Vind gevelspecialisten in Spijkenisse

Op zoek naar gevelspecialisten in Spijkenisse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Spijkenisse

 • Schildersbedrijfrapmund
  Schildersbedrijfrapmund
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Rapmund bv kan je helpen met je Schilder klus in Rhoon en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk te beantwoorden. Voor een zeer scherpe prijs!!! Geen lange wachttijd!! Neem direct contact op met rapmund om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Werk zeer netjes. Nul zes dertien tweeënveertig zesenveertig tweeënzestig

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Lex is naast een aardige kerel ook een goede schilder. Mooie prijs voor prima werk. Aanrader.
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super goed geholpen. Onze gevel is weer helemaal schoon! Aardige, vrolijke man. Legde alles goed uit en heeft alles ook weer schoon en netjes achtergelaten!
 • Fixas
  Fixas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Vanaf dag 1 helpen we onze klanten hun project of klus succesvol af te ronden. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat mond-tot-mond reclame van tevreden klanten de sleutel van ons succes is. Regio Rotterdam en omstreken.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Klus buitenschilderwerk snel en goed afgehandeld.
 • Klusbedrijf den Brinker
  Klusbedrijf den Brinker
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  klusbedrijf den Brinker Met meer dan 20 jaar ervaring in schilderwerk draai ik nergens me hand meer voor om of het nu buitenwerk of binnenwerk is. ook al zijn de kozijnen in hele slechte staat zelfs dan kom het weer goed. Verder kan ik door lage bedrijfskosten een scherpe prijs aanbieden en werk ik zelf s,avonds en in het weekend

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Onze kozijnen zijn netjes gerestaureerd en goed geschilderd. We zijn heel blij met het resultaat!
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Roel was duidelijk in de communicatie en vakkundig in zijn werk. Dank :)
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Kalvani en z’n team hebben alle onze kozijnen en deuren netjes geschuurd en geschilderd. Bij enkele terrasdeuren met teveel houtrot hebben ze de houten panelen netjes na laten maken en vervangen. Al met al erg tevreden 👍🏽
 • Klusbedrijf Miray
  Klusbedrijf Miray
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Wij hebben ongeveer 30 jaar ervaring in schilderwerken zoals sauzen van plafonds en wanden in gewenste kleur, jacht schilderen, houtwerk binnen en buiten. Gladstucen/pleisteren van wanden en plafonds binnen en buiten. Badkamerrenovatie en timmerwerkzaamheden zoals kozijnen en daklijsten reparatie. Wij werken met een team van 4 ervaren vakmannen. Allemaal zijn opgeleid door ons zelf. Voor ons is het belangrijkste dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij laten altijd een schone ruimte en tevreden klanten achter.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Lieve, Hardwerkende mensen. Ze hebben mij uit de brand geholpen om op korte termijn houtrot te repareren en buiten alles te verven. Van a tot z is alles heel erg goed verlopen.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Klus goed uitgevoerd tegen een goede prijs. Goed contact, snel geregeld. Klus was: loodwerk, voegen en impregneren. Zie dat de klustitel afwijkt van de daadwerkelijke klus.
 • Kolev Klusbedrijf
  Kolev Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Gevelspecialist in Spijkenisse

  Kolev Klusbedrijf met ruim personeel en veel ervaring in verschillende soorten werkzaamheden.Deze zijn uiteenlopend van schilderen,isolatie(zolderisolatie-binnenkant voorzetwanden kruipruimte),decoratie-plafond,stuken,elektra werk,loodgieters tegelen etc.Compleet renovatie is mogelijk. Daarnaast zijn wij in het bezit van compleet gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren,en komen wij vooraf graag vrijblijvend bij u langs voor offerte.De afspraken die wij u maken zullen zorgvuldig worden nageleefd.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  "Nadat ik het schilderwerk van mijn kozijnen buiten heb laten doen, ben ik echt tevreden met het resultaat. Het team leverde snel en professioneel werk, zonder gedoe. De kozijnen zien er weer strak en fris uit!"

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Spijkenisse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 366 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Spijkenisse

Andere vakmensen in Spijkenisse

Vind vakmensen bij jou in de buurt