Vind gevelspecialisten in Heesch

Op zoek naar gevelspecialisten in Heesch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Heesch

 • Klusbedrijf Sabat
  Klusbedrijf Sabat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Heb je een Gevelspecialist nodig ? Wij werken landelijk ! Klusbedrijf Sabat kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  heel snel en goed uitgevoerd
 • Dak en gevel onderhoud
  Dak en gevel onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Beste opdrachtgever, Bent u opzoek naar een vakman met uitgebreide expertise, uitstekende klantenservice en een betaalbare prijs, dan bent u bij Dak en Gevel onderhoud aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief en komen graag bij u langs om de klus tot een mooi resultaat te brengen. Heeft uw dak of gevel weer een frisse blik, of onderhoud nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Dak en Gevel onderhoud komt voor een betaalbare prijs uw dak of gevel reinigen of softstralen. Mocht u een lekkage of onderhoud nodig hebben dan kunnen we dat op kort termijn voor u oplossen. Vakkundig werk afleveren staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie met de klant is een belangrijke onderdeel in het proces om de klus tot een goed einde te brengen. U kan bij ons ook terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden tot aan voegwerkzaamheden. Voor vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs. Met vriendelijke groet, Dak en Gevel onderhoud

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Wat een goed werk levert deze man!! Hij komt snel langs, werkt keihard en is ook nog eens vriendelijk. Probleem opgelost met onze schoorsteen! Top job!!
 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5571 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  In verband met ziekte niet doorgegaan
 • Charoy Voegwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6558 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Zeer ervaren voeger met 35 jaar werkervaring. Beschikbaar voor alle voorkomende voegwerkzaamheden in een straal van 100 km vanaf Boxtel. Werkt met kant en klare voegmortel of maakt hem zelf met zand en cement.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Cheroy is nu bezig met voegen. Een echte vakman.
 • Verboord totaal onderhoud
  Verboord totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.65271 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Verboord Totaal Onderhoud is al 25 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen dakpannen en alles wat er onder zit , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken en pvc , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg , Stef Verboord

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Meneer Verboord maakt een puinzooi van je dak. Lang verhaal kort; meneer zou de dakpannen en tegels vervangen. Uiteindelijk lag alles schots en scheef op het dak en was de gehele situatie gevaarlijk. Dakpannen kwamen letterlijk van het dak zetten. Door een bouwkundige expert was ook vastgesteld dat de tengels onjuist en niet op de juiste hoogte bevestigd waren. Het dakfolie was niet juist bevestigd en nog een hele waslijst met fouten. Hierdoor zou het dak dus ook nooit in orde komen en hadden wij inmiddels zeer ernstige lekkage. Meneer Verboord meerdere keren aangesproken en uiteindelijk zou hij de opdracht helemaal opnieuw doen. Hij heeft hiertoe meerdere kansen gekregen, maar is deze afspraken nooit nagekomen. Uiteindelijk heeft een ander bedrijf ons dak opnieuw moeten doen en is Verboord juridisch aansprakelijk gesteld. Ga nooit in zee met deze man.
 • Vochtexpert Nederland
  Vochtexpert Nederland
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Vochtexpert Nederland is gespecialiseerd in het oplossen van alle vochtproblemen in Uw woning. Dit wordt versterkt met een garantie certificaat van 30 jaar bij optrekkend vocht. Met 25 jaar ervaring en net personeel lossen wij Uw problemen op.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  van begin tot eind uitstekend geïnformeerd, probleem aan gepakt en als bonus advies en hulp gekregen met andere problemen. ik zou 6 sterren geven als het kon
 • Meerbach Gevelrestauratie
  Meerbach Gevelrestauratie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan ben je bij Meerbach Gevelrestauratie op het goede adres. We bieden een uitstekende service en garantie aan onze klanten die hulp nodig hebben met de gevel van het huis. Wij reinigen gevels, repareren schoorstenen en voegen gevels op verschillende manieren. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goede communicatie, afspraken nagekomen. Prima en netjes gewerkt.
 • Solid Gevelrenovatie
  Solid Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Oom-Nossu kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Oom-Nossu om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Het werk werd netjes gedaan door deze aardige man,die hard werkte met een mooi resultaat. Onze voegen zien er weer strak uit en met wat nieuwe stenen en versteviging is het weer up to date! We zijn zeer tevreden en raden hem zeer zeker aan,top!!
 • B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75101 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  BenR dak en schoorsteen techniek is de dakspecialist in de regio. Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit. Als familie bedrijf staan deze termen hoog in ons vaandel. Op onze werkzaamheden geven wij ook garantie ! Waar zijn wij specialist in; - RVS flexibel kanalen. - Dubbelwandige rookkanalen. - Complete schoorsteen renovatie. - Kachels leveren en plaatsen. - Voeg werkzaamheden. - Lood werk. - Bescherming voor uw goten en kanalen - Schoorsteenvegen. Kort om; Vertrouw op kwaliteit voor uw veiligheid.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Fijn contact mee gehad, goede prijs en dak is netjes afgewerkt!
 • Keplin Gevelrenovatie
  Keplin Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Gevelspecialist in Heesch

  Keplin Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Keplin Gevelrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Achtergevel laten voegen, ziet er strak uit!

4.8

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Heesch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 202 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Heesch

Andere vakmensen in Heesch

Vind vakmensen bij jou in de buurt