Vind Installatiebedrijven in Huizen

Op zoek naar Installatiebedrijven in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Huizen

 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.75728 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Uitstekende communicatie, vakkundig, oprecht en vriendelijk. Camera inspectie geweest, met een veer riool schoon gemaakt en probleem vast gesteld. Houdt zich aan de heldere afspraken vooraf.
 • Klimaat-Speciaal Airconditioning

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  Goedendag Wilt u een professioneel geplaatste Airconditionig met de daarbij horende garantie zelfs op de montage Met oog op detail worden de units geplaatst, netjes werken staat hoog op ons lijstje. Het belangrijkste doel is om mijn klanten tevreden te stellen het beetje meerwerk maakt of breekt een nette installatie. Ik lever en monteer alleen maar airconditioning van het merk Daikin. Vanuit het hoogste segment, kwalitatief hoogstaand. Er wordt alleen maar gewerkt met de beste materialen. Na jaren voor bedrijven te hebben gewerkt als zzp'er, is de tijd aangebroken om zelfstandig opdrachten aan te nemen. Ik en mijn bedrijf zijn volledig gecertificeerd. Volgens de richtlijnen van stek Brl100 Brl200 VCA Klimaatspeciaal

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Tim heeft een fantastisch resultaat geleverd. De airco wordt perfect opgehangen en alles wordt netjes weggewerkt zowel binnenshuis als op het dak. Daarnaast wordt na de werkzaamheden alles netjes achtergelaten.
 • Moony de verwarming en sanitair specialist

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65533 reviews

  voor dat u mij selecteert graag eerst bericht lezen met het voorstel dit ik u gestuurd heb door naar beneden te scrollen onder aan deze pagina !!!!!!!! We zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen of renoveren van uw centrale verwarming en loodgieterswerk en badkamers . Wij voeren het graag voor u uit. Werk alleen op basis van aanname en niet op basis van uurloon. voor ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel,

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Super snel gereageerd. Vriendelijk en netjes
 • Klus-Montage Bedrijf Willem

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.55353 reviews

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Erg aardig en vakkundig
 • semsam

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85130 reviews

  Welkom op het profiel van SEMSAM Mijn naam is Semjon Prygov, in mijn bedrijf staan kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid centraal. U kunt bij mij terecht voor veel verschillende klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. De volgende werkzaamheden kan ik vakkundig voor u uitvoeren: • loodgieter- en installatiewerk; • badkamerrenovaties; • koof plaatsen; • timmerwerk; • schilderwerk binnen en buiten; • stukadoor; • vloer leggen; • tegelwerk; • etc. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die ik voor u kan verzorgen. Heeft u een klus? Bel of mail gerust! Ook als uw klus niet hierboven wordt vermeld. Ik zal u zo snel mogelijk laten weten wat ik voor u kan betekenen. Ik verricht mijn werkzaamheden professioneel en combineer de nieuwe technieken met ouderwetse service. Nadat een klus is afgerond kunt u bij mij contant of via het betaalverzoek betalen, daarnaast ontvangt u altijd een factuur via mail voor de verrichte werkzaamheden. VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kan ik u garanderen dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  He is good and professional, very clean work. But charging traveling cost is too much.
 • BraPos Totaalonderhoud

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews

  Welkom op het profiel van BraPos Totaalonderhoud, Wij zijn een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat al het werk in en om het huis op een vakkundige manier verzorgt. Wij volgen technologische ontwikkelingen op de voet en zorgen er voor dat zijn mensen niet onnodig of onverantwoord worden blootgesteld aan schadelijke stoffen. We zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buiten schilderwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring in de schilders branche. Nadat wij 20 jaar alleen een schildersbedrijf hebben gehad zijn wij per 1 januari 2018 samengegaan met een partner die gespecialiseerd is in CV-ketel installaties, timmerwerken en dak werken. Onze motto is alles onder één dak. We hebben gemerkt in de loop der jaren dat de klanten het prettig vinden om alle voorkomende werkzaamheden door één bedrijf te laten uitvoeren. Wij stellen hoge eisen aan het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn al vele jaren bezig en dankzij onze ervaring hebben wij inmiddels al talloze klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Wij verrichten onze diensten vooral in Hilversum en omgeving. Wilt u onze vakmensen inschakelen voor uw schilderwerk, cv-installatie- en onderhoud, zonnepanelen, vloerverwarming plaatsten of spoelen timmerwerk of dak werken? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs. Wij inventariseren de klus en geven vooraf advies.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Prima werk afgeleverd. Nieuwe cv-ketel geplaatst. Alles werkt top!
 • Maatklimaat

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  MaatKlimaat biedt oplossingen op maat voor een comfortabel binnenklimaat voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd waardoor u bent verzekerd van een juiste installatie en correcte inbedrijfstelling. Wij leveren klimaatsystemen van Hisense en Hitachi. AIRCONDITIONING Een airconditioning is een lucht-lucht warmtepomp met een binnen unit en een buiten unit. U kunt kiezen tussen mono-split units en multi-split units. Onze modellen van Hisense zijn geschikt om te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter. Door het nieuwe koelmiddel R32 zijn deze airco’s groen en duurzaam in gebruik. Alle systemen zijn standaard voorzien van WiFi waarmee u met de app uw binnenklimaat kunt regelen.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  I had an airco monosplit unit installed in the living room and I am very happy with the work that was made. It's a Hisense New Comfort device, does the job well and it's pretty silent. There were some difficulties at the installation due to how power supply was distributed in my apartment, but Jos still managed to find a solution and did his best to fix the issue. Now I have air conditioned and is cool :) I only have positive things to say about him and Maatklimaat, totally recommend it.
 • Coolektro

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Welkom bij Coolektro. Hét airconditioning bedrijf met meer dan vijftien jaar werkervaring in de wijde wereld van de klimaattechniek. Bij ons bent u op het juiste adres wanneer het aankomt op het aanschaffen, onderhouden en repareren van gerenommeerde, A-merk airconditioningsystemen.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Coolektro heeft goed werk bij ons geleverd! Zeer snel, betrouwbaar en goede communicatie. Geheel volgens afspraak en fijn om mee samen te werken! Bedankt!
 • Solar-Force

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Solar-Force is uitsluitend gespecialiseerd in het installeren van zonnestroom systemen van dak tot meterkast. In het bezit van alle certificaten zonnestroom, NEN 3140 en VCA gecertificeerd. Oplevering van de installatie volledig volgens de NEN 1010 norm, inclusief opleveringsrapport conform de eisen van de branche vereniging.

  Laatste review:

  Zonnepanelen installeren of vervangen -

  Uiteindelijk 2 oude sets zonnepanelen laten verwijderen en twee nieuwe sets laten monteren. Alles is zeer snel uitgevoerd. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, goede communicatie, alle verschillende offertevormen doorgenomen. En ze hebben het knoeiwerk van een vorige bedrijf hersteld. Ik ben zeer tevreden over Ron en zijn team.
 • E.K. Klusbedrijf & Onderhoud

  Installatiebedrijf in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  E.k.Klusbedrijf & Onderhoud is een bedrijf dat flexibel is en werk tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij doen alle voor komende werkzaamheden voor in en om het huis. Ook doen we onderhoud voor bedrijven. Mail of bel gerust voor al uw vragen. Graag tot gauw

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Snelle afspraak, materialen snel geregeld en reparatie snel uitgevoerd.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Huizen

Andere vakmensen in Huizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur