Vind vloerspecialisten in Delft

Op zoek naar vloerspecialisten in Delft? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Delft

 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.35339 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard werkt heel netjes en komt zijn afspraak goed na. Hij heeft bij ons het laminaat op zolder perfect gelegd. Zou hem zeker aanbevelen. Richard bedankt👍🏻👊🏻
 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2550 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snelle reactie en snel afspraak kunnen maken. Tegels prima geplaatst.
 • Kaya Constructions
  Kaya Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8583 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Kaya Constructions kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kaya Constructions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Aardige man maar luikje staat scheef en zou terugkomen maar niets meer gehoord. Toevoeging: Meneer nam weer contact op en is langsgekomen en heeft t luikje weer recht gezet! Dus netjes opgelost!
 • M&M bestratingen
  M&M bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Als stratenmaker leg ik straten, stoepen, terrassen en pleinen aan. Door gebruik te maken van de juiste materialen kan ik nette, strakke en vlakke ondergronden creëren. Als stratenmaker kan ik naast het handmatig plaatsen van stenen ook bezig houden met machinale bestrating. Ik bezit ook over mijn eigen materialen om als straten maker klusje uit te kunnen voeren. Naast straten maker ben ik ook handig in laminaat leggen, schilderen, behangen en stucen. Ik heb ook mijn vca diploma en heb 2 jaar gewerkt als stratenmaker. Heb ook wat ervaring opgedaan als brandpreventie werkzaamheden waren brand isolerend dicht maken van pijpen, leidingen, pvc goten, kabel goten en lucht kanalen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  hard werkende mannen alles netjes afgewerkt
 • Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Tegelzettersbedrijf Voor al uw tegelklussen. Wanden en vloeren ook reparatiewerk.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Exceptional service! Professional, efficient, and the final result was flawless. Plus it’s easy to make appointment with him and he responds to message fast. Highly recommended!!!
 • Moorees Montage
  Moorees Montage
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Moorees vloerzaken kan je helpen met je Vloerspecialist klus. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer schuren, oliën of lakken te beantwoorden. Neem direct contact op met Moorees vloerzaken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Uitstekende vaklieden, snel en prof
 • Hab Klusjesman
  Hab Klusjesman
  Beoordeling: 5 van 555103 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Bent u op zoek naar een professioneel laminaat legger die alle soorten laminaat nauwkeurig kan leggen? Dan bent u bij de juiste adres. Mijn naam is Habtom Ik leg alle soorten laminaat zoals: - Standard klik laminaat - Visgraat lamiaat - Pvc laminaat - Tegel laminaat, - Hongaarse punt laminaat Beide zwevend en gelijmd laminaat legen dus. * wat doe ik meer? -Trap bedekking me laminaat of pvc -Muur plaatsen -Behang aanbrengen -Vinyl sheet vleor leggen. Ik kom graag met u in contact om een mooie opdracht te bespreken. Met vriendelijke groet. Habtom

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Geweldig persoon en resultaat.
 • Tegels4you
  Tegels4you
  Beoordeling: 4.6 van 54.65231 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  TEGELS4YOU heeft 25 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerkzaamheden ,en doen uiteraard ook natuurstenen vloeren, luxe badkamers en complete vloerverwarmingen, ook geven wij 5 jaar garantie op het geleverde werk kortom bij TEGELS4YOU bent u aan het juiste adres wij horen graag van u met vriendelijke groet Tonny nuwenhuis en Jean Grout

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Tonny communiceert zeer direct. Dat is wel prettig, je weet iig waar je aan toe bent. Wel kwamen er tijdens het werk wat extra kosten bij bovenop de oorspronkelijke offerte, maar die kon hij goed verklaren (meer lijm nodig, tegel breekt niet mooi). Je kunt hem met een gerust hart alleen in huis zijn gang laten gaan. Het belangrijkste is natuurlijk dat de vloer erg mooi gelegd is.
 • Zeki Vloeren
  Zeki Vloeren
  Beoordeling: 5 van 555223 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Beste opdrachtgever. Ik verricht al zo,n 30 jaar diverse vloeren en doe dit met plezier! Regio zuid-holland en ik kom bij u vrijblijvend langs voor werkoverleg! parket- laminaat- trap renovatie-pvc vloeren-novilon-vloerbedekkingen- trappen ( specialist candoo renovatie treden- marmoleum- massief wit plinten! Zowel woningen als projecten! Ik ben heel flexibel en netjes, altijd de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Betrouwbaarheid en Sterk in Werk Ook in de weekenden! Ref: Carpetland, Robool, Atlas wooninrichting, Vt wonen. 5 jaar garantie voor het werkzaamheden! Zeki Vloeren

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Ik ben heel tevreden over de diensten van Zeki. Maar ook de expertise en het meedenken in oplossingen maken Zeki tot de ideale en betrouwbare partner! Ik ben volledig onafhankelijk in mijn oordeel en kende de heer Zeki nog niet. Hij heeft de vloer, een zwevende klik PVC eruit gehaald in mijn oude huis en weer gelegd in mijn nieuwe huis. De afwerking is echt heel goed. Tevens ben ik ook heel tevreden over het leggen van de vloerbedekking in de slaapkamers! Zelfs na een kleine benodigde aanpassing na het leggen geen probleem om mee te denken en op te lossen. Zonder twijfel een goede prijs/kwaliteit verhouding!
 • Rafmon
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Vloerspecialist in Delft

  Goedkoop en goed in één keer.15 jaar ervaring in de bouw..

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Top, vakwerk, snel en zorgvuldig uitgevoerd. Dank.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Delft, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 748 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Delft

Andere vakmensen in Delft

Vind vakmensen bij jou in de buurt