Vind dakdekkers in Uden

In Uden vind je prachtige woonboerderijen met rieten daken en schattige monumentale huizen met niet-traditionele vormen op de daken. Geweldig om te zien, maar om het dak goed te onderhouden, is er specialistische kennis nodig. Gelukkig heeft een dakdekker uit Uden de juiste expertise om te zorgen dat het dak jouw woning beschermt tegen regen en wind. Uiteraard kun je de professional ook inschakelen voor alle dakklussen in Hoeven, Schutveld, Velmolen of Zoggel.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Uden

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85281 reviews
  Dakdekker in Uden

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Werkt snel en beantwoordt of belt meteen. Professioneel en heeft veel kennis over het repareren van daken.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2583 reviews
  Dakdekker in Uden

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Top en Snel geholpen aanrader!
 • B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75101 reviews
  Dakdekker in Uden

  BenR dak en schoorsteen techniek is de dakspecialist in de regio. Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit. Als familie bedrijf staan deze termen hoog in ons vaandel. Op onze werkzaamheden geven wij ook garantie ! Waar zijn wij specialist in; - RVS flexibel kanalen. - Dubbelwandige rookkanalen. - Complete schoorsteen renovatie. - Kachels leveren en plaatsen. - Voeg werkzaamheden. - Lood werk. - Bescherming voor uw goten en kanalen - Schoorsteenvegen. Kort om; Vertrouw op kwaliteit voor uw veiligheid.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Vakkundig en correct geïnstalleerd! precies zoals afgesproken. Ik beveel Hristo van den Broek van BenR zeker aan. volgend jaar mag hij terug komen om te borstelen.
 • Vos Dakwerken
  Vos Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2556 reviews
  Dakdekker in Uden

  Wij zijn een familie bedrijf en bieden u graag onze service aan tegen een betaalbare prijs en staan garant voor een professionele en betrouwbare samenwerking. Voor de onderstaande kunt u bij ons terecht voor : Aanschaf / installatie houtkachels; Aanschaf / aanleggen van een rookkanaal in een bestaande of nieuwe situatie; Schoorsteenrenovatie, uitslijpen, voegen en impregneren; Nokvorst reparatie; Schoorsteenvegen, eenmalig of periodiek; Plaatsen schoorsteenkappen; Lood vervangen schoorsteen/gevel; Reparatie en Reiniging dakgoten; Reparatie en renovatie platte daken; Bij iedere opdracht vragen wij u de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te omschrijven eventueel met foto's te verduidelijken. Wij komen na een voorlopige prijsopgave graag de situatie bekijken en uw wensen samen bespreken. Na een definitieve offerte kunnen wij de werkzaamheden op korte termijn voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prijs afgesproken waarbij er na inspectie op t dak nog 100 euro bij kwam. Uiteraard slim van hem dom van mij om ermee akkoord te gaan. Werk is naar behoren uitgevoerd lijkt het vooralsnog. (maar het heeft nog niet echt hard geregend). Voor de tijd dat ze bezig geweest zijn vond ik de prijs wel erg hoog 800 euro voor minder dan 2 uur werk, daar zat wel materiaal bij maar dat kost geen 500 euro. Heb ik hem ook verteld dat ik dat vond. Waarschijnlijk vond hij dat zelf ook want het dakraam maakte hij daarna voor de helft van zijn vraagprijs. Als het dak goed blijft en ik inderdaad 10 jaar garantie heb op de reparatie kan ik er een positieve review van maken. Geen 5 sterren maar 4 sterren omdat de prijs achteraf toch wel behoorlijk hoog was qua hoeveelheid werk. Wel gezellige kerels om over de vloer te hebben. Zal ze volgende x weer bellen alleen doe ik dan wel meerdere offertes vergelijken dat heb ik nu niet gedaan.
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5541 reviews
  Dakdekker in Uden

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Perfect en snel alles geregeld. Zeker een aanrader
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Dakdekker in Uden

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg behulpzaam en reageerde heel vriendelijk en snel.
 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Dakdekker in Uden

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Zeer snelle service . En netjes uitgevoerd klasse !
 • EFM Dakonderhoud
  EFM Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Uden

  "Op het gebied van bitumen daken zijn wij niet minder dan de grote dakdekkersbedrijven. Met meer dan 15 jaar werkervaring en met de juiste aantoonbare diplomas kunnen wij voor zowel bedrijfsmatig en consumenten de juiste werkwijze aanbieden. Wij staan voor u klaar en streven enkel naar kwaliteit en klantvriendelijkheid.! Wij bieden u ook een 24uurs service aan en zullen ten alle tijden voor u klaar staan. EFM Dakonderhoud"

  Laatste review:
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde Bedankt.! EFM Dakonderhoud wat een top bedrijf. Hard gewerkt met het warm weer. Ons dak is inmiddels goed getest door het weer. scherp in zijn prijs, en waardig. Zie onze eerdere google review zo kunt u de fotos zien.
 • P.J. van Leuken Dakwerken
  P.J. van Leuken Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Dakdekker in Uden

  P-J van Leuken Dakwerken gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking heeft een werkgebied van Zuid-Oost en midden Brabant tot en met Noord-Limburg. Ik ben een eenmanszaak die sinds 2010 bestaat, maar ik ben al in 1996 begonnen als jonge dakdekker en heb inmiddels dus al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche en heb mezelf in de loop der jaren gespecialiseerd in de bitumineuze dakbedekking. Mijn bedrijf kan alles maken van deurluifels en erkers tot aanbouwen en garages, terrasoverkappingen, overdekte zwembaden en staalhallen. Hier op werkspot heb ik nog niet zoveel ervaring en heb daarom ook nog maar weinig reviews. Ik heb verschillende cursussen gevolgd voor het verwerken van verschillende soorten dakbedekkingen waaronder Wédeflex en Universal. Ook ben ik vca gecertificeerd. Pieter-Jan van Leuken P-J van Leuken Dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Pieter-Jan heeft de klus heel netjes uitgevoerd. Fijne persoon om mee te communiceren en hij werkt behoorlijk hard. Als er een bui dreigde te arriveren, sloeg hij de bammetjes gewoon over om maar alles bijtijds waterdicht te hebben. Ook het overleg vooraf en het meedenken over de mogelijkheden was heel prettig. Tel er nog een realistische offerte bij op en dan mag duidelijk zijn dat we blij zijn dat we Pieter-Jan via Werkspot hebben gevonden.
 • Peeters Dak Totaal
  Peeters Dak Totaal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Dakdekker in Uden

  Goedendag ,ik ben jan peeters van peetersdaktotaal,wij zijn gespecialiseerd in o.a :dakwerken,lood en zinkwerken,voegwerk,bitumendaken,schoorsteenrenovaties,graag gaan wij met u in zee om een dergelijke reparatie of offerte te maken ,mvg jan peeters peetersdaktotaal.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Peeters Dak Totaal kon door het uitvallen van een andere klus zeer snel bij ons terecht. Jan kwam uiterst professioneel en ervaren over. Offerte was zeer scherp geprijsd en de mannen die het werk kwamen doen hebben snel, zorgvuldig en hard doorgewerkt. Uitermate tevreden en van harte aan te raden!

4.5

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Uden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 931 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Uden

Wat is de gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Uden?

Is jouw dak toe aan vervanging? Of moet het dak gerepareerd worden? In beide gevallen wil je vast weten hoeveel budget je moet reserveren voor je een dakdekker uit Uden inschakelt. De prijs verschilt per klus, maar gemiddeld betaal je voor een schuin dak een vierkantemeterprijs tussen de € 75,- en € 130,-. Voor een plat dak rekent het dakdekkersbedrijf uit Uden een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- per vierkante meter. Hoeveel je precies betaalt, is onder andere afhankelijk van het soort dak (schuin of plat), het soort klus (repareren of vervangen), het aantal vierkante meters en het soort dakbedekking. Zo is een rieten dak bijvoorbeeld duurder dan een bitumen dak.

Dakdekker Uden: zelf doen of uitbesteden?

Vind je het leuk om zelf te klussen en overweeg je om zelf het dak op te gaan? Dan is het goed om je te realiseren dat het vervangen van een paar dakpannen niet zo eenvoudig is als het lijkt. Vaak werk je op grote hoogte en loop je het risico dat je naar beneden glijdt. Helemaal als je geen valbescherming hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je de dakbedekking in Uden goed aanbrengt. Als de pannen scheef liggen, loop je bijvoorbeeld het risico dat weer en wind alsnog vrij spel hebben. Dat is funest voor je dak en zorgt op korte termijn voor lekkages. Wil je de zekerheid van een kwalitatief goede dakrenovatie in Uden? Schakel dan een professional in.

Vind de beste dakdekker uit Uden

Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met de beste professionals uit jouw regio. Je plaatst gratis en vrijblijvend je klus en op basis van de reviews en prijsvoorstellen selecteer je een geschikte kandidaat. Wil je de zekerheid dat het prijsvoorstel ook echt aansluit op jouw situatie? Vermeld dan in ieder geval het antwoord op de volgende vragen als je een klus plaatst:

 • Hoe oud is het dak en wanneer was de laatste renovatie?
 • Wat voor soort dakbedekking heb je nu op het dak?
 • Welke dakbedekking moet de dakdekker uit Uden plaatsen?
 • Is het een schuin of plat dak?
 • Hoeveel vierkante meter is het dak?

Naast het toevoegen van bovenstaande informatie is het slim om foto's mee te sturen. Zo heeft de dakdekker uit Uden alle informatie om een prijsvoorstel op maat te maken.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Uden

Vind vakmensen bij jou in de buurt