Vind loodgieters uit Delft

Op zoek naar loodgieters in Delft? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Delft

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Loodgieter in Delft

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Senn en zijn collega hebben de gasleiding ingekort en een nieuwe gaskraan geplaatst. Wij zijn tevreden met het resultaat. Ook was de communicatie duidelijk en legde Senn goed van tevoren uit wat hij ging doen.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95176 reviews
  Loodgieter in Delft

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Erg snel contact, duidelijke uitvraag van het probleem en vooraf duidelijkheid over de kosten. Bij aankomst een goede benaderbare houding en can-do-attitude. Bijzonder oplossingsgericht. Erg tevreden met de snelheid en het opgeleverde werk!
 • JAGTECH
  JAGTECH
  Beoordeling: 4 van 54554 reviews
  Loodgieter in Delft

  Erwin is mijn naam als je zoek naar een betrouwbare monteurs i de loodgieter en cv monteur zoals leidinggevende of monteur dan bij op de goede adres tevens ben ik 6 jaar zzp . Daarvoor heb ik in de loodgieters en cv branche 28 jaar versleten. Ik heb een afgeronde MTS werktuigbouwkunde gedaan. En beschikt over eigen gereedschappen en beschikt overigens voor eigen vervoer.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Klus niet uitgevoerd, wegens herhaaldelijk verplaatsen van tijdsafspraak.
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Loodgieter in Delft

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Top professional Fast, efficient, clean, and sensible prices. Highly recommend.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85262 reviews
  Loodgieter in Delft

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Duidelijke afspraak en prijs.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews
  Loodgieter in Delft

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijke en professionele partij. Duidelijke communicatie, vakwerk en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Bedankt!
 • N.M.B Onderhoud & Renovatie
  N.M.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Loodgieter in Delft

  Na jaren meelopen in de technische branche: klimaatinstallaties en diverse werkzaamheden (koelings-installaties, afzuig-installaties, verwarmings-werkzaamheden, lucht-installaties e.t.c) hebben wij de dankbaarheid van de klanten meegemaakt. Vandaar heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen, ook om de mensen met een aantrekkelijke prijs te helpen en te ondersteunen waar nodig is. Uiteraard werk ik met gediplomeerde vakmensen die jaren in de branche hebben gewerkt, met alle certificaten die voor het geselecteerde werk nodig zijn. Ik sta graag voor iedereen klaar waar nodig is, 24/7! Ook voor gratis telefonisch advies ben ik bereikbaar.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Vlot contact en nog dezelfde dag een afspraak gemaakt. Probleem snel verholpen en geen rommel achtergelaten.
 • Easy Ontstoppen
  Easy Ontstoppen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65113 reviews
  Loodgieter in Delft

  Wij van Easy Ontstoppen zijn operationeel in heel Nederland. Wij richten ons op het ontstoppen van uw riool. Wij doelen erop om alles zo easy mogelijk te laten verlopen. Ons motto is daarom ook: ''Zo easy kan het gaan!''

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Ik ben vakkundig en snel geholpen door easy ontstoppen. Goeie communicatie en prijs.
 • Loodgietersbedrijf de bruijn
  Loodgietersbedrijf de bruijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Loodgieter in Delft

  Ik werk al 7 jaar bij een aannemer als loodgieter, we doen voornamelijk veel nieuwe badkamers maken/renoveren. Nieuwe cv installatie aanleggen cv ketels plaatsen. Daken voorzien van nieuw dakbedekking. En ga zo maar door.. Ik ben net begonnen met m’n eigen onderneming vandaar dat ik nog niet echt een bedrijf geschiedenis heb. Ik heb al aardig wat eigen klussen buiten werktijd gedaan, met op het eind blije klanten! de klant heeft bij mij altijd garantie waar ik iets gemaakt heb en er is wat mee aan de hand kom ik dat ook weer oplossen!

  Laatste review:
  Beste, Mijn dakkapel had lekkage ik heb mijn ingeschreven op werkspot en heeft een paar bedrijven gereageerd waarvan Loodgietersbedrijf de Bruin die had hele goeie reviews. Ik heb een afspraak gemaakt met Patrick van Loodgietersbedrijf de Bruin langs geweest en de dak op geklommen en zegt dat er een nieuwe dakbedekking op moet is niet te repareren.Twee dagen later offerte ontvangen van Patrick stond als netjes op wat er zou gebeuren prijs was ook prima inmiddels heeft Patrick mijn dakkapel al gemaakt en netjes ook. Heeft iemand problemen met de dak of iets anders neem contact op met Loodgietersbedrijf de Bruin hij komt al zijn afspraken na een top bedrijf Mvg Robby
 • Rafa Servicediensten
  Rafa Servicediensten
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Loodgieter in Delft

  VERSTOPPING in uw afvoer? Vervelend! U wilt graag snel weer normaal gebruik kunnen maken van uw BADKAMER, KEUKENGOOTSTEEN of WASMACHINE. Graag wil ik u hierbij helpen. Met professionele ontstoppingsapparatuur reinig ik uw leiding. Ik leg u netjes de plan van aanpak uit. Ook krijgt u van mij op de mail duidelijk het verhaal beschreven wat ik precies heb gedaan. Daar kunt u dan eventueel mee naar de woningbouw of VVE om te laten zien wat het probleem is geweest. Na de werkzaamheden zorg ik er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Voor het reinigen van de afvoer reken ik een all-inn bedrag( dus geen verborgen kosten of oplopende kosten als in tarieven per halfuur). Ook zit er 1 MAAND GARANTIE op de gedane werkzaamheden. Manier van betalen kan bij mij met: - Pin betaling - Contante betaling - Per betaalverzoek - Per internetbankieren Mocht u interesse hebben in mijn aanbieding dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Top ervaring! Ten eerste een snelle reactie waarin er doelgericht een afspraak is gemaakt. Stipt op tijd! Een kundige man, legt alles uit waardoor het voor een leek als ik goed te begrijpen is! Ten tweede een groot verantwoordelijkheidsgevoel, heeft graag dat de klant tevreden is! En als mooie bijkomstigheid is hij erg vriendelijk en beleefd!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Delft, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1452 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Delft

Informatie over loodgieters uit Delft

Besteed je je lekkage of badkamerrenovatie liefst uit aan een betrouwbare loodgieter, die ook nog eens uit de omgeving Delftkomt? Iemand die je badkamer of toilet op hoog niveau kan renoveren of je kan helpen met onderhoud aan je verwarmingsinstallatie? Welke klus je ook uit te besteden hebt, Werkspot is de juiste partij. We hebben een groot bestand met goede loodgieters uit Zuid-Holland opgebouwd en deze vakmannen assisteren je graag bij je klus. Aanpakkers die netjes te werk gaan en jaren ervaring hebben. Huur deze ervaren loodgieters is en je hebt geen omkijken meer naar je klus.

Verschillende loodgieters uit Delft

Van een nieuwe badkamer installeren tot de afvoer laten ontstoppen; Werkspot heeft de juiste loodgieter voor je. Wil je het renoveren of onderhouden van je sanitair uitbesteden? Dan wil je met een professionele vakman in zee gaan. Iemand die ervaring heeft, netjes kan werken en duidelijk communiceert. Neem contact op met een van onze Werkspot-loodgieters uit Delft. Zij staan garant voor een duurzaam resultaat en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Bovendien loont het om een vakman uit de regio in te huren. Dit scheelt namelijk niet alleen in voorrijkosten, maar ook kan de vakman bij een eventuele lekkage of verstopping snel ter plaatse zijn. Daarnaast hebben vakmannen vaak een reputatie hoog te houden in hun eigen regio. Dit alles komt het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede. Wil je graag advies over je renovatie of onderhoud? Ook voor advies op maat kun je via Werkspot contact opnemen met een loodgieter.

Onze loodgieters uit Delft zijn doelgericht en echte aanpakkers

Om ervoor te zorgen dat het niveau van onze vakmannen op peil blijft, keuren we alle loodgieters uit Delft die zich bij ons aanmelden op onze kwaliteitseisen. Iedere vakman moet beschikken over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, goed verzekerd zijn en beschikken over de juiste certificaten. Bovendien hebben we een uitgebreid reviewsysteem waarmee iedere klant zijn of haar ervaringen kan delen met de rest van de wereld. Zien we een negatieve reactie? Dan springen we daar meteen op in. Zodoende ben je altijd verzekerd van een loodgieter die perfect werk aflevert.

Huur loodgieters uit Delft in voor diverse klussen

Van het renoveren van je toilet of badkamer tot het ontstoppen van je afvoer en van het verhelpen van lekkages tot aan het onderhoud van je verwarmingsinstallaties; onze loodgieters uit Zuid-Holland zijn van alle markten thuis. Heb je daarnaast iemand nodig die goed tegelwerk kan zetten of glad stucwerk kan aanbrengen? Dan tref je het, de meeste loodgieters zijn namelijk ook zeer behendig in dit soort klussen. Huur je een vakman via Werkspot in? Dan vindt er, indien gewenst, eerst een kennismaking bij je thuis plaats. Zo kun je je wensen bespreken, de loodgieter kan een prijsvoorstel doen en hij kan alvast een planning opstellen. Zijn jullie het helemaal eens en is voor beiden duidelijk wat er precies gedaan moet worden? Dan gaat de loodgieter aan de slag.

Wil je een klus in Delft via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Delft, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een badkamer renovatie, toilet renovatie, het aanleggen van een vloerverwarming of het onderhouden of repareren van een CV-ketel.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Delft

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt