Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

De beste schilders uit Almere voor jou op een rij

Wat is je klus?

Schilder

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Almere

 • Schilders & Klussenbedrijf-Almere (SKB)

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.5 van 54.55283 reviews

  Schildersbedrijf Skb Almere voor onderhoud binnen en buiten. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden zowel groot als klein. Het is erg belangrijk om Uw pand of woning te beschermen. Het is daarom belangrijk om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bijv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en strak uitziet tevens zorgt het ervoor dat U niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben kennis en ervaring om aan al Uw wensen te voldoen. schoonmaken-schuren-waarnodig plamuren-kitten-gronden-aflakken. afbouw schilderen, afwerkingen, afwerkingsbedrijven, behangen, behangers, beschilderen, kozijnen renovatie, kozijnen schilderen, onderhouden, onderhoudsbedrijf, onderhoudsbedrijven, plinten schilderen, renovatiebedrijven, renoveren, schilderen Schildersbedrijf SKB Almere.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Uitstekend werk geleverd door perfect op elkaar ingespeelde team. In luttele dagen gehele woning aan buitenzijde weer kwalitatief hoogwaardige uitstraling gegeven. Zeer tevreden over het werk, maar ook over de communicatie en nazorg. Zeker een volgende keer weer voldoende basis voor een vervolg.
 • Klusbedrijf Nasir

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7584 reviews

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Klusbedrijf Nasir Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren visgraatvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of olieen van houtenvloeren. Andere vakgebied waarin ik gespecialiseerd ben is het behangen van wanden met alle soorten behang. Van patroonbehang tot fotobehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Mijn overige expertises zijn stucen van wanden en plafonds, het kitten van badkamers en aanrechtbladen en Het assembleren van meubels. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Klusbedrijf Nasir

  Laatste review:

  Behang verwijderen -

  Ik heb een zeer goede ervaring met klusbedrijf Nasir! Buiten het feit dat ze netjes en snel hun werk verricht hebben, was de communicatie ook echt super! Ik moest het huis van mijn plots overleden moeder kaal opleveren, waardoor alles in een stoomvaart moest gebeuren, en je hoofd er niet naar staat. Niets was teveel voor Nasir; hij moest zelfs 2 keer extra voor rijden om me iets (terug) te brengen na de klus. Nasir is een goede troubleshooter waar je echt op kunt bouwen! Extra prettig in een persoonlijk vervelende tijd. Dankjewel Nasir!!
 • CDklusser

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Ik ben Clifton Glenn Directie en eigenaar van CD Klusser. Sinds 2014 werkzaam in de bouw en sinds 2019 gestart met mijn onderneming. Ik zet mijzelf in voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten Een greep uit onze projecten: ü behang werkzaamheden ü Schilderwerkzaamheden ü slopen/ puin opruim Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Top!
 • van 't Hof Schilderwerken

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.2 van 54.2518 reviews

  Van t hof schilderwerken,, Werkt in Amsterdam voor binnen klussen Buiten werk ook( geen steiger werk) Ervaring in schilderwerk bij particulieren, HVO,bejaarden tehuizen, huizenmelkers,en huizen flippers. Werkzaamheden , schuren , sauzen, houtrot,aflakken blanken/gekleurde lak. Werk met sikkens, sigma,schilders kwasten en rollers. 20€ per uur Van t hof schilderwerken hecht waarde aan u woning!!!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Prima uitgevoerd!
 • Arpa

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews

  ARPA staat voor Arnold Pater en ik heb mij gespecialiseerd in spuitwerk, regulier schilderwerk en decoratieve technieken, tevens adviseer ik u graag over uw inrichting en kleuren. Heb ruim 36 jaar ervaring opgedaan in zowel kleine als grote projecten. Naast alle ervaring die ik heb opgedaan heb ik de nodige vakopleidingen gevolgd. Wandafwerkingen; Spuiten met (bijna) elke verf. mooie muurschildering en andere decoratieve afwerkingen. 3Dbehang, textielbehang, fotobehang, traditioneel behang, glasvezelbehang. Spuit en schilderwerk; Van particuliere woningen tot bedrijfspanden. Het spuiten van de wanden en plafonds met latex in alle kleuren en glansgraden van super mat tot wat u wilt. Wij geven na aanleiding van uw wensen en verzoeken hierin een verf technisch advies, zodat u de muurverf kiest die bij u past. Bestaand houtwerk en metaal kunnen wij (op locatie) prima in de lak spuiten, deuren, kozijnen, You name it, we spray it.. Vindt het belangrijk om secuur te werk te gaan en met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stem ook graag de behoefte van de klant af. Daarnaast staat dat klant altijd centraal en geef ik de garantie dat de klant 100% tevreden is. Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, Arnold Pater

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Overall - a great experience! Arnold is very professional, responsible and respectful. He has great English which was very helpful given that we're not Dutch speakers. He brought our ceiling back to perfectly smooth condition after we had ruined it by attempting to paint ourselves. We have some more projects coming up and we're hoping to get Arnold's help again!
 • LRN Nieuwenhuis Klus & Onderhoud

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 5 van 55525 reviews

  Hallo allen, L.R.N Nieuwenhuis is gespecialiseerd in schilderwerken. Na 14 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en alle ervaring die ik achter de rug heb, ben ik voor m'n zelf begonnen. Van de 14 jaar heb ik 9 jaar samen met mijn vader gewerkt die al 30 jaar in schildersvak zit, waarvan die er 16 jaar voor zichzelf werkt. Wij werken tot op de dag van vandaag nog steeds samen, en zullen ook alle werkspot opdrachten samen realiseren. Wij schilderen altijd met sigma, bij een andere voorkeur graag aangeven. Op het schilderwerk zit 7 jaar garantie. Kwaliteit is ons hoogste prioriteit, en er word ten alle tijden zorgvuldig nagelopen. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geinformeerd. Mvg, Leroy Nieuwenhuis

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Top werk geleverd. Uiteindelijk ook de muren laten doen door Leroy. Fijne communicatie en heeft een oog voor detail. Neemt zijn werk zeer serieus. Geeft goed advies en levert kwaliteit. Aanrader!
 • Alex2go

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.2 van 54.2513 reviews

  Éénmansbedrijf waar veel mogelijk is . Samen kijken we wat voor U het beste is . wat zoekt u ? de goedkoopste een glimlach de duurste . voor al deze opties kunt u bij mij terecht ! maar dat is afhankelijk van uw wensen .(het aantal uur dat ik er in mag stoppen ,dit kan per object bekeken worden) IK BEN GEMIDDELD DUURDER DAN EEN HUIS/TUIN SCHILDER . MAAR IK BEN ALTIJD GOEDKOPER DAN DE GROTE NAMEN HOUTWERK optie 1 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* kale delen gronden* Geheel aflakken 4 jaar garantie optie 2 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* kale delen gronden* liggende delen voorlakken Geheel aflakken 4 jaar garantie optie 3 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* ondeugdelijke verlagen verwijderen tot maximaal 25% kale delen gronden* geheel voorlakken Geheel aflakken 6 jaar garantie optie 4 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* ondeugdelijke verlagen verwijderen tot maximaal 100% Geheel gronden geheel voorlakken Geheel aflakken 6 jaar garantie SAUSEN/SPUITWERK optie 1 : sausen/spuiten in afgesproken kleur optie 2 : afplakken niet te schilderen/spuiten oppervlaktes afdekken vloer sausen/spuiten opruimen en afvoeren van afval optie 3 : afplakken niet te schilderen/spuiten oppervlaktes afdekken vloer kitten randen* kleine oppervlakkige reparaties* sausen/spuiten opruimen en afvoeren van afval

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Helaas was het schilderwerk niet helemaal de kwaliteit die ik voor de prijs verwachtte. Nadat ze vertrokken, vond ik meer dan een paar kleine plaatsen waar ze het schilderen net misten. Ik vind dat heel verrassend, vooral omdat we voor 2 lagen hebben betaald. Anders waren het zeer professionele en aardige jongens. Goede communicatie, goede beschikbaarheid, kwam zoals gepland en was snel klaar.
 • Schildersbedrijf Mercier

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.3 van 54.3531 reviews

  Schildersbedrijf Mercier is gespecialiseerd in het schilderen van binnen- en buitenwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor verschillende vormen van wandafwerking. Schildersbedrijf Mercier werkt met 16 gediplomeerde vakschilders. Wij zijn inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Tevens dragen wij het kwaliteitslabel "Sikkens Quality Painter" waar het Huis Schilder Plan (HSP) een onderdeel van is.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Super goed werk geleverd en fijne communicatie met Dennis vanaf moment één. De schilders waren vriendelijk en hebben erg hard gewerkt, veel sneller dat uiteindelijk was gepland. Afwerking was erg netjes dus ben erg tevreden.
 • Klusbedrijf Wolda

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Goede dag, Mijn naam is Mario Wolda, geboren op 03-02-1983 te Almere, woonsamen met me vriendin en me kids in almere stad. Mijn hobbys zijn darten, voetballen en met me gezin leuke dingen doen. Mijn beroep ik schilder. Ben accuraat en netjes in me werk. Dat zeggen er veel maar ik sta er voor om goeie kwaliteit te brengen en klantvriendelijk met me klanten om te gaan. geef me mening eerlijk. Mijn bedrijfsnaam is Klusbedrijf Wolda, zzp één man zaak. Heb enige ervaring al met schilderwerk, en dacht bij me zelf nu ga ik voor me zelf beginnen. Met je eigen spullen werken en directe contact met de klanten. Dan weet de klant van te voren hoe en wat, persoonlijker. Werk met bekende producten, Sigma, Sikkens.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Plafonds en wanden geschilderd en toilet opnieuw betegeld en sanitair geplaatst. Dhr Wolda denkt mee en is erg klantvriendelijk. Het werk is netjes en schoon. Alles werd opgeruimd. Een aanrader!
 • Gorter Schilderwerken

  Schilder in Almere

  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews

  Gorter schilderwerken voor al uw behang en schilderwerk. Gespecialiseerd in o.a: -Binnen en buiten schilderwerk -Renovatie schilderwerk -Alle soorten behangwerk -Klein stuc en reparatiewerk -houtrot reparatie -Glaszetten Voor meer informatie en/of prijsopgave kunt u een passende offerte aanvragen.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Super!

Populaire lokale schilders in Almere

Informatie over schilders in Almere

Waarom een schilder uit Almere inhuren

Werkspot heeft een mooie groep vakmannen uit Almere voor je verzameld. We werken altijd met erkende schilders. Dus ben je op zoek naar een goede schilder uit de regio Noord-Holland? De klus wordt sowieso met verve geklaard wanneer je een Almeerse schilder inhuurt via Werkspot. Of je nou in de Filmwijk, de Danswijk, de Parkwijk of de Verzetswijk woont, ook jouw woning vraagt eens in de zoveel tijd om een opknapbeurt in de vorm van een verflaag. En ben je op zoek naar een goede schilder die zijn schilderwerk zeer zeker serieus neemt? Dan zit he bij Werkspot helemaal goed. We werken met verschillende Almeerse schilders en allen zijn het vakmannen die met gemak een vakkundige lik verf aanbrengen en een prachtig resultaat boeken! De Werkspot schilders voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de reviews houden we per schilder scherp in de gaten. Zo zorgen we dat er keer op keer vakwerk wordt afgeleverd en dat jouw huis er straks weer stralend bij staat in het fijne Almere.

Kwaliteit en uitstekend schilderwerk, dat kun je verwachten van onze schilders in Almere

Het is belangrijk om je huis goed te onderhouden, schilder die Almeerse woning van je eens in de zoveel jaar en je bespaart op de lange termijn flink wat kosten. Regelmatig onderhoud betekent namelijk dat je grootse renovaties voorkomt. Pak daarom het buitenschilderwerk eens in de drie a vier jaar aan en zorg dat een professionele schilder eens in de vijf tot zeven jaar met kwasten en rollers de binnenkant van je huis een make-over geeft.

Je kan een schilder in Almere inzetten voor het volgende...

Wil je een schilder uit Almere inhuren voor binnenschilderwerk? Dan heeft Werkspot hoogst waarschijnlijk de juiste professional voor jou. Maar ook als je de gevel door middel van buitenschilderwerk eens wil laten kwasten, kan dat. Werkspot heeft diverse schilders in het bestand, dus zelfs als je op zoek bent naar een schilder die decoratief schilderen eigen heeft gemaakt of een schilder die jouw behang juist voor zijn rekening neemt, zit je bij ons hartstikke goed.

Je woning in Almere via Werkspot laten schilderen?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Almere, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Almere? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behangen, stucwerk of het plaatsen van wand- of vloertegels.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur