Stukadoor uit Zoetermeer nodig?

Woon jij in Meerzicht, Buytenwegh de Luyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem of het centrum van Zoetermeer? En wil jij graag scheuren in je wanden wegwerken? Of wil je juist met tadelakt, leemstuc of beton ciré een bepaalde sfeer creëren in je woning? Schakel dan een stukadoor uit Zoetermeer in en geniet de komende jaren weer van mooie wanden in of buiten je woning.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zoetermeer

 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75297 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De mannen waren netjes op de afgesproken tijd en hebben mooi werk afgeleverd. Ondanks de kleine klus, hebben zij alle aandacht en tijd besteed om dit netjes op te leveren. Wij wensen OZ-IS heel veel sterkte met zijn rug en hopen dat hij snel herstelt van zijn komende operatie.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft onze toilet gestuct keurig afgeleverd Echt een vakman, heeft topwerk geleverd . Super blij mee
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65329 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel geregeld! Zondag oproep geplaatst en vandaag konden ze al terecht. Top service, Snel gedaan 😁
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Via werkspot een opdracht geplaatst voor het egaal stucen van ons plafond in de slaapkamer, wat in het verleden twee slaapkamers waren. Het plafond was voorzien van structuur en er was nog een duidelijke scheidingsstrook te zien waar de oude muur heeft gestaan. We wilde ook de V-Naad en de oude lampaansluiting verwijderd hebben, en dit heeft Aydin heel netjes voor ons egaal gemaakt. Het gehele plafond is nu weer strak en is 1 geheel. Een ochtend bezig geweest tot volle tevredenheid.
 • Sero Klussenbedrijf
  Sero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkzaamheden zijn snel uitgevoerd Sero Klussenbedrijf konden snel terecht om het werk uit te voeren. Goede mannen!
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85171 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden. Vooraf makkelijk contact en duidelijke afspraken. Het uitgevoerde stucwerk ziet er heel strak uit en er wordt netjes gewerkt. Aanrader.
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95187 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Als het werkoppervlak groter is dan 250m2. Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 17,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 18,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 14,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In 3 dagen ruim 160m2 wanden en plafond laten stucen. Zeer vakkundig verricht. Werken netjes en geeft goed advies.
 • YK Spuit-Stucadoorsbedrijf
  YK Spuit-Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85129 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Over ons YKspuitstucadoors is een jong en dynamisch bedrijf dat inmiddels 15 jaar actief is in de schilders-spuit en vooral stucadoosbedrijf. Wij onderscheiden onszelf door professioneel vakmanschap met een ambitie al onze projecten perfect af te leveren. Of het nou gaat om kleine of grote projecten, voor bedrijven of particulieren, wij staan garant voor professionaliteit. Mede door onze ruime ervaring zijn wij in staat goed met u mee te denken en op het gebied een professioneel en deskundig advies geven die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. Onze team bestaat uit professionals, die allemaal gedreven en ruime ervaring hebben. Zij zorgen er mede voor dat onze bedrijf groeit uit tot een begrip in deze branche. Wanneer u ons op korte termijn nodig heeft, twijfel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Naast dat we ons flexibel inzetten in onze werkzaamheden, zijn we ook flexibel in onze beschikbaarheid. Onze prijzen zijn gerust concurrerend te noemen. Tevens weet u bij YKspuitstucadoors al vooraf waar u aan toe bent en dat voorkomt onaangename verrassingen. Ons werk is uw visitekaartje en u bent ons visitekaartje. Vandaar dat het voor ons ook van uiterste belang is dat wij professioneel werk afleveren. Echter is dit niet onze grootste motivatie. Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super, ziet er allemaal netjes uit! Wij zijn heel blij met dit top werk.
 • Schildersbedrijf W. Toet
  Schildersbedrijf W. Toet
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Hallo mijn naam is Wesley en ben woonachtig in Den Haag. Ik heb ruim 8 jaar ervaring met schilderwerkwerkzaamheden. Een jong dynamisch bedrijf waarmee ik graag meedenk met de klant, Mijn hoofd specialiteit is schilderwerkzaamheden en daarbij kunnen ik diverse secundaire werkzaamheden er bij aanbieden om de lijnen zo kort mogelijk te houden en zo tot een rustig mooi eindresultaat te komen. Heeft u nog een mooie opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Wesley Toet Schildersbedrijf W. Toet schildersbedrijfwtoet. nl

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Wesley is vriendelijk, werkt netjes en komt zn afspraken na. Helemaal blij met uitgevoerde werkzaamheden - trapgat behangen en trap schilderen.
 • J .Antonisse stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stukadoor in Zoetermeer

  Gespecialiseerd in het sausklaar,behang klaar maken van muren en plafonds

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snel een datum kunnen plannen voor deze klus. Werkt super snel en een mooi resultaat.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1265 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Zoetermeer

Gemiddelde prijs stukadoor Zoetermeer

Of je nu een portiekwoning hebt in het centrum, een maisonette in Buytenwegh de Luyens of een eengezinswoning in Oosterheem: voor al je stucwerk schakel je een stukadoor uit Zoetermeer in. Maar welk bedrag moet je reserveren als je wanden of plafonds wilt laten stucen? Om een antwoord op deze vraag te geven, is het goed om te weten hoe de prijs voor stucwerk is opgebouwd. Allereerst kijkt de stukadoor uit Zoetermeer naar het totaal aantal vierkante meters voor de klus. In de regel geldt hoe meer vierkante meters stucwerk, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter.

Daarnaast is de staat van de huidige wanden van belang. Kan de stukadoor uit Zoetermeer eenvoudig nieuw stucwerk aanbrengen op je muren, of moet de professional eerst het oude stucwerk repareren? En om wat voor muren gaat het? Heb jij allemaal rechte muren, of moet de stukadoor uit Zoetermeer vooral stucen op wanden met hoekjes en nisjes? Je kunt je voorstellen dat de stukadoor dan langer bezig is. Dit zie je vanzelfsprekend terug in de prijs.

Tot slot is de prijs afhankelijk of de stukadoor binnen of buiten moet stucen. Voor stucwerk binnen kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Stucwerk buiten kost gemiddeld tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Stukadoor Zoetermeer gezocht? 

Wil jij een stukadoorsbedrijf uit Zoetermeer inschakelen voor jouw stuc-klus? Op Werkspot plaats je gratis en vrijblijvend je klus. Na het plaatsen van je klus krijg je prijsvoorstellen. Wil je een offerte die aansluit bij de situatie in jouw woning? Zorg dan voor een goede omschrijving van de klus. Laat bijvoorbeeld weten om hoeveel vierkante meters het gaat, hoe oud de woning is, wat er nu op de wanden zit en op welke termijn de klus klaar moet zijn. De stukadoor uit Zoetermeer kan een toeslag rekenen als het stucwerk op zeer korte termijn moet worden opgeleverd.

Heb jij meerdere voorstellen ontvangen van professionals uit jouw regio? Dan wil je vast weten of je de beste stukadoor uit Zoetermeer selecteert. Bij Werkspot kun je er in ieder geval op vertrouwen dat alle vakmensen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat de stukadoor uit Zoetermeer de juiste verzekering heeft. Daarnaast lees je eerlijke reviews van klanten die de stukadoor eerder hebben ingeschakeld. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de stukadoor uit Zoetermeer werkt en of de professional ervaring heeft met het soort stuc dat jij op de muren wilt. Zien wij dat een stukadoor uit Zoetermeer veel negatieve reviews ontvangt? Dan gaan wij uiteraard over tot actie. Zo heb jij de zekerheid dat je een betrouwbare professional kunt inschakelen.

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt