Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind aannemers uit Almere

Op zoek naar aannemers uit Almere? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Aannemer

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Almere

 • TECH ENGINEERING

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Wel goed Nogal duur
 • Roofing Center

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6552 reviews

  Wij doen alles wat te maken heeft met uw dak. Soorten dakbedekkingen waarmee wij vooral meewerken zijn tpo, pvc , epdm , bitumen -dakbedekkingen . Voor lekkages proberen wij zo snel mogelijk bij u te zijn en het probleem te verhelpen. Wij komen ook langs voor een gratis offerte .

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel beschikbaar en komt afspraken na. Zover ik kan beoordelen lekkage goed verholpen
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.65281 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Snel tot afspraken gekomen en deze werden goed nagekomen. Vriendelijk en prettig contact. Nette uitvoering! Zeker aan te raden.
 • Almeer Installatie Techniek A.I.T.

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6583 reviews

  Zoek niet verder al Uw installatie gemak onder één dak ! Even voorstellen,mijn naam is Ad Schimmel eigenaar van een eenmanszaak welke aangesloten is bij de ondernemersvereniging UNETO-VNI en dat o.a. een landelijk erkend installatiebedrijf is .De discipline's zoals elektrotechniek, gas en centrale verwarmingstechniek, water, riool, mechanische ventilatie en loodgieterstechniek beheersen we al meer dan 30 jaar,dus ervaring is ruimschoots aanwezig. Hopende u hiermee een duidelijke profielschets te hebben gegeven, wacht ik uw opdracht af. Met vriendelijke groet, Ad Schimmel

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Ad is een hele professionele man die weet wat hij doet. We zijn hem zeer dankbaar voor het demonteren van onze keuken. Alles is goed gecommuniceerd. Er moesten nog wat kleine aanpassingen gedaan worden omtrent het doortrekken van electra, hier werd goed de tijd voor genomen. Ad was ruim optijd aanwezig en heeft de klus keurig uitgevoerd. Zeer tevreden dus!
 • Kooistra Afbouw & Afwerking

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Kooistra Afbouw &Afwerking bestaat 18 jaar en ben al werkzaam in deze branche 22 jaar Alle aftimmer werkzaamheden en de specialiteit is wanden en plafonds. De afwerking van deze wanden kan in verschillende klasses. Dit bedrijf is gevestigd in Almere maar we gaan het hele land door In bezit van vca vol

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Op het moment dat Auke thuis kwam om de klus in te schatten en een offerte uit te brengen voelde het al goed. Geen gehaaste klusjesman die met een snelle klus een leuk geldbedrag wilde binnen halen. Geen "nou dat wordt lastig" of "dat gaat wel wat kosten". Geen druk, geen haast maar gedegen en goed overwogen advies. Luisteren naar wat ik als klant wilde en daar gehoor aan gegeven. Uiteindelijk was er nog een klein misverstand maar dat pakte juist positief uit. Dat kwam ook puur doordat ik de technische term anders geïnterpreteerd had dan Auke bedoelde. Toen ik het opmerkte en er iets van zei, bood hij direct aan het te veranderen maar zoals gezegd was het juist beter dan in mijn gedachte. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en met een goed en gerust gevoel in huis gehaald. Het is dat hij mijn keuken niet ook kan doen maar ik werk graag met mensen zoals Auke.
 • Rob Groenewegen Bouwservice

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.3 van 54.3516 reviews

  Rob Groenewegen Bouwservice is al sinds 1989 een begrip als bouwbedrijf die de meest uiteenlopende werkzaamheden aan en in uw huis verricht. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet installeren van badkamers. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, installatiewerk en kleinschalige verbouwingen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact opnemen. Met vriendelijke groet, Rob Groenewegen

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Rob Groenewegen heeft zeer goed werk geleverd. Elke dag begint hij om 8 uur om na een kopje koffie direct aan de slag te gaan. Hij is rustig en werkt zorgvuldig nauwgezet. Ook toen een onderdeel vergeten was heeft hij dat direct recht gezet. Hij denkt mee en handelt graag in overleg met de opdrachtgever. Over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. We bevelen hem van harte aan voor wie ook de badkamer wil renoveren.
 • Jacks Montage Service

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

  Welkom op het profiel van J.C.A. Hilhorst! Mijn naam is Jack Hilhorst van Jacks Montage Service en wij zijn gespecialiseerd in keukenmontage. Ruime ervaring in montage van Ikea keukens en Nobilia en Italiaanse Keukens van Vincent Lamet {hoog sigment} onderhoud binnen verschillende vakgebieden zoals; - Electra/gas/water - Onderhoud - Stucen - Tegelwerk/sloopwerk. Hierbij staan kwaliteit en efficiëntie voorop. Voor ons is het belangrijk om veilig te bouwen. Hiervoor zijn wij in het bezit van VCA-Certificaat. Door onze kennis op peil te houden, blijven we op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Jacks Montage-Service heeft op 16 april 2016 De Kluspro award gewonnen voor vakman van het jaar. (Landelijke verkiezing voor de beste zelfstandige vakman) Klantvriendelijkheid, service, zorgvuldigheid, snelheid, prijs-kwaliteit verhouding, nette werkwijze en natuurlijk vakmanschap zijn de kenmerken van Jacks Montage-Service.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Jack en Sjoerd werken heel netjes, werken lekker door en de communicatie is heel duidelijk. De mannen willen alles zo netjes en goed mogelijk afleveren. Echt kwaliteit!
 • Menno van Dijk Totaal Renovatie & Onderhoud

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews

  Mijn naam is Menno van Dijk, eigenaar van Menno van Dijk totaal renovatie & onderhoud. Met mijn 58 jaar en 35 jaar ervaring in de bouwsector ben ik wat je noemt een oude rot in het vak. Ik ben een allrounder die alles tot in de puntjes voor u regelt. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn: - badkamer renovatie - toilet renovatie - wanden sauzen - wanden behangen - stucen - schilderwerkzaamheden Graag kom ik met u in contact om uw wensen te verwezenlijken. Ik denk graag met u mee en probeer altijd zo gunstig mogelijk in te kopen.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Een goede vakman. Ben zeer tevreden met het behaalde resultaat. Werkt netjes. Komt zijn afspraken na. Hij is ook prettig in omgang. Een aanrader. Menno bedankt. Groetjes aan Johan.
 • VBF Betonstaal

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  VBF is een betonvlechtersbedrijf dat voor zowel aannemers als particulieren werkt, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil, wij zetten ons altijd 100% in. Wist u dat VBF al 30 jaar ervaring heeft in de betonbouw,en dat wij voor een hoop aannemers inmiddels een belangrijke speler zijn geworden? Sinds 10 jaar,hebben wij ons gespecialiseerd in funderingen voor uitbouw,serre en/of tuinhuis/garage. VBF is een betonvlechtersbedrijf, die de organisatie hoog in het vaandel heeft staan, en daarom ook met zeer gemotiveerde vaklieden werkt, die er alles aan doen om de aannemer of de particulier tevreden te houden, want zo hoort het toch? Kijkt u gerust even rond voor een impressie van ons werk en twijfel niet om vrijblijvend even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, VBF Betonvlechtwerken

  Laatste review:

  Funderingen en heiwerken -

  Frank is een fijne man om mee samen te werken. Hij denkt mee is stipt en maakt zijn beloftes waar .
 • Installatiebedrijf Eric van Soest

  Aannemer in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.65172 reviews

  Wij zijn een bedrijf met 40 jaar ervaring in pannendaken, zink, koper, dakbedekkingen en cv-werk, we werken met vader en zoon, dus echt een Huizens familiebedrijf. Op de door ons uitgevoerde werkzaamheden geven wij 20 jaar garantie bekijk gerust de project foto's. vansoest-dakwerken

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Echte vakman die weet wat hij doet. Kon snel omdat we een spoed klusje hadden.

Populaire lokale aannemers in Almere

Informatie over aannemers uit Almere

De aannemersbedrijven uit Almere

Wil je je totale woning renoveren? Ga je voor een badkamerrenovatie of zorg je voor meer ruimte door je zolder om te bouwen? Werkspot helpt je graag aan een vakman die de renovatie van jouw huis in Almere - of een onderdeel daarvan - op zich neemt. Verbouw je huis met een aannemer uit de regio Flevoland, al was het maar om wat kosten te besparen op de voorrijkosten. Daarnaast is het voor een aannemer, vooral ook als deze in zijn eigen omgeving (in dit geval Almere) opereert, belangrijk om de naam hoog te houden. Een aannemer is immers zo goed als z’n laatste project. Besteed je renovatie daarom via Werkspot uit aan een kundige aannemer. We werken namelijk met een mooie selectie van vakmensen uit Flevoland. Deze professionals hebben al vaker diverse grote dan wel kleine verbouwingen op zich genomen. Wanneer je dus via Werkspot een aannemer uit Almere inhuurt om jouw klus te klaren, ziet jouw huis er straks weer prachtig uit.

Neem voor renovatie van je woning een aannemer uit Almere in de arm

Wil je dat jouw huis op hoog niveau verbouwd wordt? Dan is het een slim plan om met een vakkundige aannemer uit de regio Almere samen te werken. En dit kan via Werkspot. Werkspot heeft namelijk diverse gecertificeerde aannemers in het netwerk. Met deze vakmannen ben je verzekerd van een strakke verbouwing, vakwerk waar je jaren plezier van hebt. De aannemers waarmee we werken in Almere zijn getest aan de hand van onze hoge kwaliteitseisen. Daarnaast bekijken we de geplaatste reviews regelmatig en deze nemen we altijd serieus. Dus huur je een aannemer in via Werkspot? Dan kan je er van uitgaan dat je huis in Almere keurig netjes, met oog voor detail wordt opgeleverd.

Een aannemer uit Almere inzetten?

Ga je je complete woning in de Danswijk verbouwen? Of is het tijd voor een renovatie van je keuken in de Muziekwijk? Een aannemer uit Flevoland helpt je het coördineren van de verbouwing van je huis. Kies via Werkspot een vakman uit Almere die je helpt bij het opstellen van je plan en het kiezen van de juiste timmerman, loodgieter en elektricien. Ga daarnaast voor een aannemer die een strakke backplanning weet te maken. Je ontvangt spoedig een offerte wanneer je jouw klus op Werkspot plaatst. Onze aannemers helpen je graag verder, ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar kundig advies.

Jouw huis in Almere op laten knappen via een Werkspot-aannemer?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Almere, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Almere? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Almere

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur