Vind loodgieters in Oss

Op zoek naar loodgieters in Oss? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Oss

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85148 reviews
  Loodgieter in Oss

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Doucheset af en aansluiten/ Wastafelkraan aansluiten.
 • Vogels Installatietechniek
  Vogels Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Loodgieter in Oss

  .

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ricardo heeft een keurig aanbod gedaan voor het plaatsen van 2 stopkranen onder mijn wastafel. De communicatie verliep soepel, hij was hier keurig op tijd en heeft de reparatie vakkundig uitgevoerd. Ik ben erg blij met zijn hulp en heb daarna in alle rust mijn wastafel kunnen vervangen en aansluiten. Heel tevreden en die 5 sterren zijn absoluut verdient!
 • Farsam Bouw en Renovatie
  Farsam Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Loodgieter in Oss

  Farsam Bouw en Renovatie voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, sloopwerk, tegel, installatie, vloer en vloerverwarming en nog meer. Wilt u (ver)bouwen? En zoekt u vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag klaar voor uw wens. Van uw eerste plannen/ideeën tot en met het eindresultaat waar u tevreden mee bent. Persoonlijk contact van begin tot eind. Wij staan voor ons werk. Creatief meedenkend met uw idee. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Razin Farsam is een kundig vakman en denkt mee in het oplossen van problemen die we tegenkwamen. Hij werkt zeer nauwkeurig en is duidelijk in wat wel en niet kan. Daarnaast is hij een integer en fijn mens. Voor een volgend project zullen we weer graag van zijn diensten gebruik maken.
 • Loodgieter Service Oss Gerard van Lieshout
  Loodgieter Service Oss Gerard van Lieshout
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Loodgieter in Oss

  Ik ben meer dan 35 jaar werkzaam als loodgieter en sinds 15 jaar zelfstandig. Ik kan alle voorkomende loodgieters werkzaamheden uitvoeren. Ik verkoop en installeer ook waterontharders.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Perfecte service! Binnen uur was Gerard hier. Vlotter van wc functioneerde niet goed. Kwam met nieuwe vlotter en het probleem was snel verholpen!
 • LW installatietechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Loodgieter in Oss

  Wij zijn een jong enthousiast team met passie voor ons vak, een glimlach achterlaten bij onze klanten is iets wat voor ons zeer belangrijk is. Als bedrijf zijnde zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in loodgieters werkzaamheden oa. het installeren, repareren en onderhouden van sanitair, verwarming en afvoersystemen. We werken met leidingen, kleppen, kranen en andere componenten van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat water en gas veilig en efficiënt door uw huis of bedrijf stromen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het dakdekkers vak, Als dakdekker zijn wij die verantwoordelijk is voor het installeren, repareren en onderhouden van uw daken. We werken met allerlei soorten dakbedekking. Wij zorgen er voor dat uw dak waterdicht is en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Dit vereist vaak het gebruik van speciale gereedschappen en technieken om de dakbedekking veilig en efficiënt te installeren. Naast het installeren van nieuwe daken, voeren wij ook reparaties uit aan bestaande daken en voeren we regelmatig onderhoud uit om de levensduur van het dak te verlengen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  vlot uitgevoerd, goede uitleg.
 • Ulijn Installaties
  Ulijn Installaties
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Loodgieter in Oss

  Ulijn installatie techniek staat voor kwaliteit. Een team dat goed en netjes werk wil afleveren. Inmiddels al meer als 10 jaar zelfstandige En werk al meer dan 25 jaar met plezier in de installatie techniek. heb ervaring in de woning bouw en utiliteit. u krijgt altijd 10 jaar garantie op de installatie/montage mijn vak kennis is onder andere: Cv installatie Loodgieters werk Dakbedekking Tegelwerken kwaliteit / garantie / vca

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Het verwijderen van diverse radiatoren is binnen zeer korte tijd en naar tevredenheid gedaan. Wij zijn tevreden.
 • Klusbedrijf Flying Dutchmen
  Klusbedrijf Flying Dutchmen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Loodgieter in Oss

  Wij zijn een klein familiebedrijf (man, vrouw en zoon), die in binnen- en buitenland klussen van allerhande aard uitvoeren. Kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar zijn onze kernwaarden!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Een echte vakman! Goede communicatie, werkt nauwkeurig en is flexibel. Badmeubel, waskommen, kranen en spiegel aangesloten. Daarnaast last minute gevraagd om de wc terug te hangen, ook dit was geen probleem! We hebben al een volgende afspraak staan voor nog een aantal klusjes. Een echte aanrader is de Flying Dutchman!
 • Kwalimont
  Kwalimont
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Loodgieter in Oss

  Voor meer info kijk op KwaliMont punt nl De ideale keuze voor uw klus. Zeer ervaren en gediplomeerde Keukenmontage, Elektriciteit en Loodgieter werkzaamheden. Met ruim 15+ jaar ervaring in de exclusieve particuliere sector. Maatwerk interieur of meubels behoren ook tot de mogelijkheden. Zoek niet verder alles afronden bij een en hetzelfde bedrijf! De specialist van Oss en omgeving. Kwalimont staat Garant voor kwaliteit dus daar heeft u geen omkijken naar. Kwaliteit voorop! Geen beunwerk. Gespecialiseerd in : Keuken Montage en Renovatie, Service en aansluit werkzaamheden, Kitwerken, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, diverse kluswerkzaamheden... en natuurlijk nog veel meer diensten. Bora en Quooker gespecialiseerd. Neem gerust contact op zodat we samen verder kunnen kijken en een passende maatwerk prijsvoorstel kunnen geven.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Keuken snel en professioneel neergezet. Keurig gewerkt en keurig opgeruimd. Duidelijke communicatie over eventuele meerwerk. Schappelijke prijs. Wat wil je nog meer.
 • Klusbedrijf Marcin Gniewek
  Klusbedrijf Marcin Gniewek
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Loodgieter in Oss

  Ik ben Marcin. Sinds paar jaar werk ik voor mezelf. Ben gespecialiseerd in renovaties van de badkamers en toaletten.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  We zijn blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Het was een uitdagende klus vanwege alle inbouw apparatuur en Sunshower maar Marcin en zijn team hebben zich volledig ingezet om alles naar wens te maken (ook toen niet alles direct goed was). Fijne communicatie met Agneta.
 • Dwarswaard afbouw
  Dwarswaard afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.45134 reviews
  Loodgieter in Oss

  Iedereen die mij inhuurt voor een klus kan rekenen op vakwerk , ik geef daar ook garantie op. ik ben gespecialiceerd in spachtelputz , badkamer en toilet ,maar ook een keuken inbouwen is voor mij geen probleem

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Slecht werk afgeleverd qua elektriciteit werkzaamheden, veel kosten gehad aan herstelwerkzaamheden via een andere elektricien. Draden te kort, draden niet correct en veilig, inbouwen kapot opgeleverd of niet opgeleverd.

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Oss, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 903 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Oss

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oss

Vind vakmensen bij jou in de buurt