Schilder Den Haag gezocht? vind professionals uit jouw regio

Woon jij in Scheveningen of Kijkduin? Dan vind je het vast heerlijk dat je dicht bij zee woont. Die zilte lucht heeft alleen ook effect op het schilderwerk van je woning. Grote kans dat jij regelmatig je gevel en kozijnen moet schilderen om je woning te beschermen tegen de weersinvloeden. Wil je de zekerheid dat dit goed gebeurt? Schakel dan een schilder uit Den Haag in. Deze professional schildert ook graag de muren, trappen en plafonds in jouw woning in Loosduinen, het centrum of het Haagse Hout. Zo kun je weer jarenlang genieten van een strakke schilderlaag.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Den Haag

 • JP Onderhoud
  JP Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.95215 reviews
  Schilder in Den Haag

  hallo ik ben Johan plugge de eigenaar van JP onderhoud. Ik ben een specialist in wand en plafonds afwerking. Ook voor houtwerk bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een klein schildersbedrijf die u woning er weer als nieuw uit laat zien! Ik kan u verf advies geven door mijn ervaring met u te delen. Zo kan ik gaan voor topkwaliteit. Voor zowel binnen als buitenschilderwerk! De werkzaamheden die ik o.a. aanbied zijn : - Schilderwerken - latex spuiten - Behangen glasvlies - Houtrot reparaties

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Reageert altijd snel en komt zijn afspraken na. Scherp geprijsd, denkt mee en levert goed werk. Wij zijn super tevreden.
  Kom in contact
 • MHMA allround
  MHMA allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Schilder in Den Haag

  MHMA allround kan je helpen met diverse klussen in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk en Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met MHMA allround om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij staan garant voor onze werkzaamheden en voeren onze opdrachten met plezier uit. Indien mogelijk kunt u ons altijd vrijblijvend uitnodigen voor een prijsopgave.

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Volgens afspraak op tijd aanwezig en klus goed afgewerkt.
  Kom in contact
 • Oobro
  Oobro
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Den Haag

  wij maken uw plek mooi. #wij doen schilderwerk binnen en buiten Oobro kan je helpen met je Schilder klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met Oobro om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. U kunt contact met mij opnemen via e-mailadres true...

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Very professional and experienced. Assessed the situation and did the job as soon as his schedule could handle it! Would highly recommend.
  Kom in contact
 • Multibedrijf "Deborah "
  Multibedrijf "Deborah "
  Beoordeling: 4.7 van 54.75195 reviews
  Schilder in Den Haag

  Ik ben een klusbedrijf wat staat voor eerlijkheid en kwaliteit . Wat doe ik : Elektra, schilderen, behangen,fotobehang, Lekkage van CV installaties hebben mijn voorkeur. Maar ook water en afvoerleidingen vervangen en aanleggen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aad is een buitengewoon vriendelijke man, en bovenal een vakman. Twee muren keurig behangen in slechts een paar uurtjes, het resultaat is top! De klus is op korte termijn en geheel naar wens uitgevoerd. Absolute aanrader voor uw schilder en/of behangwerkzaamheden.
  Kom in contact
 • EURO SCHILDER
  EURO SCHILDER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Schilder in Den Haag

  Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Rotterdam bij EURO SCHILDER terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behang verwijderen, Decoratief schilderwerk en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Fijne samenwerking, vakkundig werk!
  Kom in contact
 • A.M. van Grieken en Zoon
  A.M. van Grieken en Zoon
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Schilder in Den Haag

  Mag ik mijn bedrijf aan u voorstellen? In 1904 was mijn grootvader de oprichter van het bedrijf waarin ik de derde generatie ben. De werkzaamheden bestonden en bestaan nog steeds uit wandafwerking in allerlei vormen en het stofferen van meubelen. In de loop van de jaren is een schat aan kennis opgebouwd op vele vakgebieden. Zoals: het aanbrengen van wandbespanningen met klassieke en moderne stoffen. Het aanbrengen van behang op linnen en rachelwerk. Glasweefsel behoort ook tot de veel voorkomende werkzaamheden, afgewerkt door sauswerk , Airless of Aircoat spuitwerk. Meubelrestauratie en het herstofferen van meubels met o.a. de Ploeg, Pierre Frey en Lelievre. Het confectioneren en plaatsen van vitrages en overgordijnen. Het leveren van schilderwerk zowel binnens- als buitenshuis, met alleen de beste producten zoals: Sigma, de Vos en Sikkens. Reparaties aan houtwerk met DRY FLEX, eventueel preventief uitfrezen van kozijn- en raamverbindingen tegen het inwateren. Alle boven omschreven werkzaamheden worden uitgevoerd met de meeste zorg en producten van de hoogste kwaliteit. Ik hoop u van dienst te kunnen zijn. A.M. van Grieken & Zoon, Cor van Grieken.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Amazing painting work to the whole house ! I couldn’t recommend enough Mr. Van Grieken and his son! Clean, fast, professional!
  Kom in contact
 • Alkinbouw
  Alkinbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Den Haag

  hallo wij bieden u werk met kwaliteit.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hij kwam snel en heeft het werk naar behoren uitgevoerd. Dankjewel alkin.
  Kom in contact
 • Klus en SV bedrijf
  Klus en SV bedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Schilder in Den Haag

  Geachte heer mevrouw,    U heeft een klus en wij hebben vertouwen en vakkundigheid ervoor terug en uiteraard hele scherpen prijzen omdat we nieuw zijn bij werkspot en graag onze naam willen vestigen en hopelijk profiteert u ook met ons mee! Klus en sv bedrijf is door de jaren heen een begrip geworden in de randstad, als het gaat om klus en schilder werkzaamheden. We zijn van a tot z geregeld om je tevrede en zo snel mogelijk van dienst te zijn, we hebben ons klus pas geklaard als u tevrede bent, dat is onze motto. U heeft automatisch 3 maanden garantie tenzij er anders word besproken met de opdrachtgever,

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Zeer mooi werk geleverd. Was speciaal figuren behang dat vakmanschap nodig had.
  Kom in contact
 • Hsschilderwerken&onderhoud
  Hsschilderwerken&onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Schilder in Den Haag

  HS Schilderwerken & Onderhoud is een erkend en verzekerd bedrijf dat in 2011 is opgericht. In de periode 1987 tot 2010 heb ik voor Endlich Schilders gewerkt in Den Haag . In 2011 besloot ik als ZZP-er verder te gaan. Inmiddels heb ik 32 jaar ervaring. Mijn werkzaamheden bestaan uit : schilderwerk ( binnen en buiten), stucwerk, spuitwerk (Latexspuiten), glasvlies aanbrengen, behangen en houtrotreparaties aan deuren en kozijnen. Door de jaren heen heb ik diverse diploma's en certificaten behaald. Te weten : schilder-, spuit- en behang diploma's. En ook nog VCA1, VCA2 en VCA VOL certificaten. Op de verrichte schilderwerkzaamheden is er afbouwende garantie van toepassing, waarbij een termijn van vier jaar geldt. Hierbij is het eerste jaar 100% garantie, het 2e jaar 75% garantie afbouwend naar 0% in het vijfde jaar. Als het aankomt op materiaalkeuze, dan wordt er ingespeeld op de wensen van de klant. *** Clausule met betrekking tot uitrij- en leadkosten geldende voor de klant bij het delen van het contact met het bedrijf: Deelt u als klant uw contact en wenst u niet meer in zee te gaan met mij, dan worden de reeds betaalde lead kosten in rekening gebracht. Ben ik reeds langsgeweest om de klus op te nemen en/of de offerte opgesteld en u besluit om de opdracht niet aan te gaan, dan worden de uitrijkosten in rekening gebracht. De hoogte van deze uitrijkosten wordt uitgerekend en gefactureerd en dient binnen 14 dagen na facturatie te worden voldaan. Door het akkoord te geven voor de uitvoering van de werkzaamheden, worden de uitrij- en leadkosten kwijtgescholden.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Communicatie verliep soepel en het eindresultaat ziet er goed uit!
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Wonderklus
  Klussenbedrijf Wonderklus
  Beoordeling: 5 van 555150 reviews
  Schilder in Den Haag

  Beste klanten. Wij zijn klussenbedrijf Wonderklus die ruim 12 jaar ervaring heeft opgedaan binnen de klussen branche. Onze prioriteit is de tevredenheid van de klant .Wij doen alles erg netjes en nauwkeurig dat is ook duidelijk te zien aan onze werkzaamheden. Voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren geven wij met zekerheid 2 jaar garantie. Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen.We maken dan snel een afspraak om bij u langs te komen voor om een eerste indruk te krijgen en gratis advies te geven. Bij interesse in onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen via Werkspot. De werkzaamheden die wij uitvoeren: - Schilderwerk Binnen/Buiten) - Vloeren leggen ( Planken / Laminaat ) - Gipsplaatwanden en plafonds

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super positief over Yusuf! Hij reageerde heel snel op de oproep, kwam de volgende dag al kijken en 2 dagen erna beginnen. Hij werkt snel en secuur en denkt goed mee. We bellen Yusuf zeker weer voor een eventuele volgende schilderklus.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 929 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Den Haag

Populaire diensten

Andere vakmensen in Den Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt