Vind loodgieters in Tiel

Op zoek naar loodgieters in Tiel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Tiel

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95364 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Super aardige meneer die eerlijke prijzen hanteert, en netjes zijn afspraken nakomt!
  Kom in contact
 • Hootsen solutions
  Hootsen solutions
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Heb je een Loodgieter nodig in Hootsen solutions kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Toilet repareren, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snelle en duidelijke communicatie over de klus en de kosten. Werk is netjes en snel uitgevoerd.
  Kom in contact
 • RMBS Bouw
  RMBS Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Loodgieter in Tiel

  voor al u werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en elektra kunt u bij mijn terecht mijn werkgebied is regio Gelderland en Utrecht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke mannen. Die netjes en snel de klus geklaard hebben.
  Kom in contact
 • Handelsonderneming Ozcars
  Handelsonderneming Ozcars
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Ozcarsbouw is een onderdeel van Handelsonderneming Ozcars welk sinds 2003 bestaat en per 2019 actief in de bouwsector. Bij ons wordt u als opdrachtgever erbij betrokken zodat u in verschillende stadia mee kan denken en eventuele aanpassingen nog kan laten veranderen tijdens de verbouwing. We werken uitsluitend met kwalitatief en gecertificeerd materiaal zodat ons werk garantie bevat. U kunt ons inzetten voor vele werkzaamheden om uw verbouwing en of renovatie goed te laten verlopen. We bespreken de begroting van uw planningen van te voren en niet achteraf. Ons motto is wij realiseren wat u wenst en denken graag met u mee. Met ons kunt u bouwen….

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  De keuken is keurig gedemonteerd en afgevoerd. Daarnaast is het stucwerk prima gedaan. Isa is heel betrokken en betrekt de klant ook goed bij alle stappen die hij gaat doen zodat er zich geen verrassingen voordoen.
  Kom in contact
 • Gvr klussenbedrijf
  Gvr klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Verbouwing onderhoud en renovatie

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  deskundig en snel geholpen bij vervangen schuurdeur
  Kom in contact
 • IVK Install B.V.
  IVK Install B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Klimaat techniek, Airconditioning, Electra

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Zeer netjes. Afspraak snel gemaakt en keurig op tijd. Uiteindelijk bleek het een kleine reparatie te zijn en heeft hij daar ook de prijs op aangepast. Super, als ik nog iets voor mijn airco moet doen zal ik hem zeker weer inschakelen. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Arnold Meskes Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Vanuit Zoelen (bij Tiel) bied ik u uitstekende service aan al mijn klanten die hulp nodig hebben bij wand- en vloertegels zetten en repareren, een badkamer plaatsen en renoveren en nog meer klussen. Laat mij weten welke klus er bij u moet worden gedaan, dan bied ik u de beste oplossing aan. Vakkundig en vertrouwd!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De zijkant van ons bad moest hersteld worden als gevolg van waterschade. Arnold heeft het houtwerk met de resten van de oude tegels verwijderd, een nieuwe houten wand met gipsplaat gemaakt met panelen die verwijderd kunnen worden, alles opnieuw betegeld en netjes afgekit. Ook het verwijderen en het vernieuwen van de kit in de douche was geen probleem. Arnold heeft mij vakkundig geadviseerd over de tegels en denkt betrokken met je mee. Hij reageert snel en flexibel als het anders gaat dan gepland. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. De zijkant van het bad ziet er beter uit dan voor de schade. Ik kan hem zeer aanbevelen. Hij komt op tijd, houdt zich aan de afspraken, vraagt realistische prijzen en werkt zeer netjes. Dit laatste is niet vanzelfsprekend. Hij toont liefde voor zijn vak. Dat gecombineerd met zijn kennis en kunde is vakmanschap! Ik wil in het voorjaar de hele badkamer renoveren. Ik kom dan graag bij hem terug.
  Kom in contact
 • Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75257 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Als gecertificeerd Remeha installateur lever en plaats ik Remeha cv ketels. Sinds 2023 ben ik ook "Hybrid Hero" en lever en monteer ik als zodanig Remeha hybride warmtepompen, full electric warmte pompen , monobloc warmtepompen en warmtepompboilers. Dit doe ik vanuit Lienden en Ermelo. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Top aannemer, goed in communicatie, meedenkend en niet duur, aanrader!
  Kom in contact
 • HV Klimaattechniek
  HV Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Loodgieter in Tiel

  HV Klimaattechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Varik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met HV Klimaattechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Facebook account HV Klimaattechniek. BRL100 gecertificeerd.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Oorspronkelijk was ik van plan zelf de airco op te hangen en dan alleen in bedrijf te stellen, maar nu ik heb gezien hoe Henri alles gedaan heeft, ben ik blij dat ik het aan een échte vakman heb overgelaten! Gewoon goed werk geleverd, en gelijk advies over onderhoud gegeven. Als ik nog een airco wil, huur ik HV Klimaattechniek zeker weer in.
  Kom in contact
 • Paulmat
  Paulmat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Loodgieter in Tiel

  Ben je op zoek naar een Loodgieter? Dan kun je in Geldermalsen bij Paulmat terecht voor echt vakwerk. Ik bied een uitstekende service aan al mijn klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen. Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat mij weten welke klus je voor ogen hebt en ik zoek de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Keurig contact voor de opdracht en ook tijdens het werk steeds goed overleg over de nieuwe positie van expansievat. Alles daarna ook keurig achtergelaten. Top was het.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Tiel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1766 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Tiel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Tiel

Vind vakmensen bij jou in de buurt