De aangesloten schilders in Eindhoven

Is jouw Eindhovense woning toe aan een opknapbeurt? Dan is het wellicht slim om eens met een kwast over muren, kozijnen, deuren en plafonds te gaan. Een paar dagen schilderen en je huis oogt al snel weer als nieuw.

4.5

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 178 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Eindhoven

 • Rijken Klusbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  Hallo, Mijn naam is Frans Rijken en ben airless latex spuiter en het spuiten van lakken van beroep. Op airless gebied heb ik de nieuwste apparatuur aangeschaft. Ik heb gekozen voor de HEA techniek. deze techniek zorgt ervoor dar de lak of latex nog beter op de ondergrond gespoten wordt zodat de ondergrond nog strakker wordt. Ik vraag 10 euro per m2. Dit is inclusief BTW, voorstrijken, afplakken, eventueel afkitten in lelijke hoeken en latex spuiten met Flexa lak, Opruimen van al het afplakwerk. Ik werk met het beste materiaal en neem de tijd voor mijn werk. Let wel op. Wie u ook kiest voor spuitwerk in uw pand. Zorg ervoor dat "daar waar nodig "altijd voorstrijk wordt gebruikt. Wordt vaak beloofd maar zelden gedaan. Laat bij niet duidelijk sprekende Nederlands, duidelijk uw wensen kennen en dat de opdracht ook goed en duidelijk begrepen wordt. Dit om misverstanden achteraf te voorkomen. Praat nooit over vakantie data en betaal niet vooraf. Als uw woning of pand ouder is dan 2 jaar, wordt er 9 procent BTW berekend. Is uw pand jonger dan 2 jaar dan is dat 21 procent. Let hier op, dit grapje kan nog wel eens omgewisseld worden. Controleer daar op aub. Bij mij krijgt u geen omgegooide goedkope latex van de action in dure emmers. Bij mij krijgt u garantie op mijn werk. Van mijn kant uit wordt alles netjes geregeld en word gedaan waar u voor betaald en wat er afgesproken wordt. De prijs die ik reken is 10 euro per m2. dit is voor klussen waarvan een object met 9 procent btw belast wordt. incl. plus incl voorstrijk, afplakken, en absoluut geen verassingen achteraf. Voor een object dat met 21 procent belast wordt, is het exclusief btw. Hierbij kan ik u dan een korting van 9 procent op het project geven, zodat u toch het voordeel heeft dat andere mensen ook hebben. Dank u. Vriendelijke groeten Frans Rijken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer tevreden over Frans en zijn broer evenals over de verleende "taxiservice". Afspraken zijn geheel nagekomen. De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd.
 • Behangservice Schoenmakers

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Gericht op de particuliere en evt bedrijven sector. Behangwerk,( vinyl, glasvlies(projectbehang)vliesbehang) en ook poster/fotowerk. Schilder en tex werk zowel binnen als buitenwerk. Kleuradvies en materiaalkeuze behoort tot de mogelijkheden. Kwaliteit is mijn streven en ervaring van dertig jaar. In een persoonlijk gesprek wordt alles veel duidelijker. Ik kom graag bij U langs. met vriendelijke groet, Gerard Schoenmakers.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Gerard is een eerlijke en oprechte vakman. Hij en zijn zoon hebben fantastisch behang opgehangen. Wij zijn enorm tevreden. Fijn persoon en fijn contact.
 • Stratum Klusbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

  BESTE MENSEN. Ervaren schilder +behanger. Schilder bedrijf Stratum biedt een eerlijke prijs met 3 jaar garantie Wij zijn gespecialiseerd schilder werk in en om het huis Latex spuiten Laminaat leggen Parket schuren en lakken Behang en Kitwerk Ervaring 8 jaar Mocht u interesse hebben dan komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Schilder bedrijf Stratum

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  We zijn blij met het schilderwerk wat is gedaan. 👍🏼 Er is vooraf goed gecommuniceerd en het er waren duidelijke afspraken. Alles is conform wens en snel uitgevoerd. Er is hard gewerkt. Dankjewel voor het opknappen van onze keuken, bijkeuken en toilet. Het ziet er weer netjes uit!
 • Schilderwerken & Klusbedrijf Moviat

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews

  Schilderwerken & Onderhoud voornamelijk gericht op de particuliere markt. Schilderen van buiten en binnenwerk, kleine aanpassingen/verbouwingen in en om huis. Ervaring, ruim 10 jaar in schilderen van buiten en binnenwerken. En het aanpassen van particuliere woonbestemmingen. Opleidingen in schilderen en houtbewerking, elektrotechnici en metaalbewerking. Garantie op geleverde producten en diensten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Uitstekend werk geleverd, De site is ook heel duidelijk en fijn Ik wil in de toekomst mijn klusjes laten doen door Moviat als ik het kan betalen natuurlijk, Ik geef advies om jullie klusjes te laten doen door Moviat heel betrouwbaar en strikt, Dankje wel Moviat.
 • MasterPainters

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Over ons Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Eindhoven. Met een werktuin vol prachtige woningen en bedrijfsruimtes en zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben wij het schildersvak een andere invulling gegeven. Een meer efficiënte, hoogwaardige manier van werken. Een speciale aanpak die wij ons na jaren en jaren eigen hebben gemaakt. Die verder gaat dan enkel het schilderwerk. En waarin vertrouwen en respect centraal staat. Dit heeft ons tot nadenken aangezet over wat voor een schildersbedrijf wij willen zijn. En vooral ook wat voor een bedrijf we niet willen zijn. We willen anders zijn. Door op een andere manier te werken en te ondernemen. Door steeds weer naar onze processen te kijken en die vervolgens te verbeteren, worden wij beter in wat we doen. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, schilders en leveranciers – en diepgaande samenwerkingen aan te gaan met deze laatste. Zo blijven we ons werkproces continu optimaliseren, brengen we onze kwaliteit tot grote hoogte en bieden wij vergaande garanties.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Masterpainters leveren echt top kwaliteit werk af. Masterpainters zijn goede professionals en de communicatie en betrouwbaarheid is best in class.
 • D & E Timmerwerken

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  D & E Timmerwerken richt zich voornamelijk op timmerwerkzaamheden, wij doen ook schilder werkzaamheden zowel binnen als buiten, onze vakmannen hebben jaren ervaring, werken vakkundig en netjes, wij werken zowel op aangenomen basis als op uurtarief, tarief per uur is € 35 voor vragen en meer informatie kunt u ons gerust via Werkspot benaderen. Mvg Team D & E Timmerwerken

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Artour is vriendelijk en betrouwbaar. Hij heeft de klus netjes uitgevoerd.
 • Schoenmakers klusbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Gespecialiseerd in terrasoverkappingen, laminaatvloeren, schilder en behangwerken en allerlei klussen rondom en in Uw huis. Zoals ik de klus bij mij thuis zou maken, zo zou ik het bij U thuis ook doen. Netjes, opgeruimd en vooral goed!

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Ervaren en vriendelijke klussers. Behangklus prima opgeleverd. Werken netjes. Vlot en de communicatie en komt afspraken na (stipt op afgesproken tijd).
 • Bunbor Klusbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.2 van 54.2571 reviews

  Bunbor klusbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwtechnische werkzaamheden. Wij kunnen badkamers, toiletten en keukens installeren, maar eveneens isolatie aanbrengen. Eveneens schilderen, stukadoren en leggen van laminaatvloeren. Vrijwel alles wat met de bouw te maken heeft.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Snelle prijsopgave en snel uitgevoerd. Komen goed hun afspraken na.
 • Klus- en aannemersbedrijf Rumai

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Wie zijn wij: Klus en aannemersbedrijf Rumai (k.e.a.Rumai) is gespecialiseerd in spuitwerk voor binnen en buiten. Wij werken samen met gediplomeerde schilders en brengen alleen de beste vakmannen bij elkaar. wij zijn ook gespecialiseerd in pleisterwerk. Dat houd in dat als u diepe krassen of beschadigde muren of rotten kozijnen heeft, wij dit eerst recht smeren voor dat wij pas gaan spuiten, kwasten of rollen zodat wij het mooiste resultaat kunne garanderen. Wij werken door heel Nederland Garantie: Wij Geven 5 jaar garantie op onze geleverde werk en onze extra service die wij bieden is dat wij altijd terug komen voor kleine reparatie’s. Voorbeeld: kast verschoven en u heeft u muur beschadigt? Één telefoontje is genoeg en wij maken tijd voor u Waar werken wij mee: Wij werken alleen met de beste kwaliteit kwasten, rollers en spuitmachines om het beste resultaat te garanderen De topmerken waar wij mee werken: kwasten en rollers : Staal Meester Spuitmachines: alles van GRACO (staat in de top 3 van de beste spuitmachines ter wereld) Merk verf : Sigma en Sikkens. Wij houden ook rekening met de budget van de klant, wilt u andere merken verf gebruiken? kan dat in overleg. Ik hoop u hiermee genoeg te hebben geïnformeerd zodat u voor ons kiest. Bedrijfs motto: Wat onze gediplomeerde schilders altijd zeggen waneer ze verf hebben gespoten. Hier kan geen roller of kwast tegen op.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Dwight en zijn compagnon hebben onze klussen snel en goed geklaard. Dwight ontdekte een lek boven de airco en adviseerde ons daarbij en werkte het later bij. Ook bij andere tegenvallers overlegde hij goed en losten we de dingen op. Dwight is een prettig persoon om in huis te hebben, hij is enthousiast over het schilderen en zijn vakgebied en hanteert een scherpe prijs. Onze 2 hoge ruimtes zijn erg mooi geworden en zijn na-service is ook ideaal. Ik kan Dwight van harte aanbevelen!
 • vanderMans Schilderbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Was super. Kon meteen goed communiceren met Albert. Heel goed uitgelegd hoe ik het wilde helpen en heeft heel goed gedaan wat ik wilde en ook goeie verf gebruikt. Alles is netjes verlopen. Voor de volgende klus zal ik zeker bij Albert zijn! Super.

Populaire lokale schilders in Eindhoven

Vind aangesloten schilders in Eindhoven

Is jouw Eindhovense woning toe aan een opknapbeurt? Dan is het wellicht slim om eens met een kwast over muren, kozijnen, deuren en plafonds te gaan. Een paar dagen schilderen en je huis oogt al snel weer als nieuw.

Mag jouw mooie huis in Tongelre of die prachtige loft van jou in Strijp-S wel eens vakkundig geschilderd worden? Dan zit je goed bij Werkspot. We werken met professionele en vakkundige schilders uit de regio Eindhoven. We selecteren vak mannen die weten hoe een vakkundige lik verf eruit ziet; profs die zorgen voor een prachtig resultaat! De Eindhovense schilders die op Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan pittige kwaliteitseisen en daarnaast houden we reviews goed in de gaten. Het niveau waarop de projecten voltooid worden, is voor ons erg belangrijk. Huur je dus een schilder via ons, dan mag je er vanuit gaan dat je na een paar uur of een aantal dagen weer een stralend, goed verzorgd en keurig geverfd huis hebt.

Schilder Eindhoven: dit zijn de kosten

Overweeg jij een schildersbedrijf uit Eindhoven in te huren voor één of meerdere schilderklussen? Dan ben je vast benieuwd met welke prijs je rekening moet houden. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde prijs waar je rekening mee kunt houden. Hoeveel je precies betaalt voor jouw klus(sen) is afhankelijk van verschillende factoren.

Wil je een goed prijsvoorstel op maat ontvangen van een schilder uit Eindhoven? Plaats dan vrijblijvend een klus op Werkspot. Geef bij de klus duidelijk aan om wat voor soort schilderklus het gaat, het aantal vierkante meters, het soort ondergrond en of er bijzonderheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een trapleuning die niet los kan van de muur, veel hoekjes en nisjes in een kamer of een bepaalde deadline. Wil je de schilder uit Eindhoven alle benodigde informatie geven? Voeg dan ook zeker foto's toe van de klus.

Soort klusGemiddelde prijs
Schilder Eindhoven per uur€ 30,- tot € 40,-
Per vierkante meter wanden€ 6,- tot € 15,-
Per vierkante meter plafonds€ 7,- tot € 15,-
Per vierkante meter buitenmuren€ 20,- tot € 35,-

Schilder Eindhoven: besteed schilderklussen uit!

Je kan een schildersbedrijf uit Eindhoven inzetten voor veelvoorkomende schilderklussen voor het verven van wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Dit is niet het enige dat professionele schilders uit Eindhoven kunnen. Zo kan je ze ook inzetten voor minder voorkomende klussen. We zetten er een paar voor je op een rijtje:

 • Glas schilderen: wil je echt iets bijzonders in je interieur? Dan kun je de schilder uit Eindhoven vragen om het glas te verven. Je lichtinval is direct helemaal anders en dat geeft een andere sfeer aan je woning. Dat is overigens niet de enige reden om een schildersbedrijf uit Eindhoven te vragen je glas te verven. Zo verminder je de inkijk en kun je met het glas verven zelfs een heel kunstwerk maken. Ideaal als je een statement wilt maken in je woning.
 • Trespa verven: heeft jouw woning een Trespa gevel? En is het Trespa de afgelopen jaar verkleurt door weersinvloeden? Vraag dan een schildersbedrijf uit Eindhoven om het Trespa een nieuwe kleur te geven. De schilder zorgt voor een net resultaat, geeft garantie en heeft de juiste benodigdheden om op grote hoogte te kunnen werken. Zo hoef jij zelf niet op een steiger te werken, wellicht wel zo'n prettige gedachte.
 • Plinten verven: heb jij een nieuwe vloer gekocht, en zijn je plinten nog niet aan vervanging toe? Het is heel eenvoudig om je plinten te laten verven door een ervaren schilder uit Eindhoven. De professional weet precies hoe voorkomen moet worden dat de vloer en wanden ook per ongeluk een spatje verf krijgen. Daarnaast kan het verven van plinten best tijdrovend zijn. Iets waar jij geen last van hebt, als de schilder uit Eindhoven deze klus uitvoert. Je kunt het schilderen van de plinten natuurlijk ook prima combineren met het schilderen van de vloer, de muur of een andere schilderklus in huis. 

Op zoek naar andere schilderklussen? Bezoek onze themapagina!

Informatie over schilders in Eindhoven

Eindhovense schilders leveren uitstekend schilderwerk

Het is belangrijk om je pand goed te onderhouden. Dat voorkomt beschadigingen en dus grote renovaties op een later moment. Door jouw Eindhovense woning eens in de zoveel jaar even goed te laten schilderen, ben je dit soort narigheden voor en bespaar je op de lange termijn kosten. Voor schilderwerk buitenshuis adviseren wij om één keer in de drie tot vijf jaar een schilder in te zetten. Als we naar schilderen in huis kijken, is het een goed plan om één keer in de vijf tot zeven jaar de deuren, kozijnen, muren en plafonds te verven. Ben je niet zeker of je woning nu al een nieuwe verflaag nodig heeft? Advies vragen kan altijd. Ook daarvoor mag je onze schilders uit Eindhoven benaderen.

Hier zet je een schilder uit Eindhoven voor in

Je kunt Eindhovense schilders voor meerdere schilderklussen inzetten. Zo hebben we diverse goede binnen schilders, terwijl anderen juist in buitenschilderwerk gespecialiseerd zijn. Ook zijn er allrounders in te huren die beide klussen voor je kunnen klaren. En ben je op zoek naar een schilder die erg goed is in decoratief schilderwerk, dan kunnen we je eveneens matchen. Wist je trouwens dat je Eindhovense schilders ook in kunt huren om je muren te behangen of om behang er juist af te halen? Je bent bij Werkspot hoe dan ook aan het goede adres.

Het schilderen van je Eindhovense woning via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Eindhoven, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Eindhoven? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur