Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Huizen

Op zoek naar hoveniers in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Huizen

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.95378 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Alles keurig uitgevoerd conform afspraak. Aanrader!
 • Sultan bestrating

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews

  WIJ BESTRATEN UW TUIN ! Wij gaan voor kwaliteit zodat u kan genieten van een prachtige tuin waar u jaren plezier aan gaat beleven. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestraten en aanleggen van mooie en duurzame tuinen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snel gereageerd op de offerte aanvraag en kon ook snel aan het werk. Bestrating ziet er weer prima uit. We zijn er erg blij mee.
 • MiJa

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.4547 reviews

  Uw specialist in sierbestrating Mija Sierbestrating staat voor kwaliteit en creativiteit. Voor het aanleggen en het onderhouden van tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinontwerp U wilt zich in uw eigen tuin "buiten gewoon goed" voelen. Om dit te kunnen realiseren gaan we in gesprek over de ideeën voor de nieuwe tuin. Allereerst zullen we altijd naar uw wensen luisteren die u in gedachte hebt voor de nieuwe tuin. We zullen er altijd eerlijk over zeggen wat wij van uw wensen vinden. Is het praktisch? Past het in deze tuin? Past het bij het huis? Creëert het genoeg ruimte? Samen komen we dan tot een mooi en buiten gewoon goed plan voor een nieuwe tuin. Tuinaanleg Een goed ontwerp verdient een goede uitvoering. Door onze ervaring kunnen wij uw tuin aanleggen met veel vakkundigheid, gericht op jarenlang plezier. Wij hebben oog voor detail en ruime ervaring in het zorgvuldig aanleggen van alle soorten kwaliteitstuinen. Goede communicatie met de opdrachtgever, een nette werkwijze en degelijke afwerking staan daarbij centraal. Wij zorgen ervoor dat de tuin volledig volgens uw wensen wordt aangelegd. Tuinonderhoud Een tuin is constant in beweging. Regelmatig onderhoud komt de groei en bloei van uw tuin ten goede. Het onderhouden van de tuin vergt tijd en de nodige ervaring. Wij nemen u deze taak graag uit handen en kunnen het onderhoud compleet voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan het snoeien van bomen en hagen, het onderhouden van borders, gazon en bestrating en het vervangen van de beplanting. Sinds 2006 is Mija Sierbestrating actief als betrouwbaar en professioneel stratenmakersbedrijf in het Gooi, Flevoland, noord Holland en Utrecht. Mija Sierbestrating staat voor: • Professionele en vriendelijke stratenmakers • Goede prijs/kwaliteitverhouding • Creatieve oplossingen • Duidelijke afspraken ​

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Afspraken goed nagekomen en meegedacht over oplossingen. Uiteindelijk een prima resultaat afgeleverd. Bedankt Jan en team.
 • Adam Tuinen

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  Alle werkzaamheden die voorkomen in en rondom jouw tuin pakken wij aan! Bestraten van tuinen Wij kunnen diverse tuinen bestraten, met schillende soorten tegels, zowel groot als klein. Of het nou een voortuin, achtertuin of tuin rondom het huis is, bij ons bent je aan het juiste adres. Tuin- en groenonderhoud Adam Tuinen is beschikbaar voor al uw tuinonderhoud. Denk hierbij aan het rooien van bomen, snoeiwerk, grasmaaien, onkruid wieden en verticuteren. Uiteraard kunnen wij ook de tuin voorjaar- en winter klaar maken of de tuin een zomerbeurt geven. Plaatsen van afscheidingen Ook plaatsen wij diverse afscheidingen voor de tuin. Dit kan variëren van schutting tot hekwerk. Overig Gras zaaien en plaatsen van graszoden, bloemen en planten. Maar ook graafwerkzaamheden, chemische onkruidbestrijding en het schoonmaken van bestrating in de tuin. Geen uitdaging is ons te gek, informeer naar de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Gaf goed advies en dacht mee. Onze wensen die we tijdens het werk aangaven, heeft hij verwerkt. We zijn blij met het resultaat.
 • JVDH Groenonderhoud

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews

  Beste lezer, Hierbij een korte introductie over mezelf: Ik ben Jairo van den Heuvel. Ik ben 24 jaar oud. Ik haal bomen weg als ZZP-er. Ben nu 5 jaar actief bomen in het bomen rooien en heb hierbij de nodige kennis van de boom op gedaan om de boom veilig te verwijderen zonder een schade te maken. Wordt er toch een schade gemaakt (ga ik niet van uit) dan ben ik daar tegen erg goed verzekerd en los ik dat ook keurig weer op zodat alles in de zelfde staat weer wordt op geleverd. Min de boom dan natuurlijk. Heeft u een boom in u tuin die te groot is geworden? Een struik die te groot is geworden? Of heeft u tuin misschien een winterbeurt nodig? Geen boom is te groot of te gek voor mij. Tevens doe ik ook het grondsnoeien bijvoorbeeld heggen en struiken, borders netjes maken en onderhoud. Ook beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan gereedschap, zodat wij op de juiste en veiligste manier ons werk kunnen doen.  Dus heeft u nog een tuin die toe is aan een flinke beurt, zoek dan niet verder en neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een praatje te maken en de toekomstige werkzaamheden te bespreken.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Fijn overleg en heeft alles uitgevoerd voor een goede prijs. In eerste instantie een valse start doordat aanhanger kapot was, maar vervolgens door complexiteit boom nog andere vakmannen erbij gehaald voor dezelfde prijs, erg netjes.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65525 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Henk heeft de opdracht prima uitgevoerd met een prima slot.
 • van der Schoot Bestratingen

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Van der Schoot Bestratingen is een jong bedrijf waar echter al ruim ervaring aanwezig is. Het bestaat uit 2 broers die bij andere werkgevers ervaring hebben opgedaan en nu zelf zijn begonnen. We kunnen alles in uw tuin aanleggen behalve vijvers en beplanting. Het belangrijkst zijn natuurlijk uw wensen maar we denken wel mee en informeren natuurlijk over kwalitatieve zaken en noodzakelijke hoogtes. We komen graag langs om een vrijblijvende offerte te maken.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Very professional work, both in execution and communication aspects. Really like my new tiles. Thanks, Mark!
 • Viridi Works

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews

  Goedendag, Bij Viridi Works kunt u terecht voor uw tuinrenovatie en onderhoudsklussen in Noord- en Zuid-Holland. Met jaren ervaring in het hoveniersvak hebben wij de nodige ervaring verzameld om met zekerheid uw tuin op te knappen. Van ontwerp tot uitvoering leggen wij met passie volledige tuinen aan. Daarbij hanteren wij een vaste prijs zonder onverwachte kosten. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking! Rick en Sam van Viridi Works

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Placed new fencing in my back garden. Rick and Sam were easy to work with, showed up on time and did a great job communicating any delays or extra materials needed ( nothing unexpected). The price I paid was fair and what we agreed. No hidden costs. Definitely would use them again and recommend to others.
 • Strak Sierbestrating

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Welkom bij STRAK Sierbestrating. Dit is een Sierbestratingsbedrijf voor uw totale tuinaanleg. Wij zijn gespecialiseerd in: - Alle soorten sierbestrating - Grondwerk - Graszoden - Schuttingen - Vlonders - Tuinhuisjes Met specialistische ervaring weten we de wensen van de klant nauwkeurig te realiseren. Bij ons staat kwaliteit boven aan en is afspraak een afspraak. Zoals je in onze naam kunt terug vinden is "STRAK" ons motto. Wij geven een jaar lang garantie op verzakkingen of verschuivingen op het door ons geplaatste materiaal. Wij horen graag van u voor advies en/of een vrijblijvende offerte. MvG, Daniel vd Hengel, van STRAK Sierbestrating

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Daniël heeft bij mij de volledige tuin leeggehaald inclusief vijver en dit plaatje aangelegd. Hij doet zijn naam Strak zeker eer aan. Hij is altijd welwillend om advies te geven en houdt zich aan zijn afspraken. Ook de communicatie is top. Een belletje van tevoren en laat van zich horen als er iets anders is dan verwacht. Ik zou Strak Sierbestrating aan iedereen aanbevelen.
 • Jouw Tuin Mijn Tuin

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Bij Jouw Tuin Mijn Tuin kunnen wij uw tuin ophogen en bestraten (oude en nieuwe bestrating. Zoekt u iemand die uw tuin behandeld alsof het zijn eigen tuin is? Dan bent u bij Jouw Tuin Mijn Tuin bij het goede adres. Tot gauw! met vriendelijke tuingroet, Jouw Tuin Mijn Tuin (voor een degelijk leven in uw tuin)

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Een mooie strakke oprit.Ben er heel blij mee.

Populaire lokale hoveniers in Huizen

Andere vakmensen in Huizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur