Stukadoor uit Zoetermeer nodig?

Woon jij in Meerzicht, Buytenwegh de Luyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem of het centrum van Zoetermeer? En wil jij graag scheuren in je wanden wegwerken? Of wil je juist met tadelakt, leemstuc of beton ciré een bepaalde sfeer creëren in je woning? Schakel dan een stukadoor uit Zoetermeer in en geniet de komende jaren weer van mooie wanden in of buiten je woning.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1038 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zoetermeer

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.5 van 54.55225 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Strak stucwerk voor een eerlijke prijs. Bij de volgende stuc klus vraag ik hem weer om te komen
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.6 van 54.65233 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie, snel geregeld. Professional, good price, friendly. We are happy with service and finished result, def recommend.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.6 van 54.65204 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Reageerde snel en kon al snel langskomen. Is vriendelijk, werkt erg netjes, ruimt alles op. Geeft goede adviezen en denkt echt mee om er iets moois van te maken. En het resultaat is prachtig. Echt heel blij mee!
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Stukadoor

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  vriendelijke communicatie en staat open voor vragen! goede prijs . leveren vak werk af en werken netje, ze hebben alles schoongemaakt. kortom ik ben zeer te vrede uitstekend!!!!
 • Klusaannemer
  Klusaannemer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Vertrouwd, verzorgd en volgens afspraak. Met 40 jaar kluservaring en hoog klandizie gevoel, vindt u bij mij de persoon die netjes werkt, maar ook nee durft te zeggen als mij iets boven de pet gaat. Als de werkzaamheden zich er voor lenen, ben ik door heel Nederland beschikbaar. Persoonlijk kom ik uit de regio Den Haag/Rotterdam.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Fred werkt erg netjes! Komt afspraken na en is betrouwbaar.. Communicatie verloopt soepel en lost minpunten probleemloos op.. Fred en collega, super bedankt voor het strakke resultaat door het renovlies behang op mijn plafond!
 • Bouw kliniek
  Bouw kliniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Bouw kliniek

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  In 4 dagen is mijn hele huis gestuct. Deze mannen waren gelukkig op korte termijn beschikbaar. De mannen werken ook door in het weekend op zaterdag en zondag. Van tevoren afgesproken wat er gedaan moet worden. Omer belt elke dag om te vertellen hoe het is gegaan. Het stucwerk is heel netjes en strak. Mijn schilder was heel blij met het gladde stucwerk.
 • Hoyer Stukadoors
  Hoyer Stukadoors
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Hoyer Stucadoors is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de afbouw van wanden en plafonds. Dagelijks verrichten wij onze werkzaamheden met passie en plezier. Afspraken nakomen, goed werk leveren, service en een open communicatie zonder verrassingen; dat is waar wij voor staan! Diensten: - Stucwerk - Latex spuitwerk - Spackspuitwerk - Betonstuc Om een compleet beeld van het bedrijf te krijgen kunt u een kijkje nemen op de website of op onze Facebook pagina. Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Carlton communiceert netjes en duidelijk en houdt zich aan de afspraken. Hij moest improviseren, omdat hij zelf niet kon stucen door een ongelukje. Heeft ons goed geholpen door andere stucadoors en schilder in te zetten. Wij vinden wel dat er verschil zat bij oplevering in de kwaliteit van de diverse wanden/ ruimtes. Ik denk dat dat komt omdat hij ook met jonge jongens werkt.
 • Kengel Klussenbedrijf
  Kengel Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65121 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Welkom bij Kengel Klussenbedrijf Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovatie Sukadoors/Schildersbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Kengel Klussenbedrijf levert vakkundig Stuc en Schilderwerk met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk. Goed stuc/schilderwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Kengel Klussenbedrijf staat voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Kengel Klussenbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede vakman Stukadoor/Schilder in Den Haag en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Voor kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Stukadoor/Schilder

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Supertevreden over het werk van Kengel Klussenbedrijf! De communicatie verloopt helder en snel - en ze hebben heel strak stucwerk geleverd. Ook op echt lastige stukken - en zijn zelfs nog eens teruggekomen om een extra stukje voor ons af te werken, wat nog niet klaar was toen ze de eerste keer langskwamen. Kan dit bedrijf zeker aanraden!
 • stuuc1&onderhoud
  Beoordeling: 4.2 van 54.2520 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Stuuc1 & onderhoud Gespecialiseerd in stucwerk, ons vakwerk is goed stucwerk! Wij leveren vakwerk van een ervaren stukadoor. Goed afgewerkte wanden en plafonds, daar zorgen wij voor. Hiernaast nemen wij klussen aan voor in en om het huis zoals; - het leggen van laminaatvloeren en plinten - schilderwerkzaamheden - herstelwerkzaamheden na waterschade - plaatsen en installatie van keukens - renoveren toilet Neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer slechte ervaring. Neem meerdere klussen tegelijk aan waardoor hij afspraken niet nakomt. Ook onze werkzaamheden konden niet op tijd klaar zijn, waardoor wij de werkzaamheden hebben stopgezet. Er zijn twee kleine stukjes opgeleverd die niet volledig af waren, waardoor wij zelf aan de slag moesten. Al met al heeft dit veel geld gekost en nog vervelender vakantiedagen.
 • M. Janssen klusbedrijf
  M. Janssen klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Ik ben Marcello, ik heb 14 jaar ervaring als stukadoor en 5 jaar als tegelzetter. Ik geniet van mijn werk en ik sta voor kwaliteit! Ik gebruik hiervoor ook de juiste producten voor de beste afwerking.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fantastisch werk gedaan.

Populaire lokale stukadoors in Zoetermeer

Gemiddelde prijs stukadoor Zoetermeer

Of je nu een portiekwoning hebt in het centrum, een maisonette in Buytenwegh de Luyens of een eengezinswoning in Oosterheem: voor al je stucwerk schakel je een stukadoor uit Zoetermeer in. Maar welk bedrag moet je reserveren als je wanden of plafonds wilt laten stucen? Om een antwoord op deze vraag te geven, is het goed om te weten hoe de prijs voor stucwerk is opgebouwd. Allereerst kijkt de stukadoor uit Zoetermeer naar het totaal aantal vierkante meters voor de klus. In de regel geldt hoe meer vierkante meters stucwerk, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter.

Daarnaast is de staat van de huidige wanden van belang. Kan de stukadoor uit Zoetermeer eenvoudig nieuw stucwerk aanbrengen op je muren, of moet de professional eerst het oude stucwerk repareren? En om wat voor muren gaat het? Heb jij allemaal rechte muren, of moet de stukadoor uit Zoetermeer vooral stucen op wanden met hoekjes en nisjes? Je kunt je voorstellen dat de stukadoor dan langer bezig is. Dit zie je vanzelfsprekend terug in de prijs.

Tot slot is de prijs afhankelijk of de stukadoor binnen of buiten moet stucen. Voor stucwerk binnen kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Stucwerk buiten kost gemiddeld tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Stukadoor Zoetermeer gezocht? 

Wil jij een stukadoorsbedrijf uit Zoetermeer inschakelen voor jouw stuc-klus? Op Werkspot plaats je gratis en vrijblijvend je klus. Na het plaatsen van je klus krijg je prijsvoorstellen. Wil je een offerte die aansluit bij de situatie in jouw woning? Zorg dan voor een goede omschrijving van de klus. Laat bijvoorbeeld weten om hoeveel vierkante meters het gaat, hoe oud de woning is, wat er nu op de wanden zit en op welke termijn de klus klaar moet zijn. De stukadoor uit Zoetermeer kan een toeslag rekenen als het stucwerk op zeer korte termijn moet worden opgeleverd.

Heb jij meerdere voorstellen ontvangen van professionals uit jouw regio? Dan wil je vast weten of je de beste stukadoor uit Zoetermeer selecteert. Bij Werkspot kun je er in ieder geval op vertrouwen dat alle vakmensen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat de stukadoor uit Zoetermeer de juiste verzekering heeft. Daarnaast lees je eerlijke reviews van klanten die de stukadoor eerder hebben ingeschakeld. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de stukadoor uit Zoetermeer werkt en of de professional ervaring heeft met het soort stuc dat jij op de muren wilt. Zien wij dat een stukadoor uit Zoetermeer veel negatieve reviews ontvangt? Dan gaan wij uiteraard over tot actie. Zo heb jij de zekerheid dat je een betrouwbare professional kunt inschakelen.

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur