Vind ontwerpers in Huizen

Op zoek naar ontwerpers in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Huizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Huizen

 • Designia Soest

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De opdracht was perfect en zeer snel uitgevoerd. Ik ben erg blij met het resultaat
 • 3D Ontwerp Visualisatie

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Van elk idee tot ontwerp, van particulier tot architect, wij maken er een visualisatie voor. Korte lijnen en goede communicatie zorgen ervoor dat de visualisatie die u voor ogen heeft tot leven komt. Inperfectie in een visualisatie maakt een visualisatie perfect. Het komt meer tot leven aangezien in het dagelijks leven ook niets precies recht staat. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk een reeël beeld te creëren naar uw wensen. De diensten die wij aanbieden, van modelleren tot aan visualisatie. Wij zijn circa 30-50% goedkoper dan onze concullega’s! Bekijk ook onze referenties online '3D ontwerp visualisatie' Tevens kunnen wij uiteraard ook ideeën en ontwerpen realiseren van schets tot werktekening van product, interieur ontwerp tot werktekeningen van een gebouw. ‐------------- NOTE: Wij maken GEEN constructieve berekeningen of meubels. Wij maken alleen ontwerpen/adviezen etc Kijk gerust verder op deze pagina. Of via sociale media wat onze kwaliteiten en diensten zijn. Wij hopen u gauw te kunnen helpen om u opdracht te verwezenlijken.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Guillaume heeft ons goed geholpen en waar nodig een extra stap gezet. Er waren veel zaken waar rekening mee moest worden gehouden, hij is hier creatief mee omgegaan en heeft de (on) mogelijkheden goed in het ontwerp gezet. Samenwerking was prettig, communicatie verliep soepel en met het eindresultaat zijn wij tevreden. Kortom een project zoals je dat wil als “opdrachtgever”.
 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.3 van 54.35109 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews

  NIEUWBOUW , VERBOUW en RENOVATIE. 39 jaar ervaring en veelzijdig werkzaam in de Bouw en Interieurbouw. Ontwerp....2D tekenen....3D tekenen.....Advies.... Omgevingsvergunningen........Constructieberekeningen.....Herbesteming bestaande gebouw..........EPC berekeningen.... Bouwbegeleiding.... Bouwtoezicht ....Opleveren....Woningkeuring enz..enz. Overige: Opleidingen: HBO-bouwkunde, Bouwkundig opzichter. Erkend deskundige energielabel woningbouw. Nijkerk

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Meneer Schoonderbeek reageerde erg snel op onze klus. Ook daarna werden wij iedere keer snel terug gemaild. Hij is bij ons langs geweest om te kijken wat we wilden en heeft ons ook enkele tips gegeven. De tekeningen waren ook snel binnen en zien er goed uit. Wat ook erg netjes was is dat we pas de factuur kregen toen wij de vergunning rond hadden. Echt een aanrader!
 • RobinRocksInterior

  Ontwerper in Huizen

  Nog geen reviews

  Voor een interieurontwerp bent u bij mij aan het goede adres. Aan de hand van uw wensen maak ik een interieurontwerp. Of het nu om een kleuradvies of alleen de indeling gaat. Het totaal plaatje is ook geen probleem. Waar kan ik u mee helpen? - Sfeer - Plattegrond - Kleur-, materiaal- en meubelplan - Lichtplan - Plant advies - Al het bovenstaande samen Ik hoor graag of ik u kan helpen. Dare to create. Robin Het enige dat ik voor u wil uitsluiten is bouwkundig en technisch advies. Voor bouwkundige en constructieve tekeningen verwijs ik u door naar mijn collega's op deze site.

 • Bogaart Architectuur en Bouwtechniek

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Voor advies over uw bouwprojecten klein en groot bent u hier aan het juiste adres. Geintegreerd ontwerp en uitwerking van plannen tot volwaardige projecten. Het maken van 3D ontwerpstudies, bouwtekeningen, kostenbegrotingen, planningen en begeleiden van het aanvragen van vergunningen. Begeleiding en kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering van uw project. Nieuwbouw, renovatie en verbouw. eenvoudig advies of uitgebreide projectbegeleiding. We zijn u graag van dienst.

  Laatste review:

  Goed hij heef alle zorgen uit handen genomen en het perfect afgehandeld, goede communicatie en oplossingsgericht meedenken.
 • HEMELSby B.V.

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.3 van 54.353 reviews

  Bouwbedrijf Hemels realiseert al bijna 10 jaar bouwprojecten van hoogwaardig kwaliteit. Van een eenvoudige timmerklus tot een totale aanbouw/verbouw. Het team van bouwbedrijf Hemels staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Zo is mede eigenaar Dave al 20 jaar zelfstandig allround timmerman en houd Peter met 25 jaar ervaring in de bouw de planning en de financiën haar fijn in de gaten. Ook hebben wij de mogelijkheid om ons team te versterken door de samenwerking met de interieurarchitecten van HEMELSby. Gaby, Myrthe en Babs geven advies en ontwerpen vanuit een visie dat een ontwerp moet aansluiten bij de wensen en identiteit van de klant. één aanspreekpunt, één partner, één bouwer. Kijk voor meer informatie en contact op onze site Groet, Bouwbedrijf Hemels

  Laatste review:

  Eindelijk een bouwbedrijf dat met je meedenkt. Volledige dak moest vervangen worden ivm met verwachte houtrot en houtworm. Maar we konden pas echt zien hoe het er bij lag wanneer de pannen eraf zouden zijn. En het bleek erger dan verwacht. Dak moest volledig vernieuwd worden. Dakbeschot, isolatie, pannenlatten, etc. Veel meer werk dan verwacht. Hemels regelt direct extra mensen en komt met slimme oplossingen om de kosten beperkt te houden en nauwelijks later op te leveren. Een verademing om mee te werken. Betrouwbaar - Vakkundig - Scherp geprijst - Denken met je mee. Echt een aanrader.
 • Studio DK

  Ontwerper in Huizen

  Nog geen reviews

  Even voorstellen, ik ben Daphne Kloek, ontwerpster en eigenaar van studiodk en duurzamerwonen, gevestigd in Huizen. Sinds 2016 kan je bij studiodk terecht voor binnenhuisontwerp, lichtadvies, 2d tekeningen (zoals gevelaanzichten) en 3D visualisaties. Daarnaast geef ik advies op gebied van duurzamer wonen. Op mijn platform duurzamerwonen staan merken, producten en diensten die het duurzamer wonen voor iedereen toegankelijker maken, zonder dat je er een dagtaak aan hebt. Daarnaast geef ik ook een flitsconsult bij je thuis, waarbij we samen kijken naar de mogelijkheden van jouw huis & interieur. Ga je verhuizen of verbouwen en ben je op zoek naar een 3Dvisualisatie van je eigen ontwerp óf wil je advies rondom inrichting, interieur en duurzamer wonen? Ik help je graag!

 • Herb Industries BV

  Ontwerper in Huizen

  Nog geen reviews

  The Style Farmacy is de studio voor uw realisatie wensen van: _Renovatie_Interieur & Ontwerp _ Styling _ De studio heeft meer dan 50 jaar ontwerp en productontwikkeling ervaring en is met haar kenmerkende handschrift een lust voor het oog. Interieur, styling en design vormen samen één geheel. Ruimte, materiaal, kleur, licht en lijnenspel worden op elkaar afgestemd en zorgen samen voor het maximale comfort. Door een eclectische mix van vintage en nieuw krijgt uw huis karakter en haar eigen unieke uitstraling.

 • Customwood

  Ontwerper in Huizen

  Beoordeling: 4.3 van 54.352 reviews

  wij zijn een meubelmakerij/interieurbouwer. maken alles op maat van een nieuwe regel in een stoel. Tot een hele keuken

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Customwood cq Lambert Rademaker heeft de opdracht prima uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Van begin tot eind liep de samenwerking prima. Lambert is flexibel en levert eerst een heel helder ontwerp in 3-D, wat ook nog weer makkelijk aan te passen is bij eventuele wijzigingen.

Populaire lokale ontwerpers in Huizen

Andere vakmensen in Huizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur