stelde meteen relevante vragen. Ik heb foto's van mijn lekkende schuurdak gestuurd. De volgende dag konden ze al langskomen. Opvallend vond ik de goede communicatie en hoe aardig en duidelijk de jonge ondernemer bleek. Ik kreeg uitleg over de handelingen en het werk was snel klaar en ziet er netjes uit. Top gedaan!
 • B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Dakspecialist in Uden

  BenR dak en schoorsteen techniek is de dakspecialist in de regio. Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit. Als familie bedrijf staan deze termen hoog in ons vaandel. Vader en zoon doen samen de planning en de klussen. Een heleboel ervaring met daarnaast veel nieuw inzichten. Deze mix zorgt dat wij onze klussen altijd perfect uitvoeren. Voor al onze werkzaamheden ontvangt u daarnaast tien jaar garantie! Waar zijn wij specialist in; - Schoorsteenvegen - Reparaties op uw dak - Schoorsteen uitslijpen/voegen - Bescherming voor uw goten en kanalen - Techniek (Vervangen en plaatsen van rookkanalen) Kort om; Vertrouw op kwaliteit voor uw veiligheid.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Snelle reactie, goed werk geleverd
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Dakspecialist in Uden

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. Let op: Geen garantie op reparatie. Mits anders aangegeven.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Klus was het opnieuw aansmeren van de nokpannen en repareren van de dakgoot. Er werdt snel gebeld met ook nog een scherpe prijs. Jason was netjes op tijd op de afspraak, nam de tijd om uitleg te geven over het materiaal (lichtgrijze flexibele mortel) en de werkzaamheden. Vooraf naar de rest van het dak gekeken, advies gegeven over toekomstig onderhoud en op het dak foto's gemaakt van de (extra) gebreken. Het werk is netjes uitgevoerd en er is nog een aanvullende klus uitgevoerd. Daarvoor was ook tijd voor tijdens de afspraak. Al met al erg tevreden. (foto lichtgrijze mortel is na uitvoering de klus)
 • TotaalBouwHeintz
  TotaalBouwHeintz
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakspecialist in Uden

  .Totaalbouwheintz gespecialiseerd in alle dak werkzaamheden zowel pannen daken als bitumieuze daken,reparen,vernieuwen,isoleren,reinigen,enz Zelf heb ik 17jaar ervaring op het dak . Totaalbouwheintz zelf bestaat nu 1jaar. Op al onze werkzaamheden zit een garantie die kan verschillen tussen de 3 en 10 jaar dit altijd vooraf besproken met de klant alle werkzaamheden die wij uit voeren zijn ook van te voren besproken en goed gekeurd door de eigenaar van het dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Danny Heintz reageerde binnen twee weken op mijn klus. Een week later hadden we al een afspraak voor een inspectie van de klus. En weer een week later lagen de offertes al in de bus. De klus aan mijn dak is vervolgens zeer goed geklaard. Danny heeft mij ook tips gegeven over de algehele conditie van het dak en waar ik op moet letten. De facturering is conform de offerte verlopen.
 • Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Beoordeling: 4.6 van 54.6560 reviews
  Dakspecialist in Uden

  Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een werkgever en zo allround Dakspecialist geworden, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Bij Dakonderhoud Klein maar Dapper bent u op het juiste adres voor het onderhoud en of vernieuwen van uw dak! wij zijn werkzaam in heel Nederland! ook verzorgen wij reinigingswerkzaamheden aan: dakgoten, daken en schoorstenen Uw dak is bij ons in goede handen! Neem ook eens een kijkje op onze website dakonderhoudkmd punt nl ——————————————————————— TOPSCORE 9,3 Trustoo: dakonderhoud klein maar dapper stond al in de Top 10 dakdekkers in jouw regio op Trustoo. Volgens onze gegevens behoor je zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel en vakkundig gerepareerd
 • A.N.G Dakbedekkingen
  A.N.G Dakbedekkingen

  Nog geen reviews

  Dakspecialist in Uden

  Bitumen daken vervangen, overlagen, lekkage vervangen. Werkzaam in heel Nederland Exclusief ( Friesland, Groningen, Drenthe). Wordt altijd met garantie geleverd.

 • JVH steigerbouw
  JVH steigerbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Dakspecialist in Uden

  Jvh dakwerken Is gespecialiseerd in het renoveren van pan daken, goot renovatie, schoorsteen renovatie, steiger montage/demontage In de regio Uden tot 30 km buiten Uden Ik heb verschillende projecten lopen dit jaar, en doe met passie en plezier mijn werk. Wij streven naar 10 jaar garantie

  Laatste review:

  Snelle goede vervanging van dakpannen en dakgoot. Had een klein probleem, meteen de volgende dag opgelost! Gebruikte materiaal voor afvoerpijp dakgoot was een misverstand over. Advies schrijf in offerte de te gebruiken materiaal. Algemeen zeer goede prijs/snelheid/service
 • JVC Dak- totaal onderhoud
  JVC Dak- totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Dakspecialist in Uden

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met 18 jaar ervaring en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn zoon Jan is ook is ook bezeten van ons werk en is tevens gespecialiseerd in isolatietechniek. Wij werken alleen met A keuze producten zowel dak- als isolatiemateriaalen al onze monteurs zijn gecertificeerd of volgen een interne opleiding. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is dat wij goed communiceren en duidelijke afspraken maken. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar 24/7 bereikbaar! Neem contact op voor een vrijblijvende voorinspectie. Mvg, Julian JVC Dakservice

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Schade was snel gerepareerd. Prettig contact.
 • Dak & Klusbedrijf 4All
  Dak & Klusbedrijf 4All
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Dakspecialist in Uden

  Dak & Klusbedrijf 4 All staat paraat voor, dak lekkages, achterstallig onderhoud, renovaties, timmer en schilder werkzaamheden op en rondom u huis. 4 All is een betrouwbare partner die u niet in de steek laat, wanneer de nood aan de man is. 4 All maakt vrijblijvend een gepaste offerte voor u. Op onze werkzaamheden word altijd een garantie van 10 jaar gegeven mits anders is overeengekomen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Hadi kon snel komen en heeft de reparatie naar behoren uitgevoerd

Populaire lokale dakspecialisten in Uden

Wat is de gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Uden?

Is jouw dak toe aan vervanging? Of moet het dak gerepareerd worden? In beide gevallen wil je vast weten hoeveel budget je moet reserveren voor je een dakdekker uit Uden inschakelt. De prijs verschilt per klus, maar gemiddeld betaal je voor een schuin dak een vierkantemeterprijs tussen de € 75,- en € 130,-. Voor een plat dak rekent het dakdekkersbedrijf uit Uden een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- per vierkante meter. Hoeveel je precies betaalt, is onder andere afhankelijk van het soort dak (schuin of plat), het soort klus (repareren of vervangen), het aantal vierkante meters en het soort dakbedekking. Zo is een rieten dak bijvoorbeeld duurder dan een bitumen dak.

Dakdekker Uden: zelf doen of uitbesteden?

Vind je het leuk om zelf te klussen en overweeg je om zelf het dak op te gaan? Dan is het goed om je te realiseren dat het vervangen van een paar dakpannen niet zo eenvoudig is als het lijkt. Vaak werk je op grote hoogte en loop je het risico dat je naar beneden glijdt. Helemaal als je geen valbescherming hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je de dakbedekking in Uden goed aanbrengt. Als de pannen scheef liggen, loop je bijvoorbeeld het risico dat weer en wind alsnog vrij spel hebben. Dat is funest voor je dak en zorgt op korte termijn voor lekkages. Wil je de zekerheid van een kwalitatief goede dakrenovatie in Uden? Schakel dan een professional in.

Vind de beste dakdekker uit Uden

Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met de beste professionals uit jouw regio. Je plaatst gratis en vrijblijvend je klus en op basis van de reviews en prijsvoorstellen selecteer je een geschikte kandidaat. Wil je de zekerheid dat het prijsvoorstel ook echt aansluit op jouw situatie? Vermeld dan in ieder geval het antwoord op de volgende vragen als je een klus plaatst:

 • Hoe oud is het dak en wanneer was de laatste renovatie?
 • Wat voor soort dakbedekking heb je nu op het dak?
 • Welke dakbedekking moet de dakdekker uit Uden plaatsen?
 • Is het een schuin of plat dak?
 • Hoeveel vierkante meter is het dak?

Naast het toevoegen van bovenstaande informatie is het slim om foto's mee te sturen. Zo heeft de dakdekker uit Uden alle informatie om een prijsvoorstel op maat te maken.

Andere vakmensen in Uden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur