Vind verhuisbedrijven in Veghel

Op zoek naar verhuisbedrijven in Veghel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Veghel

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95211 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Erg zorgvuldig en flexibel. Toppers zijn het!
 • DM auto's & transport
  DM auto's & transport

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Veghel

  DM Auto's & Transport is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen voor bedrijven en particulieren. Daarnaast doen wij ook transport in heel Europa. Transport tot 6 euro-pallets.

 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Great service for moving.
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Klus is prima uitgevoerd. Prettig contact
 • Verhuiskanonnen
  Verhuiskanonnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Veghel

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf, dan kan Verhuiskanonnen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • De Hulp Monteur
  De Hulp Monteur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  Hallo, Ik ben twan foolen. En ik monteer meubels bij klanten, Ik heb zo'n 15 jaar ervaring in de meubel branche. Het vervoeren en het monteren van meubels. Dus komt u er zelf niet uit of wil je geen stress van het vervoeren of in elkaar zetten van meubels dan hoor ik het graag. Groetjes Twan

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Twan heeft vandaag mijn oude bankstel opgehaald voor de stort. Heel blij met zijn communicatie, gemaakte afspraken en betrouwbaarheid. Ik beveel hem dan ook van harte aan!
 • Klusbedrijf Bouman

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Veghel

  .

 • movexpress
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, zoek dan niet verder. Movexpress is een team van professionals die begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Wij werken door heel Nederland, maar doen ook internationale verhuizingen. We hebben meerdere locaties, onder andere in Oirschot en Den Haag. Onze prioriteit is om u een stressvrije verhuiservaring te bieden, van begin tot eind. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief in- en uitpakken, demonteren en monteren (ook lampen etc.), laden, transport en uitladen, zodat al uw bezittingen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Verhuizen binnen hetzelfde gebouw of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Marianne was heel vriendelijk en de twee verhuizers zijn heel zorgvuldig met onze spullen, waaronder erfstuk antieke linnenkast, omgegaan. Voor herhaling vatbaar!
 • KlussenBerg
  KlussenBerg
  Beoordeling: 5 van 55550 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  Mijn naam is John van den Berg. In 2017 ben ik KlussenBerg begonnen, daarvoor heb ik 20 jaar in de timmerbranche gewerkt. Vakmanschap: - Leggen van laminaat vloeren en plaatsen van plinten - Trappen maken en plaatsen en verder alles wat met een trap te maken heeft. - Kasten fabriceren en monteren - Zolder aftimmeren, wand plaatsen - Klussen in en om het huis Ik ben een vakman, werk nauwkeurig en een tevreden klant is waar het om gaat. Werk volgens afspraak Gebruik professioneel gereedschap en sta voor kwaliteit. Opdrachten voer ik uit voor zowel particulieren als bedrijven. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees mijn reviews en u bent overtuigd

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Heeft bij ons van een open trap een gesloten trap gemaakt, snel en mooi gedaan. Erg goed contact.
 • Klus- en tuin SP
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Verhuisbedrijf in Veghel

  Klus- en tuin SP heeft 19 jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Wij beschikken over diverse professionele machines om de klus te klaren. Vooraf wordt met de klant duidelijk besproken wat de verwachtingen zijn en vertrekken wij pas als de klant tevreden is. Met vriendelijke groet, Klus- en tuin SP

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Aanrader! Netjes en snel. Communiceert goed

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Veghel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 58 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Veghel

Andere vakmensen in Veghel

Vind vakmensen bij jou in de buurt