Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind gevelspecialisten in Rotterdam

Op zoek naar gevelspecialisten in Rotterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Gevelspecialist

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Rotterdam

 • J.A. van der Weijden Onderhoudsbedrijf

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.4 van 54.45271 reviews

  Welkom op ons profiel, Na 6 jaar samen gewerkt te hebben met mijn grootvader ben ik in 2009 mijn eigen bedrijf opgestart, Nu inmiddels 15 jaar zelf ervaring te hebben in dit vak en meer als 200 referentie's weten wij waar wij voor staan: enkel kwaliteit. De totaalprijzen zijn ook de prijzen en geen onverwachte extra kosten! Dit zijn onze werkzaamheden: Steigers plaatsen/ verwijderen -Voegwerk/metselwerk uithakken/slijpen -Reinigen -Alle soorten voegwerken -Klein metselwerk/scheur herstel -Impregnatie -soft stralen -Lekkage's opsporen en verhelpen -schoorsteen: herstel/vegen/voegen/metselen/stucen/lood vervangen/waterafstotend maken -injecteren -schilderwerken -glaswerk -Dakwerk dakpannen/nokvorsten/dakgoten -stucadoors werkzaamheden Heeft u een lekkage? Wij hebben uw probleem binnen 48uur opgelost. Ons bedrijf is voor U van echte waarde en heeft enkel vakmanschap te bieden, van kleine tot grote projecten. Wij zijn een betrouwbaar en erkend bedrijf en leveren enkel kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop, en waar wij naar streven is het beste bedrijf te zijn in onze sector, dit kan alleen maar door het overtreffen van de verwachting van onze opdrachtgevers. Kwaliteit, Veilig werken, overleg en duidelijke afspraken zijn van belang. Wij verzorgen zelf: materialen/steigers/hoogwerkers zodat u altijd een totaalprijs krijgt en geen onverwachtse kosten achteraf. Wilt u uw huis opnieuw laten voegen/herstellen/lekkage verhelpen maar u heeft niet de financiële ruimte? Geen probleem! U kunt bij ons in termijnen betalen tegen 0% rente. Wij werken altijd met GARANTIE! Ook voor deskundig advies komen wij graag kosteloos bij uw langs. U kunt ook bij ons pinnen. Met vriendelijke groet, Jack van der weijden

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Renovatie van achtergevel en schoorsteen. Keurig gedaan en alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden Zal zeker ook mijn voorgevel laten doen.
 • Van Ipenburg Glas & Gevelreiniging

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Van Ipenburg Glas & Gevelreiniging Met ons kun je alle kanten op, wij proberen een zo scherp mogelijke prijs op afstand aan te bieden maar wij kunnen de klant 'bijna' altijd tegemoet komen. Wij zijn een jong bedrijf maar met jaren ervaring in de Schoonmaak, Glasbewassing & Gevelreiniging. We staan 24/7 klaar voor werkzaamheden in Héél Nederland en bij uitzonderingen het buitenland. Wij garanderen vooraf altijd wat de resultaten zullen zijn en indien nodig doen wij altijd even een proefstuk voor de klant. Wij zijn volledig verzekerd voor klein maar zeker ook voor grote aansprakelijkheden. Wij werken met zeer professionele materialen en weten precies hoe we welke klus dan ook netjes en goed kunnen aanpakken. Van Ipenburg Glas & Gevelreiniging

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Henk is een fijn persoon om mee samen te werken! Hij adviseert na de belangen van de klant. Tevens goede prijs afspraak kunnen maken. Henk denkt mee zowel qua invulling van de opdracht als tijdsplanning.
 • Adi klusjesman

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren heb een jaar een bedrijf, maar daarvoor heb ik bij iemand gewerkt en heb ik daar ook een beroep verworven. nu doe ik wat ik leuk vind, als je iemand zoekt die de klus voor je gaat doen, neem dan contact met mij op. Ik kan altijd eerst foto's van mijn voltooide werk opsturen. u betaalt pas nadat het werk is voltooid en het werk is gedaan zoals het hoort. u betaalt alleen voor het werk, ik koop de materialen Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Een harde werker die z’n werk serieus neemt . Het verschil met voor en na is geweldig ... Wat is het opgeknapt zeg ..... Onze gevel willen we ook laten reinigen en impregneren en nieuwe voegen ... Nou dat mag Adi zeker doen ... echt een vakman ...
 • Eco Builders

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6545 reviews

  Wij zijn een professioneel bedrijf en onderdeel van BBECO geveltechniek dat totaal onderhoud doet aan zowel woningen als bedrijfspanden. Wij zijn gespecialiseerd in geveltechniek, scheurherstel en zowel technisch reinigen als het nat en droog stralen van uw object. Het uithakken /slijpen voegwerk, voegen en impregneren. Met 28 jaar ervaring in de bouw hebben wij de kennis van zowel materialen als het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Voor elk budget groot of klein vinden wij een passende oplossing. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte en gratis advies op locatie aanvragen, voor zowel herstel werkzaamheden als een grote of kleine verbouwing. wij zien uw reactie gaarne tegemoet. Met vriendelijke groet EcoBuilders / BBECO

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Vanwege lekkage opdracht voor reparatie en impregnatie van voor- & achtergevel op werkspot gezet. Op basis van reviews opdracht gegund aan Eco Builders, al was offerte 30% hoger ivm andere aanbieders. Ipv ingeschatte 10 mandagen zijn ze slechts 3 mandagen geweest omdat werkzaamheden volgens hen zouden zijn meegevallen. Bij eerste beste regenbui weer last van dezelfde lekkage bij achtergevel. Contact met BBECO leerde ons dat wij een lekdetectie bedrijf moesten inschakelen om oorzaak van lekkage vast te stellen. Lekdetectie bedrijf ingeschakeld ad € 450,=, die heeft geconstateerd dat lekkage gevolg is van o.a. openstaande voegen, gaten en dekelementen die losliggen (zie foto’s) Reactie BBECO: punten behoorden niet tot oorspronkelijke offerte en stuurt aanvullende offerte. Opdracht en offerte waren duidelijk “herstel en impregneren voor- & achtergevel”. Eco Builders rekenen hoofdprijs, leveren ondeugdelijk werk en komen afspraken en verantwoordelijkheden niet na.
 • J.C. van der Bijl Voegbedrijf

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.4 van 54.45114 reviews

  Bij Van der Bijl Voegwerken is het vak van vader op zoon overgedragen, zodat we spreken over vele jaren ervaring. Met een vast team van vakmensen die de juiste technieken beheersen en goede materialen gebruiken, staan wij garant voor kwaliteit. Daarbij werken we efficiënt, netjes en klantvriendelijk. U kunt rekenen op goed advies, een heldere offerte, een prettig contact en natuurlijk op mooi vakwerk. Wij stappen pas op als de klant voor de volle 100% tevreden is. Van der Bijl Voegwerken richt zich volledig op voegwerk en de bijkomende werkzaamheden zoals herstel van metselwerk, betonreparatie en schilderwerk. Zo ontzorgen wij de klant volledig met gevelwerk.Wij zijn o.a. specialist in knipvoegen, een traditionele vorm van voegwerk. Knipvoegen worden niet vaak meer toegepast, maar ons team heeft die techniek nog perfect in de vingers. Wij nemen kleine klussen en grote projecten aan voor voegwerk en alle bijkomende werkzaamheden aan uw gevel . Wij werken voor particulieren, vve’s en bedrijven (o.a. aannemers) circa 50-60 km rondom Den Haag, bv. ook in Rotterdam, Delft, Gouda, Leiden, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp en het Westland. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende opname van het werk met daar aansluitend een scherp geprijsde heldere offerte . Neem ook eens een kijkje op onze website of bij onze inmiddels over de 100 positieve revieuws die wij sinds 2010 op ons werkspot profiel hebben opgebouwd . M.v.g Jeffrey van der Bijl van der bijl voegwerken

  Laatste review:

  Gevel voegen -

  De gevel ziet er weer prima uit. Door de drukte duurde het even voordat er gestart kon worden, maar toen was het ook binnen week geregeld. Alles werd netjes opgeruimd na afloop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Ates construction

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Nog geen reviews

  Wij zijn al meer dan 15 jaar internationaal gespecialiseerd in het plaatsen van vliesgevels en aluminium kozijnen. We hebben een leuke team vakmannen die topwerk leveren en goed zijn in de communicatie. Wij zijn erg flexibel in werkzaamheden.

 • A.H. Schoonmaakbedrijf

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Makkelijke communicatie, snel opgelost en niet duur!
 • V.A.G. Planmatig Onderhoud

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  V.A.G. Planmatig Onderhoud

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Geweldig team van jonge schilders. Efficiente manier van werken. Keurig werk. Het ziet er prachtig uit. Heel betrouwbaar.
 • Klusbedrijf De Gouden Handen

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Klusbedrijf De Gouden Handen staat voor u klaar. Zowel particuliere als zakelijke klanten. Kleine tot grote klussen. We werken door heel Nederland en België! Scherpe prijzen voor al uw klusjes! Wij doen alle soorten klussen van A tot Z. Timmerwerk, Schilderwerk, Latexen, Kitwerk, Laminaat Vloer Leggen, Tapijt Vloer Leggen, Vinyl Vloer Leggen, Tegel Vloer Leggen, Traptapijt, Duo-Rolgordijnen, Sanitair, Tuinonderhoud, Tuinhekken, Stucwerk, Aanbouw, Verbouw, Vloeren, Elektra, Metselwerk, Tegelwerk, Keukens, Kozijnen, Geluid En Warmte Isolatie, Onderhoud, Badkamers, Renovaties, Bestrating, Bureau's en Kasten Op Maat, Ingebouwde TV Units, Inloopkasten, Verlaagd Plafond, Spotlights, Sierpleister, Behang. Staat er een klus niet bij? Kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie omtrent een klus of al uw vragen.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Heel tevreden! Aardige jongens, betrouwbaar, gezellig en kundig. Snelle service/ snelle afhandeling. Goed werk afgeleverd, ben heel blij met mijn zwarte deur😃
 • Sontje Aannemersbedrijf

  Gevelspecialist in Rotterdam

  Beoordeling: 4.1 van 54.155 reviews

  Sontje aannemersbedrijf is een bedrijf dat van alle markten thuis is. Wij doen bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud van woningen kort gezegd alles wat met de bouw te maken heeft dus voor uw gemak heeft u een aanspreekpunt voor uw opdracht. Wij renoveren zowel binnen als buiten uw woning.Onze specialiteit is aanbouw en opbouw, ook maken wij tekening en vragen vergunning aan. Wij adviseren en begeleiden u ook tijdens de hele verbouwing. Al onze offertes zijn geheel gratis, vrijblijvend en gespecificeerd ook komen wij gratis voor bezichtiging en werk opname.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  De heer Soekhlall, Kunt u mij terugbellen? U moet nog de afspraak nakomen. Ik heb u meermaals gebeld, geen gehoor.

Populaire lokale gevelspecialisten in Rotterdam

Andere vakmensen in Rotterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur