Vind dakdekkers in Rosmalen

De redenen om een dakdekker uit Rosmalen in te schakelen, kunnen divers zijn. Heb jij last van een daklekkage in jouw woning in Rosmalen Zuid? Of wil je je huis in De Groote Wielen juist gaan verduurzamen en onderzoek je de mogelijkheden van een groendak? Voor welke reden je ook een dakdekker nodig hebt, je hebt snel een vakkundige en betrouwbare professional gevonden op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Rosmalen

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75128 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Hij kwam vrijblijvend kijken en offereerde een goede prijs. Heeft snel, netjes en zeer goed de klus geklaard. Vakmensen zijn het. Ik ben heel erg tevreden.
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. Let op: Geen garantie op reparatie. Mits anders aangegeven.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle en hele duidelijke communicatie en klus zo gedaan. Ook onderweg en op locatie fijne communicatie dus zeer aan te bevelen!
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Er was veel overleg en er is netjes gewerkt. Super fijn dat de kachel nu weer aan kan.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.5 van 54.5539 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  - SCHOORSTEEN VEGEN. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Super snelle reactie echt top
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85129 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima werk geleverd, extra pijpje op het dak verwijderen en dakpan erop leggen was allemaal geen probleem. Tevreden klant.
 • Dak en klusbedrijf de lelie
  Dak en klusbedrijf de lelie
  Beoordeling: 4.1 van 54.15177 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Welkom op ons profiel de lelie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren vakmensen die alleen voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan. We bieden geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan.  10 Jaar Garantie!  Betrouwbaar & Goed Advies  Scherpste Prijzen  Snelle Service  Rapport voor Verzekering  Gespecialiseerde Vakmannen

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Snel geholpen aardige mensen
 • Peeters Dak Totaal
  Peeters Dak Totaal
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Goedendag ,ik ben jan peeters van peetersdaktotaal,wij zijn gespecialiseerd in o.a :dakwerken,lood en zinkwerken,voegwerk,bitumendaken,schoorsteenrenovaties,graag gaan wij met u in zee om een dergelijke reparatie of offerte te maken ,mvg jan peeters peetersdaktotaal.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Zeer snel en goed geholpen voor een nette prijs
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Bedrijf reageerde snel op mijn klusvraag. Telefonisch contact was zakelijk en vlot. Daarom mijn positieve beoordeling. Ben uiteindelijk niet met ze in zee gegaan omdat ik voor een ander bedrijf heb gekozen
 • Vos Dakwerken
  Vos Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij zijn een familie bedrijf en bieden u graag onze service aan tegen een betaalbare prijs en staan garant voor een professionele en betrouwbare samenwerking. Voor de onderstaande kunt u bij ons terecht voor : Aanschaf / installatie houtkachels; Aanschaf / aanleggen van een rookkanaal in een bestaande of nieuwe situatie; Schoorsteenrenovatie, uitslijpen, voegen en impregneren; Nokvorst reparatie; Schoorsteenvegen, eenmalig of periodiek; Plaatsen schoorsteenkappen; Lood vervangen schoorsteen/gevel; Reparatie en Reiniging dakgoten; Reparatie en renovatie platte daken; Bij iedere opdracht vragen wij u de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te omschrijven eventueel met foto's te verduidelijken. Wij komen na een voorlopige prijsopgave graag de situatie bekijken en uw wensen samen bespreken. Na een definitieve offerte kunnen wij de werkzaamheden op korte termijn voor u uitvoeren.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Goed werk geleverd! Onze schoorsteen lekt niet meer. Oorspronkelijk dachten we dat het alleen lag aan het feit dat onze schoorsteen niet afgedekt was, maar de klussers van Vos Dakwerken zagen dat ook het lood rondom de schoorsteen niet meer goed vast zat en vervangen moest. Oog voor detail en zeer vakkundig
 • Klussenbedrijf beset
  Klussenbedrijf beset
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Klussenbedrijf Beset Welkom op mijn pagina, Mijn werkzaamheden bestaan uit het volgende: * nokvorstreparatie/renovatie * schoorsteen uitslijpen en opnieuw voegen. * loodslabben repareren/renoveren/vernieuwen. * platte daken repareren/renoveren. * lekkages opsporen en verhelpen(enkele reparatie) * dakpannen vervangen. * dakgoten reinigen. * vogelwering plaatsen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie, komt zijn afspraken na, legt uit wat hij doet, werkt netjes en laat zien met foto's wat hij heeft uitgevoerd. Prettig persoon in de omgang, nette en duidelijke facatuur, eerlijke prijs met goede kwaliteit. zeer aan te bevelen, Als ik weer een dakwerker nodig heb bel ik Beset.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Rosmalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 690 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Rosmalen

Voordelen van een dakdekker uit Rosmalen

Heb jij een klus aan het dak, dan is het slim om hier een ervaren dakdekker uit Rosmalen naar te laten kijken. Mocht je het aandurven, dan kun je natuurlijk zelf het dak opklimmen om die dakpannen te vervangen of je schuurdak te voorzien van een sedumdak, maar het uitvoeren van die klussen is niet voor iedereen weggelegd. Op hoogte werken doet niet iedereen even graag. Daarnaast wil je natuurlijk geen fouten maken als het gaat om je dak. Dat kan al snel leiden tot vervelende lekkages of andere problemen. Geen zin in deze risico's? Laat de klus dan over aan een dakdekkersbedrijf uit Rosmalen.

Mogelijkheden en kosten voor het inschakelen dakdekkersbedrijf in Rosmalen

Een dakdekker uit Rosmalen kan iedere klus aan het dak voor je oppakken. Niet alleen aan het dak of de dakbedekking in Rosmalen zelf, maar ook aan het dakbeschot, de nokvorsten of de dakgoot. Daarbij kan de professional een reparatie uitvoeren, een renovatie of vervanging én een nieuw dak voor je plaatsen. Iedere klus komt met een eigen prijskaartje. Om je een idee te geven van de prijzen een aantal klussen die de dakdekker voor je kan uitvoeren, zetten we er hieronder een paar voor je op een rij:

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Wil je meer prijzen weten? Kijk dan op onze themapagina. Het handigst is natuurlijk om direct een prijsvoorstel op te vragen bij een dakdekkersbedrijf uit Rosmalen. Dan heb je direct een realistisch beeld van de kosten van jouw specifieke klus.

Vind snel een dakdekker uit Rosmalen op Werkspot

Een ervaren professional weet precies wat er nodig is om jouw dak weer wind- en waterdicht te maken en beschikt over de juiste materialen en gereedschap. Ook kan hij je adviseren over de beste oplossing voor jouw dak, welk type dakbedekking je ook hebt. Zo weet je zeker dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd en heb je er zelf geen omkijken naar. Zoek jij een ervaren dakdekker uit Rosmalen of omgeving? Zoek niet verder, maar maak gebruik van de mogelijkheden van Werkspot. Plaats je klus online en kom snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de regio!

Andere vakmensen in Rosmalen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur