Vind behangers in Veghel

Op zoek naar behangers in Veghel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Veghel

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555151 reviews
  Behanger in Veghel

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Duidelijke communicatie & netjes resultaat. Heel blij met mijn behang dankzij Heinz!
 • Schwungbouw
  Schwungbouw
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Behanger in Veghel

  Schwung Bouw : ik bouw met enthousiasme en passie , bovenal in samenspraak met jou en transparant over de kosten . Het liefst bouw ik met hout ( zoals een tussenwand, voorzetwand, op maat gemaakte meubels , inbouwkast etc ) , tegelwerk tot 40 m2 , behangen tot 70 m2 , Mijn prijsopgave is altijd inclusief materialen en btw . Mocht je interesse hebben , dan hoor ik graag van je .

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prettig communiceren, ook in voortraject. Netjes werk geleverd. Ik zou Martijn zeker nog een keer inschakelen als ik een passende klus heb.
 • van de Nieuwenhof Schilderwerken
  van de Nieuwenhof Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Behanger in Veghel

  Ik ben een zelfstandige ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring in het schilder branche. Wij zijn gespecialiseerd in: Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Spuitwerk Ondergrondherstel Behangen Kitwerk Advies

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima werk geleverd, vlot, vriendelijk, komt afspraken na, kortom dit bedrijf is een aanrader.
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Behanger in Veghel

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Het laminaat is zeer goed gelegd. Een echte aanrader. Zeer correcte jongeman.
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4566 reviews
  Behanger in Veghel

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima jong bedrijf, worden zeer goed ondersteund door derde (leverancier) hard werkende jonge jongens met ambitie! Communicatie mag wat beter maar ze komen afspraken na
 • MMV Klussenbedrijf
  MMV Klussenbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Veghel

  Hallo! Mijn naam is Medina en ik ben al meer dan 3 jaar actief in de wereld van schilderen en algemeen onderhoudswerk. Gedurende deze tijd heb ik met verschillende bedrijven samengewerkt en waardevolle ervaring opgedaan. Mijn ervaring strekt zich uit van het werken met particulieren en bedrijven zoals: - DAF: een toonaangevende fabrikant van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Hier was ik betrokken bij schilderwerkzaamheden. - Schildersbedrijf van Zanten: ik heb meegewerkt aan diverse projecten, variërend van binnen- en buitenschilderwerk tot het repareren van kleine gebreken. - RNC Wonen (vastgoedbeheerder): ik bijgedragen aan het onderhoud van woningen en panden. Dit omvatte alles van schilderen tot kleine reparaties. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Nederlands, Engels, Spaans en Portugees gesproken. Met vriendelijke groet, Medina

 • MW Bouw Bedrijf
  MW Bouw Bedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Veghel

  Topverbouw Verbouw Van Top Kwaliteit Kozijnen, trappen, sparingen in beton zagen, laminaat en andere! Betere offerte van concurrencie? Laat de offerte zien en krijg nog 10% korting erbij!

 • Hoefsloot Schilderwerken
  Hoefsloot Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Veghel

  U kiest voor een professioneel Schildersbedrijf? dan gaat u voor kwaliteit en natuurlijk ook een goede service. iets wat voor Hoefsloot Schilderwerken hoog in het vaandel staat! we zijn in te zetten voor al uw schilderwerkzaamheden zoals.. -Binnenschilderwerk -Buitenschilderwerk -Texwerk -Spuitwerk -Behangwerk -Glas vervangen/plaatsen wilt u graag meer info? Bezoek onze website.

  Laatste review:
  Ik ben enorm tevreden van zijn werk, hij is netjes en secuur en heel sociaal in de omgang! Ik zou hem volgende keer weer vragen. Groetjes
 • Schildersbedrijfs Sampono
  Schildersbedrijfs Sampono

  Nog geen reviews

  Behanger in Veghel

  Hallo ik ben Elton Sampono, Ik ben 44 jaar oud en ben vanaf mijn 15 jaar schilder en heb mijn schildersopleiding gezel- en aspirant-gezel afgerond. Heb voorheen altijd in loondienst gewerkt, vond het nu wel tijd om de stap te nemen om te starten als zelfstandige. Ik ben allround schilder dat wil zeggen binnen buiten schilderwerk behangen decoreren spuiten Hoop dat we er samen iets moois van kunnen maken!!

 • A.D. klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Veghel

  .

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Veghel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 152 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Veghel

Andere vakmensen in Veghel

Vind vakmensen bij jou in de buurt