Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Utrecht

 • Loodgieters Zeker en Snel
  Loodgieters Zeker en Snel
  Beoordeling: 4.8 van 54.85156 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Bezoek ons website voor meer info: zekerensnel•nl □○□○□○□○□○□○□○□□○□ Wij Loodgieters zeker en snel bieden elke dag 24/7 een goede en snelle service aan alle klanten. Ons bedrijf bestaat uit kwaliteit geven en ook betaalbaar zijn voor ieder klant. Wij streven zodanig om onder de marktprijs te zitten. En dat lukt ons goed!! aangezien de loodgieters van tegenwoordig absurde bedragen hanteren. Zijn wij loodgieters zeker en snel het tegenovergestelde. Wij zijn een goeie partner voor u en zullen ten alle tijden een goed, snel en betaalbare service verlenen. ●●●●●●●●●●●●●●●●●● Onze vakmensen en allround loodgieters hebben meer dan 10+ jaar werkervaring en zijn vca gecertificeerd. Ook zijn onze loodgieters in het bezit van F-gassen, CO en BRL certificaties. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● We zijn gespecialiseerd in het vinden van gas en water lekkages en/of oplossen van uw vervelende verstoppingen, tot aan stankoverlast in uw pand en/of in uw huis. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Onze team is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al uw riool stelsels. Ook voor al uw water of gas leidingen verleggen/of vernieuwen. Geen enkel probleem voor loodgieters zeker en snel! ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Ook zijn we inzetbaar voor al uw sanitaire werkzaamheden, verwarmingstoestellen en cv ketels plaatsen. Ook zijn wij inzetbaar voor, sanibroyeurs, pompen, boilers, binnen en buiten kranen, keuken kranen, binnenwerk van u toilet, niks is voor ons te gek! ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Wij als team loodgieters zeker en snel geven service aan bedrijfspanden en/of particulieren sectoren. Zoals het repareren, installeren, onderhouden of renoveren van allerlei projecten. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Ons motto is ( pas weg gaan tot het goed is ) en als de klant tevreden is. Dan is team Zeker en Snel ook tevreden! ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Onze klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. Bij terug komst van het probleem/storing word er nooit kosten meeberekend.●●●●●●●●●●●●● Team loodgieters zeker en snel

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd door een keurige heer (Ryan Boulaayon?) met kennis van zaken en passie voor zijn vak! Ook heeft hij alles netjes en schoon opgeleverd! Ik zal dit bedrijf zeker aanraden en ook bij een volgende klus zeker weer benaderen ! Heel erg blij mee! Met hartelijke groet,
 • Laaribi Installatietechniek
  Laaribi Installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Laaribi Installatietechniek: Kwaliteit is onze prioriteit Gepassioneerde installatiebedrijf, met oog op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als alles werkt en zodra u tevreden bent.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  In het weeekend contact gehad met Laaribi en onze wensen doorgegeven. Gisteren is onze nieuwe radiator gemonteerd door een monteur. Prima contact en van te voren duidelijk over de kosten. Absoluut een aanrader.
 • WW Loodgietersbedrijf
  WW Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  WW Loodgietersbedrijf Utrecht levert kwaliteit en zet uw wensen centraal. We zijn op korte termijn beschikbaar en zorgen voor een vakkundige en betrouwbare service. Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle en professionele hulp met het oplossen van de lekkage van de radiator.
 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /KOZIJNEN/SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV WE ZIJN ALS AANNEMERSBEDRIJF TEVENS EIGENAAR VAN SANISALE SLIEDRECHT EN SANISALE WORMERVEER UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 51 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties gemiddelde prijzen zijn: € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, gemiddelde prijzen zijn: € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie gemiddelde prijzen zijn: 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 jaar garantie op badkamers werkzaamheden zoals lekkage,voeg,kitwerk 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als bouwbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende materialen. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt uwe de hele bouwproject van A tot Z.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goede communicatie
 • SVS Warmteservice
  SVS Warmteservice
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  SVS-Warmte. Mocht u ons nog niet kennen, dan willen wij ons graag eerst even voorstellen. Wij zijn SVS Warmteservice, uw kennispartner op het gebied van (collectieve) warmte- en koudesystemen. U kunt bij ons terecht voor installatie werkzaamheden, service en onderhoud aan verwarmings- en warmwatersystemen en al uw andere vraagstukken of problemen aan uw installatie. Wij hebben jarenlange ervaring in (collectieve) warmte- en koudesystemen. Hierdoor is SVS dé juiste kennispartner om uw aanvraag succesvol te realiseren. Een van onze kernwaarden is transparantie. We leven in een tijd waar alles al duur genoeg is. Daarom vinden wij duidelijkheid en transparantie over kosten belangrijk (en wel zo eerlijk). Onvoorziene werkzaamheden worden pas uitgevoerd in overleg en na uw akkoord, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Om deze visie te ondersteunen kunnen wij u daarom ook toelichten waarom wij bepaalde keuzes hebben aangeboden. SVS Warmteservice werkt uitsluitend met materialen, onderdelen en totaaloplossingen van gerenommeerde (Europese) fabrikanten uit de installatiebranche. Wij werken samen met leveranciers die een bewezen staat van dienst hebben. Een ander waardevol criteria is dat zij gevestigd zijn in Nederland om uw producten altijd te kunnen ondersteunen. Wij bieden u dus betrouwbare product(en) en dienstverlening aan waar u op kunt vertrouwen. Producten die wij voor de lange termijn voor kunnen onderhouden en ondersteunen. Voor onze tarieven verwijzen wij u door naar onze website.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed en snel contact, professionele monteur die in minder dan een uurtje de defecte klep van onze stadsverwarming repareerde.
 • Storingservice123
  Storingservice123
  Beoordeling: 3.9 van 53.9529 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Storingservice123 Jouw Complete Oplossing voor Elektriciteit, Loodgieterswerk, Dakreparatie en Bouwklussen! Voor elk probleem: elektrisch, loodgieter, dak of bouw, wij staan voor je klaar! Snel, betrouwbaar en transparant. Problemen met elektriciteit? Onze professionele elektriciens bieden snelle en betrouwbare storingsdiensten. Waarom kiezen voor Storingservice123? Snel en Efficiënt Bij elektrische, loodgieters-, dakdekkers- en bouwkundige problemen is tijd van essentieel belang. Onze vakmensen staan snel en betrouwbaar klaar om problemen efficiënt op te lossen. 24/7 Beschikbaar 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar voor al uw behoeften op het gebied van elektriciteit, loodgieterswerk, dakbedekking en bouwkunde. Snelle, betrouwbare en transparante service, zelfs in noodgevallen! Gekwalificeerde vakmannen Van elektra tot loodgieterswerk, dakreparaties tot bouwkundige projecten – wij lossen elk probleem snel en betrouwbaar op. Onze deskundige vakmannen zijn volledig gecertificeerd en transparant, zodat je elektrische installatie in goede handen is. Transparante Tarieven Bij Storingservice123 lossen onze elektriciens, loodgieters, dakdekkers en bouwkundige vakmannen elk probleem snel en betrouwbaar op. We geloven in transparantie en hanteren duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten. Bekijk onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op! LET OP: voor spoedeisende meldingen zijn wij 24/7 bereikbaar!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed telefoongesprek en mondelinge toelichting van kosten. Nette monteurs en snelle uitvoering. Echter onduidelijke werkbon met onverwachte kosten: flink hoger uitvallend totaal bedrag.
 • Michel dienstverlening&installatie
  Michel dienstverlening&installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Micheldienstverlening kan je helpen met je Badkamer specialist klus in Scherpenzeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen nieuw bouwen of renovatie verbouwen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, IKEA badkamer, Sanitair plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie te beantwoorden. Cv ketel verwarming Neem direct contact op met Micheldienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en snelle service. Het werk is professioneel uitgevoerd, we zijn erg tevreden! Hij heeft een waterleiding en afvoer via de kruipruimte naar het washok gelegd, door 2 muren heen. In een dag klaar en mooi afgewerkt.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95270 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed en snel contact voorafgaande aan de klus. Duidelijke communicatie. Voor de uitvoering was dhr. iets te later dan afgesproken, echter zijn we tevreden over de uitvoering en het resultaat.
 • AL KHATEEB
  AL KHATEEB
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  Regio Utrecht 50KM en de omgeving Ons bedrijf zat tegels zetten loodgieten stukadoor met tien jaar ervaring Bij alle klussen heeft uw 2 jaar garantie Wij werken met de juiste materialen zo houden we ons klanten tevreden

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ali is a very good worker and listen to your requests, he is also very respectful and always give you suggestion on the best way to solve your problems. I would definitely work with him again.
 • R.E.D. Installatietechniek
  R.E.D. Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Loodgieter in Utrecht

  R.E.D. installatietechniek is een duurzaam dynamisch installatiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring R.E.D. is gespecialiseerd in: Centrale verwarming Warmtepompen Hybride systemen CV ketels vervanging Airconditioning Service en onderhoud Loodgieterswerk Ventilatie 24/7 storingsdienst Alle door ons geleverde diensten voldoen aan de meeste recente eisen. R.E.D. Installatietechniek beschikt over ondergenoemde certificaten * Stek ( f gassen) gecertificeerd * Vakmanschap Co gecertificeerd * VCA gecertificeerd * ervaringen diverse installatie

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Heel blij met het werk dat Mimoen bij ons heeft uitgevoerd! Hij heeft duidelijk laten weten wat hij aan het doen was, waarom het moest, en ik kon ook uit interesse meekijken. Hij denkt heel fijn mee en komt met meerdere oplossingen voor wat het beste past bij jou situatie. Onze CV draait weer als nieuw en de nieuwe rookgasafvoer zorgt voor een veilige situatie en een veel mooier resultaat. Sowieso gaan we in de toekomst weer met R.E.D. Installatietechniek in zee. Bedankt!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3438 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Utrecht

Informatie over loodgieters uit Utrecht

Wanneer je leidingen in Wittevrouwen verouderd zijn of je wc in Voordorp loopt niet goed door, heb je behoefte aan een goede loodgieter. Ben je op zoek naar een doelgerichte vakman uit de omgeving van Utrecht het ongemak in huis snel verhelpt? Kijk dan eens op Werkspot. We werken met een selectie ervaren en getalenteerde loodgieters die doelgericht te werk gaan. Heb je dus een verwarming-, sanitair-, riolering- of leidingklus die aangepakt moet worden? Plaats je klus op Werkspot en kom in contact met professionals.

Diverse Utrechtse loodgieters om in te huren

Ben je op zoek naar een vakkundige loodgieter die je lekkage snel verhelpt, je sanitair vakkundig installeert of je CV ketel op professionele wijze vervangt? Werkspot werkt met een mooie selectie goede vakmannen uit de provincie Utrecht.
Wanneer de apparaten in je huis het niet goed doen, kan dat erg vervelend zijn. Trekt het toilet niet lekker door, lekt de badkuip of verwarmt je verwarming niet naar behoren? Dan is het een goed plan om een vakman in te huren. Kies voor een Werkspot loodgieter uit de omgeving van Utrecht en je bent verzekerd van een doelgerichte professional die zijn vak verstaat. Zo’n vakman uit de regio heeft vaak een naam hoog te houden en werkt dus extra secuur. Bovendien houdt je de kosten relatief laag wanneer je een loodgieter uit Utrecht inhuurt. Er worden namelijk minder kilometers afgelegd. Kies dus voor een Werkspot loodgieter uit Utrecht en reken op effectief, vakkundig werk.

Loodgieters uit Utrecht leveren kwaliteit

Haal je een loodgieter via Werkspot in huis, dan mag je rekenen op vakwerk. Onze loodgieters zijn goed in wat ze doen, beheersen hun technieken tot in de puntjes en zijn zeer resultaat gericht. We zorgen er aan de hand van onze huisregels voor dat ze duidelijk met je communiceren en daarnaast moeten ze vóór ze zich bij ons inschrijven aan diverse kwaliteitseisen voldoen. Wanneer professionele loodgieters uit Utrecht en omgeving zich bij ons hebben aangemeld, zorgen we er - ook als ze eenmaal klussen uitvoeren - voor dat het werk van niveau blijft. We houden de reviews per vakman namelijk voor je in de gaten. Gaat het goed, dan zien we dat zeker. Maar ook als er wat puntjes van kritiek zijn, wordt dat door ons opgepikt. We kunnen op die manier ingrijpen wanneer het niveau beneden peil raakt. En dat is precies de reden waarom je via Werkspot kunt vertrouwen op een Utrechtse vakman die een topresultaat aflevert.

Schakel een loodgieter uit Utrecht in voor het volgende

Loodgieters kunnen vaak veel meer dan enkel lekkages repareren en verstoppingen oplossen. De loodgieters uit Utrecht en omgeving zijn vaak juist van vele markten thuis. Van nieuw sanitair plaatsen tot een compleet nieuw leidingstelsel aanleggen en van radiatoren installeren tot een CV ketel vervangen. Vraag onze loodgieters gerust waarvoor ze allemaal inzetbaar zijn, want misschien kunnen ze naast die douche die het al tijden niet lekker doet, ook eens even naar je verwarming kijken. Hoe dan ook sta

Een loodgieter uit Utrecht en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Utrecht, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van leidingwerk, sanitair, toilet renovatie of verwarming installatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Utrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt