Vind stukadoors uit Spijkenisse

Op zoek naar stukadoors uit Spijkenisse? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Spijkenisse

 • OVCAN

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.4 van 54.4587 reviews

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Een zeer brutale en onaangename stucadoor die zeer slecht werk levert. De compagnon die mee was was wel aardig en wist wel 'waterpas' te stuccen.
 • nazif services

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.5 van 54.55132 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Nazif heeft goed werk geleverd. Ziet er allemaal keurig uit en schoon opgeleverd. Een man van zijn woord en komt gemaakte afspraken na.
 • Bulit Bouwbedrijf

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 13,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 14,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 10,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 11,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister): € 16,50 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant --Spachtelputz (sierpleister): € 16,50 p/m2 (plafond) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 10,00 p/m2 (wanden) --Spachtelputz (sierpleister): € 10,00 p/m2 (plafond) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ontzettend tevreden met Petar en het werk dat hij levert. Al gauw kwam hij kijken, Afspraak was snel geregeld en over de prijs overeengekomen. Het resultaat is onwijs strak en binnen 2 dagen de volledige huiskamer en keuken gedaan. Zeker een aanrader!
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.4 van 54.45259 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Met spoed had ik een klusbedrijf nodig vanwege ziekte. Stucadoorbedrijf Suzi reageerde vlot erop en kon mij in dezelfde week de klus die gedaan moest worden doen. Super dat jullie zo snel konden komen en wat een geweldig strak werk hebben jullie gedaan. Super strak en netjes zijn jullie te werk gegaan. Aanrader als je een goede vakman/bedrijf zoekt.
 • Atom klussenbedrijf

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.9 van 54.95168 reviews

  Wij zitten meer als 30 jaar in het vak en we zijn een familiebedrijf. We doen alle soorten stuckwerk en we sausen ook op ons eigen werk en geven u ook uiteraard garantie op ons werk. Wat is stucwerk nou eigenlijk? Stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. Varianten stucwerk Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee hoofdvarianten stucwerk zijn glad stucwerk of stucwerk met een structuur. Glad stucwerk dient aangebracht te worden voordat begonnen kan worden met het versieren, schilderen of het behangen van muren. Van belang is dan natuurlijk dat de muren egaal en glad zijn. Een andere optie is om stucwerk met een structuur aan te brengen, ook wel sierpleister genoemd. Stucwerk met een structuur heeft voor een decoratieve functie. Behangklaar stucen De sleutel tot een goede en langdurige wandbekleding. Kies voor behangklaar stucen als je muren behangen moeten worden. Voordat er begonnen kan worden met het behangen is het van belang dat alle oneffenheden en gaatjes worden weggewerkt. Om hiervoor te zorgen is behangklaar stucen de beste optie. Bij behangklaar stucen worden de muren egaal gemaakt zodat er gestart kan worden met het behangen van de muren. Behangklaar stucwerk is goedkoper dan sausklaar stucwerk, dit komt doordat de muren iets minder glad worden gemaakt. Dat scheelt tijd en werk voor de stukadoor. Sausklaar stucen Niet alle muren zijn geschikt om direct te gaan schilderen. Voor een mooi eindresultaat dienen de muren egaal te zijn. Van belang is dan natuurlijk dat oneffenheden weggewerkt worden. Voordat er een likje verf kan worden aangebracht wil je natuurlijk wel dat het er superstrak uitziet. Sierpleister Bij sierpleister draait het vooral om de structuur dat voor een fraaie en decoratieve look zorgt. Een groot voordeel van sierpleister is dat er vaak gekozen kan worden om het in kleur aan te brengen. Ook zijn er verschillende structuren waaruit gekozen kan worden, structuren zoals: fijn, middel en grof. Sierpleister is een goede keuze als je op zoek bent naar iets wat kras en stootvast is, het is namelijk een van de sterkste afwerkingsvormen. Sierpleister is een verzamelnaam. De meest bekende sierpleister varianten zijn: Spachtelputz , Rustiekputz en Granol. Spachtelputz stucwerk De meest gekozen sierpleister is spachtelputz, een sierpleister met een redelijk grove structuur. Spachtelputz is stootvast en kent een fijne tot grove korrelstructuur. Rustiekputz stucwerk Rustiekputz is een sierpleister met een grovere korrelstructuur dan spachtelputz. Deze variant is bekend door de kleine groeven. Granol stucwerk (structuurputz) Granol is te vergelijken met rustiekputz. Dit patroon is alleen een stuk grover en is tevens de meest grove sierpleister.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Alle wanden in ons nieuwbouwhuis zijn gestuct, binnen 2 dagen waren ze klaar en hebben ze super werk afgeleverd. De mannen werken heel netjes en secuur, alles werd keurig opgeruimd toen ze klaar waren. Ook nog 90 m2 laten sausen, en ook dit hebben ze keurig gedaan binnen 1 dag. Communicatie is ook heel goed en duidelijk, ze komen precies na wat je hebt afgesproken.
 • Strak Onderhoud

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Hoi, mijn naam is Stanley Madaran en ik werk al meer dan 10 jaar met plezier in de bouw. Met een klein team verrichten wij diverse werkzaamheden o.a. Timmer,stuc,schilder,tegel en sloop werkzaamheden. (Totaal renovatie) is bij ons geen probleem. Op alle werkzaamheden die wij uitvoeren geven wij “vanzelf sprekend” garantie erop. Mvg, Stanley madaran Strak Onderhoud

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Goede en vlotte communicatie, goede verwachtingsmanagement. Het zijn zelfstandige mannen die goed kunnen samenwerken en elkaar en ons met respect behandelen. Fijn dat elke man zijn eigen expertise heeft; 1 persoon kan nooit goed zijn in alles. Geeft veel vertrouwen. Stanley is een meedenkend persoon en geeft ook tips&tricks om het goed te kunnen onderhouden en om zelf verder te klussen. Geeft ook aan welke klusjes we zelf kunnen uitvoeren om centjes uit te sparen. Volgens mij is geen klus te gek voor ze; voor elk probleempje vinden ze weer snel een oplossing die ze in overleg uitvoeren en hoe lastig de klus ook lijkt; het resultaat en de afwerking zijn prima. Ze hebben zelfs uiteindelijk de hele woonkamer gestuct! Als we weer iemand nodig hebben zullen we hem zeker benaderen! En uiteraard zijn naam doorgeven bij kennissen die ook iemand zoeken. Dankzij dit bedrijf kunnen we nu genieten van onze nieuwe woning en kunnen we ons concentreren op de inrichting.
 • Klusanders

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.7 van 54.75439 reviews

  **************Belangerijke informatie********** Graag alleen onze toevoegen aan selectie indien u seriues interesse hebt in onze diensten. Door ons zomaar te selecteren voor alleen informatie. Kost onze veel geld. Vervklaar stucwerk. 13eurom2. Inc alle materialen inc. btw. Verven. 8. eurom2. Inc verv. Inc btw. We gebruiken flexa of histor. We kunnen u klus op elke gewenste datum voor u uitvoeren. Klus tot. 125 m2. Is binnen 1 dag klaar. Met Meer dan 425 revieuws zijn wij. klusanders een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een klusbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Ook voor kleine klussen kunt U bij ons terecht. Niet alleen ons vakmanschap onderscheidt ons van de rest, ook onze prijs is altijd zeer scherp, zodat wij altijd een gedegen en concurrerende offerte kunnen uitbrengen! Innovatie en efficiency is als doelstelling in onze beleid.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mannen zijn net vertrokken en heb top werk geleverd! Super blij met het resultaat!
 • Randstad Klussenbedrijf

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews

  U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact op met de Randstad Klussenbedrijf. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima stucadoors, zij hebben 2 nieuwe appartementen aaaan de Boompjes in Rotterdam voor mij gestuced in 5 dagen, kwaliteit, vakmensen !
 • Gulmercan

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.5 van 54.5567 reviews

  Welkom bij het bedrijf Gulmercan, Ik ben Ismael eigenaar van Gulmercan ik ben sinds september voor mezelf begonnen. Maar heb inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring in de bouw. Mijn werkzaamheden zijn - Stukadoor werkzaamheden, - Schilderwerk zaamhededen -Spuiten of rol werkzaamheden -timmerwerk werkzaamheden -Slop Werkzaamheden. Mocht u behoefte hebben aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via Werkspot.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik was op korte termijn op zoek naar een stukadoor. Via werkspot advertentie geplaatst en vrij snel benaderd door Gulmercan. Die was nog in staat om net voor zijn vakantie de klus aan te nemen. Prijs telefonisch overeen gekomen en geaccepteerd. Hij zou maandag 5juli om 8.00 voor de deur staan. Die betreffende maandag stond hij al om 7.45 voor de deur met z’n collega. Ze hebben de ruimte geïnspecteerd en zijn toen meteen aan de slag gegaan. Ze hebben de hele dag keihard en netjes gewerkt en aan het eind van de dag zagen de muren er strak en super mooi uit! Met hun afgesproken ook het schilder/spuitwerk te laten doen. Toen de muren droog waren zijn ze op vrijdagmiddag terug gekomen en hebben alles netjes en mooi gespoten! Ik ben uitermate tevreden met alle werkzaamheden die zij hebben gedaan en de afspraken die ze zijn nagekomen! Ik beveel ze graag bij u aan!! Bedankt mannen voor de snel gedane klus en het mooie afgeleverde werk!!!
 • BARESKO

  Stukadoor in Spijkenisse

  Beoordeling: 4.7 van 54.75109 reviews

  Wij zijn een bedrijf die genoeg ervaring heeft in het bouwsectoren wij hebben ruim 20jaar ervaring wij bieden goede werk voor mooie prijzen neem gerust contact met ons op voor verdere info wij zijn inzetbaar in heel Nederland u kunt ons 100% vertrouwen kijk naar onze fotos die zeggen veel over onze werk. Wat we kunnen leveren als werk voor u fotos zeggen best veel over onze werek. Wij geven 3 Jaar Garantie op onze stukwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super snel een afspraak en ontzettend net werk geleverd!

Populaire lokale stukadoors in Spijkenisse

Informatie over stukadoors uit Spijkenisse

Verschillende stukadoorsbedrijven uit Spijkenisse

Voor hulp bij stucwerk staan onze stukadoors uit Spijkenisse voor je klaar. Niet alleen voor stucen, pleisteren en spuiten, maar ook voor decoratief stucwerk kun je deze klussers uit de provincie Zuid-Holland benaderen. Wil je jouw stuc- of pleisterklus uitbesteden? Dan wil je er uiteindelijk met een goed gevoel op terugkijken. Niet alleen qua resultaat, maar ook de samenwerking met de klusser moet een prettig gevoel achterlaten. Neem daarom contact op met een van onze Werkspot-stukadoors uit Spijkenisse. Zij staan garant voor net en precies afgewerkt stucwerk en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. En doordat ze zich dichtbij bevinden, houd je de voorrijkosten laag en zijn ze snel ter plaatse, ook wanneer je een kleine aanpassing wenst.

Onze stukadoors uit Spijkenisse zijn doelgericht en echte aanpakkers

Betrouwbare en professionele stukadoors, dat is voor Werkspot noodzakelijk. Niet alleen voor een beter verloop van de samenwerking, maar juist omdat ze met zekerheid goed werk afleveren. Om ervoor te zorgen dat het niveau altijd op peil blijft, keuren we alle stukadoors die zich bij ons aanmelden op onze kwaliteitseisen. Iedere klusser moet zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel tonen, juist verzekerd zijn en beschikken over de goede certificaten. Bovendien hebben we een uitgebreid reviewsysteem waarmee iedere klant zijn of haar ervaringen kan delen met de rest van de wereld. Zien we een negatieve reactie? Dan springen we daar meteen op in. Zodoende ben jij altijd verzekerd van een stukadoor die perfect werk aflevert.

Huur stukadoors uit Spijkenisse in voor diverse klussen

Van stucwerk en pleisterwerk tot spachtelputz en kleurig spuitwerk, onze stukadoors uit Zuid-Holland zijn van alle markten thuis. Heb je ook iemand nodig die goed kan schilderen, betegelen of behangen? Dan heb je geluk, want de meeste stukadoors zijn ook zeer behendig in dit soort klussen. Huur je een vakman via Werkspot in? Dan vindt er eerst een kennismaking bij je thuis plaats om je wensen te bespreken, een prijsvoorstel te doen en een planning op te stellen. Zodra het duidelijk is wat er precies gedaan moet worden, gaat de stukadoor aan de slag.

Wil je stucwerk in Spijkenisse via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit de regio Spijkenisse, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Spijkenisse

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur