Vind loodgieters uit Breda

Op zoek naar loodgieters in Breda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 486 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Breda

 • DKM de Rioolspecialist
  DKM de Rioolspecialist
  Beoordeling: 4.5 van 54.5557 reviews
  Loodgieter in Breda

  Gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende riool werkzaamheden of dit een kleine reparatie of complete vervanging is van uw rioleren, wij hebben ruime ervaring in deze branche de nodige certificaten uiteraard werken wij ook met garanties en net gereedschap.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Prima. Mike en zijn collega hebben het werk vanochtend volgens plan uitgevoerd. Bijzonder ook dat het probleem niet een te smalle pijp was, maar een slecht verval in het hoofdriool, een gevolg van eerdere werkzaamheden van voordat wij het huis hebben gekocht. En terwijl dit wordt gefixt vindt ie ook nog een andere belemmering in de afvoer: een plastic ring van 75 die vast zat in een bocht. Alle vertrouwen erin dat we de komende jaren geen last van verstoppingen meer zullen hebben. En zo niet: drie jaar garantie!
 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75224 reviews
  Loodgieter in Breda

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en ander klusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Perfect verlopen installatie van onze combinatie stort/regen- en handdouche en thermostatische mengkraan. Zeer professionele partij tegen een redelijk tarief. Sterke communicatie over afspraken en tijdens het werk. Heel mooi eindresultaat. Heel blij mee. We gaan zeker vakwerk gebruik maken van jullie diensten!
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Loodgieter in Breda

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 5 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Lek van waterleiding professioneel opgelost.
 • de Heus Infra
  de Heus Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Loodgieter in Breda

  de Heus infra is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden betreffende riolering en straatwerk. u kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden : riool ontstoppen , riool inspecteren ( door middel van camera ), riool detecteren ( bij stank of lekkage ), riool vernieuwing/reparatie , riool aanleg. Tevens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw straat werk. De Heus infra met ruim 24 jaar ervaring ook de juiste keuze voor u. Hierbij een aantal van mijn referenties. Zoals u ziet neem ik mijn werk serieus en kom ik mijn afspraken na: Beoordeling van klanten: 5x 0x Ontstoppen/ vervanging riolering in Breda Geplaatst door Maartje op 20 feb. '15 | 9½ jaar actief op Marktplaats We dachten een verstopt toilet te hebben, John maakte op korte termijn tijd om e.e.a. op te komen lossen. Het probleem bleek gecompliceerder te zijn. Samen met een bevriende loodgieter heeft John de Heus e.e.a. opgelost. Alles kon op korte termijn. Ook de opengegraven voortuin is door John weer netjes bestraat, nadat de riolering werd vervangen. Hij probeerde absoluut mee te denken om voor ons tot een goede én betaalbare oplossing te komen. Snelle service, goed bereikbaar, tevreden met het afgeleverde werk! Maartje Onze keuken afvoerwas verstopt, John gevonden via marktplaats, hij maakte gelijk tijd voor ons en heeft ons probleem opgelost en goede tips gegeven. Zijn erg tevreden over de werkzaamheden en inzet want het was echt een rotklus maar John ging door tot het probleem was opgelost. De prijs was zoals afgesproken ook al had hij meer kunnen vragen want hij is erg lang en intensief bezig geweest. Erg bedankt John!!!!!!! Groetjes uit Raamsdonksveer Huisriolering deels vernieuwd in Breda Geplaatst door Hans op 29 sep. '13 | 7 jaar actief op Marktplaats John de Heus heeft in de kruipruimte van mijn huis de afvoeren gedeeltelijk vernieuwd en deze direct buiten het huis opnieuw aangesloten op het dwa-riool. De werkzaamheden zijn goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd voor de afgesproken prijs. Ik ben een tevreden klant. Hans Vervanging Riolering in Breda Geplaatst door van zuijlen op 12 sep. '13 | 6 jaar actief op Marktplaats Perfect, Na telefonisch contact met John kwam hij dezelfde avond nog kijken naar het probleem. Snelle service, goed advies en ons probleem vakkundig opgelost voor een goede prijs. Zeker aan te raden voor een ieder die problemen heeft met de riolering. Riolering in Breda Geplaatst door Ton op 23 jun. '13 | 9 jaar actief op Marktplaats Goede zaken gedaan. Snelle reactie en het probleem snel en goed opgelost. Zeker aan te bevelen. John bedankt. groeten, John de Heus

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Uitstekend werk geleverd bij vervanging rioolbuis voor afwatering afvalwater uit keuken. Vooraf was het moeilijk in te schatten wat exact de oorzaak was van de problemen bij de afwatering. Bleek geen belemmering voor het achterhalen en het volledig verhelpen van het probleem. De offerteprijs was weliswaar niet aan de lage kant, maar kwaliteit van het werk, de communicatie en het gebleken vakmanschap (incl. advisering) waren het waard.
 • I. Akib Vastgoedonderhoud
  I. Akib Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.4548 reviews
  Loodgieter in Breda

  Akib vastgoedonderhoud is een bedrijf wat staat voor duurzaam onderhoud aan uw vastgoed. Gecertificeerde houtrotspecialist maar ook gespecialiseerd in kwalitatief hoog onderhoud aan uw woning. Door een goede samenwerking tussen klant en onze partners kunnen wij uw dromen verwezelijken. Door de juiste technieken toe te passen, met passie ons werk uit te voeren en met een hart voor onze klanten, leveren wij u het beste resultaat! Houtrot sanering aan houten delen, verbouwing aan uw woning of periodiek onderhoud aan uw vastgoed? Akib kan elke onderhoudsvraag beantwoorden. Welke plannen u ook heeft we kijken voor u vooruit naar de beste mogelijkheden en passen deze zo toe zodat u werkelijk krijgt wat u wilt. We maken voorafgaande van de werkzaamheden met u een planning afgestemd op uw agenda. Een duidelijke afspraak naar u toe spreekt voor zich en wij geven uw vastgoed de gepaste aandacht. Tijdens de werkzaamheden kunt u erop rekenen dat alles duidelijk en transparant zal zijn en ook na de werkzaamheden kunt op de juiste nazorg rekenen. Ons vak beoefenen wij met passie. Dat maakt dat wij die met de juiste instelling, verstand van zaken en de beste toepassingen werken. Door duurzame oplossing toe te passen is een goed resultaat hierdoor gegarandeerd. Door een groot netwerk van vakmensen om ons heen weten wij ook met wie we werken en houden we controle over alle werkzaamheden van A tot Z.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Alles op tijd kunnen verhelpen ondanks dat het een spoedklus was. Heeft in de avond zelfs doorgewerkt om het af te krijgen. Alles goed gegaan en heeft veel kennis. Daarnaast ook nog meedenkend en alles netjes achter laten
 • Installatiebedrijf cp
  Installatiebedrijf cp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Loodgieter in Breda

  Waterleiding Cv Afvoer

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Hij is zeer vakkundig en levert goed werk af. Zeer duidelijk in de communicatie en werkt nauwkeurig wij raden hem zeker aan.
 • Precies Cleaning + Rioolservice
  Precies Cleaning + Rioolservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75128 reviews
  Loodgieter in Breda

  Ik ben Stefan Hardt, eigenaar van Precies Rioolservice, onderdeel van Precies Cleaning. Sinds 2006 voeren wij rioolwerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in de regio Brabant en Zeeland. Onder andere, bestaat onze diensten uit: • Riool ontstoppen • Reparatie, vervanging & aanleg van riolering • Camera-inspectie • Stankoverlast • Leidingen in kaart brengen • Preventief onderhoud Onze missie is om altijd op een professionele wijze alle rioolproblemen op te lossen. Wij werken enkel met materialen en middelen van uitstekende kwaliteit. Ons motto luidt "ons werk van vandaag is ons visitekaartje voor morgen"

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Wanneer je twijfelt, niet nodig. Uiterst bekwaam, eerlijk, harde werker, geen poes pas, maar een echte ouderwetse vakman. Prijsindicatie vooraf gekregen. En was snel ter plaatse (moet hem natuurlijk dan ook zo uitkomen beste lezer) Heb zelfs iets minder betaald. Maar was sowieso het geld dubbel en dwars waard. Mocht ik weer wat hebben, bel ik hem gelijk, zonder twijfel. Ik raad Precies Cleaning + Rioolservice daarom dan ook aan iedereen aan!
 • BM Repair Service
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Loodgieter in Breda

  Ik ben Barco Marijnissen 53 jaar, ik ben inzetbaar voor div klussen, mijn passie is het compleet renoveren van badkamers. Maar het vervangen van elektra of uitbreiding van extra elektra punten is ook mij niet vreemd, ook het plaatsen van de juiste goed gekeurde rookmelders kunt u mij voor inhuren. Tevens kunt u denken aan het ophangen van uw kastjes of douchewanden en wc potten of andere sanitair.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Barco en Renee hebben het toilet netjes gezet, meer beenruimte gecreëerd, netjes betegeld, gevoegd en afgekit. Ze hebben goed naar de kleuren van de handgemaakte tegels gekeken en tintverschillen goed verspreid. Alles aangesloten en alle dingetjes verholpen. :)
 • David Management
  David Management
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Loodgieter in Breda

  David Management is een jong bedrijf die werkt met ervaren klussers ook bieden wij u garantie aan bij elk klus die wij verrichten

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Taron was mijn aanspreekpunt en hij is gedurende de klus zeer goed bereikbaar geweest. Vanaf het eerste contact hadden we er vertrouwen in. Beyhan heeft de algemene klus geklaard, het sloopwerk en daarna opbouw met het plaatsen van sanitair, tegel- en stucwerk. Wat een vakwerk. Natuurlijk hadden we zaken verkeerd ingeschat en hebben zij ook dit keurig opgepakt. Natuurlijk zijn er ook zaken niet goed gegaan, zoals bij elke grote klus. David Management heeft ervoor gezorgd dat de laatste puntjes op de i kwamen. Wij zijn zeer tevreden en raden ze ook van harte aan. We hebben nu een droombadkamer, met cv, vloerverwarming, hangend toilet, inloopdouche en sfeervolle spotjes.
 • Ultimate multiservice
  Ultimate multiservice
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Loodgieter in Breda

  Hallo ik ben Sander van ultimate multiservice Tilburg . Kijk op google voor telefoonnummer .Ik kan u helpen met : wc reparatie/installatie Boiler aanleggen. Waterleiding leggen en afvoer wc vaatwasser etc . Lekkages aan riool water etc. Klus werk. Golfplaten legen op uw schuur. Sloop en stippen. Gevelreiniging. Voegen. Met vriendelijke groeten. Sander

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snelle reactie en heel netjes gewerkt, komt afspraken na.

Populaire lokale loodgieters in Breda

Informatie over loodgieters uit Breda

Wordt je badkamer in Breda voorzien van een nieuw sanitair of wil je graag een nieuwe CV ketel installeren? De vakkundige loodgieters van Werkspot, klaren de klus graag voor je. Van toilet ontstoppen tot compleet leidingwerk aanleggen; de loodgieters van Werkspot staan voor je klaar. We werken met professionals uit Breda die hun vak verstaan en ervoor zorgen dat je reparaties keurig uitgevoerd worden. Wanneer je een klus op Werkspot plaatst, ontvang je een aantal offertes van verschillende loodgieters uit Breda. Aan jou de keuze welke vakman het beste bij je past.

Maak kennis met vakkundige loodgieters uit Breda

Heb je last van ongemakken in huis in Breda, zoals lekkages of verstoppingen, is je leidingwerk toe aan een opknapbeurt of moet er nieuw sanitair geïnstalleerd worden? Werkspot werkt met diverse kundige vakmannen uit Noord-Brabant. Zo nu en dan heb je een loodgieter nodig voor je woning in Breda. En of je toilet nou verstopt is of je CV ketel moet vervangen worden, Werkspot werkt met een selectie geschikte vakmannen die je maar wat graag helpen; het is aan te raden om een Brabantse loodgieter in huis te halen. Zo’n loodgieter uit de omgeving van Breda is namelijk sneller ter plekke en omdat er minder kilometers afgelegd worden, worden er ook minder reiskosten geregeld. Dat scheelt weer in de portemonnee. Wanneer je voor een Werkspot loodgieter uit Breda kiest, kun je rekenen op een vakkundig resultaat.

Vakkundig resultaat met een loodgieter uit Breda

Als je besluit met een loodgieter uit Breda te werken, zorgen we er vanuit Werkspot voor dat je klus op hoog niveau geklaard wordt. We werken met Noord-Brabantse loodgieters die hun vak verstaan. Onze professionals gaan resultaatgericht te werk en opereren efficiënt. De kwaliteit van onze vakmannen uit Breda en omgeving testen we op verschillende manieren. Sowieso moet iedere loodgieter die via Werkspot opereert ingeschreven staan bij de KvK en over de juiste verzekeringen beschikken. Veel van onze vakmannen hebben branche gerelateerde certificaten en keurmerken. Daarnaast houden we dagelijks een oogje in het zeil door middel van ons reviewsysteem. In dit systeem kun je als Werkspot klant uit Noord-Brabant een reactie achterlaten. We lezen uiteraard alle positieve reacties, maar bij teveel negatieve reacties grijpen we in. Precies om die reden, kun jij vertrouwen op vakkundige werkzaamheden in je woning in Breda.

Waar kan ik een loodgieter uit Breda voor inhuren?

Onze loodgieters zijn inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Je kunt een Werkspot vakman uit Breda bellen wanneer je last hebt van een verstopt toilet, maar ook als de douche niet goed functioneert. Loopt je radiator niet goed door of lekt je bad? Een loodgieter uit Breda en omgeving staat graag voor je klaar. Zelf wanneer je een nieuwe CV ketel wil laten installeren, kun je bij onze vakmannen terecht. Loodgieters anno 2018 zijn vaak duizendpoten en kunnen dus meer dan je denkt. Vraag de loodgieter van je keuze naar zijn exacte mogelijkheden en voor je het weet, is je klus feilloos geklaard.

Een loodgieter uit Breda en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Breda, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Breda? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarmingsinstallatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur