Vind loodgieters uit Arnhem

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Arnhem.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Arnhem

 • Diekema montage infratechniek
  Diekema montage infratechniek
  Beoordeling: 4.1 van 54.15159 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Diekema montage, voor al uw oplossingen aan uw pijpleidingen in en rondom uw huis. Naar 16 jaar ervaring opgedaan te hebben, heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan opereren. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij grote spelers in de markt. Met name Liander, Vitens, van Gelder, van Vulpen, Hak en meerdere kleine bedrijven. Hier heb ik de benodigde opleidingen afgerond en een aantal bijbehorende certificaten behaald. Deze hou ik up to date. Onder mijn werkgebied vallen alle werkzaamheden wat te maken heeft met gas, water, centrale verwarming en riolering. Over de werkzaamheden die ik verricht geef ik garantie. Aangezien ik nu vrij van grote bedrijven opereer, bied ik een scherpe prijs aan die lager ligt dan gemiddeld. Ik hoef immers geen lasten aan kantoorfuncties e.d. af te dragen. De werkwijze waaraan ik vast hou is als volgt: ik kom vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen en geef u gratis advies over wat de mogelijkheden zijn met een doelgerichte ( klantgerichte) oplossing. Dit gepaard met een prijs die ik, in de meeste gevallen, gelijk kan aanbieden. Mocht de situatie te beoordelen zijn via foto's of video's dan gaat daar mijn voorkeur naar uit. Scheelt mij aanzienlijk veel tijd. Met name de kleinere klussen kan dit vaak via foto's. Toch indien dit niet mogelijk is of u aangeeft dit niet fijn te vinden kom ik uiteraard gewoon langs om te kijken. Blijf niet langer met uw uitdaging 'rondmalen' en twijfel niet om een telefoontje uit te wisselen om samen tot goede oplossing te komen! Ik ben volledig gecertificeerd voor alles, gas papieren zelfs voor de hoge druk dus en heb mijn zaken goed geregeld. Goed verzekerd. Zoals u kunt lezen in mijn reviews ziet u dat ik er niet op uit ben om u uit te kleden. Klant staat centraal, u krijg een eerlijk advies zoals ik dat ook graag zou willen. Tot u dienst! Vriendelijke groet, Jelle Diekema Diekema montage

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Jelle reageerde snel per telefoon. Was bereid om ter plaatse te komen kijken en de oplossing te bespreken inclusief de kosten . Daarna ging hij materialen halen en kwam terug met materialen en een collega. Daarna was de klus snel en goed voor elkaar tegen een redelijke prijs. In het contact reageerde Jelle prima.
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf) - 7 jaar ervaring - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Remco kwam direct betrouwbaar open en kwam met een aantrekkelijk voorstel wat betreft de prijs voor het vervangen van de WC-pot en stortbak in mijn praktijk. Hij heeft ook nog eens zeer goed werk geleverd. Top!
 • Folmer loodgietersbedrijf
  Folmer loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95357 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Mijn naam is Richard Folmer en ben zzp-er in de installatietechniek. Heb 10 jaar ervaring in dit vak en ben dit jaar in januari 2018 voor mezelf begonnen. Mijn vakgebieden in de installatietechniek zijn toilet,water en gas installaties,riool,centrale verwarming,ventilatie.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Supersnel en heel goed kraan vervangen. Prettig contact. Volgende keer laat ik een klus meteen door Richard doen.
 • Campfort Bouw
  Campfort Bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4536 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Campfort Bouw bestaat uit een team van vakmensen met jarenlange ervaring. Zo kunnen we als één bedrijf specialistische kennis inzetten. Hierdoor kunnen we niet alleen betere kwaliteit en sneller doorlooptijden aanbieden, maar ook scherpere prijzen.  Wilt u meer informatie over onze diensten of werkwijze? Neem dan gerust contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  bij ons moest nieuwe CV ketel geïnstalleerd worden. Joep kwam bij ons om deze werkzaamheden te richten. hij is een hard werkende jongeman, hij had passie voor zijn werk en ging niet weg voordat hij tevreden was met zijn werk. Een tip richting naar hem toe, voordat je werk gaat beginnen oriënteer het goed en zorg dat je voldoende materiaal bij je hebt die je kan gebruiken ;). hij heeft bij ons eerlijke en goede indruk achter gelaten. Succes met je plannen!
 • Klussenbedrijf van Odeh
  Klussenbedrijf van Odeh
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Over het algemeen is een klussenbedrijf van Odeh inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Denk hierbij aan klussen voor de badkamer, toilet, keuken, woonkamer.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Alles verliep uitstekend. Wij zijn zeer goed geholpen. Vriendelijk, fijn in communicatie, deden alles in overleg en ze hebben alles zeer netjes achtergelaten. Top!
 • Gember B.V.
  Gember B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Ik ben een betrouwbaar vakkundig en flexibel klusjesman. Mijn ervaring ligt vooral op Electro gebied, maar ik heb ook ervaring met andere werkzaamheden in en rond het huis. Ik kan goed overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Ik ben in bezit van NEN 1010 en VCA papieren. Naast electroklussen kan ik ook schilderen, kitten, tegels leggen, laminaatleggen, loodgieter klussen, verhuizen, keukens plaatsen enz. Ik werk ook in het weekend als dat nodig is.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Ferdi heeft goed en netjes gewerkt, we zijn blij met het resultaat
 • Veilig Gas
  Veilig Gas
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Veilig Gas is een eenmanszaak, en mijn naam is Jan Reinink. Voor het installeren van cv-ketels kunt u bij mij terecht. Onderhoud doe ik aleen aan door mijzelf geïnstalleerde ketel. Ik werk alleen dus u heeft alleen met mij te maken. Indien nodig neem ik voor grotere werkzaamheden een collega mee.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  het verliep uitstekend en alles volgens afspraak,de prijs voor de klus was een eerlijke prijs de instalateur heeft de situatie bekeken en alleen vervangen wat nodig was bij andere offertes kreeg ik een naar gevoel ze denken zeker dat mensen niet kijken wat een ketel kost inclusief btw maar ze durven die als nog een keer te berekenen daarom geen insteltr uit de buurt zijn veel te duur bijna 900euro duurder dan bij veilig gas de communicatie bij veilig gas was goed en eerlijk
 • NL Install
  NL Install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al 15 jaar diensten aan particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterswerkzaamheden - Installatie - Timmeren - Lekkages opsporen en oplossen - Vloerverwarming infrezen en aanleggen

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Vooraf is NL Install langs geweest om de klus in te schatten. Daarna netjes nieuwe ketel geïnstalleerd en geholpen met het aansluiten van de tado op de vloerverwarming (en zoneklep plaatsen). Niet alles liep voorspoedig, maar dat lag meer aan gebreken die al in het huis zaten, dat hebben we fijn samen kunnen oplossen. Vriendelijk en behulpzaam! Aanrader!
 • Zonstar
  Zonstar
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  Beste opdrachtgever, Welkom op mijn bedrijfsprofiel van werkspot. Bij Zonstar Montage kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - het vervangen van uw C.V ketel - alle reparaties aan uw installatie - het compleet aanleggen van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Met vriendelijke groet, Ibrahim Yousufzai

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Erg tevreden met het geleverde werk! Ibrahim denkt goed mee en heeft verstand van zaken. Ik kan hem van harte aanbevelen.
 • Aannemersbedrijf Verkerk
  Aannemersbedrijf Verkerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Loodgieter in Arnhem

  aannemersbedrijf / betonboringen. na ruim 25 jaar in het vak te hebben gezeten en ook praktijk leraar bent geweest. was t voor mij tijd om voor mezelf te beginnen . opleiding heb ik hogere zeevaartschool gedaan en na jaren varen werd t tijd om aan wal te werken eerst in de bouw later als 1e monteur allround loodgieter. werk alleen met echt gereedschap merken zoals de walt , milwaukee . ook bezit ik al t gereedschap voor betonboringen , sleuven afzuig naar buiten etc.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Kwam direct langs om ons probleem met de CV op te lossen. Fijn dat het zo snel kon!

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 489 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Arnhem

Informatie over loodgieters uit Arnhem

Ben je op zoek naar een ervaren loodgieter voor een verstopping of lekkage, zoek je een vakman voor onderhoud aan je verwarmingsinstallatie of sanitair? Investeren in een opknapbeurt van je sanitair is nooit weggegooid geld. Niet alleen voor het uiterlijk van je huis, maar ook voor de meerwaarde die je ermee creëert, is een loodgieter inhuren een goede investering. Huur een professionele vakman uit Gelderland in via Werkspot. Onze veelzijdige loodgieters uit de regio Arnhem steken graag hun handen uit de mouwen om je klus op hoog niveau voor je uit te voeren.

Bekijk onze loodgieters uit Arnhem

Woon je in de regio Arnhem en zoek je een loodgieter bij je uit de buurt? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Op Werkspot vind je loodgieters die werk uit handen nemen. Niet alleen helpen ze je bij een lekkage, verstopping of onderhoud/renovatie van je sanitair; ook zorgen onze vakmannen ervoor dat je klus in goede banen wordt geleid. Een loodgieter uit de buurt is overigens erg handig. Zo zijn deze vakmannen snel op de plek van bestemming en daarmee worden de voorrijkosten laag gehouden. Dit heeft weer een positieve uitwerking op de eindafrekening. Bovendien hebben loodgieters uit de regio Arnhem hun naam hoog te houden voor toekomstige klussen. Kies je voor een loodgieter van Werkspot, dan kies je voor kennis, kunde en een duurzaam resultaat.

Vakkundige loodgieters uit Arnhem

Je sanitair kan om de zoveel jaar een goede opfrisbeurt gebruiken. Net als dat je verwarmingsinstallatie om de zoveel tijd een check-up nodig heeft. De bij Werkspot aangesloten loodgieters uit Gelderland leveren dit werk op hoog niveau. Dit weten we dankzij ons reviewsysteem waar klanten hun mening over de kwaliteit en samenwerking met de Werkspot vakman delen.

Bij een negatieve beoordeling, pakken we het probleem direct aan. Overigens voldoen al onze loodgieters aan strenge kwaliteitseisen, zoals een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een passende verzekering en branche-gerelateerde certificaten. Ben je dus op zoek naar een doelgerichte en energieke loodgieter? Plaats je klus op Werkspot.

Neem een loodgieter uit Arnhem in de hand

De bij ons aangesloten loodgieters zijn niet alleen goed in het renoveren van sanitair en onderhouden van verwarmingsinstallaties. Ook voor het zetten van tegelwerk of aanbrengen van stucwerk kun je vaak terecht bij de loodgieters op Werkspot. Onze loodgieters uit Gelderland zijn van alle markten thuis. Huur je een vakman in via Werkspot? Dan vindt er, mocht je dat prettig vinden, eerst een kennismaking bij je thuis plaats om je wensen te bespreken, een prijsvoorstel te doen en een planning op te stellen. Zodra duidelijk is wat er precies gedaan moet worden, gaat de loodgieter aan de slag.

Laat je klus in Arnhem via Werkspot aanpakken

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Arnhem, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Gelderland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een badkamer renovatie, toilet renovatie, het aanleggen van een vloerverwarming of het onderhouden of repareren van een CV-ketel.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur