Kom in contact met de beste stukadoor uit Hilversum

Op zoek naar stukadoors uit Hilversum? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Hilversum

 • Italstuk decoratie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  mijn naam is Massimo, ik maak gips meer dan 20 jaar mijn professionaliteit is gebaseerd op de kwaliteit van het werk, serieus werk op het werk levering op korte termijn, ik spuit ook verf, betoncire, betonluck en decoraties.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Ik heb zelden mensen zo hard zien werken en zo snel een zeer goed resultaat neer zien zetten voor zo een goede prijs!! Super. Als je iets anders wilt geen probleem. Controle achteraf ook perfect. Het starte met isolatie 1 kamer maar ze hebben uiteindelijk het gehele huis gedaan. Ideaal.
 • E.K. Stukadoorsbedrijf
  E.K. Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  Vakkundige stukadoorsbedrijf met 5 jaar garantie Voor alle projecten die wij opleveren geven wij 5 jaar garantie . Mocht het stucwerk niet naar behoren te zijn uitgevoerd wat te wijten is aan de stukadoor, dan zorg ik ervoor dat het gratis wordt hersteld door ons. Echter door de vakkundigheid en de ervaring die mijn stukadoorsbedrijf geniet is er tot op heden nog geen gebruik van gemaakt. Ik heb 15jaar stukadoors ervaring, heb met veel bouwbedrijven gewerkt en dat doe je niet zomaar, dus wilt u een goede stukadoor dan bent u aan de juiste adres. Ik doe ook onder andere: Stuco maat brander, Beton cire-waterdicht , Pandomo-waterdicht, Cemcolori. Heeft u nog vragen of wilt u meer info/foto's dan kunt u contact met me opnemen. Met vriendelijke groet E.K. Stukadoorsbedrijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vlot contact, snel uitgevoerd, prima resultaat! Erg tevreden
 • STDC Bouw
  STDC Bouw
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  STDC Bouw: Familie bedrijf met ruim 30 jaar bouwkundige ervaring in uitvoering van vrijwel alle klussen, groot tot klein. Tevens (internationale) ervaring in bouwmanagement en vakantie-vastgoed ontwikkeling.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Snel reactie, snel opgelost en empathisch. Voor de juiste prijs.
 • Blago
  Blago
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Hilversum

  Blago kan je helpen met je Stukadoor klus in Hilversum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Blago om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Afspraak is afspraak. Blago was snel beschikbaar. Heeft heel netjes gewerkt, geen rommel in huis. En kwaliteit van stucwerk is top! Aanrader!
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45252 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Het was even zoeken naar een geschikte datum en door onverwachte omstandigheden was het aan beide kanten even lastig een datum vinden. Maar uiteindelijk is het gelukt en is de klus netjes en snel opgeleverd. Tevreden!
 • TVD Plas bouw en onderhoud
  TVD Plas bouw en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Hilversum

  Mijn naam is thijs Ik ben timmerman en help u graag met u klussen

 • Klussenbedrijf Bedel58
  Klussenbedrijf Bedel58
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  Beste Lezer, Al 12 jaar ben ik een ervaren stucadoor die op verschillende locaties werkt. Sinds kort ben ik begonnen om voor mezelf te werken. In mijn omgeving hoor ik dat er tegenwoordig heel veel stucadoors (onervaren) zijn die klussen, omdat er veel vraag naar is. Het enige wat ik daarop kan zeggen is dat ik u kan garanderen op veel beter werk/resultaat. U zult geen spijt hebben van de gemaakte keuze wanneer u voor ons kiest. Wat Messi betekend voor voetbal, ben ik voor al uw stucwerk! Update: Sinds begin 2022 zijn wij gegroeid in de team. Wij werken op dit moment met 6 man. Hierdoor is het mogelijk om eventuele grote/meerdere opdrachten tegelijk aan te nemen. Onze klussers werken flexibel. Dit betekend voor u dat wij buitenom stucwerk ook tegelzetters hebben in de team die ons versterkt, maar ook verven en ongewenste dingen slopen doen we graag voor u! Vriendelijke groeten, Klussenbedrijf Bedel

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  15m2 buitenstucwerk laten doen, de Klus was snel en correct uitgevoerd en voor een eerlijke prijs, ik heb mij volgende klus al met hem besproken en zodra ie kan beginnen zal ik hem zeker weer contacteren.
 • Klussenbedrijf Boshnakov
  Klussenbedrijf Boshnakov
  Beoordeling: 4.4 van 54.45125 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  Installatie Service Merkies

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Konden snel starten. Waren iedere keer op tijd. Goede prijs-kwaliteit. Blij met het eindresultaat!
 • AO tegelwerken
  AO tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  AO tegelwerken, werkt met een groot team tegelzetters en stucadoors. Complete renovatie van a tot z doen het allemaal. Mailqn naar info@aotegelwerken.n

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik had snel een stucer nodig en dat lukte. Netjes gestuced, en daarna nog opgeruimd. Heldere communicatie.
 • Stukadoor van Nederland
  Stukadoor van Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Stukadoor in Hilversum

  Welkom op het profiel van Stukadoor van Nederland! Mijn naam is Andres Geenen en heb ruim 10 jaar ervaring in stucen en schilderen. Al 6 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Een greep uit mijn werkzaamheden; - Stucen ( glad stucen, sausklaar stucen, sierlijsten stucen, ornamenten plaatsen) - Schilderen ( ,muren, plafonds, etc.) - Grote en kleine klussen van zolder tot kelder - plafonds verwijderen -nieuwe plafonds maken (etc.) Ik gebruik over het algemeen de bekende merken Goudband en MP75 en geef 5 jaar garantie op het stucwerk. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken. Voor passie van ons vak Werken wij door heel Nederland Komen graag bij u thuis Met vriendelijke groeten, Andres Geenen Stukadoor van Nederland

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Snelle service en een goed contact en netjes werk geleverd

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Hilversum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1301 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Hilversum

Prijzen stukadoor Hilversum 

Of je nu de gevel buiten wilt laten stucen, de badkamer een verse laag stuc nodig heeft of de totale woning wel een frisse stuclaag kan gebruiken: je wilt vooraf weten hoeveel budget je voor deze klus moet reserveren. Allereerst zit er een verschil in de kosten tussen stucwerk buiten en stucwerk binnen. Zo betaal je voor stucwerk binnen gemiddeld een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor stucwerk buiten betaal je vaak iets meer. De stukadoor uit Hilversum vraagt voor het stucen van de (achter)gevel een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Maar het soort stucwerk en de gemiddelde prijs per vierkante meter zijn niet de enige factoren die de uiteindelijke prijs bepalen. Denk bijvoorbeeld ook aan de moeilijkheidsgraad van de klus. In een kamer waar veel hoekjes en nisjes zijn, is de stukadoor uit Hilversum in de regel langer bezig, dan in een kamer met rechte muren. Maar ook de hoogte van het plafond speelt mee bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Wil jij een goed beeld hebben met welke factoren je allemaal rekening kunt houden? Lees onze priceguide over stucwerk.

Stukadoor uit Hilversum gezocht?

Om je te helpen bij het selecteren van het beste stukadoorsbedrijf uit Hilversum heeft Werkspot een reviewsysteem. Klanten die eerder een professional hebben ingezet via Werkspot krijgen na het klaren van de klus een uitnodiging om een review te schrijven. In deze review vertellen ze hoe de professional de klus heeft aangepakt, of ze tevreden zijn met het resultaat en of ze de persoon in kwestie aanbevelen bij andere klanten. Door duizenden reviews op ons totale platform krijg jij als toekomstige klant een goed beeld van de kwaliteiten van de stukadoors in jouw regio. Uiteraard monitoren wij vanuit Werkspot ook de kwaliteit van de professional. Krijgt een stukadoor uit Hilversum diverse negatieve reviews? Dan gaan wij over tot actie!

Welke informatie deel je vooraf met de stukadoor?

Om een prijsvoorstel op maat te ontvangen, is het raadzaam om de stukadoor uit Hilversum voorafgaand aan de klus goed te informeren over de werkzaamheden. Probeer bijvoorbeeld een duidelijke inschatting te geven van het aantal vierkante meters, de plek waar gestuct moet worden en de kwaliteit van de muren. Zitten er veel gaten en scheuren in de muur? Geef dit aan en probeer zo mogelijk ook foto's mee te sturen van de situatie. Hoe duidelijker jouw aanvraag, hoe passender het aanbod van de stukadoor.

Andere vakmensen in Hilversum

Vind vakmensen bij jou in de buurt