Vind Gevelreinigers in Heesch

Op zoek naar Gevelreinigers in Heesch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Heesch

 • Sandy Commerce
  Sandy Commerce
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Gevelreiniger in Heesch

  Gespecialiseerd in dakreiniging Dakcoating Verf/graffiti verwijderen Gevel reiniging Gevel chemisch reinigen Terras reiniging Voeg herstel bij reiniging Softwash Impregneren Hakken Voegen

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Voor het eerst werkspot gebruikt. Ik wilde mijn gevel laten reinigen van graffiti. Ik zag zijn reviews op werkspot en heb toen een aanvraag bij hem geplaatst. Hij kwam diezelfde dag nog langs en dat was top. Hij was er op de afgesproken tijd. Na inspectie van de klus meteen een goeie prijs gekregen en akkoord gegeven voor de klus voor de volgende dag 😊 hij heeft heel goed werk geleverd al de graffiti is verwijderd. Aaron is een fijn persoon om mee te werken!! Kortom top persoon!!! Ik zou hem de volgende keer weer vragen!!!
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Heesch

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • Passie Schilderwerken
  Passie Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heesch

  Passie schilderwerken een schilder met gevoel en passie voor kleur en schilderwerk op maat . Schilder ervaring van af 1977 en als zelfstandig bedrijf voor alle soorten schilderwerken en behangwerk sinds 2016 onze klantenkring weet dat wij waarde hechten aan vertrouwen en duidelijke afspraken . Wij bieden u een zakelijke en particuliere dienstverlening . En ook qua prijs zit u bij ons goed we kennen nl de weg naar de juiste leveranciers zowel kwalitatief als prijstechnisch. en uw heeft altijd direct met de eigenaar van schilderwerken passie te maken .

 • JVC Dak- totaal onderhoud
  JVC Dak- totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Gevelreiniger in Heesch

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met 18 jaar ervaring en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn zoon Jan is ook is ook bezeten van ons werk en is tevens gespecialiseerd in isolatietechniek. Wij werken alleen met A keuze producten zowel dak- als isolatiemateriaalen al onze monteurs zijn gecertificeerd of volgen een interne opleiding. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is dat wij goed communiceren en duidelijke afspraken maken. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar 24/7 bereikbaar! Neem contact op voor een vrijblijvende voorinspectie. Mvg, Julian JVC Dakservice

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Schade was snel gerepareerd. Prettig contact.
 • Droom Daken
  Droom Daken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heesch

  Jong bedrijf dat graag mee denkt en tot een oplossing komt met a kwaliteit materiaal en precies werkt naar u wens u droomt wij maken. Met vriendelijken groet Droom Daken.

 • Szwak-installaties
  Szwak-installaties
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Gevelreiniger in Heesch

  Heb je een Badkamer specialist nodig in Oss of omgeving? Szwak-installaties kan je helpen met alle klussen die een Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, IKEA badkamer, Sanitair plaatsen of vervangen, Toilet renovatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Constant achteraan moeten bellen. Heeft meerdere malen afgesproken maar is niet op komen dagen. Totaal zijn we 3 weken aan het lijntje gehouden. Als hij al reageert dan is het dagen later. Zeer teleurgesteld in deze man.
 • Zegtvoort
  Zegtvoort
  Beoordeling: 1.4 van 51.451 review
  Gevelreiniger in Heesch

  Ik werk 22 jaar als schilder, voer het vak al 22 jaar met liefde uit. Ik werk met de merken wijzonol, trimetal, sikkens, caparol,sigma Ik werk in Oss en buiten een straal van 100 km. Ik geef op een klus garantie de garantie gaat in overleg.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het schilderwerk is met veel vertraging ed. uiteindelijk wel door 'zegtvoort' afgemaakt. Hij is zijn afspraak nagekomen...
 • Dak en gevel onderhoud
  Dak en gevel onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Gevelreiniger in Heesch

  Beste opdrachtgever, Bent u opzoek naar een vakman met uitgebreide expertise, uitstekende klantenservice en een betaalbare prijs, dan bent u bij Dak en Gevel onderhoud aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief en komen graag bij u langs om de klus tot een mooi resultaat te brengen. Heeft uw dak of gevel weer een frisse blik, of onderhoud nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Dak en Gevel onderhoud komt voor een betaalbare prijs uw dak of gevel reinigen of softstralen. Mocht u een lekkage of onderhoud nodig hebben dan kunnen we dat op kort termijn voor u oplossen. Vakkundig werk afleveren staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie met de klant is een belangrijke onderdeel in het proces om de klus tot een goed einde te brengen. U kan bij ons ook terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden tot aan voegwerkzaamheden. Voor vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs. Met vriendelijke groet, Dak en Gevel onderhoud

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Klus is netjes uitgevoerd over meerdere dagen. Diverse mogelijkheden en issues zijn besproken en de beste oplossing steeds gekozen. Zeer tevreden over het resultaat.
 • Herman Mulders Uw Metselaar
  Herman Mulders Uw Metselaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Gevelreiniger in Heesch

  Welkom op het Werkspot profiel van: Herman Mulders Uw Metselaar Wij zijn een klein gespecialiseerd metselbedrijfje. Al bijna 30 jaar realiseren of herstellen wij alle voorkomende metselwerken bij bedrijf of particulier! Wij metselen nieuwbouw , aanbouw , tuinmuren , gewoon alles wat er te metselen valt! Tevens staan wij bekend om onze oerdegelijke kwaliteit , en de zeer nette en veilige manier van werken in alle opzichten. Sinds kort zijn wij ook gespecialiseerd in het nat en droog Diamantboren voor: -afzuikappen -airco mobile systemen -ubbink kruipruimte ventilatie -vochtwering/preventie -betonboringen diversen - alle maten tot 65cm doorsnee

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Herman heeft 2 gaten in onze gevel gedicht. Dit is netjes gedaan, we zijn tevreden. Goed om op papier van tevoren even te laten uitsplitsen wat de kosten precies worden. Dit hadden wij niet gedaan waardoor we even in de war waren over de hoogte van de prijs. Hij kon dit daarna duidelijk vertellen waardoor we het bedrag begrepen.
 • OC Isolatie
  OC Isolatie

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heesch

  Oc- isolatie is een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van spouwmuur / kruipruimtes en dak isolatie. Ook buiten het isoleren bieden wij ook gevelrenovatie aan zodat u met beide werkwijze een optimale isolatie heeft voor uw woning. U kunt ons altijd bereiken voor een vrijblijvende offerte , een afspraak inplannen? Dat doen wij zonder voorrijkosten te rekenen en is geheel vrijblijvend.

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Heesch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Heesch

Andere vakmensen in Heesch

Vind vakmensen bij jou in de buurt