Vind loodgieters uit Breda

Op zoek naar loodgieters in Breda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Breda

 • CSB montage
  CSB montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Loodgieter in Breda

  Hallo, mijn naam is Carl. Ik ben zelfstandige en heb een bedrijf met de naam CSB Montage. Ik werk al 14 jaar als Loodgieter en heb sinds 3 jaar een eigen bedrijf. Ik klus graag bij. Over het algemeen neem ik voornamelijk loodgieter en CV werkzaamheden aan.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Carl kon heel snel langskomen om de klus te doen. Deed dat netjes en goed. Het was nog gezellig ook. Op naar de volgende keer dus.
 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75356 reviews
  Loodgieter in Breda

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Mostafa is echt een ontzettend vriendelijke man die netjes onze keukenkraan heeft gemonteerd. Erg tevreden over het eindresultaat. Afspraak was zo gemaakt en hij was keurig op tijd. Ik kan Mostafa van harte aanbevelen aan iedereen. Voor de volgende klus neem ik weer contact met hem op!
 • Voorduin allround
  Voorduin allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Loodgieter in Breda

  Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn in de bouw besloten om voor mijzelf te beginnen als Voorduin Allround. In te huren voor onder andere Loodgieterswerk, grote of kleine verbouwingen/ renovaties, plaatsing van binnenmuren/ koven ( metal stud of hout), cinewalls,vervangen van badkamer/wc, plaatsing badkamer meubels/ douche wanden, tegelwerk

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Probleem snel en soepel verholpen. Aanrader!
 • DKM de Rioolspecialist
  DKM de Rioolspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.4594 reviews
  Loodgieter in Breda

  Gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende riool werkzaamheden of dit een kleine reparatie of complete vervanging is van uw rioleren, wij hebben ruime ervaring in deze branche de nodige certificaten uiteraard werken wij ook met garanties en net gereedschap.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Rioolafvoer gerepareerd onder erg moeilijke omstandigheden. Wij waren erg blij dat na een paar uur de stankoverlast was verdwenen. Aardige en vakkundige werkers die ver gaan om de problemen op te lossen. Hulde!
 • S.E.B Installatie
  S.E.B Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Loodgieter in Breda

  DE KLUSTUINIER kan je helpen met je Loodgieter klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met DE KLUSTUINIER om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De klus kon snel worden uitgevoerd. Keurig werk geleverd. Denkt goed mee. Ondanks dat het werk wat tegenviel alles netjes afgewerkt. Vooraf een prijs afgesproken. Helaas.. tot 2 maal toe een lekkage. Eerste keer netjes opgelost. 2e keer geen gehoor meer.. meerdere malen gebeld en geappt maar er wordt niet meer gereageerd.
 • ATS Renovatie & Onderhoud
  ATS Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.2 van 54.2551 reviews
  Loodgieter in Breda

  Bij ATS RENOVATIE & ONDERHOUD bent u aan het juiste adres voor woningrenovatie. ATS beschikt over het keurmerk Erkend Vakwerk. Wij zijn ervaren in renoveren van o.a. toiletten, badkamers, tegelwerk, sanitair, vloeren en kleine verbouwingen. Ook voor stuc- en schilderwerk kunt u bij ons terecht. Door een brede en lange ervaring op vele gebieden kunt u bij ons terecht voor een goede prijs en voor kwaliteit. Wij zijn zeer flexibel en betrouwbaar en komen altijd langs voor een geheel vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Planningtechnisch even lastig, daarna is lekkage opgelost
 • Bouwbedrijf B Bastiaansen
  Bouwbedrijf B Bastiaansen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4549 reviews
  Loodgieter in Breda

  Hallo Ik ben Ben Bastiaansen Heb sinds 2007 mijn eigen Bouwbedrijf. De reden om een eigen zaak te hebben is om met mijn opdrachtgevers hun wensen uit te laten komen en advies te geven waar nodig . Wij zijn gespecialiceerd in renovatie werkzaamheden van klein tot groot dit in en om het huis of bedrijf. Zo kunnen we u een zo goed mogelijk totaalpakket aanbieden . U heeft altijd een aanspreekpunt, Dit omdat ik een eenmanszaak ben die samenwerkt met vakkundige Vakmensen . Dus zo hoeft u niet alles zelf te regelen en te plannen Graag nodig ik u uit om bij u thuis te komen praten over u opdracht(en) Graag iets van u te vernemen ,met vriendelijke groet Ben Bastiaansen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakkundig en snel uitgevoerd tegen te gemaakte afspraak
 • BM Repair Service
  BM Repair Service
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Loodgieter in Breda

  Ik ben Barco Marijnissen 54 jaar, ik ben inzetbaar voor div klussen, mijn passie is het compleet renoveren van badkamers. Maar het vervangen van elektra of uitbreiding van extra elektra punten is ook mij niet vreemd, ook het plaatsen van de juiste goed gekeurde rookmelders kunt u mij voor inhuren. Tevens kunt u denken aan het ophangen van uw kastjes of douchewanden en wc potten of andere sanitair.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Alles netjes afgewerkt. Goede adviezen en Barco weet wat hij doet en geeft uitleg waar nodig. Ben heel blij met geleverde werk. Neem zeker weer contact met hem op als ik een klusje heb.
 • ROKKI BOUW
  ROKKI BOUW
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in Breda

  My activity is mainly based on the renovation of bathrooms and toilets. from the beginning to the end. I have a lot of experience in carrying out from a lot of projects I also do high quality plastering of walls and ceiling I have photographically documented all my work. And I have constant contact with my fully satisfied customers Mijn activiteit is voornamelijk gebaseerd op de renovatie van badkamers en toiletten. van het begin tot het eind. Ik heb veel ervaring in het uitvoeren van veel projecten doe ik ook hoogwaardig stukadoorswerk van wanden en plafond Ik heb al mijn werk fotografisch gedocumenteerd. En ik heb constant contact met mijn volledig tevreden klanten

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Keurig werk afgeleverd.
 • FA Montage
  FA Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Loodgieter in Breda

  we zijn een jong dynamisch klus bedrijf, wij bieden hulp voor een breed scala aan klussen, o.a. bad en wc renovatie , tegelwerk , timmerwerk ,sanitair, etc. wij bieden garantie op al onze werkzaamheden. wij werken uitsluitend met bosch professioneel gereedschap.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Fantastische kerel en een betrouwbare vakman. Denkt mee in oplossingen, is rustig en houdt zich aan de afspraken. Faizal voelde meteen vertrouwd aan en heeft samen met zijn ‘uncle’ Dew mijn toilet en badkamer gerenoveerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking. Aanrader!

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 887 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Breda

Informatie over loodgieters uit Breda

Wordt je badkamer in Breda voorzien van een nieuw sanitair of wil je graag een nieuwe CV ketel installeren? De vakkundige loodgieters van Werkspot, klaren de klus graag voor je. Van toilet ontstoppen tot compleet leidingwerk aanleggen; de loodgieters van Werkspot staan voor je klaar. We werken met professionals uit Breda die hun vak verstaan en ervoor zorgen dat je reparaties keurig uitgevoerd worden. Wanneer je een klus op Werkspot plaatst, ontvang je een aantal offertes van verschillende loodgieters uit Breda. Aan jou de keuze welke vakman het beste bij je past.

Maak kennis met vakkundige loodgieters uit Breda

Heb je last van ongemakken in huis in Breda, zoals lekkages of verstoppingen, is je leidingwerk toe aan een opknapbeurt of moet er nieuw sanitair geïnstalleerd worden? Werkspot werkt met diverse kundige vakmannen uit Noord-Brabant. Zo nu en dan heb je een loodgieter nodig voor je woning in Breda. En of je toilet nou verstopt is of je CV ketel moet vervangen worden, Werkspot werkt met een selectie geschikte vakmannen die je maar wat graag helpen; het is aan te raden om een Brabantse loodgieter in huis te halen. Zo’n loodgieter uit de omgeving van Breda is namelijk sneller ter plekke en omdat er minder kilometers afgelegd worden, worden er ook minder reiskosten geregeld. Dat scheelt weer in de portemonnee. Wanneer je voor een Werkspot loodgieter uit Breda kiest, kun je rekenen op een vakkundig resultaat.

Vakkundig resultaat met een loodgieter uit Breda

Als je besluit met een loodgieter uit Breda te werken, zorgen we er vanuit Werkspot voor dat je klus op hoog niveau geklaard wordt. We werken met Noord-Brabantse loodgieters die hun vak verstaan. Onze professionals gaan resultaatgericht te werk en opereren efficiënt. De kwaliteit van onze vakmannen uit Breda en omgeving testen we op verschillende manieren. Sowieso moet iedere loodgieter die via Werkspot opereert ingeschreven staan bij de KvK en over de juiste verzekeringen beschikken. Veel van onze vakmannen hebben branche gerelateerde certificaten en keurmerken. Daarnaast houden we dagelijks een oogje in het zeil door middel van ons reviewsysteem. In dit systeem kun je als Werkspot klant uit Noord-Brabant een reactie achterlaten. We lezen uiteraard alle positieve reacties, maar bij teveel negatieve reacties grijpen we in. Precies om die reden, kun jij vertrouwen op vakkundige werkzaamheden in je woning in Breda.

Waar kan ik een loodgieter uit Breda voor inhuren?

Onze loodgieters zijn inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Je kunt een Werkspot vakman uit Breda bellen wanneer je last hebt van een verstopt toilet, maar ook als de douche niet goed functioneert. Loopt je radiator niet goed door of lekt je bad? Een loodgieter uit Breda en omgeving staat graag voor je klaar. Zelf wanneer je een nieuwe CV ketel wil laten installeren, kun je bij onze vakmannen terecht. Loodgieters anno 2018 zijn vaak duizendpoten en kunnen dus meer dan je denkt. Vraag de loodgieter van je keuze naar zijn exacte mogelijkheden en voor je het weet, is je klus feilloos geklaard.

Een loodgieter uit Breda en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Breda, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Breda? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarmingsinstallatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Breda

Vind vakmensen bij jou in de buurt