Vind verhuisbedrijven in Helmond

Op zoek naar verhuisbedrijven in Helmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Helmond

 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Helmond

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Great service for moving.
 • Verhuiskanonnen
  Verhuiskanonnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Helmond

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf, dan kan Verhuiskanonnen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Verhuisbedrijf in Helmond

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Hier kunnen menig mensen een voorbeeld aan nemen Ze gaan zorgvuldig om met de spullen en zetten zonder vragen alles op zijn plek Sluiten alles aan en….. Top!!! Een aanrader
 • Hermens Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Helmond

  Beste klant, Via deze weg kijk ik of het leuk is om (kleine) klussen aan te nemen. Iets over mijzelf: Mijn naam is Wessel Hermens 28 jaar en woonachtig in Helmond. Vanaf mijn 14 ben ik al actief werkzaam bij veel verschillende bedrijven en sinds 2019 ben ik zelfstandig ondernemer. Laatste jaren heb ik veel algemene klus ervaring opgedaan metname in kozijn renovatie (kunstof en aluminium) en montage werk. Over het algemeen doe ik alles, indien het mij te moeilijk of te groot wordt, kan ik hier wel een passende oplossing voor vinden binnen mijn eigen netwerk. Ook bij evt Brandpreventie of brandrisico volle situatie kunt u mij om advies vragen (rijksgediplomeerde brandwacht en Brandpreventie controleur). Met vriendelijke groet, Wessel Hermens Hermens Dienstverlening

 • Van Stiphout kit en montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Helmond

  Van Stiphout kit en montage

 • MCK Service
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Helmond

  MCK Service kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met MCK Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Great results and great team! Highly recommend
 • Natuurlijk Veranda

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Helmond

  Natuurlijk Veranda is een overkapping en glazenwand bedrijf die alleen met het materiaal aluminium werkt. Onze werkzaamheden zijn: - Veranda’s / overkapping - Complete overkapping - Carport - Vrijstaand overkapping - Glazen schuifwanden Wij hebben hierin 5 jaar ervaring en u heeft 3 jaar garantie hij ons aankoop

 • Antoni Installatie Techniek.
  Antoni Installatie Techniek.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Helmond

  Neem gerust contact met mij op, snelle levertijden.

 • Feuth
  Feuth
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Verhuisbedrijf in Helmond

  Feuth. In en rond om het huis

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Fijn in contact, komt afspraken na en is duidelijk is wat hij doet.
 • Skywall
  Skywall
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Verhuisbedrijf in Helmond

  gespecialiseerd in stuckwerk, pleister- en schilderwerk binnen en buiten, Ik doe mijn best bij elke werk Ik behandel werk als een hobby Kwaliteit en een tevreden Klant is mijn prioriteit een garantie van mij voor elk gedaan werk

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ik ben heel tevreden met de gedane werk. Dawid werkt heel netjes, komt de afspraken na, reageert heel snel en vraagt een goede prijs. Absoluut aanbevelen!

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Helmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Helmond

Andere vakmensen in Helmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt