Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind Installatiebedrijven in Weesp

Op zoek naar Installatiebedrijven in Weesp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Weesp

 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 4.7 van 54.75721 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Good communication, reasonable price and decent work! Highly recommended!
 • SMS Aannemersbedrijf

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 5 van 55523 reviews

  Zelfstandig en merk-onafhankelijk F-gassen Cat1 gecertificeerd installateur, aantoonbaar in bezit van STEK certificaat categorie 1. Tevens in bezit van diploma´s KTA, KTC, KLi-A en VRF systemen Advies, ontwerp en uitvoering van split- en VRF-systemen, warmtepompen en klimaat/ventilatiesystemen BELANGRIJK!!!!!; 1 Ik installeer GEEN zelf ingekochte of tweedehands apparatuur. 2 ik rond GEEN eigen of werkzaamheden van andere af, inclusief inbedrijfstellingen 3 in de periode april t/m september heb ik GEEN mogelijkheden om spoedklussen uit te voeren

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Een fijne cominucatie en er werd goed mee gedacht en kreeg antwoord op al mijn vragen. Meerdere offertes gekregen om de juiste keuze te maken. Op de afgesproken dag kwamen ze met 2 personen de airco's plaatsen en maakte alles in 1 dag af en ruimde alles netjes achter zich op. Wij kunnen nu heerlijk genieten van onze mooie stille airco's.
 • Loodgietersbedrijf-Waterfix

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 4.7 van 54.75142 reviews

  Waterfix is een jong bedrijf met erg veel ervaring en met veel verschillende specialisaties ,al ruim 20 jaar actief in de loodgieters/installatie branche, zowel particulieren als bedrijven verlenen we onze diensten

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  erg prettige ervaring. Duidelijke uitleg wat hij doet en waarom. Voor zover ik het kan beoordelen zeer kundige vakman. Iemand die zijn vak verstaat. IK vond hem wel iets aan de prijzige kant. Maar prima werk gedaan. Klus was 2 weken geleden.
 • Prof Supply

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Prof Supply is een jong dynnamische bedrijf die alround klussen uitvoert. Wij zijn met name gespecialiseerd in elektra en gas werkzaamheden , Wij zijn uitereraard gecertificeerd en geven garantie op al onze werkzaamheden .

  Laatste review:

  Gasleiding aanleggen of vervangen -

  They did a wonderful job. Performed the installation , complete testing and install the new stove. I highly recommend them.
 • H R T Klus- en Onderhoudsbedrijf

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews

  Mijn naam is Hugo Thomas Ik heb een klusbedrijf met 40 jaar ervaring in de bouw en verbouw van woningen en bedrijf ’s ruimtes, ik heb veel werk door aanbevelingen van tevreden klanten, Ik ben gespecialiseerd in: Electra, Loodgieter, Tegelwerk en renovatie van Keukens, Badkamers, Toiletten en kleine verbouwingen van woningen. Ik ben serieus, harde werker en heel precies in mijn werk. Mijn uurtarief is €35 per uur met een minima van 2 uur exclusief 9 % btw en eventuele parkeerkosten Inschrijving KvK nr:75249456 H.R.T. Klus, renovatie en Onderhoudsbedrijf

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Een echte vakman
 • PRoFit installatietechniek

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews

  Wij zijn Ron Pieterse en Patrick van Veen, oprichters van PRoFit installatietechniek. In 1999 begonnen wij samen aan de vooropleiding Installatietechniek, destijds al met de droom om ooit samen een eigen bedrijf in de installatietechniek te starten. Een aantal succesvolle opleidingen verder en veel werkervaring rijker, hebben wij de krachten gebundeld en onze droom verwezenlijkt. PRoFit installatietechniek is een Uneto VNI erkend allround installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en vakmanschap. PRoFit installatietechniek is inzetbaar voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. 

“ Voor elke situatie, de juiste installatie”, techniek zit in ons bloed en alle disciplines binnen de w-techniek worden door ons beheerst. Van het vervangen van uw cv-ketel en/ of badkamer, tot aan het aanleggen van een ventilatie en/of waterinstallatie.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Top jongens!
 • Klimaat-Speciaal Airconditioning

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 5 van 55515 reviews

  Goedendag Wilt u een professioneel geplaatste Airconditionig met de daarbij horende garantie zelfs op de montage Met oog op detail worden de units geplaatst, netjes werken staat hoog op ons lijstje. Het belangrijkste doel is om mijn klanten tevreden te stellen het beetje meerwerk maakt of breekt een nette installatie. Ik lever en monteer alleen maar airconditioning van het merk Daikin. Vanuit het hoogste segment, kwalitatief hoogstaand. Er wordt alleen maar gewerkt met de beste materialen. Na jaren voor bedrijven te hebben gewerkt als zzp'er, is de tijd aangebroken om zelfstandig opdrachten aan te nemen. Ik en mijn bedrijf zijn volledig gecertificeerd. Volgens de richtlijnen van stek Brl100 Brl200 VCA Klimaatspeciaal

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Stop maar met zoeken, gewoon door Klimaat Speciaal laten doen, dan weet je zeker dat het goed gebeurd, geen gedoe, geen verrassingen. Op de locatie van de airco moest nog eea aangepast worden, wordt allemaal keurig geregeld. Werk gebeurd netjes en de boel word keurig opgeruimd. Topgasten.
 • Kensy Totaal Techniek

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 4.4 van 54.4539 reviews

  KENSY Totaal Techniek is een allround technisch klus bedrijf, werkzaam in Amsterdam en omstreken. Na 30 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst als elektro en CV monteur, heb ik 4 jaar geleden er voor gekozen om mijn eigen bedrijf te starten. Eventueel in samenwerking met betrouwbare vaklui uit mijn uitgebreide netwerk, kunt u bij mij terecht voor al uw werkzaamheden in elektro techniek en CV-, water-, gas-, loodgieter- en algemene klussen. KENSY Totaal Techniek staat garant voor een uitstekende prijs en uitmuntende kwaliteit. Mocht u interesse of meer vragen hebben, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen op H.Kenswil

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Ondanks dat Kensy twee keer bevestigd heeft dat hij op vrijdag 23 april zou komen, kwam hij niet opdagen. Hij reageerde ook niet op whatsapp berichten en nam de telefoon niet op. Omdat ik een stukadoor heb die kort hierop aan de slag gaat, heeft Kensy me een probleem bezorgt. Kortom: kutservice!
 • Start Solar

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Bij Start Solar geloven wij in een veel duurzamere wereld en we willen dit graag voor iedereen toegankelijk maken. Duurzaamheid is een mooi begrip, dat een stuk mooier wordt als het u ook voordeel oplevert. Dit is ook een van de redenen waarom wij ons bedrijf zijn gestart. Met onze zonnepanelen installaties willen wij duurzaamheid en kostenverlaging voor u samenbrengen! Duurzaamheid hoort toegankelijk en laagdrempelig te zijn voor iedereen!

  Laatste review:

  Zonnepanelen installeren of vervangen -

  Intake met Levon was verrassend informatief. Hij nam de moeite om de mogelijkheden in de woning goed te bestuderen. De plaatsing van panelen werd met professionele software berekend, zodat de opbrengst optimaal is en er geen valse verwachtingen worden gecreëerd. We hadden een aantal bedrijven laten komen en Start Solar kwam met het beste plan, tegen een competitief tarief. Er werden drie mogelijkheden besproken over de plaatsing van de omvormer en bekabeling. Uitzonderlijk dat er van tevoren rekening werd gehouden met wat wel en niet zou werken. Op de dag van plaatsing kwam er een jonge groep enthousiaste monteurs die niet moeilijk deden toen het werk tegenviel qua complexiteit. Hierdoor werd hun werkdag langer, ze bleven echter beleefd en opgetogen. Dat verdient een dikke pluim!
 • AD Klimaattechniek

  Installatiebedrijf in Weesp

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Klimaattechniek Airconditioning plaatsen/onderhoud, verwarming onderhouden storingen. 10 jaar ervaring in de installatietechniek. Mijn missie is Streven naar een volmaakt evenwicht, betreft Klimaat en comfort.

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Clifford is een vakman én een hele aardige vent! Hij was snel beschikbaar, had een redelijke prijs en stond op tijd op de stoep.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Weesp

Andere vakmensen in Weesp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur