Vind loodgieters uit Den Haag

Op zoek naar loodgieters uit Den Haag? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Den Haag

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95211 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Betrouwbaar en deskundige service tegen een eerlijke prijs. Kon ook direct langskomen, even kijken en wist direct wat hij nodig had. CV koppelingen vervangen, radiator aangesloten en thermostaatkraan vervangen. Zat er zo in en keurig afgewerkt.
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Young Energy
  Young Energy
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Heb je een Loodgieter nodig in Den Haag of omgeving? Young Energy kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Het oplossen van diverse lekkages voor een oplossing op maat. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Een radiator verwijderen en een ander type plaatsen. Vanaf het eerste contact had ik al een goed gevoel bij Patrick. Leuk gezellig contact en een nette werkman. Dat geldt tevens voor zijn tweede man. Zodra ik weer een klus heb kom ik zeker bij je terug. Bedankt!
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Meneer is klant vriendelijk en werkt heel netjes. Werkt snel en efficiënt, na afloopt werkplek netjes en schoon achter gelaten.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer goede service! Appido heeft snel de Buitenkraan kunnen vervangen
 • D-S Loodgietersbedrijf
  D-S Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  D-S Loodgietersbedrijf rekent lage tarieven, kan snel schakelen bij spoed en kan je helpen met je Loodgieter klus in Leidschendam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Vervangen/aanpassen/aanleggenen ontstoppen van de riolering. - Waterleidingen aanleggen/vervangen of repareren. - Badkamerkranen, buitenkranen, keukenkranen etc. - Lekkage's verhelpen aan dak, badkamer etc. - Close in boiler vervangen/plaatsen, Quooker kranen plaatsen/vervangen. - Toilet reparatie, stortbak, inbouwreservoir etc. - Cv kranen installeren voor slimme knoppen. Neem direct contact op met D-S Loodgietersbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Toppers. Snelle service en nadat er nog iets niet goed bleek stonden ze de volgende dag weer op de stoep om dat te verhelpen.
 • DRL Bouw Bedrijf B.V.
  DRL Bouw Bedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8587 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit. (Let op als u ons gereageerd dit kost ons geld en je moet met onze contact opnemen en als wil u niet contact dan hoeft u niet reageren )

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  In beginsel misschien wat nerveus om iemand van werkspot te kiezen, maar uiteindelijk 0 spijt gehad. Ahmad en zijn team waren vriendelijk, behulpzaam en snel. Overgebleven tegels hebben ze ook nog zonder meerprijs geplaatst in de keuken. Ik raad iedereen aan om voor dit team te kiezen!
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Het eerste contact was super, dezelfde dag is meneer nog langsgekomen om het lek op te sporen. Er zou een vervolgafspraak worden gemaakt voor de reparatie. Tot op heden hebben we niets meer vernomen en wordt er niet meer gereageerd op appjes en telefoontjes. Heel jammer, want we hadden er wel de volste vertrouwen in.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Property Engineer
  Property Engineer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Loodgieter in Den Haag

  Bekend van RTL4 (Dit is Holland): Bij Property Engineer kunt u o.a. terecht voor badkamer, keuken, toilet renovaties, lekdetectie’s en gietvloeren. Tevens werken wij samen met gerenommeerde badkamer, tegel en sanitair winkels. U kunt via ons, uw badkamer sanitair en tegels aanschaffen met hoge kortingen en/of in de meeste gevallen zelfs voor inkoopprijzen. Dit scheelt voor u, behoorlijk in de kosten van het renoveren of installeren van uw nieuwe badkamer. ✅ Erkend Vakwerk Keurmerk ✅ Lid van Koninklijke bouwend Nederland ✅ Bouw.nu Bouwen met vertrouwen Property Engineer: - Badkamer, keuken en toilet specialist - Lekdetectie’s - Loodgieter - Tegelaar - Gietvloeren Vastgoed verzorging waarop u kunt vertrouwen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Frederic en zijn team maken kwalitatief uitstekende badkamers. We zijn echt erg blij met het eindresultaat. Ondanks de nodige obstakels in ons huis hebben de mannen er iets prachtigs van gemaakt. De flexibiliteit, kennis en kunde zijn echt een meerwaarde voor iedereen die zijn badkamer zou willen laten verbouwen in de toekomst. Dank voor dit echte en eerlijke vakmanschap!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1405 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Den Haag

Informatie over loodgieters uit Den Haag

Wanneer je badkamer sanitair in Ypenburg geïnstalleerd moet worden of je hebt een lekkage in je woning in Waldeck, huur dan een Haagse loodgieter via Werkspot in. We werken bij Werkspot met diverse vakmannen die jouw loodgieter klussen met verve voor je uitvoeren. Onze deskundige loodgieters uit Zuid-Holland zorgen ervoor dat alles weer werkt én dat het gedane werk keurig afgewerkt wordt. Plaats je opdracht dus op Werkspot wanneer je op zoek bent naar een professionele loodgieter in Den Haag. Je ontvangt via ons verschillende offertes van Haagse, vakkundige loodgieters.

We stellen je voor aan een aantal loodgieters uit Den Haag

Zo nu en dan ondervind je wat ongemak in je woning in Den Haag. Je douche functioneert niet juist, de cv ketel moet vervangen worden of het toilet is verstopt. Schakel in zo’n geval een professionele loodgieter via Werkspot in en je klus wordt vakkundig geklaard. Ongemakken in huis zoals lekkages en verstopping, daar ben je het liefst zo snel mogelijk vanaf. Zo nu en dan loont het om het zelf snel op te lossen, maar vaker nog is het slim om een vakman in huis te halen die het probleem voor de lange termijn verhelpt. Schakel een ervaren vakman uit de regio Den Haag in en laat deze de loodgietersklus klaren. Je zal zien dat zo’n Haagse loodgieter efficiënt en effectief te werk gaat, zodat alles in huis goed functioneert zodra de loodgieter in kwestie vertrokken is. Kies een vakman uit de regio wanneer je de voorrijkosten wat wil drukken of wanneer je het prettig vindt dat de loodgieter van je keuze snel ter plekke is. Dat laatste kan erg handig zijn wanneer de nood hoog is of wanneer er na afloop toch iets mis gegaan blijkt te zijn. Ga je voor een Werkspot loodgieter uit Den Haag? Dan kun je rekenen op een vakkundig resultaat.

Reken op vakwerk met een loodgieter uit Den Haag

Haal je een loodgieter in huis, dan mag je rekenen op doelgericht en effectief werk. Je ziet je probleem liefst zo snel mogelijk opgelost of nieuwe elementen zo goed mogelijk geïnstalleerd. Huur een loodgieter uit Den Haag en omgeving in via Werkspot en haalt een vakkundige, zelfstandige loodgieter in huis. We werken met vakmannen die nauwkeurig te werk gaan en kwaliteit afleveren. Wij van Werkspot controleren deze kwaliteit op verschillende manieren. We controleren of onze Zuid-Hollandse loodgieters ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel én we vragen hen om aantoonbare verzekering. Velen hebben mooie certificaten en keurmerken en uiteraard houden we elke vakman scherp in de gaten met ons transparante reviewsysteem. Zo kun je vertrouwen op vakwerk wanneer je een loodgieter uit Den Haag via Werkspot inhuurt. Dat huis van jou, kan straks weer even mee.

Waar kan ik een loodgieter uit Den Haag voor inhuren?

Een loodgieter huur je niet alleen in wanneer je toilet verstopt zit of wanneer je last hebt van een lekkage. Ook wanneer er nieuw leidingwerk aangelegd moet worden, je nieuwe sanitair wil installeren of je CV ketel (opnieuw) moet worden aangesloten staat een loodgieter uit Den Haag en omstreken voor je klaar. Maar natuurlijk komt de loodgieter ook graag bij je langs wanneer er wel sprake is van een lekkage.

Een loodgieter uit Den Haag en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Den Haag, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Den Haag? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarmingsinstallatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Den Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt