Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heesch

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55598 reviews
  Dakdekker in Heesch

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed werk verricht
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85334 reviews
  Dakdekker in Heesch

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo en zijn collega hebben onze schoorsteen gerepareerd ivm lekkage. Kapotte voegen zijn vernieuwd, loodvervanger is aangebracht en geïmpregneerd. Carlo is een zeer vriendelijke man die zijn afspraak goed is nagekomen. Hij reageert snel op berichten en geeft duidelijk advies.
 • Bos Dakonderhoud
  Bos Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Dakdekker in Heesch

  Bos Dakonderhoud kan je helpen met je Dakdekker klus in Heesch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bos Dakonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goed werk geleverd en snel beschikbaar.Gunstig geprijsd ook,aardige gasten.
 • HV Dak & Onderhoud
  HV Dak & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Dakdekker in Heesch

  HV Dak & Onderhoud: ervaren gediplomeerde dakdekker voor al u dak werkzaamheden

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Ons dak is uitstekend vernieuwd door deze vakmensen! Uiterst vriendelijk en vertellen stap voor stap wat ze aan het doen zijn! Ik zal HV dak & onderhoud zeker aanbevelen! Groetjes uit Den Bosch!!
 • Bergman Allround Service
  Bergman Allround Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Dakdekker in Heesch

  Glazenwasser 3,5 jaar ervaring

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Heel vriendelijk en goed werk geleverd!
 • VdW Totaalonderhoud
  VdW Totaalonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Heesch

  VdW Totaalonderhoud is je ideale partner als je een Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Oss en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Netjes gewerkt, fijn in communicatie.
 • EFM Dakonderhoud
  EFM Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Heesch

  "Op het gebied van bitumen daken zijn wij niet minder dan de grote dakdekkersbedrijven. Met meer dan 15 jaar werkervaring en met de juiste aantoonbare diplomas kunnen wij voor zowel bedrijfsmatig en consumenten de juiste werkwijze aanbieden. Wij staan voor u klaar en streven enkel naar kwaliteit en klantvriendelijkheid.! Wij bieden u ook een 24uurs service aan en zullen ten alle tijden voor u klaar staan. EFM Dakonderhoud"

  Laatste review:
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde Bedankt.! EFM Dakonderhoud wat een top bedrijf. Hard gewerkt met het warm weer. Ons dak is inmiddels goed getest door het weer. scherp in zijn prijs, en waardig. Zie onze eerdere google review zo kunt u de fotos zien.
 • H. Van Empel Dakwerken
  H. Van Empel Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Dakdekker in Heesch

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Oss bij H. Van Empel Dakwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Keurig volgens afspraak geregeld, betrouwbaar en vakmanschap. Zeker een aanbeveling waard.
 • SHS Dakwerken
  SHS Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2532 reviews
  Dakdekker in Heesch

  Ben je op zoek naar een Dakdekker/klusbedrijf? Dan kun je bij SHS Dakwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met isolatie, Dakrenovatie / -vervanging, reinigen van daken of dakgoten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Tijdens de klus aan alle kanten extra’s proberen te verkopen onder het mom van ‘de klant heeft er toch geen verstand van’. Een bende waarbij we ruim een week later nog afval bij de buren en overburen in de tuin hebben aangetroffen. Overal een weerwoord op. En de nodige taak; lood vervangen, is nooit gebeurd. Na afloop van de klus te horen gekregen dat ze niet met lood kunnen werken, enkel loodvervanger en niet tot in de spouw bevestigen zoals het hoort. Uiteindelijk 3 keer terug laten komen, elke keer trof ik weer iets wat niet goed was. Lekkage is nooit verholpen.
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Dakdekker in Heesch

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Top mensen! Bedankt voor het fixxen voor de lekkage

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heesch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1665 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heesch

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heesch

Vind vakmensen bij jou in de buurt