De aangesloten schilders in Eindhoven

Is jouw Eindhovense woning toe aan een opknapbeurt? Dan is het wellicht slim om eens met een kwast over muren, kozijnen, deuren en plafonds te gaan. Een paar dagen schilderen en je huis oogt al snel weer als nieuw.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Eindhoven

 • Rijken Klusbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews

  Hallo, Mijn naam is Frans Rijken en ben airless latex spuiter en het spuiten van lakken van beroep. Op airless gebied heb ik de nieuwste apparatuur aangeschaft. Ik heb gekozen voor de HEA techniek. deze techniek zorgt ervoor dar de lak of latex nog beter op de ondergrond gespoten wordt zodat de ondergrond nog strakker wordt. Ik vraag 10 euro per m2. Dit is inclusief BTW, voorstrijken, afplakken, eventueel afkitten in lelijke hoeken en latex spuiten met Flexa lak, Opruimen van al het afplakwerk. Ik werk met het beste materiaal en neem de tijd voor mijn werk. Let wel op. Wie u ook kiest voor spuitwerk in uw pand. Zorg ervoor dat "daar waar nodig "altijd voorstrijk wordt gebruikt. Wordt vaak beloofd maar zelden gedaan. Laat bij niet duidelijk sprekende Nederlands, duidelijk uw wensen kennen en dat de opdracht ook goed en duidelijk begrepen wordt. Dit om misverstanden achteraf te voorkomen. Praat nooit over vakantie data en betaal niet vooraf. Als uw woning of pand ouder is dan 2 jaar, wordt er 9 procent BTW berekend. Is uw pand jonger dan 2 jaar dan is dat 21 procent. Let hier op, dit grapje kan nog wel eens omgewisseld worden. Controleer daar op aub. Bij mij krijgt u geen omgegooide goedkope latex van de action in dure emmers. Bij mij krijgt u garantie op mijn werk. Van mijn kant uit wordt alles netjes geregeld en word gedaan waar u voor betaald en wat er afgesproken wordt. De prijs die ik reken is 10 euro per m2. dit is voor klussen waarvan een object met 9 procent btw belast wordt. incl. plus incl voorstrijk, afplakken, en absoluut geen verassingen achteraf. Voor een object dat met 21 procent belast wordt, is het exclusief btw. Hierbij kan ik u dan een korting van 9 procent op het project geven, zodat u toch het voordeel heeft dat andere mensen ook hebben. Dank u. Vriendelijke groeten Frans Rijken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Goede communicatie, komt afspraak na en levert vakwerk. Denkt goed mee met de klant. Ruimt alles netjes op. Wij zijn blij met het resultaat.
 • Behangservice Schoenmakers

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews

  Gericht op de particuliere en evt bedrijven sector. Behangwerk,( vinyl, glasvlies(projectbehang)vliesbehang) en ook poster/fotowerk. Schilder en tex werk zowel binnen als buitenwerk. Kleuradvies en materiaalkeuze behoort tot de mogelijkheden. Kwaliteit is mijn streven en ervaring van dertig jaar. In een persoonlijk gesprek wordt alles veel duidelijker. Ik kom graag bij U langs. met vriendelijke groet, Gerard Schoenmakers.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Muurtje behangen. Prima werk geleverd. Tevens gevraagd voor schilderwerk. Dus ik ben tevreden over hem!
 • Stratum Klusbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews

  BESTE MENSEN. Ervaren schilder +behanger. Schilder bedrijf Stratum biedt een eerlijke prijs met 3 jaar garantie Wij zijn gespecialiseerd schilder werk in en om het huis Laminaat leggen Parket schuren en lakken Behang en Kitwerk Ervaring 8 jaar Mocht u interesse hebben dan komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Schilder bedrijf Stratum

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Super aardige mensen! Betrouwbaar. Ik zou wel vooraf afspraken op papier zetten over wat er geschilderd moet worden, hoe je het resultaat wilt hebben, waarmee wordt er wat geverfd etc.
 • Klusbedrijf van selder

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews

  Klusbedrijf van Selder is een jong bedrijf met een breede allround kennis. Klussen en verbouwen is mijn passie! En dat is wat het bedrijf uitstraalt. Behangen, schilderen is mijn specialiteit. Maar ga andere klussen ook graag aan.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Het ging om het behangen van twee wanden op twee kinderkamers op zolder. Hoge wanden met veel hoekjes. Super tevreden met het resultaat. Werkt netjes en snel en is prettig en vriendelijk in de omgang. Een echte vakman die we zeker zouden aanbevelen.
 • Schilderwerken & Klusbedrijf Moviat

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews

  Schilderwerken & Onderhoud voornamelijk gericht op de particuliere markt. Schilderen van buiten en binnenwerk, kleine aanpassingen/verbouwingen in en om huis. Ervaring, 10 jaar in schilderen van buiten en binnenwerken. En het aanpassen van particuliere woonbestemmingen. Opleidingen in schilderen en houtbewerking, elektrotechnici en metaalbewerking. Garantie op geleverde producten en diensten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Uitstekend werk geleverd, De site is ook heel duidelijk en fijn Ik wil in de toekomst mijn klusjes laten doen door Moviat als ik het kan betalen natuurlijk, Ik geef advies om jullie klusjes te laten doen door Moviat heel betrouwbaar en strikt, Dankje wel Moviat.
 • Guichi Reclame

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.3553 reviews

  Guichi Behang is uw partner in het bedrukken van fotos’s op zowel vliesbehang als naadloos vinyl! U kunt bij Guichi Behang terecht voor het volgende: • Fotobehang (bestellen en laten behangen) • Eigen ontwerp of keuze uit eigen archief van Guichi Reclame • Regulier behangen ( ook als klant eigen behang heeft) • Wrappen (keukens, kasten eettaffels etc.) • Arte of Elitis behang guichibehang .nl

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  De reviews waren veel belovend en dachten hiermee een betrouwbare man voor onze klus te hebben gecontracteerd. Eerste contact verliep snel en de prijs leek in eerste instantie keurig tot dat we de offerte ontvingen. aantal activiteiten die we telefonisch hadden besproken waren niet opgenomen in de offerte. Daarnaast bleek dat de prijzen die telefonisch waren doorgesproken exclusief BTW waren!?!? Er zou nog 21% overheen komen terwijl deze activiteiten onder de 9% BTW vallen. We zouden een nieuwe offerte ontvangen met de activiteiten en aangepaste BTW. Sindsdien geen reactie meer vernomen (ondanks meerdere herinneringen). Mocht je kiezen voor Guichi voor je klus controleer de werkzaamheden die je uitvraagt en de BTW. wij hebben ondertussen voor een andere klusser gekozen. qua beoordeling kunnen wij geen oordeel geven over de kwaliteit van het werk en hebben deze hierdoor op gemiddeld beoordeeld. De rest is voor ons een onvoldoende.
 • MasterPainters

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Over ons Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Eindhoven. Met een werktuin vol prachtige woningen en bedrijfsruimtes en zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben wij het schildersvak een andere invulling gegeven. Een meer efficiënte, hoogwaardige manier van werken. Een speciale aanpak die wij ons na jaren en jaren eigen hebben gemaakt. Die verder gaat dan enkel het schilderwerk. En waarin vertrouwen en respect centraal staat. Dit heeft ons tot nadenken aangezet over wat voor een schildersbedrijf wij willen zijn. En vooral ook wat voor een bedrijf we niet willen zijn. We willen anders zijn. Door op een andere manier te werken en te ondernemen. Door steeds weer naar onze processen te kijken en die vervolgens te verbeteren, worden wij beter in wat we doen. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, schilders en leveranciers – en diepgaande samenwerkingen aan te gaan met deze laatste. Zo blijven we ons werkproces continu optimaliseren, brengen we onze kwaliteit tot grote hoogte en bieden wij vergaande garanties.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Masterpainters leveren echt top kwaliteit werk af. Masterpainters zijn goede professionals en de communicatie en betrouwbaarheid is best in class.
 • klusbedrijf Flavour Paint

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Welkom bij Klusbedrijf Flavour Paint, Met 10+ jaar ervaring heten wij u van harte welkom, U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden hierbij staat betrouwbaarheid en service op de eerste plaats, Onze werkzaamheden: Schilderwerk : Binnen en Buiten werk Sausen Spuitwerk : Binnen (Latex spuiten) Kluswerkzaamheden: Laminaat vloeren leggen Tuinaanleg ( Tegels plaatsen, Schuttingen plaatsen ) Plafond verlagen Gipsplaten plaatsen Elektro (gebeuren leiding trekken aansluiten installeren etc.) Verbouwing klein Trapleggers plaatsen Nadat ik met de klus klaar ben loop ik samen met de klant alles na tot dat de klant tevreden is. Flavour Paint: staat voor vaste service , kwaliteit en gebonden afspraken. Vraag gratis een offerte op of bel voor een gratis bezichtiging. Met vriendelijke groet, Andy Groenenberg KVK-nummer: 69335788 Klusbedrijf Flavour Paint

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Deze mannen hebben een fantastische klus geleverd. Heel erg tevreden. Ik huur ze de volgende keer zeker weer in.
 • Studio Defo

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.3518 reviews

  Eenmanszaak voor schilder en afwerking. De nadruk ligt op afwerking en betrouwbaarheid. Kan i.v.m. spoedeisende opdrachten meerdere krachten inschakelen.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Opdracht naar wens uitgevoerd!
 • vanderMans Schilderbedrijf

  Schilder in Eindhoven

  Beoordeling: 3.9 van 53.957 reviews

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Was super. Kon meteen goed communiceren met Albert. Heel goed uitgelegd hoe ik het wilde helpen en heeft heel goed gedaan wat ik wilde en ook goeie verf gebruikt. Alles is netjes verlopen. Voor de volgende klus zal ik zeker bij Albert zijn! Super.

Populaire lokale schilders in Eindhoven

Vind aangesloten schilders in Eindhoven

Is jouw Eindhovense woning toe aan een opknapbeurt? Dan is het wellicht slim om eens met een kwast over muren, kozijnen, deuren en plafonds te gaan. Een paar dagen schilderen en je huis oogt al snel weer als nieuw.

Mag jouw mooie huis in Tongelre of die prachtige loft van jou in Strijp-S wel eens vakkundig geschilderd worden? Dan zit je goed bij Werkspot. We werken met professionele en vakkundige schilders uit de regio Eindhoven. We selecteren vak mannen die weten hoe een vakkundige lik verf eruit ziet; profs die zorgen voor een prachtig resultaat! De Eindhovense schilders die op Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan pittige kwaliteitseisen en daarnaast houden we reviews goed in de gaten. Het niveau waarop de projecten voltooid worden, is voor ons erg belangrijk. Huur je dus een schilder via ons, dan mag je er vanuit gaan dat je na een paar uur of een aantal dagen weer een stralend, goed verzorgd en keurig geverfd huis hebt.

Schilder Eindhoven: dit zijn de kosten

Overweeg jij een schildersbedrijf uit Eindhoven in te huren voor één of meerdere schilderklussen? Dan ben je vast benieuwd met welke prijs je rekening moet houden. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde prijs waar je rekening mee kunt houden. Hoeveel je precies betaalt voor jouw klus(sen) is afhankelijk van verschillende factoren.

Wil je een goed prijsvoorstel op maat ontvangen van een schilder uit Eindhoven? Plaats dan vrijblijvend een klus op Werkspot. Geef bij de klus duidelijk aan om wat voor soort schilderklus het gaat, het aantal vierkante meters, het soort ondergrond en of er bijzonderheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een trapleuning die niet los kan van de muur, veel hoekjes en nisjes in een kamer of een bepaalde deadline. Wil je de schilder uit Eindhoven alle benodigde informatie geven? Voeg dan ook zeker foto's toe van de klus.

Soort klusGemiddelde prijs
Schilder Eindhoven per uur€ 30,- tot € 40,-
Per vierkante meter wanden€ 6,- tot € 15,-
Per vierkante meter plafonds€ 7,- tot € 15,-
Per vierkante meter buitenmuren€ 20,- tot € 35,-

Schilder Eindhoven: besteed schilderklussen uit!

Je kan een schildersbedrijf uit Eindhoven inzetten voor veelvoorkomende schilderklussen voor het verven van wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Dit is niet het enige dat professionele schilders uit Eindhoven kunnen. Zo kan je ze ook inzetten voor minder voorkomende klussen. We zetten er een paar voor je op een rijtje:

 • Glas schilderen: wil je echt iets bijzonders in je interieur? Dan kun je de schilder uit Eindhoven vragen om het glas te verven. Je lichtinval is direct helemaal anders en dat geeft een andere sfeer aan je woning. Dat is overigens niet de enige reden om een schildersbedrijf uit Eindhoven te vragen je glas te verven. Zo verminder je de inkijk en kun je met het glas verven zelfs een heel kunstwerk maken. Ideaal als je een statement wilt maken in je woning.
 • Trespa verven: heeft jouw woning een Trespa gevel? En is het Trespa de afgelopen jaar verkleurt door weersinvloeden? Vraag dan een schildersbedrijf uit Eindhoven om het Trespa een nieuwe kleur te geven. De schilder zorgt voor een net resultaat, geeft garantie en heeft de juiste benodigdheden om op grote hoogte te kunnen werken. Zo hoef jij zelf niet op een steiger te werken, wellicht wel zo'n prettige gedachte.
 • Plinten verven: heb jij een nieuwe vloer gekocht, en zijn je plinten nog niet aan vervanging toe? Het is heel eenvoudig om je plinten te laten verven door een ervaren schilder uit Eindhoven. De professional weet precies hoe voorkomen moet worden dat de vloer en wanden ook per ongeluk een spatje verf krijgen. Daarnaast kan het verven van plinten best tijdrovend zijn. Iets waar jij geen last van hebt, als de schilder uit Eindhoven deze klus uitvoert. Je kunt het schilderen van de plinten natuurlijk ook prima combineren met het schilderen van de vloer, de muur of een andere schilderklus in huis. 

Op zoek naar andere schilderklussen? Bezoek onze themapagina!

Informatie over schilders in Eindhoven

Eindhovense schilders leveren uitstekend schilderwerk

Het is belangrijk om je pand goed te onderhouden. Dat voorkomt beschadigingen en dus grote renovaties op een later moment. Door jouw Eindhovense woning eens in de zoveel jaar even goed te laten schilderen, ben je dit soort narigheden voor en bespaar je op de lange termijn kosten. Voor schilderwerk buitenshuis adviseren wij om één keer in de drie tot vijf jaar een schilder in te zetten. Als we naar schilderen in huis kijken, is het een goed plan om één keer in de vijf tot zeven jaar de deuren, kozijnen, muren en plafonds te verven. Ben je niet zeker of je woning nu al een nieuwe verflaag nodig heeft? Advies vragen kan altijd. Ook daarvoor mag je onze schilders uit Eindhoven benaderen.

Hier zet je een schilder uit Eindhoven voor in

Je kunt Eindhovense schilders voor meerdere schilderklussen inzetten. Zo hebben we diverse goede binnen schilders, terwijl anderen juist in buitenschilderwerk gespecialiseerd zijn. Ook zijn er allrounders in te huren die beide klussen voor je kunnen klaren. En ben je op zoek naar een schilder die erg goed is in decoratief schilderwerk, dan kunnen we je eveneens matchen. Wist je trouwens dat je Eindhovense schilders ook in kunt huren om je muren te behangen of om behang er juist af te halen? Je bent bij Werkspot hoe dan ook aan het goede adres.

Het schilderen van je Eindhovense woning via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Eindhoven, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Eindhoven? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur