Vind hoveniers in Huizen

Op zoek naar hoveniers in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Huizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 480 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Huizen

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.95500 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Ontzettend prettige en rustige man die goed werk levert. hij denkt mee over hoe de boom het beste gesnoeid kan worden. Hij kon ook op hele korte termijn en dat was heel prettig. Volgende keer weer!!
 • Funky Gardens

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Mijn naam is Jan Willem van der Poll. Ik heb een technische studie afgerond aan de TU Delft en een tijd als ingenieur in de olie industrie gewerkt. Naar een jaar in het buitenland te zijn geweest heb ik besloten om buiten te gaan werken. Meer met de natuur. Ik heb drie jaar bij de verscheidene hoveniers gewerkt en ben nu voor mezelf begonnen. Ik werk snel, denk mee en ben betrouwbaar. Kwaliteiten: -algemeen tuinonderhoud -advies -snoeiwerkzaamheden van bomen en struiken -kappen/rooien van bomen/stronkenfrezen -timmermanswerk (binnen en buiten) -bestrating -irrigatie -algemeen kluswerk

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Goede ervaring met Jan Willem. Super betrouwbaar en eerlijk. Meerwerk offerte aangevraagd voor algemeen tuinonderhoud.
 • Klusbedrijf Nasir

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85108 reviews

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Klusbedrijf Nasir Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren visgraatvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of olieen van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waarin ik gespecialiseerd ben is het behangen van wanden met alle soorten behang. Van patroonbehang tot fotobehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Mijn overige expertises zijn stucen van wanden en plafonds, het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, electrawerk en loodgieterswerk, het kitten van badkamers en aanrechtbladen en Het assembleren van meubels. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Klusbedrijf Nasir

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Wat een vakman! Binnen 5 half uur mijn hele tuin ,alle stenen weggehaald. Goede communicatie, snelle afspraken. Netjes! Accuraat! Het is het geld waard! Bedankt Nasir en Daniel.
 • AJ Tuinen

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews

  AJ Tuinen begon in 2011 als hoveniersbedrijf met de focus op tuinaanleg. Dit doen we nog steeds met veel plezier. In 2013 hebben we ons gespecialiseerd in de boomverzorging. Ook houtbouw in zijn diversiteit (maatwerk) is onze specialiteit. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet Arjan

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Het was prettig om samen met Arjan in gesprek te gaan over de tuin. Goed luisterend naar mijn wensen gecombineerd met de inzichten en ervaring van Arjan heeft een mooi eindresultaat opgeleverd. Al werkende aan de tuin was er ruimte om dingen aan te passen of tegen meerwerk toe te voegen, maar altijd in overleg. Arjan gaat voor diversiteit in materiaal en beplanting. Arjan heeft het doel om een mooie tuin aan te leggen naar de wens van de opdrachtgever, maar wil er zelf ook achter staan.
 • Afen Tuinen

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews

  Afen Tuinen levert maatwerk sinds 2013 Transparante communicatie is alles, want wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Door de klant subtiel, maar actief te betrekken in het project komen we tot de beste ideeën en tot optimale resultaten. We komen vrijblijvend langs om uw klus te bekijken!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Snelle reactie en komt afspraak na. Onze beukenhaag is goed gesnoeid. Voor een volgende tuinklus zouden wij Afen Tuinen weer vragen.
 • DK klusbedrijf

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews

  Allround klusbedrijf Van tuinen tot wanden je kan het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. Ik rond al mijn opdrachten af alsof ik het maak voor mijn eigen huis. Zo weet ik dat het zo goed mogelijk gebeurd!

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Heel fijn bedrijf die mij snel kon helpen. Ze waren op een zondag gekomen dus ook in het weekend. De klus was snel en netjes afgemaakt voor een mooie prijs. Het was een tuin klus dus zeker voor de tuin een aanrader!
 • Gijsberts Groen en Techniek

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Uw partner voor het realiseren van al uw tuin wensen.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Niks meer dan lof. Prijs wat aan de hoge kant, maar dat is de tijd waarin we leven. Kwaliteit, communicatie en afspraken, allemaal een dikke voldoende! Bedankt mannen.
 • Eco Tuinen Alex

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Hallo, we zijn een nieuw bedrijf op de markt. Wij leveren diensten in heel Flevoland en meer. Wij verzorgen alles wat met tuinieren te maken heeft, renoveren elke oude tuin of ontwerpen een nieuwe individuele droomtuin, ook maken wij ecologische verticale tuinen binnen en buiten. Wij beschikken over de juiste ontwerp-, verzorgings- en stylingcertificaten. Wij garanderen voor uw diensten, u kunt ook een abonnement bij ons kopen wij zorgen voor uw tuin en de klant zal ontspannen. We richten ons op ecologische oplossingen vanaf hier ons motto is "Natural future". Wil je een mooie, schone tuin? Wij doen het voor u. Eco Tuinen Alex

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Amazing service. Super happy with the end result. Alex is communicative, polite, quick and a real craftsman.
 • Kaloyan Hristov

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Ik doe vooral tuinwerk in de regio van Hilversum en omstreken. Ik heb ervaring in tuin onderhoud zoals snoeien, maaien, planten overplaatsen, tuin hek maken, tuinhuisjes in elkaar zetten, grasmatten aanleggen, stenen weghalen , grindpaden aanleggen en hout hakken handmatig voor openhaard hout of bij grote hoeveelheden met een machine. Ik heb gereedschap voor bovenstaande werkzaamheden. Voertaal graag Engels. (Ik spreek wel een beetje Nederlands :)

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Het was heel prettig om met deze mannen te werken. De afspraken werden nagekomen, ze lieten elke dag de werkplaats netjes achter en er werd meegedacht over ideeën en oplossingen. Daarbij werden kleine dingen gedaan die niet waren gepland, waaruit bleek dat ze zelf belangrijk vonden dat ook de details goed geregeld waren en jij als klant tevreden bent. Ik raad deze mannen zeker aan!
 • van der Schoot Bestratingen

  Hovenier in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Van der Schoot Bestratingen is een jong bedrijf waar echter al ruim ervaring aanwezig is. Het bestaat uit 2 broers die bij andere werkgevers ervaring hebben opgedaan en nu zelf zijn begonnen. We kunnen alles in uw tuin aanleggen behalve vijvers en beplanting. Het belangrijkst zijn natuurlijk uw wensen maar we denken wel mee en informeren natuurlijk over kwalitatieve zaken en noodzakelijke hoogtes. We komen graag langs om een vrijblijvende offerte te maken.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Goed en duidelijk communicatie en netjes aan de afspraken gehouden. Kwaliteit van het werk was super! Vriendelijk en betrouwbaar! Alles ging gewoon super goed.

Populaire lokale hoveniers in Huizen

Andere vakmensen in Huizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur