Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind Installatiebedrijven in Almere

Op zoek naar Installatiebedrijven in Almere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Installatiebedrijf

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Almere

 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.75711 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Prima!
 • Almeer Installatie Techniek A.I.T.

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6583 reviews

  Zoek niet verder al Uw installatie gemak onder één dak ! Even voorstellen,mijn naam is Ad Schimmel eigenaar van een eenmanszaak welke aangesloten is bij de ondernemersvereniging UNETO-VNI en dat o.a. een landelijk erkend installatiebedrijf is .De discipline's zoals elektrotechniek, gas en centrale verwarmingstechniek, water, riool, mechanische ventilatie en loodgieterstechniek beheersen we al meer dan 30 jaar,dus ervaring is ruimschoots aanwezig. Hopende u hiermee een duidelijke profielschets te hebben gegeven, wacht ik uw opdracht af. Met vriendelijke groet, Ad Schimmel

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Ad had keurig gemeld iets later te zijn. De kleine klusjes goed uitgevoerd en duidelijk uitleg gegeven. Vriendelijke service.
 • Klus-Montage Bedrijf Willem

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.5 van 54.55345 reviews

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Onze klus is snel en zorgvuldig gemaakt prettig en vriendelijke monteur goed in communicatie!
 • Rob Groenewegen Bouwservice

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.3 van 54.3518 reviews

  Rob Groenewegen Bouwservice is al sinds 1989 een begrip als bouwbedrijf die de meest uiteenlopende werkzaamheden aan en in uw huis verricht. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet installeren van badkamers. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, installatiewerk en kleinschalige verbouwingen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact opnemen. Met vriendelijke groet, Rob Groenewegen

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Rob heeft onze toilet geheel gerenoveerd. Timmerwerk, tegelzetten, leidingen en stucen, hij heeft het allemaal op perfecte wijze verricht. Rob is professioneel en heeft ons goed geadviseerd. We vragen hem zeker terug voor een volgende klus.
 • Klimaat-Speciaal Airconditioning

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Goedendag Wilt u een professioneel geplaatste Airconditionig, met de daarbij horende garantie, zelfs op de montage. Met oog op detail worden de units geplaatst, netjes werken staat hoog op ons lijstje. Het belangrijkste doel is om mijn klanten tevreden te stellen. Het beetje meerwerk maakt of breekt een nette installatie. lever en monteer alleen maar airconditioning van het merk daikin. Vanuit het hoogste segment, één van de stillere merken die er zijn. Er wordt alleen maar gewerkt met de beste materialen. Na jaren voor bedrijven te hebben gewerkt ook als zzp'er. is de tijd aangebroken om zelfstandig opdrachten aan te nemen. Ik en mijn bedrijf zijn volledig gecertificeerd. Volgens de richtlijnen van stek Brl100 Brl200 VCA Mijn website is in de maak Betaling doormidden van Pin transacties is mogelijk. Klimaatspeciaal Airconditioning

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Vanaf de eerste minuut kwam Tim betrouwbaar en vakkundig over en dat heeft hij voor 100 procent waargemaakt in alle opzichten.
 • Badkamer & Totaalbouw J. Heite

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews

  Mijn bedrijf bestaat uit een eenmanszaak alles wat ik doe doe ik alleen mijn werkgebied is Almere Al mijn klanten zijn tevreden u mag zelf contact met hun opnemen. Mijn specialiteit zijn al het werk van kelder tot dak. Loodgieterswerk. Radiatoren. Tegelen. Sanitair. Renoveren Badkamers Renoveren Toiletten Leveren van sanitair,tegels.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Probleem is top opgelost! Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Goede adviezen meegekregen. Vakman!
 • Prof Supply

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7550 reviews

  Prof Supply is een jong dynnamische bedrijf die alround klussen uitvoert. Wij zijn met name gespecialiseerd in elektra en gas werkzaamheden , Wij zijn uitereraard gecertificeerd en geven garantie op al onze werkzaamheden .

  Laatste review:

  Gasleiding aanleggen of vervangen -

  Reageert snel kon meteen komen en had een professionele oplossing voor een betaalbare prijs.
 • Truely Projects B.V.

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Truely Projects B.V Elektrotechnisch installatiebedrijf. Alle voorkomende elektrotechnische, installatiewerkzaamheden. Zonnepanelen&Zonneboiler Installatie. Installatie prijzen: € 65 per paneel. Electra werkzaamheden Uurtarief € 50 U bent van de duidelijke afspraken en wilt u weten waar u aan toe bent, met vaste prijzen dan bent u bij de juiste adres. Wilt u een passende offerte, neem gerust contact op na het Opnemen van uw wensen gaan we voor u aan de slag. Samen komen we tot de perfecte systeem met de hoogste rendement. Opdrachtgevers/project basis via de site contact opnemen( paneel prijs of per klus). Wilt u weten waar u aan toe bent dan zijn wij de Juiste adres met vaste prijzen. Wij nemen het plaatsen van zonnepanelen heel serieus. Onze monteurs zijn dan ook allemaal gecertificeerd en ruim ervaren. Op deze manier kunnen wij u de zekerheid geven dat uw installatie veilig en Volgens de Normen wordt geïnstalleerd. Zo bent u verzekerd dat er kwaliteit wordt geleverd. U kunt ons beste bereiken via ons eigen pagina, TrueLy Projects BV.

  Laatste review:

  Zonnepanelen installeren of vervangen -

  Prima gedaan.
 • Installatiebedrijf JCB

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.4 van 54.4589 reviews

  Wij zijn Installatiebedrijf JCB Oostzaan. Onderdeel van JCB Ventilatie. Wij zijn een totaal installatiebedrijf. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij rekenen geen voorrijkosten en nooit onverwachte kosten achteraf! Graag tot ziens. JCB

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  prettige man en goed geholpen
 • BraPos Totaalonderhoud

  Installatiebedrijf in Almere

  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews

  Welkom op het profiel van BraPos Totaalonderhoud, Wij zijn een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat al het werk in en om het huis op een vakkundige manier verzorgt. Wij volgen technologische ontwikkelingen op de voet en zorgen er voor dat zijn mensen niet onnodig of onverantwoord worden blootgesteld aan schadelijke stoffen. We zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buiten schilderwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring in de schilders branche. Nadat wij 20 jaar alleen een schildersbedrijf hebben gehad zijn wij per 1 januari 2018 samengegaan met een partner die gespecialiseerd is in CV-ketel installaties, timmerwerken en dak werken. Onze motto is alles onder één dak. We hebben gemerkt in de loop der jaren dat de klanten het prettig vinden om alle voorkomende werkzaamheden door één bedrijf te laten uitvoeren. Wij stellen hoge eisen aan het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn al vele jaren bezig en dankzij onze ervaring hebben wij inmiddels al talloze klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Wij verrichten onze diensten vooral in Hilversum en omgeving. Wilt u onze vakmensen inschakelen voor uw schilderwerk, cv-installatie- en onderhoud, zonnepanelen, vloerverwarming plaatsten of spoelen timmerwerk of dak werken? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs. Wij inventariseren de klus en geven vooraf advies.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Prima werk afgeleverd. Nieuwe cv-ketel geplaatst. Alles werkt top!

Populaire lokale Installatiebedrijven in Almere

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur