Vind vloerspecialisten in Zoetermeer

Op zoek naar vloerspecialisten in Zoetermeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Zoetermeer

 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45386 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard is zeer kundig en fijn in de communicatie! Vloer ziet er erg mooi uit.
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel/vakkundig, netjes en op tijd
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hij kwam van te voren langs om de klus te bekijken en kon meteen een week later beginnen. Ik had zelf al tegels, maar nog geen ophoogzand of opsluitbanden. Dat maakte niets uit. Hij zou alle materialen en benodigdheden meenemen. Op de dag zelf regende het heel hard. Maar hij heeft samen met een andere collega het werk netjes en snel, ondanks de harde regen, afgemaakt. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat!
 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Aardige man en zeer secure werker. Heeft de klus snel en netjes gedaan.
 • Maestro Vloeren
  Maestro Vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Mijn missie is om een onvergetelijke beleving en resultaat achter te laten Prijs lijst Verlijmd pvc Plak pvc visgraat met band en bies 35,- p/m² Plak pvc visgraat 18,- p/m² Plak pvc Hongaarse Punt 20,- p/m² Plak pvc stroken 12,- p/m² Pvc dicht trap 75,- per treden Pvc open trap 65,- per treden Klik pvc Klik pvc visgraat 20,- p/m² Klik pvc tegellook 15,-p/m² Klik pvc stroken 12,- p/m² Laminaat Visgraat laminaat 20,- p/m² laminaat en ondervloer en plakplinten 12,- p/m² Egaliseren inclusief materiaal 15,- p/m² Egaliseren exclusief materiaal 8,- p/m² Hoogplinten 5,- p/m¹ Prijzen ex btw Krijgt u standaard 5 jaar garantie van ons Betaling is achteraf als u helemaal tevreden bent Groeten Maestro Vloeren : )

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  We zijn zeer tevreden over het werk door Maestro Vloeren. Werken erg netjes en afspraken worden nagekomen. PVC click vloer en zowel de hoge als pakplintjes zijn erg netjes geplaatst. Erg blij dat we Maestro Vloeren hebben ingehuurd en zijn super blij met het eindresultaat.
 • Maestro Diensten
  Maestro Diensten
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Als ervaren klusjesman met 9 jaar ervaring ervaring bied ik expertise in laminaat- en PVC-vloeren, stukadoor- en ventilatie-installaties, MV-vervanging en stopcontactinstallatie. Ik lever hoogwaardig vakmanschap, aandacht voor detail en professionele service. Neem vandaag nog contact op voor uw project.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Erg tevreden met het resultaat, werken netjes.
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Werk is uitstekend uitgevoerd. Helemaal volgens afspraak. Er waren leverings problemen met de tegels waardoor de mannen niet in 1 keer konden doorwerken maar afspraak gemaakt en johan met zijn mannen zouden zou snel mogelijk terug komen. Dat lukte al binnen een week. Dat was natuurlijk voor ons fantastisch! Verder zijn het vriendelijke mensen altijd tijd voor een praatje en goed luisteren naar wat je als klant wil ! En het ook zo uitvoeren blijkbaar is niks te gek!
 • Vloermaker
  Vloermaker
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Vloermaker voor uiteenlopende vloerenleg/montage klussen. Wij zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dagelijks staan wij klaarom jouw wensen te realiseren met het beste advies & werkzaamheden. Wij zijn werkzaam door heel Nederland Kilometer vrij zonder extra kosten!! Uw wensen staan bij ons op nummer 1 met 100% vakmanschap en expertise omtrent vloeren, Awerking en wonen bent u bij ons op het juiste adres!!! Voor meer Foto,s en video,s van opleveringen zijn wij te vinden op: Facebook & Instagram: Vloermaker. nl Werkzaamheden: Laminaat met ondervloer ( Doorlopend of met drempel ) Rechte click pvc Visgraat laminaat Visgraat Click PVC Plak strook PVC Plak visgraat PVC Plak visgraat PVC met bies en band Plak Hongaarse punt Hogeplint plaatsen inclusief lijm) Plakpinten Plaatsen: Afkitten: (inclusief acrylaatkit) Egaliseren 3 mm dikte (inclusief materiaal) Egaliseren + Plak visgraat ( inclusief materiaal ) Egaliseren inclusief materiaal Als de ruimte meer dan 100 m2 is Wij geven altijd het beste advies bij het leggen van uw vloer wilt u zonder drempel of met drempel verticaal of horizontaal gelegde vloer elke legwijze wat u wilt kunnen wij voor u realiseren zonder extra kosten.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Mijn vloer is zo netjes en strak gelegd! De jongens waren super aardig en vlug. Heel erg tevreden
 • Puls Elektra
  Puls Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  Wij leveren betrouwbare en en kwalitatieve elektra installaties tegen scherpe tarieven⚡️💡🔌 Onze installaties voldoen aan de wettelijke NEN1010 normen✅ Onze werkzaamheden bestaan uit: - groepenkast vervangen/renoveren - het aanleggen van extra groep(en) - het aanleggen van extra licht- en of stroompunten (inbouw/opbouw) - laadpaal installatie - kookgroep installatie - quooker installatie - spotlampen aanbrengen - ledstrip aanbrengen - armaturen monteren - elektra aanleggen t.b.v. zonnepanelen - en nog veel meer! Tevens hebben wij door jarenlang kennis opgebouwd te hebben in het vak, het netwerk om klussen rond om uw huis uit handen te nemen.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Beetje huiverig voor werkspot, maar Ali heeft niet teleurgesteld. Een vakman die elektra, stuc en leidingwerk netjes heeft gedaan. Zeker een goed contact om vaker in te huren!
 • totaal onderhoud wildschut
  totaal onderhoud wildschut
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Vloerspecialist in Zoetermeer

  totaal onderhoud wildschut voor al u klussen in en rondom u huis

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed, op korte termijn beschikbaar en op tijd. Werk snel en goed voor vooraf afgesproken bedrag uitgevoerd. Uitermate tevreden mee! Ook goede tips en adviezen ontvangen. Aanrader!

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1583 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Zoetermeer

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt