Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Rosmalen

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snelle offerte en werkafspraak Klus snel geklaard Kozijn netjes hersteld 👍
  Kom in contact
 • Dakonderhoud van der Putten
  Dakonderhoud van der Putten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Dakonderhoud van der Putten is gespecialiseerd in het repareren of vervangen van alle soorten dakbedekking. Na contact komen wij snel met een vrijblijvende offerte zodat we snel kunnen schakelen bij problemen aan uw dak! Ook voor reparatie of nood reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Kundig, eerlijk advies en komt afspraken na
  Kom in contact
 • MV-totaalbouw
  MV-totaalbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Bij MV-totaalbouw zijn wij trots op onze uitgebreide expertise en onze toewijding aan kwaliteit in de bouwsector. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, zijn wij ervan overtuigd dat geen enkele klus te groot of te complex is voor ons team van deskundigen. Onze specialisatie ligt in het zetten van wanden en plafonds, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat elke opdracht met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd. Wij begrijpen het belang van nauwkeurigheid en efficiëntie bij elk project, groot of klein. Daarom staan wij garant voor een soepele uitvoering van uw bouwplannen, van de initiatie tot de voltooiing. Ons doel is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen, en ervoor te zorgen dat elk project succesvol wordt afgerond met oog voor detail en vakmanschap. Voor meer informatie over onze diensten of om een vrijblijvende offerte te ontvangen, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en met u samen te werken aan uw volgende bouwproject. U kunt vertrouwen op MV-totaalbouw voor een betrouwbare, professionele aanpak en uitmuntende resultaten.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Rolluiken vanaf een serredak keurig verwijderd!
  Kom in contact
 • MDDF-AFBOUW
  MDDF-AFBOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Sinds 2003 werk ik al in de Afbouw. Ik heb mij opgewerkt vanaf leerling tot nu een zeer kundige afbouwspecialist, die zelfstandig hele projecten kan aannemen, plannen, uitvoeren en naar plan opleveren. Kwaliteit van werken in een zeer goede prijs, kwaliteit en tijds verhouding zal mijn specialiteit zijn.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Deuren laten afhangen door Johan die dat netjes heeft gedaan. Prima werk geleverd tegen een goede prijs.
  Kom in contact
 • Molle-klussenbedrijf
  Molle-klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Molle klussenbedrijf Met veel aandacht verzorgen wij een project van A tot Z. Door 37 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in afbouw en afwerkingen voor uw kantoor of bedrijfspand en woning. -latex spuiten -timmerwerk -metal stud wanden en plafonds Gr molle klussenbedrijf

  Laatste review:
  Goede ervaring, komt afspraken keurig na
  Kom in contact
 • Klusbedrijf E. Vervoort
  Klusbedrijf E. Vervoort
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Dat Edwin Vervoort uit Den Bosch van alle markten thuis is als timmerman, dat kun je gerust stellen. Hij is actief in de nieuwbouw, renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Daarnaast behoort ook restauratie tot zijn specialiteiten. Een allround vakman dus. Als hij op vakantie is en een stad bezoekt, dan mag Edwin Vervoort graag kijken naar historische, monumentale panden. Genieten van de bouwkunst, maar ook inspiratie voor zijn eigen werk opdoen. Zelf heeft hij jaren geleden meegewerkt aan de restauratie van de Sint Jan, de trots van ‘zijn’ Den Bosch. Ik sta en ga voor maatwerk. De klant mag van mij verwachten dat ik vakkundig de eisen en wensen realiseer. De klant staat bij mij nadrukkelijk centraal.”

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  De klus is niet gedaan wegens longontsteking van de heer Vervoort.
  Kom in contact
 • Skip Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Gevestigd in het hart van 's-Hertogenbosch, is uw toegewijde bouwpartner voor aanbouw, verbouw en renovatie. Met een scherp oog voor detail, een perfectionistische inslag en een ongekende ambitie, gaan wij verder dan bouwen; wij creëren woonomgevingen die spreken. Onze Specialiteiten: Aanbouw: Vergroot uw leefruimte met onze doordachte aanbouwdiensten. Verbouw: Transformeer uw ruimtes met op maat gemaakte verbouwingsoplossingen. Renovatie: Bewaar de charme van uw woning met onze renovatie-expertise. Neem contact op met Skip Bouw en ontdek hoe wij bouwen met passie, precisie en een ongekende toewijding aan kwaliteit.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Skip is super fijn en duidelijk in communiceren. Binnen een paar dagen was mijn deur geplaatst! Snel en goede service! Erg blij mee :) Dank je wel!
  Kom in contact
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85174 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Alles prima verlopen
  Kom in contact
 • FT dakonderhoud
  FT dakonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  KvK nummer 86257153 Heeft u problemen of een lekkage? Dan staat FT dakonderhoud 24/7 voor u klaar. Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit zodat we u precies kunnen uitleggen over de conditie van uw dak. Met ruim 7 jaar ervaring op het gebied van dakwerk.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Ze konden snel langskomen voor een vrijblijvende offerte en hebben een goede prijs afgegeven. Ze konden ook snel aan de slag en goede communicatie. Het resultaat ziet er goed uit. In overleg is het aanbrengen van de laatste loodrand een paar dagen later uitgevoerd omdat de werkzaamheden iets tegen hadden gezeten (verwijderen oude houten dakplaten ging wat moeizamer dan verwacht).
  Kom in contact
 • Klusbedrijf UnieQ
  Klusbedrijf UnieQ
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Rosmalen

  Klusbedrijf UnieQ is een jong en dynamisch bedrijf dat breed inzetbaar is in en om uw woning. Schilderwerk en stucwerk zijn mijn primaire werkzaamheden. Daarnaast heb ik een netwerk van vakmannen waarmee ik u kan voorzien van een groot aspect aan diensten. Mijn werkgebied is ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Unieq heeft bij ons buitendeuren ingekort en enkele grote plinten met een lastige hoek geplaatst. Dat is netjes gedaan.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Rosmalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 641 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Rosmalen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rosmalen

Vind vakmensen bij jou in de buurt