Vind stukadoors in Huizen

Op zoek naar stukadoors in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Huizen

 • HBB Klussenbedrijf

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65121 reviews

  HBB KLUSSENBRDRİJF V.O.F is een erkend stucadoorsbedrijf met ruim 9 jaar ervaring . In 2010 is de oprichter Hamdi Buyukbektas begonnen als Stucadoorwerk en heeft zich gespecialiseerd in stucwerk. Zes jaar later in 2016 is het bedrijf als V.O.F gerealisiert .Ons bedrijf werkt met eigen vakteam samenwerkingsverband met 4 Bedrijfspartner en met diverse specialisten . We zijn Streng Schoon en op tijd met onze werk. Wij beschikken over alle certifikaaten. We geven 100 % garantie op onze werk . Hier vindt u onze proucten waar wij mee werken: -Knauf producten -Gyproc -Strikolith -Sps -Ardex -Sigma BEROEPEN : Buitengevels Cement gebonden Schuurwerk Sierpleister Spachtelputz Beton Cire Reparatie Schuurwerk Timmerwerk Stucwerk Met vriendelijke groeten HAMDİ BUYUKBEKTAS HBB KLUSSENBEDRİJF V.O.F

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Had ik deze jongens maar eerder gevonden!
 • SSB Klussenbedrijf

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.2 van 54.2540 reviews

  vakgebied van ons bedrijf is stucwerk(binnen en buiten), schilderen (binnen en buiten) en kleinschalig reparatiewerk. Wij werken landelijk maar voornamelijk in en omgeving Almere Amsterdam en Utrecht. In bezit van een VCA certificaat. Graag mij contacteren voor klussen waarbij geen offerte nodig is. Contacteer mij aub niet in geval van; - contact met meerdere stucadoors.! -behang en monteren - contact om te orienteren ipv laten stuccen, want elke contact kost mij geld terwijl ik daaraan niets verdien.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snel een afspraak kunnen maken, hij kon ook snel aan de slag voor een prima prijs. Het werk is netjes gedaan, al had hij sommige details net iets netter af kunnen werken. Zijn Nederlands is niet heel goed, maar toch konden we afspraken maken en snapte hij wat er gedaan moest worden. Als je klus wat ingewikkelder is zou ik zeggen: schakel even je Turkse buurman in als tolk, dan heb je net werk voor een nette prijs.
 • HBT Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Enorm goede en fijne ervaring met deze mannen! Vriendelijk in contact, snel gewerkt en erg flexibel. Het eindproduct mag er dan ook echt wezen, super tevreden mee! Muren zijn rete strak en glad. Goede communicatie en komen afspraken na. Kan ze van harte aanbevelen!
 • Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85450 reviews

  Geachte klant voor u mij aan klikt wilt u dan eerst naar mijn prijs en datums kijken een contact aanvraag maken kost mij namelijk meteen geld. Voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden, kunt u bij ons terecht Wij geven de gebruikelijke garantie en zijn aangesloten bij Bedrijfschap Afbouw . en ga pas weg als de klant tevreden is . mijn prijzen zijn een totaal prijs incl. btw. er komt dus niks meer bij de vloer dient u indien nodig zelf af te plakken. mvg frank van gaalen stukadoors bedrijf almere

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima vakman! Heeft de klus keurig netjes geklaard en doet dit met een gezonde dosis gezelligheid. Afspraak is afspraak bij deze vakman en is tevens flexibel als er toch nog een extra klusje bijkomt.
 • Klusbedrijf van Wolde

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Ruben van Wolde van “Klusbedrijf van Wolde” Na 14 jaar met veel plezier voor diverse gerenommeerde (af)bouwbedrijven te hebben gewerkt, is nu het moment aangebroken om mijn wens om zelfstandig ondernemer te worden in vervulling te laten gaan. Mijn specialisme is stuken en heb hier ook de benodigde diploma’s voor en ben ook VCA gecertificeerd. De opdrachten voer ik voornamelijk zelfstandig uit maar bij grotere opdrachten werk ik samen met eveneens gecertificeerde stukadoors. Naast het stuken kunt u mij ook inzetten voor uw renovatie en timmerwerken. Ook het bestraten van bijvoorbeeld uw oprit of terras behoort ook tot de mogelijkheden. Mijn werk zit er pas op als u tevreden bent, ik werk met passie en ga altijd voor kwaliteit. Met zeer vriendelijke groet, Ruben van Wolde

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima service en communicatie. komt afspraken na
 • Klusbedrijf Zohri

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews

  Wilt u een cinewall of een verlaagd plafond. Klusbedrijf Zohri kan het voor u realiseren. Gespecialiseerd in gips wanden of plafond en kleine werkzaamheden in en rond om het huis. Klusbedrijf Zohri knapt u zolder op en u hoeft zich nergens naar om te kijken.

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Goede ervaring. Er wordt snel gereageerd. Plafond zit er keurig in. Wij zijn er zeer tevreden over.
 • M. Bütün klussenbedrijf

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.55288 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Zowel particulieren en aannemers willen op kwaliteit geleverde kluswerkzaamheden. Aangezien het functieprofiel volledig in de lijn zit met mijn interesse en werk, stel ik mijn bedrijf graag als kanditaat. Particulieren en aannemers zijn op zoek naar een klussenbedrijf die ze met ogen dicht een woning kunnen toe vertrouwen. Mijn interesse en enthousiasme voor de klussen komen voort uit het feit dat ik mijn kwaliteit flexibel kan tonen. Ter aanvulling wil ik jullie verwijzen naar de reviews dat ik destijds heb ontvangen van de klanten. Butun klussenbedrijf is gevestigd in Zaandam / Amsterdam en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Door het verrichten van verschillende kluswerkzaamheden hebben wij met de jaren mee onze kwaliteit verbeterd. Van de klussen die ik heb vernomen en de ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd, maken het mogelijk om mijn opgedane kennis en werkzaamheden te verwerken in het bedrijfsleven. Op een analytisch manier complexe problemen aanpakken en oplossen zijn waardevolle vaardigheden die wij als bedrijf beschikbaar willen stellen en geven garantie op het uitgevoerde klus. Als bedrijf werken wij alleen met professionele werknemers die jaren ervaring hebben met verschillende kluswerkzaamheden zoals; stukwerk voor binnen/buiten, sierpleister, lijstwerk,sausklaar stuken, schilderen voor binnen stucwerk /buiten stucwerk , etc. Via deze weg wil ik mijn enthousiasme overbrengen en dat de toevoeging van waarde en kwaliteit gezien en erkend wordt. Graag zou ik een oriënterend gesprek willen met u waarin ik mijn interesse en geschiktheid als bedrijf voor de opgegeven klussen nader kan toelichten Met vriendelijke groeten, M. Butun Butun klussenbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel goed werk geleverd! Alle op tijd en heel netjes af!
 • Stukadoorsbedrijf Ince

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt. Mijn werk hoef je niet na te lopen of achter mijn schoonmaken want ik laat het altijd strak schoon en netjes achter. Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! 100% werkgarantie !

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Terwijl mijn aannemer in Twente me op het laatste moment teleurstelde met een slechte planning, heeft INCE het project gered door op zaterdag om 07:45 uur op tijd te komen en geweldig werk te leveren ..dank je !
 • A.Alzaeem

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Stucdoorsbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Top, komt zijn afspraken na en gaat door tot het zo is als afgesproken. Volgende keer weer
 • Senol Klussenbedrijf

  Stukadoor in Huizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.4583 reviews

  SENOL KLUSSENBEDRIJF Welkom op het profiel van Senol Klussenbedrijf! Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: jou blij maken. We geven advies met verstand van zaken en we hebben een focus op klanttevredenheid Wat doen wij? - Binnen - en buitenschilderwerk - Schilderen van deuren en kozijnen - Sierpleister - Spagtelplutz - Stucwerk badkamer & toilet - Specialistisch werk Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens komen we langs om de klus te bespreken en kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis en ervaring maken wij een offerte. Zodra we een akkoord hebben, starten we met de klus. Als u bij oplevering verwondert bent van onze werkt, zijn wij klaar. Wat willen wij? Wij willen dat u verwondert bent van onze werk. Daarom doen wij onze werk met passie en leveren altijd kwaliteit en goede service. Wij werken daarom alleen met materialen van goede kwaliteit en geven garantie voor onze werkzaamheden. Heeft uw vragen of wilt u een vrijblijvende gesprek? Tot gauw, Senol Klussenbedijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Helaas was de prijs na offerte ineens de helft meer dan aangeboden op werkspot. We hebben het stucwerk niet laten doen door dit bedrijf. Het oogt onbetrouwbaar.

Populaire lokale stukadoors in Huizen

Andere vakmensen in Huizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur