Vind Installatiebedrijven in Hilversum

Op zoek naar Installatiebedrijven in Hilversum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Hilversum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 565 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Hilversum

 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 4.7 van 54.75816 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Michel belde netjes dat hij ietsje later kwam. Had er een beste klus aan om de afvoer open te krijgen. Is heel deskundig en werkte professioneel. Blij dat we weer kunnen douchen. Dank je wel Michel.
 • HashtagLeatech

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews

  Lees aandachtig en communiceer alleen als u mij de klus gunt: En bij gegevens overdracht is bellen of appen het snelst,wacht niet te lang want het kan zo maar zijn dat u achter aan moet sluiten.. Insta #leatech- met meer dan 30 jaar ervaring voor al uw loodgieter, dunwandig cv leidingen rioleringen, verwijderen loden leidingen mechanische ventilatie dakbedekking/zink dakgoten,gas werkzaamheden. . Ik ben GÉÉN klusjesman NIET reageren als je een klusjesman zoekt..maar reageer WEL als je een TOP Loodgieter/installateur nodig hebt en zoekt Direct to the point 40,- euro per uur (exclusief) Voorrijkosten 35,- (call out charges) Fee werkspot ???????? (exclusief) Spoed 80,- euro per uur(urgent) Wasmachine/vaatwasser aansluiting 100-exclusief Verstopping gootsteen vaatwasser wasmachine wc??..100- exclusief Kraan vervangen douche wastafel bad?? Vaatwasser+afvoer?? 75,- exclusief Radiatorkranen vervangen/lekkage?? 40,- exclusief Radiatoren afhalen /aansluiten?? 175,- exclusief per keer Design/handoekradiator monteren?? 150,- exclusief Inbouwreservoirs plaatsen? 100,-exclusief Afmontage badkamer/centrale verwarming/dak/zink en riool gelden andere prijzen. En alle bedragen zijn zonder materiaal. .... Duur??? Swipe naar rechts en ga voor goedkoop...Lieve mensen reageer alleen als u mij werkzaamheden gunt,en ik u mijn vakbekwaamheid liefdevol kan tonen..het kost mij alleen geld dan het opbrengt(fee werkspot👎) DUIDELIJKER KAN IK NIET ZIJN,maar wel eerlijk... dank u voor uw aandacht..

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Minggus heeft ons goed geholpen bij het verplaatsen van onze CV ketel en het vervangen van de loden leidingen in ons huis. Communicatie met Minggus was goed, hij was op korte termijn beschikbaar, dacht proactief mee in mogelijkheden en heeft hard doorgewerkt met een super resultaat. Prijs-kwaliteit helemaal top, echt een aanrader!
 • Loodgieter Rien

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Loodgieter Rien is een van oorsprong Belgische eenmanszaak, opgericht in 2001 en verhuisd naar Nederland (‘s-Graveland) in 2021. Specialisaties: Airconditioning, warmtepompen, verwarming & sanitair. Certificaties in airconditioning en warmtepompen.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  We zijn enorm tevreden over hoe het werk is uitgevoerd door Rien! Hij is snel, vakkundig, netjes en heel vriendelijk. Super bedankt en tot de volgende klus Rien!
 • Stan Spauwen

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Zzp-aannemer / timmer-, klus-, onderhouds- & installatiebedrijf voor uiteenlopende klussen. Van complete renovatie met dakkapel en aanbouw, tot zonnepanelen, timmerwerk, electra, installatie, isoleren(dak/vloer/ramen/wanden), rookgasafvoeren(cv/pelletkachel/houtkachel), houtrot, betonboren, lekkages(dak/leiding/afvoer), nieuwe cv ketel, bomen verwijderen of een schilderijtje ophangen(tussendoor ergens). Ik voer in principe iedere klus zelf (mee) uit Wegens week-om-week co-ouderschap(3x basisschool) voorlopig alleen kleine en middelgrote klussen. Klanten die zelf een 'grote klus' willen uitvoeren, waarbij ik alleen in overleg kom 'uithelpen', zijn natuurlijk geen probleem. Uitvoering werkzaamheden zoveel mogelijk in de even weken. In de oneven weken voor eventueel kleine(re) klusjes beschikbaar onder schooltijd(8u15 tot 13u45), maar alleen onder voorbehoud. Klussen in of in de directe omgeving van Hilversum Offerte / regie basis Hoofd- / onderaannemer Tarief: 47,50 ex. 21% btw per uur(of 9%) Vakmannen krijgen van werkspot een rekening wanneer potentiële klanten hun contactgegevens sturen. Graag alleen bij serieuze interesse uw gegevens delen. Garantie op werk goed verzekerd (WA/CAR/rechtsbijstand) BE rijbewijs Gevaccineerd & hersteld Ik ga niet om recensies of reviews vragen, dat vind ik zelf ook irritant. Ingeschreven als Huur een Vent bij kvk sinds 9-10-2007 Facturatie onder handelsnaam Stan Spauwen, zelfde kvk

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Snelle reactie, meedenken. Perfect uitvoering.
 • Moony de verwarming en sanitair specialist

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 4.6 van 54.65596 reviews

  voor dat u mij selecteert graag eerst bericht lezen met het voorstel dit ik u gestuurd heb door naar beneden te scrollen onder aan deze pagina !!!!!!!! We zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen of renoveren van uw centrale verwarming en loodgieterswerk en badkamers . Wij voeren het graag voor u uit. Werk alleen op basis van aanname en niet op basis van uurloon. voor ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel,

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Voor snelle klussen is Moony een perfecte vakman
 • Roosmijn Techniek B.V.

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Roosmijn Techniek BV bundelt hun krachten en is er speciaal voor u. Met een aantal vakmannen en vrouwen weten zij elke klus op te lossen. Roosmijn Techniek BV gaat verder waar een ander stopt. Door gebruik te maken van werkspot vullen wij de loze uurtjes op en heeft u een echte vak man of vak vrouw in huis. De 24/7 Service is voor iedereen beschikbaar op welk moment dan ook. Mocht een monteur ziek worden tijdens een afspraak geen probleem wij zorgen er voor dat de klus door gaat u heeft ook een vrijedag ingepland. Wij werken met vaste tarieven voor iedereen en 1 malig voorrijkosten geen kleine lettertjes maar u weet gelijk waar u aan toe bent. Wij zijn verzekerd en zijn een erkend bedrijf. Wie weet tot op de klus wij doen niet veel als wij reageren bent u verzekerd van vakmanschap. Electro Techniek-loodgieterswerk- aircosystemen-warmtepompen-zonnepanelen-montage-keukens-vloeren-sloten-cv onderhoud-verstoppingen-camera inspectie en veel meer zie onze website Roosmijn Techniek BV

  Laatste review:

  Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

  Opdracht goed en zorgvuldig uitgevoerd. Daarbij ook meegedacht en aanpassing gedaan aan het originele plan, wat beter heeft uitgepakt. Zeker aan te raden
 • Miroja

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Miroja is een Hilversums bedrijf. U kunt hier terecht veer de meest uiteenlopende klussen in en om het huis. Door jarenlange ervaring weten wij altijd het juiste te doen zonder poespas. Je kan mij altijd even contacten d.m.v. het contactformulier van Fosterfleet.nI

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Goed uitgevoerd werk tegen goede prijs!
 • semsam

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 4.8 van 54.85157 reviews

  Welkom op het profiel van SEMSAM Mijn naam is Semjon Prygov, in mijn bedrijf staan kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid centraal. U kunt bij mij terecht voor veel verschillende klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. De volgende werkzaamheden kan ik vakkundig voor u uitvoeren: • loodgieter- en installatiewerk; • badkamerrenovaties; • koof plaatsen; • timmerwerk; • schilderwerk binnen en buiten; • stukadoor; • vloer leggen; • tegelwerk; • etc. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die ik voor u kan verzorgen. Heeft u een klus? Bel of mail gerust! Ook als uw klus niet hierboven wordt vermeld. Ik zal u zo snel mogelijk laten weten wat ik voor u kan betekenen. Ik verricht mijn werkzaamheden professioneel en combineer de nieuwe technieken met ouderwetse service. Nadat een klus is afgerond kunt u bij mij contant of via het betaalverzoek betalen, daarnaast ontvangt u altijd een factuur via mail voor de verrichte werkzaamheden. VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kan ik u garanderen dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Semsam reageerde zeer snel op de Werkspotmelding en ik kon met hem afspreken dat hij de volgende ochtend het werk zou komen uitvoeren; ik heb hem gevraagd om de stortbak met toebehoren voor mij te kopen, wat hij heeft gedaan; de tijd was wat lang en dat vond Semsam zelf ook, want hij berekende een half uur minder; de factuur kwam helaas in mijn spam box terecht en daar kwam ik pas 5 dagen later achter; al met al vinden wij dat Semsam het werk netjes heeft uitgevoerd
 • Installatiebedrijf Daselaar

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Installatiebedrijf gespecialiseerd in cv loodgieters Werk in regio het Gooi . Ik heb ruim 35 jaar ervaring in deze branche zowel op de werkvloer als in de aansturing. Ben kort geleden gestart met mijn eigen bedrijf, ik bemerkte op dat de klant steeds minder serieus werdt genomen en niet goed naar " geluisterd" werdt. Ging steeds meer om zoveel mogelijk volume te draaien in zo'n kort mogelijke tijd. Ik ben transparant en kijk naar de wensen van de klant en geef een eerlijk advies op maat.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Robert is een betrouwbare professionele loodgieter. Hij heeft voor ons de oude cv verwijdert en een nieuwe geïnstalleerd. Alles werkt top en dat ook voor een zeer goede prijs. Naast de cv ketel heeft Robert ons bij de rest van onze verbouwing ook meermaals uit de brand geholpen. Kortom; gewoon helemaal top!
 • Klus-Montage Bedrijf Willem

  Installatiebedrijf in Hilversum

  Beoordeling: 4.5 van 54.55374 reviews

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Keukenkraan is snel en goed vervangen.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Hilversum

Andere vakmensen in Hilversum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur