Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Wat is je klus?

Schilder

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Helmond

 • Klusbedrijf van selder

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Klusbedrijf van Selder is een jong bedrijf met een breede allround kennis. Klussen en verbouwen is mijn passie! En dat is wat het bedrijf uitstraalt. Behangen, schilderen is mijn specialiteit. Maar ga andere klussen ook graag aan.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Onze ervaring is een en al positief. Niks op aan te merken. Lesly is goed bereikbaar, komt z’n afspraken na en levert vakwerk. Bij het starten van de werkzaamheden kwamen we erachter dat ik een behang rol te weinig had besteld (meetfoutje). Lesly heeft fantastisch met ons meegedacht om met wat creatieve oplossingen en zonder enig snij verlies het behang alsnog passend te maken. Klasse! Heel blij met het eindresultaat.
 • Bijak Schilder

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  Duurzaam schilderwerk Bijak Schilder is gespecialiseerd in schilderwerk. Onze kracht? Een kwalitatieve, duurzame uitvoering met oog voor detail! Onze schilders zorgen ervoor dat uw huis binnen en buiten opnieuw straalt! Bijak Schilder hecht veel waarde aan kwaliteit en kan dankzij jarenlange ervaring voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Dawid heeft het karwei naar alle tevredenheid uitgevoerd. Hele aardige man. Komt zijn afspraken na. Is altijd optijd en levert goed werk. Ook de prijs is heel keurig. Ook werkt hij heel netjes. Alles wordt goed afgeplakt / gedekt. Wij hadden wat meerwerk want opeens zie je dat dingen toch aangepakt moeten worden en dat was allemaal geen moeite. En de extra kosten waren heeeel schappelijk. In het najaar komt hij onze woonkamer nog doen. Een aanrader.
 • Skywall

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  gespecialiseerd in stuckwerk, pleister- en schilderwerk binnen en buiten, Ik doe mijn best bij elke werk Ik behandel werk als een hobby Kwaliteit en een tevreden Klant is mijn prioriteit een garantie van mij voor elk gedaan werk

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer nette en vriendelijke man. Heeft de raamkozijnen weer een fris kleurtje gegeven. Werkt heel nauwkeurig. Als ik weer een klusje heb weet ik waar ik moet zijn.
 • Amijslatexspuiten

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews

  Hallo, amijslatexspuiten is gespecialiseerd in het spuiten van uw wanden en plafonds in de gewenste kleur. Wij werken door heel Nederland en zijn zelf pas tevreden als de klant dat ook is. Naast het latex spuiten van uw wanden en plafonds zijn wij ook gespecialiseerd in kitten. Uiteraard heeft u bij ons ook garantie en zoals al eerder vermeld zijn wij pas tevreden als de klant dat ook is, klant is koning!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  tevreden
 • Rijken Klusbedrijf

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews

  Hallo, Mijn naam is Frans Rijken en ben airless latex spuiter en het spuiten van lakken van beroep. Op airless gebied heb ik de nieuwste apparatuur aangeschaft. Ik heb gekozen voor de HEA techniek. deze techniek zorgt ervoor dar de lak of latex nog beter op de ondergrond gespoten wordt zodat de ondergrond nog strakker wordt. Ik vraag 10 euro per m2. Dit is inclusief BTW, voorstrijken, afplakken, eventueel afkitten in lelijke hoeken en latex spuiten met Flexa lak, Opruimen van al het afplakwerk. Ik werk met het beste materiaal en neem de tijd voor mijn werk. Let wel op. Wie u ook kiest voor spuitwerk in uw pand. Zorg ervoor dat "daar waar nodig "altijd voorstrijk wordt gebruikt. Wordt vaak beloofd maar zelden gedaan. Laat bij niet duidelijk sprekende nedrelanders, duidelijk uw wensen kennen en dat de opdracht ook goed en duidelijk begrepen wordt. Dit om misverstanden achteraf te voorkomen. Praat nooit over vakantie data en betaal niet vooraf. Als uw woning of pand ouder is dan 2 jaar, wordt er 9 procent BTW berekend. Is uw pand jonger dan 2 jaar dan is dat 21 procent. Let hier op, dit grapje kan nog wel eens omgewisseld worden. LET OP IK DOE OP DIT MOMENT GEEN TRAPPEN, DEUREN OF KOZIJNEN LAKKEN. Controleer daar op aub. Bij mij krijgt u geen omgegooide goedkope latex van de action in dure emmers. Bij mij krijgt u garantie op mijn werk. Van mijn kant uit wordt alles netjes geregeld en word gedaan waar u voor betaald en wat er afgesproken wordt. Als u een directe aanvraag doet houd u er dan rekening mee dat u al op de hoogte bent van 10 euro per m2. Meld rook en nicotine schade graag vooraf. Dank u. Vriendelijke groeten Frans Rijken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Fijn werk afgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ons plafond was helaas door een vorige schilder niet goed afgewerkt en Rijken heeft zijn uiterste best gedaan om die foutjes weg te werken. Dankjewel!
 • Guichi Reclame

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.4 van 54.4550 reviews

  Guichi Behang is uw partner in het bedrukken van fotos’s op zowel vliesbehang als naadloos vinyl! U kunt bij Guichi Behang terecht voor het volgende: • Fotobehang (bestellen en laten behangen) • Eigen ontwerp of keuze uit eigen archief van Guichi Reclame • Regulier behangen ( ook als klant eigen behang heeft) • Wrappen (keukens, kasten eettaffels etc.) • Arte of Elitis behang guichibehang .nl

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  We zijn super blij met het resultaat, het was een heel aardige man. Hij werkt snel en heel netjes.
 • BioDak

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Schoonmaken van daken (ook van algen, mos en korstmos) Onderhoud met een speciaal beschermend middel Schilderen van tegels met door de klant gekozen kleur, 10 jaar garantie Bij het reinigen gebruiken wij de techniek van het reinigen van boven naar beneden met een veilige waterdruk van max 100 bar waardoor het water niet onder de dakpannen schiet en daardoor uw dakpannen geen schade of lekkages op kunnen lopen. We willen huiseigenaren ervan overtuigen dat daken schoongemaakt moeten worden, omdat zure regen sediment verlaat, door de jaren heen microscheuren vormen, en de wind verspreidt het zand en het mos, waardoor de tegels naarmate tijd beschadigen. WAAROM LAAT HET DAK SCHOONMAKEN OF COATEN? Dakcoating helpt om het dak langer mooi te houden en lekkages te voorkomen. Dakcoating voorkomt een totaalvervanging van een dak als je er snel genoeg bij bent. De doorzichtige coating werkt net als het impregneren van een gevel en laat water er makkelijker aflopen. We hebben jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in veel Europese landen zoals Duitsland, België en Polen. We kunnen werken op hoogte uitvoeren dankzij bergsporttraining en gespecialiseerde apparatuur, evenals milieuvriendelijke, ecologische reinigingsmiddelen. Bij een hoge instraling kan de oppervlaktetemperatuur in de zomerperiode oplopen tot 80 ° C. Bij snelle afkoeling en regen kunnen temperatuurverschillen de dakbedekking beschadigen. Daken kunnen worden beschermd tegen oververhitting door een geschikte coating te gebruiken die de warmte van zonnestraling weerkaatst. We presenteren geselecteerde onderzoeksresultaten over de reflectie van infraroodstraling (die verantwoordelijk is voor warmteabsorptie): Witte glanzende deklaag op gladde ondergrond: 70-80% (bijvoorbeeld Thermoflex , RD-Aquatop PU ) witte glanzende bekleding op ruwe ondergrond: 60% (bijvoorbeeld Thermoflex , RD-Aquatop PU ) aluminium coating: 55% (b.v. Elastoroof Alu ) Witte stenen: 25% | Grijs zand: 20% | Groendak: 15% | Zwart dak: 5%

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Jarek denkt mee, is flexibel en levert goed werk. Aanrader
 • klusbedrijf Flavour Paint

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Welkom bij Klusbedrijf Flavour Paint, Met 10+ jaar ervaring heten wij u van harte welkom, U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden hierbij staat betrouwbaarheid en service op de eerste plaats, Onze werkzaamheden: Schilderwerk : Binnen en Buiten werk Sausen Spuitwerk : Binnen (Latex spuiten) Kluswerkzaamheden: Laminaat vloeren leggen Tuinaanleg ( Tegels plaatsen, Schuttingen plaatsen ) Plafond verlagen Gipsplaten plaatsen Elektro (gebeuren leiding trekken aansluiten installeren etc.) Verbouwing klein Trapleggers plaatsen Nadat ik met de klus klaar ben loop ik samen met de klant alles na tot dat de klant tevreden is. Flavour Paint: staat voor vaste service , kwaliteit en gebonden afspraken. Vraag gratis een offerte op of bel voor een gratis bezichtiging. Met vriendelijke groet, Andy Groenenberg KVK-nummer: 69335788 Klusbedrijf Flavour Paint

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Deze mannen hebben een fantastische klus geleverd. Heel erg tevreden. Ik huur ze de volgende keer zeker weer in.
 • Schilderwerken & Klusbedrijf Moviat

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Schilderwerken & Onderhoud voornamelijk gericht op de particuliere markt. Schilderen van buiten en binnenwerk, kleine aanpassingen/verbouwingen in en om huis. Ervaring, 10 jaar in schilderen van buiten en binnenwerken. En het aanpassen van particuliere woonbestemmingen. Opleidingen in schilderen en houtbewerking, elektrotechnici en metaalbewerking. Garantie op geleverde producten en diensten.

  Laatste review:

  Jeroen heeft bij ons alle buitenkozijnen geschilderd inclusief de boeiboorden. Alles ziet er fantastisch uit! Jeroen is vriendelijk en gemoedelijk en de communicatie was daardoor heel prettig.
 • Schilderwerken Gemert

  Schilder in Helmond

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Wij zijn Schilderwerken Gemert. Met ruime ervaring op schildergebied hebben wij kortgeleden besloten om onze eigen onderneming te starten. Wij maken zowel binnen- als buitenschilderwerk. Voor het verwerken van tex kunnen wij traditioneel texen met de roller maar ook het verspuiten van tex met een Airless spuitmachine doen wij graag. Complete woningen in korte tijd klaarmaken is dan ook geen enkel probleem. Zit u met een deadline denken wij graag met u mee en zullen wij er alles aan doen om deze te behalen. Bij zowel binnen als buitenschilderwerk werken wij uitsluitend met de allerbeste merken verf en tex zoals onder andere: Sigma, Sikkens, Boonstoppel, Caparol etc. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk verf? Geen enkel probleem, wij denken met u mee. Heeft u een lekkage gehad en wilt u alles weer perfect maken via de verzekering? Dit is bij ons geen enkel probleem, ook hier hebben wij ruime ervaring mee! Wij werken voornamelijk met zijn 2en maar omdat wij in onze loopbaan een vast en vertrouwd groepje vakmannen hebben opgebouwd waar wij een beroep op kunnen doen, kunnen wij ook grote klussen realiseren. Bij ons staat kwaliteit en de wens van onze klanten centraal en dat is terug te zien in onze werkwijze, onze klantgerichte aanpak en in het uiteindelijke resultaat. Wij hanteren vaste lage m2 prijzen voor texwerk en vaste lage prijzen voor verschillende overige werken zoals deuren (met en zonder kozijn), kozijnen, trappen etc. Ook ons uurtarief bepalen wij zo scherp mogelijk zodat iedereen tevreden is. Het allerbelangrijkste is dat wij elke dag met heel veel plezier ons werk doen. Daarom zijn wij van mening dat we samen met de klant hele mooie dingen kunnen realiseren en dit hopen we vaak te mogen doen. Wij nodigen u uit om onze foto's te bekijken en een beeld te krijgen van wat wij kunnen maken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Wij zijn erg tevreden met hoe onze deuren en trappen eruit zien! Fijne communicatie, betrouwbare schilders. Alles was naderhand netjes opgeruimd.

Populaire lokale schilders in Helmond

Wanneer je woning in Helmond toe is aan een lik verf is het verstandig om een vakman in huis te halen. Je kunt via Werkspot een schilder inschakelen om je Helmondse woning van binnen of van buiten te schilderen. We werken met een diversiteit aan professionele schilders uit Noord-Brabant die hun vak verstaan en brengen je graag in contact met een professionele Helmondse schilder, zodat jouw schilderklus op hoog niveau geklaard wordt.

Informatie over schilder schilders in Helmond

Onze Helmondse schilders leveren stuk voor stuk kwaliteit

Het is goed om het schilderwerk van jouw woning in Helmond eens in de zoveel jaar aan te pakken en het beste is om dit door een vakman te laten doen, een ervaren schilder die echt goed werk aflevert. Via Werkspot kun je zo’n vakman inhuren. We raden je overigens aan om eens in de drie a vier jaar een professional voor de buitenkant van je huis in de arm te nemen. En eens in de vijf tot zeven jaar een schilder te laten langskomen voor het schilderwerk binnen, even de muren laten sauzen, de plafonds laten witten en de deuren en kozijnen laten lakken; dat werk. Ben je niet zeker of je huis in Helmond al aan een lik verf toe is? Onze schilders uit Noord-Brabant ondersteunen je graag met hun advies.

Een schilder in Helmond kan worden ingeschat voor het volgende...

Ben je op zoek naar een binnen- of buitenschilder? Wil je een schilder die wat decoratief schilderwerk kan verrichten of heb je graag een vakman die jouw oude behang kan verwijderen en je nieuwe behang kan aanbrengen? Werkspot biedt een diversiteit aan diverse schilders aan, dus er is altijd wel een geschikte vakman te vinden voor jouw klus.

Je schilderwerk van huis in Helmond via Werkspot onder handen laten nemen?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Helmond, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Helmond? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Helmond

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur