Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Zoetermeer

Op zoek naar stukadoors uit Zoetermeer? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zoetermeer

 • nazif services

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.3 van 54.35242 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik had snel een stucadoor nodig. Suzi reageerde snel en kon ondanks de drukke bezetting toch binnen enkele dagen komen. Of hij naast de 90 m2 wanden dan ook maar meteen de 39 m2 plafond wilde meestucen. Dit was geen probleem voor Suzi. Met 3 man sterk zijn ze op donderdagochtend om 8:30 uur begonnen en waren savonds om 19:30 uur helemaal klaar. Het eindresultaat mag er echt wezen. Alle gemaakte afspraken is hij netjes nagekomen.
 • ÖZ-IS

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.75167 reviews

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Na een snelle reactie ook gelijk een afspraak om het uit te voeren werk te bekijken. Dat geeft een goed gevoel zodat het duidelijk is met wie je te maken hebt en er geen onduidelijkheid is over wat er gedaan moet worden. Een afspraak was daarna snel gemaakt. Het stucwerk is straks en vlak!
 • Seker Klussenbedrijf

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Beste opdrachtgever, De prijs die u betaalt is inclusief materiaal en voorrijkosten. Er komen geen extra kosten meer bij. Betaling alleen bij oplevering na tevredenheid, geen vooruitbetaling ! Wij geven garantie op het door ons geleverd werk. Onze werkwijze : - Waar nodig plakken wij goed af. - De vloer bedekken met stuclopers. - Hoekprofielen en-/of stucstopprofielen plaatsen. Indien van toepassing. - Gaasband plaatsen ( ter voorkoming van scheuren ). - Voorstrijken/voorbehandelen met voorstrijkmiddel. - Alle troep die wij maken word opgeruimd. Het liefst bij serieuze interesse uw contact gegevens met ons delen ivm de kosten die ons worden aangerekend. Met vriendelijke groet, Murat, Seker Klussenbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima bedrijf. Er wordt netjes gewerkt en snel gereageerd. Ik moest 1 kamer laten stucen en dat was in een dag gedaan. Mocht ik in de toekomst nog iets moeten stucen bel ik weer met Seker stukadoor.
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Kaygan heeft bij ons een nieuw plafond geplaatst en heeft alles gestuct. De plafonds zijn ook geïsoleerd. Kaygan is deskundig en heeft ons uitstekend advies gegeven. Twee concrete voorbeelden: we hebben een dikkere isolatie gekozen en op aanraden hebben wij voor het verven Sigma voorstrijk gebruikt. Het stucwerk ziet er ook echt top uit: het is spiegelglad en heeft een hoog detail (zie foto). Als er iets is, (vraag of opmerking) staat Kaygan altijd klaar om de zaken te bespreken. Hij was betrouwbaar en mijn ervaring is dat hij de echt een mooi resultaat wil neerzetten. Bij ons is dat ook zeer goed gelukt! Zoek je een vakman? Bel Kaygan!
 • Spuitwerk discounter

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews

  Spuitwerkdiscounter is een bedrijf dat gespecialiseerd is in . 1.spackspuitwerk 2.airless spuitwerk latex zowel in kleur als wit. 3.stucwerk. 4.sierpleisters. 5.ornamenten. 6.schilderwerk binnen/buiten. 7.hoogwaardige afwerkingen in nieuwbouw en renovatie en reparatie werkzaamheden aan wanden en plafonds. 8.vliesbehang/renovlies

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Topwerk geleverd door André!
 • stuuc1&onderhoud

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Stuuc1 & onderhoud Gespecialiseerd in stucwerk, ons vakwerk is goed stucwerk! Wij leveren vakwerk van een ervaren stukadoor. Goed afgewerkte wanden en plafonds, daar zorgen wij voor. Hiernaast nemen wij klussen aan voor in en om het huis zoals; - het leggen van laminaatvloeren en plinten - schilderwerkzaamheden - herstelwerkzaamheden na waterschade - plaatsen en installatie van keukens - renoveren toilet Neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Onze etage (muren en plafonds) is mooi geworden, maar naar onze mening hebben we hier zelf nog best veel werk aan gehad. Een vriendelijke stukadoor, met mogelijk iets teveel werk op z'n bordje, waardoor het allemaal net iets minder mooi/strak en minder snel/efficiënt afgewerkt werd dan verwacht.
 • Hoyer Stukadoors

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews

  Hoyer Stucadoors is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de afbouw van wanden en plafonds. Dagelijks verrichten wij onze werkzaamheden met passie en plezier. Afspraken nakomen, goed werk leveren, service en een open communicatie zonder verrassingen; dat is waar wij voor staan! Diensten: - Stucwerk - Latex spuitwerk - Spackspuitwerk - Betonstuc Om een compleet beeld van het bedrijf te krijgen kunt u een kijkje nemen op de website of op onze Facebook pagina. Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Het was een hele grote klus in een nieuwbouw woning die al ver vooruit gepland was. De planning ging uiteindelijk een aantal weken verschuiven, doordat de oplevering van de woning was vertraagd (mede vanwege Corona). Carlton heeft zijn planning hierop kunnen aanpassen waardoor onze gehele planning alsnog gehaald werd. Carlton is hierin heel flexibel geweest en heeft daarbij extra hard gewerkt. Hij heeft hele duidelijke communicatie en is betrouwbaar in zijn afspraken. Het is een echte vakman die alleen maar kwaliteit wil leveren en hierover heeft hij graag een goed gesprek. Wij zijn uiteindelijk super tevreden met het mooie resultaat, gladde strakke muren en plafonds en alles ook mooi wit of in kleur gespoten. Wij zouden Carlton zeker aanbevelen als stukadoor en voor een nieuwe opdracht weer opnieuw vragen. Thanks!
 • Harteveld Stukadoors.

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Welkom op het profiel van Harteveld Stukadoors! Harteveld Stukadoors is een jong en dynamisch bedrijf. Na jaren voor een groot stukadoors bedrijf uit de regio gewerkt te hebben heb ik in 2017 besloten om mijn eigen onderneming te starten. Een vakman die zijn vak elke dag vol passie en voor de volle 100% uitvoert. Een goede duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf is een belangrijk punt net zoals het nakomen van de gemaakte afspraken. Harteveld Stukadoors gaat voor continue kwaliteit ook dit is te zien in de gebruikte materialen. Harteveld Stukadoors is gespecialiseerd in: - Traditioneel en machinaal stucwerk - Latex spuiten van wanden en plaffonds - Spackspuitwerk - Aanbrengen van sierpleisters - Beton stuc/ciré - Het stucen van zowel gas als hout haarden Harteveld Stukadoors komt graag bij u langs om de klus te komen bezichtigen en altijd vrijblijvend een scherpe offerte te maken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Rick Harteveld is een vakkundige stukadoor die met je mee denkt. Zeer vriendelijk en komt zijn afspraken na. Prachtig werk verricht.
 • HKZ Henk's Klusbedrijf Zoetermeer

  Stukadoor in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  Nadat begin 2019 mijn laatste werkgever de activiteiten stopte besloot ik om voor mezelf een klusbedrijf te beginnen. Heb al ruime ervaring in schilder-, behang en klein timmerwerk, laminaatvloeren leggen en meubelmontage. Ook heb ik cursussen en opleidingen gevolgd in timmeren, schilderen, loodgieterswerk, huiselectra, stucwerk en lassen. Mijn werkgebied is Zoetermeer en de regio Zuid- Holland, bij grotere klussen ook langere afstanden. Mijn instelling is: elke klus naar volle tevredenheid van de klant afronden, en mocht er toch nog iets niet helemaal goed zijn geef ik de garantie dat ik het zonder bijkomende kosten kom oplossen. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, bij voorbeeld geen merkloze verf of huismerken, Dus heeft u een klus, wilt u uw woning opfrissen voor verkoop/ verhuur of wilt u niet verhuizen maar 'verthuizen'? Dan bent u bij mij aan het goede adres...

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Snel en netjes gewerkt. We zijn tevreden

Populaire lokale stukadoors in Zoetermeer

Informatie over stukadoors uit Zoetermeer

Stukadoors uit Zoetermeer

Stukadoors uit de regio Zoetermeer helpen je graag met je stucwerk. Van het stucen van je muren of plafonds of het pleisteren van je buitenmuur, onze stuc- en pleisterexperts uit Zuid-Holland staan klaar voor al je stuc-klussen. Besteed je een klus uit? Dan wil je ook blij zijn met het uiteindelijke resultaat. Neem om deze reden contact op met een van onze stukadoors uit de omgeving Zoetermeer. Zij garanderen je mooi afgewerkt stuc- en pleisterwerk en zorgen ervoor dat ze de voortgang van de klus goed bewaken. Waarom loont het om een professionele vakman uit Zoetermeer in te huren? Niet alleen voor de lage voorrijkosten, maar ook omdat vakmannen uit de buurt hun reputatie in de omgeving hoog moeten houden. Dat bevordert de kwaliteit van het afgeleverde werk. Ook voor persoonlijk advies over stucen en pleisteren kun je via Werkspot terecht bij een stukadoor.

Onze stukadoors uit Zoetermeer leveren perfect werk af

Werken met betrouwbare en professionele stukadoors is voor ons van groot belang. Naast het feit dat wij prettiger met ze samenwerken, leveren ze bij jouw thuis gegarandeerd topwerk af. Om ervoor te zorgen dat het stucwerk op het allerhoogste niveau wordt uitgevoerd, worden de bij ons aangeschreven vaklui gekeurd op onze strenge kwaliteitseisen. Al deze Zoetermeerse stukadoors moeten ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, verzekerd zijn en beschikken over de juiste certificaten. Dankzij ons reviewsysteem kunnen wij een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat alleen kwalitatieve vakmannen uit Zuid-Holland hun diensten blijven aanbieden op Werkspot. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat namelijk ook.

Zet stukadoors uit Zoetermeer in voor verschillende klussen

Van eenvoudig stuc- of pleisterwerk tot decoratief stucwerk of spuitwerk met een kleur, de bij Werkspot aangesloten stukadoors uit Zoetermeer kunnen het allemaal. Bovendien kan een stukadoor je vaak helpen bij het schilderen, behangen en betegelen van je muur. Wanneer je een vakman via Werkspot inhuurt, dan komt deze eerst bij je thuis om je wensen te bespreken, een prijsvoorstel te doen en een planning op te stellen. Pas wanneer er duidelijkheid is over wat er precies moet gebeuren, gaat de stukadoor aan de slag met zijn werk.

Wil je stucwerk in Zoetermeer via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Zoetermeer, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur