Vind stukadoors uit Vlaardingen

Op zoek naar stukadoors uit Vlaardingen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Vlaardingen

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.5 van 54.55231 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Komt afspraken na, vakwerk, snel klaar.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.6 van 54.65214 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer net stucwerk geleverd tegen schappelijke prijs!
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 15,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 16,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 12,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 13,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  23m2 gestuuct. Zaterdag op werkspot, zondag is hij komen kijken en maandag heeft hij de klus geklaard. Netjes gewerkt, strakke randen, gladde muren, ook met strijklicht. Bedankt voor het goede werk!
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5540 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Stukadoor

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed werk
 • Bouw kliniek
  Bouw kliniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Bouw kliniek

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij kwamen in contact met Omer van Bouwkliniek om de wanden en plafonds van woonkamer, keuken en hal te laten stuken. Later hebben we ook het schilderwerk, behang en elektriciteit laten doen. Er zijn nieuwe lichtpunten gemaakt en een nieuwe groep aangemaakt. Zelfs de nieuwe lampen zijn gemonteerd. Wij zijn enorm tevreden over Bouwkliniek en kunnen hen aan iedereen aanbevelen. De communicatie met Omer liep vanaf het begin perfect. Hij kwam heel snel kijken en maakte ter plaatse een offerte. Daarna hadden we heel regelmatig contact en vroeg hij hoe het ging en of we tevreden waren. De mensen die voor hem werken leveren geweldig werk af en zijn ook heel vriendelijk. Ze kunnen bijna altijd op hele korte termijn werken, ook ‘s avonds en in het weekend. En het allerbelangrijkste is dat het resultaat perfect was. Alles ziet er prachtig uit. Stukwerk, schilderen, behang en lampen. De prijs is ook heel erg goed. In het nieuwe jaar gaan we de zolder verbouwen en dan gaan zeker Omer weer bellen!
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goeie gasten , kwamen alle gemaakte afspraken netjes na .. Zal ze in de toekomst zeker nog een keer vragen..
 • Amosi klusbedrijf
  Amosi klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8567 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Amosi Klusbedrijf https://www.werkspot.nl/c/1b9b82?s=MOBILE Geachte heer/mevrouw Wij zijn gespecialiseerd in tegels stukwerk En schade herstel voor meer info neem dan contact op met ons.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie en prima werk geleverd. Echt een kundige stucadoor.
 • Randstad Klussenbedrijf
  Randstad Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7585 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact op met de Randstad Klussenbedrijf. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed uitgevoerd stucwerk. Hadden een klein beetje vertraging ivm ziektemeldingen, hebben dit snel en goed opgelost.
 • Klusbedrijf Emanuel B.V.
  Klusbedrijf Emanuel B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65206 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Klusbedrijf Emanuel B.V. is een bedrijf die eerlijk werk doet.de prijzen zij scherp. Perfecte kwaliteit, duidelijke afspraken,snelle reacties op uw email.Voor traditioneel stucwerk.spachtelputz,glad pleisterwerk, latex spuiten,lijsten en ornamenten kunt u bij ons terecht.Heeft u vragen mail of bel gerust ik geef u graag een eerlijk en goed advies. We hebben schroom model van de stucwerk u kan altijd langskomen bij onze kantoor ruimte

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Donderdagmiddag contact gehad, Vrijdagmiddag was de klus geklaard. No-nonsense vakmannen. Ze hebben goed werk geleverd bij ons op zolder. Ondanks de hoge plafonds en moeilijke hoeken zit alles er strak op. Ook werd alles netjes afgeplakt en na afloop opgeruimd.
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.6 van 54.65116 reviews
  Stukadoor in Vlaardingen

  Welkom bij het klussenbedrijf Gulmercan Ik ben Ismael eigenaar van Gulmercan ik ben sinds september voor mezelf begonnen. Maar heb inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring in de bouw. Mijn werkzaamheden zijn -Gipsplaat werkzaamheid -Plafon verlaagd en isolatie -Plafon plaatsen -Koof Maken - Stukadoor werkzaamheden - Schilderwerk werkzaamheden -Spuiten of rol werkzaamheden -timmerwerk werkzaamheden -Slop Werkzaamheden. Mocht u behoefte hebben aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via Werkspot.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik heb nu de meest strak gestucte muren van Rotterdam. A+++ Vakman. Aanrader!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Vlaardingen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 583 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Vlaardingen

Informatie over stukadoors uit Vlaardingen

Sommige werkzaamheden in en rondom je huis kun je het beste uitbesteden. Stucen bijvoorbeeld. Dit is een lastige klus die veel tijd vraagt en laat je daarom het beste door een stukadoor uitvoeren. Deze specialisten zijn er immers niet voor niets. Zoek jij een stukadoor uit de omgeving van Vlaardingen? Dan zit je bij Werkspot helemaal goed. De door ons geselecteerde vakmannen uit Zuid-Holland staan klaar om jouw stucwerk als de beste af te leveren. Het zijn professionele klussers die kwaliteit leveren en waarmee je goede afspraken kunt maken. Plaats nu gratis je klus op Werkspot en we verbinden je graag aan de juiste klusser.

Waarom een stukadoorsbedrijf uit Vlaardingen

Wanneer je op zoek bent naar een zelfstandige stukadoor of stukadoorsbedrijf uit de regio Vlaardingen, ga dan naar Werkspot. Wij koppelen je aan de juiste vakman. Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom een stukadoor uit Vlaardingen inhuren een goed idee is. Ten eerste woont zo’n klusser dichtbij en staat dus zo bij je op de stoep. Heb je een kleine aanpassing? Dat is hij zo weer bij je terug. Daarnaast is een vakman uit deze Zuid-Hollandse regio goedkoper, omdat er minder voorrijkosten zijn. Dit is weer positief voor het uiteindelijke bedrag op je eindafrekening.

Daarnaast kent een stukadoor uit Vlaardingen de regio op zijn duimpje. Waarschijnlijk kent hij dus ook andere vakmannen die je mogelijk in kunt zetten voor je klus. Al deze voordelen gelden wanneer je jouw stuc- of pleisterwerk uitbesteedt aan een regionale stukadoor. Schakel daarom één van onze Werkspot-stukadoors uit Zuid-Holland in en je kunt rekenen op een scherpe prijs en glad stucwerk.

Stukadoors uit Vlaardingen zijn efficiënt, doelgericht en echte aanpakkers

Met een stukadoor uit Vlaardingen haal je echte kwaliteit in huis. Iemand die jou blij maakt met professioneel vakwerk. Hoe wij dit zo zeker weten? Voordat stukadoors uit Vlaardingen zich aan kunnen sluiten bij Werkspot, controleren wij of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Iedere klusser moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en een goed dekkende verzekering hebben.

Bovendien hebben de meeste stukadoors ook branchegerelateerde certificaten. Vraag de klusser van jouw keuze gerust naar zijn papieren. Ook houden we onze ogen gericht op de reviews die klanten geven op onze website. Zo kunnen we zien of de stukadoors op het gewenste niveau blijven werken. Is dit niet het geval? Dan grijpen we direct in. Wij doen er alles aan om jou te laten genieten van een prachtig eindresultaat.

Huur een stukadoor uit Vlaardingen in voor diverse klussen

Buiten het stucen, pleisteren en spuiten om, kun je stukadoors vaak ook inzetten voor andere klussen. Denk hierbij aan het schilderen of behangen van je muren of betegelen van de badkamer. Bovendien zijn er ook stukadoors die zich hebben gespecialiseerd in decoratief stucwerk, zoals marmerpleisters en betonlook. Vraag onze stukadoors naar alle mogelijkheden, zij geven je graag uitleg en persoonlijk advies.

Wil je stucwerk in Vlaardingen via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Vlaardingen, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Vlaardingen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur