Vind vloerspecialisten in Dordrecht

Op zoek naar vloerspecialisten in Dordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Dordrecht

 • provloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Goedendag wij zijn sinds 2020 zelfstandig ondernemer wij hebben ongeveer 12 jaar werkervaring in zwevende vloeren zoals laminaat,pvc,visgraat laminaat, visgraat pvc,plak pvc,plak pvc visgraat .Hogeplinten plaatsen ,verwijderen van uw oudevloer inclusief afvoeren , wij kunnen ook vloeren leveren ,Hogeplinten leveren,Plakplinten leveren

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Did ~35m2 of flooring job in Pvc visgraat neatly and quickly, and staircase renovation with nose profiles. Starts around 8.30 morning and did the cleaning as well after the work. Very satisfied. He is truly a professional in his work.
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel/vakkundig, netjes en op tijd
 • Tim van Efferen
  Tim van Efferen
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Mijn naam is Tim van Efferen, en ik ben ruim 10 jaar vloerspecialist. Ik woon in Zwijndrecht, en mijn werkgebied is voornamelijk de Randstad, met ook weleens een klus aan de andere kant van het land. Mijn specialisme is PVC vloeren leggen. Maar alles wat met vloeren te maken heeft komt wel een keer voorbij in dit beroep. De materialen waar ik voornamelijk mee werk zijn PVC, tapijttegel en marmoleum/linoleum. Ik kan hier van alles nog over vertellen, dus schroom niet om te bellen als je een vloerspecialist nodig hebt.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Vriendelijke man, werkt zeer netjes. Ben erg tevreden over de gelegde vloer.
 • JJ Betontechniek
  JJ Betontechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  JJ Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Ik heb meer als 15 jaar ervaring op het gebied van betonrenovatie . Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Voor onderhoudsopdrachten kunt u ook bij mij terecht . Ik ben in het bezit van een vca vol certificaat ,niveau 2 en recent ook niveau 3 all round betonreparateur diploma ,hoogwerker certificaat ,heftruck certificaat .Uiteraard sta ik garant voor al mijn werkzaamheden

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  JJ Betontechniek heeft de balkons van mijn buurvrouw en ikzelf gerepareerd en een nieuwe laag eroverheen gedaan. Uitstekend werk! Dankjewel Endy!!
 • Dawcio
  Dawcio
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Dawcio kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen , Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Dawcio om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Dawid is heel vriendelijk en communiceert goed. Het werk wat hij heeft opgeleverd is heel netjes, het waren niet de makkelijkste tegels. Ik zou hem zeker aanbevelen!
 • Firewacht Tadem
  Firewacht Tadem
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Geen klus is te groot. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Voor alle sanitaire werkzaamheden zowel met meerlagen(pers) leidingen als traditionele. Complete badkamer renovatie. Met en zonder afwerking mogelijk. Scheidingswand plaatsen. Een muur metselen met blokken. Of met metalstud/hout. Verlaagde (zwevende) plafond. Koof maken. Omkasting maken. Kasten wegwerken met gipsplaten zodat het inbouw lijkt. Cinewall maken. Egaliseren van vloeren en wanden. Nieuwe vloer storten Zandcement. Ook fundering met gewapend beton. Met of zonder verankering. Tegelwerk. Vervangen van (kunststof) kozijnen. Zowel binnen als buiten. Vervangen voordeuren. Ik kan de kozijnen direct bij de fabrikant bestellen! Dus grote kortingen mogelijk. Electra werkzaamheden, vernieuwen van kabels, verplaatsen wandcontactdozen. Trapgat in betonnen vloer zagen en vaste trap plaatsen. Open of dichte trap. . Isoleren (geen pur of vlokken blazen in spouwmuur), CV vervangen, Draagmuur verwijderen en bint plaatsen, Uiteraard sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Tegelvloer gerepareerd, heel netjes gedaan. Is niet te zien dat de vloer gerepareerd is.
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2567 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en keurig bestrating hersteld voor een schappelijke prijs!
 • N.T.E Nawras Tegel Expert
  N.T.E Nawras Tegel Expert
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  KvK nummer - 86241281 N.T.E Nawras Tegel Expert. Beste Mensen,Goedendag We zijn een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. onze ervaringen komen door onze familie bedrijf zoals mijn vader, ooms en grootouders. Daarnaast heb ik een diploma in tegelwerk zoals timmeren. Wij luisteren graag naar uw wensen, Daarna geven wij bouwkundige adviezen en zorgen voor een oplossing op maat. U kunt bij ons terecht voor het volgende: - Tegel werk, timmeren, decoratie, stuc en schilderen en werkzaamheden. - Wij kunnen u helpen in alles wat met bouwen te maken heef. Uiteindelijk zullen we altijd netjes en efficiënt werk leveren. Altijd voor hoge kwaliteit en kwantiteit.! Met vriendelijke groet, N.T.E Nawras Tegel Expert.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Betaalbaar en goede werk verricht
 • O.K. Tegels en Renovatie
  O.K. Tegels en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Ik ben Omar Kaichouh van Marokkaanse afkomst en woonde voorheen in Duitsland .Daar had ik meer dan 25 jaar ook een eigen bedrijf als tegelzetter en Renovatie .Sinds oktober 2016 woon ik in Nederland en wil mijn bedrijf hier voortzetten .Mijn werk is goed resultaat leveren en ik houd van netjes en serieus werken .Mijn specialiteit is tegelszetten maar ik renoveer ook badkamers keukens en toiletten en doe ook metselen, stucken en kitten .

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Visgraat vloer bij ons gelegd met tegels! wat een vakman! super aardige mensen en echt vakwerk geleverd!
 • Huus Vloeren
  Huus Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65106 reviews
  Vloerspecialist in Dordrecht

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wat een goede en snelle partij. Snelle communicatie , binnen twee dagen beschikbaar en lopen niet te zeuren als de klus uitloopt. Mega prestatie geleverd . Dank hiervoor en bij een volgende keer zal ik zeker weer bellen. Gr André

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1395 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Dordrecht

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt