Vind ontwerpers in Eindhoven

Op zoek naar ontwerpers in Eindhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Eindhoven

 • Serge Coumans Architecterie

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  De Architecterie Eindhoven houdt zich bezig met o.a. verbouw en vernieuwbouw, renovatie en herbestemming (transformatie) van historische woonhuizen, bedrijfsgebouwen, kerken en (rijks)monumenten. Mijn specialisme omvat onder meer: - (schets)ontwerp; - bouwtechnisch tekenwerk; - aanvraag omgevingsvergunning; - bouwbegeleiding. Mijn ontwerpen zijn helder (eenduidig), functioneel en realistisch. Ik ben erg geïnteresseerd in het behoud van de authentieke waarden en zoek via originele en oorspronkelijke ideeën aansluiting met de nieuw tijd. In mijn aanpak streef ik een integrale en transparante strategie na en werk ik vanuit de dialoog met de opdrachtgever stapsgewijs naar een passende oplossing. Daarbij kijk ik naar de bestaande (cultuurhistorische) context, de ruimtebehoefte (persoonlijke wensen), het budget en hecht ik waarde aan duurzaamheid en het milieu. Mocht u voornemens zijn om te gaan bouwen of te verbouwen, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, om te bezien of ik iets voor u zou kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Serge Coumans, architect Wie? De Architecterie!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Serge heeft ons geholpen in de renovatie van ons huis, waarbij we een later toegevoegde aanbouw terug wilden brengen in de klassieke stijl van het huis. Ontzettend blij en tevreden over zijn hulp. Zowel in meedenken over de details in het eindresultaat als ondersteuning in het proces. Betrouwbaar, snel en helder.
 • Bouwbureau Brok

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Bouwkundig Buro Junior

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan woningen. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf het eerste gesprek tot het afgeven van de bouwvergunning of zelfs tot aan de oplevering van de werkzaamheden.. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, activiteit Bouwen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Buro Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Ook schrijft Bouwkundig Buro Junior regelmatig bestekken voor een onderhandse aanbesteding, worden de bouwwerkzaamheden begeleid en gecontroleerd en na afloop opgeleverd. Een hele zorg minder voor u als opdrachtgever. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 50km vanaf de vestigingsplaats Egchel (L).

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Erg vriendelijk en duidelijk. Komt zijn afspraken allemaal na en ook op tijd. Heeft ons geholpen van A tot Z. Ik zou hem zeker aanraden!
 • Brouwers Beheer B.V.

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews

  Brouwers Beheer BV is een allround bedrijf actief in de bouwsector. Met onze twee verschillende type diensten kunnen wij ervoor zorgen onze klaten van A t/m Z te ontzorgen. Onder de naam Bromo Advies verzorgen wij constructief advies, en onder de naam Bromo Bouw zijn wij actief in de aannemerij. Bromo Advies begeleid u bij al uw constructieve en/of bouwkundige vraagstukken zowel groot als klein. U kunt bij ons terecht voor verbouwingsplannen, renovatie en/of nieuwbouw. De afgelopen tijd heeft Bromo Advies zich ook gespecialiseerd in vraagstukken rondom de bouwkundige haalbaarheid van het plaatsen van zonnepanelen. Ook hiervoor zijn wij u dus graag van dienst. Bromo Bouw is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Onze focus ligt voornamelijk op de nieuwbouw en renovatie woningen, loodsen, bedrijfsgebouwen, industriegebouwen en stallen. Tevens zijn wij de zogenoemde ‘zelfbouwers’ graag van dienst. Naast het advies en de begeleiding die Bromo Advies u kan bieden, kunnen wij u ook alle benodigde materialen voor de bouw van uw eigen project toeleveren.

  Laatste review:

  Door Bromo zowel de constructieve tekeningen en uitvoering laten verzorgen van het slopen van de draagmuur en plaatsen van de stalen balk constructie. Bereikbaarheid was top, snelle respons en denken mee in oplossingen. De werkzaamheden waren conform planning wat erg fijn was binnen de strakke planning. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en kunnen gaan genieten van een grote open woonkamer.
 • Bouwkundig Advies en Architectuur

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Vanaf het eerste contact met Bart was het fijn werken en schakelen. Bart is heel duidelijk, communiceert prettig en tijdig. Wel is goed gedaan. En absolute aanrader voor dit soort werk. Mijn volgende klus op dit gebied gaat eerst naar Bouwkundig Advies en Architectuur.
 • Mimarchi

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.355 reviews

  MIMARCHI Onder de naam Mimarchi kunnen we u van dienst zijn in het maken van ontwerpen, 3D tekeningen, visualisaties en bouwkundig tekenwerk. Onze diensten Bent u van plan om een project uit te voeren? En heeft u bouwkundige tekeningen nodig voor de aannemer of omgevingsvergunning? Uw project kan zijn: dakkapellen, dakopbouw, aanbouw van panden en woningsplitsing. Over ons Mimarchi is een dynamische bureau met samenwerking tussen verschillende disciplines. We zijn een samenstelling tussen ontwerpers, constructuers en omgevingsvergunning toetser.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  In de start zeer goed. Na weken en vele mails eindelijk contact per app en een drama voorstel even per app doorgestuurd gekregen. Heden op mijn aandringende verzoek in de app, telefonisch overleg waarin hij te kennen gaf druk druk druk etc. Dat zal best maar dat had hij ook al 3 weken geleden aan kunnen geven i.p.v. te zwijgen op alles. Nu heb ik een reeel probleem met de tekening en deze net weer uitgezet bij werkspot. Zo jammer van een leuke en goede start van een mogelijke lange relatie, deze ga ik nooit meer gebruiken, dat mag een ieder duidelijk zijn die dit leest. ZEER JAMMER
 • Maes adviesburo voor bouwkunde

  Ontwerper in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Maes adviesburo voor bouwkunde is een all-round bouwkundig adviesburo en ondersteunt u bij de opstart, uitwerking en afronding van bouwplannen. Niet alleen heb ik veel ervaring met nieuwbouw en verbouw, maar de afgelopen jaren heb ik ook veel ervaring opgedaan met gemeentelijke- en rijksmonumenten en houtskeletbouw. WERKZAAMHEDEN waarmee ik kan ondersteunen: - nieuwbouw / verbouw / renovatie / restauratie - maken van bouwkundige tekeningen (2D / 3D - CAD) ten behoeve van aanvraag omgevingsvergunning - maken van bouwkundige tekeningen (2D / 3D - CAD) ten behoeve van de uitvoering - inmeten en digitaliseren (2D - CAD) van woningen en gebouwen - maken van Rc-waarde berekeningen - maken van daglicht- spui en ventilatieberekeningen en advies - maken van akoestische berekeningen en adviezen - maken van brandveiligheidsplannen - toetsen van gebouwen aan het bouwbesluit op brandveiligheid - verzorgen van de Beng-berekening (energieprestatie) - maken van Mpg-berekeningen (milieuprestatie) - maken van elementen- en bouwdeelbegrotingen - schrijven van Stabu bestekken - onderzoek naar en verzorgen van subsidies - bouwbegeleiding Op alle opdrachten is de DNR2011 (De Nieuwe Regeling 2011) van toepassing. Deze regelt de rechtsverhouding tussen opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur. Om deze regeling in te zien kunt u googlen op "dnr 2011 pdf".

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Prima geholpen met het ontwerp van een nieuwe dakkapel in een oude en beschermde dorpskern. Tekeningen zijn voor de aannemer afdoende om de dakkapel te maken.
 • XLR8 Product Support

  Ontwerper in Eindhoven

  Nog geen reviews

  Het Nederlands Kitters Gilde is gespecialiseerd in kitwerken voor o.a. Badkamers, wc's en keukens. Wij werken met de allerbeste professionele materialen en gereedschappen. Tevens bieden wij een goede service en altijd 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

 • Eva Struik Interieur- en Lichtontwerp

  Ontwerper in Eindhoven

  Nog geen reviews

  Eva Struik Interieur- en Lichtontwerp; hét bureau voor het samen creëren van een comfortabel, sfeervol en functioneel interieur!

 • Bonk en Blaauw B.V.

  Ontwerper in Eindhoven

  Nog geen reviews

  Bonk & Blaauw heeft zich, na jarenlang bezig te zijn geweest in het modelleren van prototypes in auto-design, nu toegespitst op interieur-ideeën en meubelbouw -Meubels, zoals tafels, kasten en bureaus naar eigen ontwerp of idee-ontwikkeling in samenwerking met opdrachtgever. -Oplossingen zoeken voor oa. Ruimtebesparing, ruimte-indeling / aankleding. -

Populaire lokale ontwerpers in Eindhoven

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur