Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Veghel

 • Forsten Klusbedrijf
  Forsten Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Forsten Klusbedrijf focust zich op alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Neem contact op en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn! Denk hierbij aan Installaties, Timmerwerk, Elektra, Sloopwerk en Onderhoud.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Supernetjes en vriendelijk. Alles perfect gemaakt. Voor een volgende klus ga ik hem zeker weer bellen. Dikke 10
 • Stefhano's Bouwgroep
  Stefhano's Bouwgroep
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Stefhano's Bouwgroep staat voor kwaliteit we maken alles af tot op de puntjes. alles waar we goed in zijn doen we. en zullen altijd eerlijk zijn tegenover de klant. een goede communicatie vinden we belangrijk. we zullen ook de tijd nemen om alles te bespreken naar uw wensen. groetjes, Stefhano's Bouwgroep.

  Laatste review:
  Erg vriendelijk en levert netjes werk af.
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Goed service, beleefd mensen, ze komen na wat is afgesproken
 • Heijco Timmerwerken
  Heijco Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Hout is mij leven Timmeren is mijn vak Met meer dan 30 jaar ervaring ben ik een echte vakman op het gebied van allerlei soorten timmerwerk, zoals bijvoorbeeld reparties kozijnen, trappen en realisatie uitbouw. Mijn oplossingsgerichte werkwijze en persoonlijk contact zorgen er voor dat uw persoonlijke wensen professioneel worden ingevuld. Heijco Timmerwerken staat voor: • Meer dan 30 jaar ervaring. • Maatwerk is mijn standaard. • Passie en liefde voor het vak. • Persoonlijk contact. Selectie van de werkzaamheden: Reparaties en aanpassen van: - Kozijnen en houtrot. - Glaswerk en deuren. - Trappen. Op maat leveren en plaatsen: - Kozijnen, ramen en deuren. - Hang en sluitwerk. - Trappen. - Allerlei soorten beglazingen. - Uitbouw zoals bijvoorbeeld, dakkapellen, serres en veranda’s. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte voor één van bovenstaande werkzaamheden. Ook als u een afwijkende klus en maatwerk heeft help ik u graag persoonlijk verder. Will van der Heijden | Heijco Timmerwerken

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Echte vakman. Heeft het raam gerepareerd en ook nog goed advies gegeven over onderhoud. Zou hem aan iedereen aanbevelen.
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg behulpzaam en reageerde heel vriendelijk en snel.
 • Dak specialist Rosmalen
  Dak specialist Rosmalen

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Veghel

  Dak Specialist Rosmalen Wij zijn gespecialiseerd in : platte daken Vervanging Nokvorsten Reparatie Lekkages Onderhoud Inspectiediensten Gecertificeerd in : Bitumen Epdm

 • Aannemersbedrijf De Dintel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Veghel

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist in Veghel, dan kan Aannemersbedrijf De Dintel je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • C van Schaijk Dak & montagewerken
  C van Schaijk Dak & montagewerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Welkom op mijn profiel. Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring in diverse dak en montage werkzaamheden. Ook voor het monteren van badkamers en installatiewerk en cv-ketels kunt u bij ons terecht. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Opdracht geplaatst met het verzoek om, na acceptatie van de opdracht, snel met de werkzaamheden te beginnen i.v.m. lekkage afdak. Bij de eerste gelegenheid die geboden werd (een redelijk droge dag), werden de werkzaamheden uitgevoerd door Colin. Vandaag de eerste echte natte dag na reparatie afdak en zo te zien blijft alles droog onder het afdak, missie geslaagd. Colin is een hardwerkende jongeman die niet alleen de opdracht naar wens uitvoert maar ook adviezen geeft, in ons geval m.b.t. de locatie van de dak-waterafvoer. De aanpassing is meteen meegenomen. Alles in één dag afgerond. Buiten het snelle reageren op de geplaatste opdracht, kwam Colin dezelfde dag nog kijken naar de klus en bracht een offerte uit die ook nog eens het meest aantrekkelijk was van alle ontvangen offertes. Al met al een prima ervaring.
 • MW Bouw Bedrijf
  MW Bouw Bedrijf

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Veghel

  Topverbouw Verbouw Van Top Kwaliteit Kozijnen, trappen, sparingen in beton zagen, laminaat en andere! Betere offerte van concurrencie? Laat de offerte zien en krijg nog 10% korting erbij!

 • Cobra Services
  Cobra Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Kozijnspecialist in Veghel

  Cobra Services is een jong ondernemend bedrijf. De diensten die wij aanbieden worden door vakmensen met jarenlange ervaring uitgevoerd en we maken daarbij gebruik van de modernste apparatuur. Veiligheid in de werksituatie staat bij ons voorop en wij zorgen er ook voor dat we tijdens het werken zo weinig mogelijk overlast bezorgen. Wij houden ons bezig met verschillende bouwactiviteiten. de diensten die wij u bieden zijn: ▪ Containmentbouw ▪ Renovatie/sloop ▪ Interieurbouw ▪ Stofwanden plaatsen ▪ Timmerwerken Deze worden voor u verzorgd in Nederland en Belgie. Wij werken in Nederland en Belgie. Voor meer informatie, zie diensten of neem contact met ons op via de site of per telefoon. Cobra Services

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Voor het plaatsen van de vliering heb ik contact gehad met Bram. Hij reageert snel, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Ook overlegt Bram wanneer dit nodig is zodat de opdracht helemaal naar wens is uitgevoerd.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Veghel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 261 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Veghel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Veghel

Vind vakmensen bij jou in de buurt