Vind dakdekkers in Rosmalen

De redenen om een dakdekker uit Rosmalen in te schakelen, kunnen divers zijn. Heb jij last van een daklekkage in jouw woning in Rosmalen Zuid? Of wil je je huis in De Groote Wielen juist gaan verduurzamen en onderzoek je de mogelijkheden van een groendak? Voor welke reden je ook een dakdekker nodig hebt, je hebt snel een vakkundige en betrouwbare professional gevonden op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Rosmalen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55581 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Gister aanvraag gestuurd , vandaag nog opgelost bedankt voor de goede en snelle service !
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85304 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, snel geholpen, aardig en soepel contact, wel wat aan de prijs.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 3.9 van 53.95100 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Cowboys! Niet aan beginnen. Aan de voorkant reiken de mogelijkheden tot in de hemel, achteraf blijkt de realiteit weerbarstiger. Als er eenmaal betaald is wordt het stil en is er van garantie en aftersales geen sprake.
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5552 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Van morgen opdracht geplaatst werd gebeld afspraak gemaakt. Afspraak nagekomen werkzaamheden gelijk uitgevoerd. Communicatie was goed goede tips gegeven.
 • Vos Dakwerken
  Vos Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2558 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij zijn een familie bedrijf en bieden u graag onze service aan tegen een betaalbare prijs en staan garant voor een professionele en betrouwbare samenwerking. Voor de onderstaande kunt u bij ons terecht voor : Aanschaf / installatie houtkachels; Aanschaf / aanleggen van een rookkanaal in een bestaande of nieuwe situatie; Schoorsteenrenovatie, uitslijpen, voegen en impregneren; Nokvorst reparatie; Schoorsteenvegen, eenmalig of periodiek; Plaatsen schoorsteenkappen; Lood vervangen schoorsteen/gevel; Reparatie en Reiniging dakgoten; Reparatie en renovatie platte daken; Bij iedere opdracht vragen wij u de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te omschrijven eventueel met foto's te verduidelijken. Wij komen na een voorlopige prijsopgave graag de situatie bekijken en uw wensen samen bespreken. Na een definitieve offerte kunnen wij de werkzaamheden op korte termijn voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prijs afgesproken waarbij er na inspectie op t dak nog 100 euro bij kwam. Uiteraard slim van hem dom van mij om ermee akkoord te gaan. Werk is naar behoren uitgevoerd lijkt het vooralsnog. (maar het heeft nog niet echt hard geregend). Voor de tijd dat ze bezig geweest zijn vond ik de prijs wel erg hoog 800 euro voor minder dan 2 uur werk, daar zat wel materiaal bij maar dat kost geen 500 euro. Heb ik hem ook verteld dat ik dat vond. Waarschijnlijk vond hij dat zelf ook want het dakraam maakte hij daarna voor de helft van zijn vraagprijs. Als het dak goed blijft en ik inderdaad 10 jaar garantie heb op de reparatie kan ik er een positieve review van maken. Geen 5 sterren maar 4 sterren omdat de prijs achteraf toch wel behoorlijk hoog was qua hoeveelheid werk. Wel gezellige kerels om over de vloer te hebben. Zal ze volgende x weer bellen alleen doe ik dan wel meerdere offertes vergelijken dat heb ik nu niet gedaan.
 • Peeters Dak Totaal
  Peeters Dak Totaal
  Beoordeling: 4.7 van 54.7590 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Goedendag ,ik ben jan peeters van peetersdaktotaal,wij zijn gespecialiseerd in o.a :dakwerken,lood en zinkwerken,voegwerk,bitumendaken,schoorsteenrenovaties,graag gaan wij met u in zee om een dergelijke reparatie of offerte te maken ,mvg jan peeters peetersdaktotaal.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel gereageerd en belangrijker ook snel gerepareerd!
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. Let op: Geen garantie op reparatie. Mits anders aangegeven.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle, vakkundige en professionele hulp gehad bij het repareren van een lek. Alle tijd werd genomen om alles uit te leggen, toe te lichten en af te maken. Zou Hwm onderhoud aan iedereen aanraden.
 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gekozen voor Roof Prestige. Zeer goede communicatie en uitmuntend werk. Een aanrader voor iedereen die zich wil onderbrengen voor zijn dak werkzaamheden.
 • Van Stiphout onderhoud
  Van Stiphout onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Van Stiphout onderhoud kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Stiphout onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De mannen zijn twee keer geweest. De eerste keer om te kijken wat het werk inhoud. De tweede keer om de klus op te nemen ,na order bevestiging. Goed overleg via mail en whatsapp. Nu nog even wachten op een paar dagen droog weer. Gr
 • dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Rosmalen

  Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Communicatie en klantvriendelijkheid met de klant staat hoog in het vaandel. Wij denken met u mee, hebben een snelle service en geven garantie op de gedane werkzaamheden en werken met de beste materialen. wij zijn gespecialiseerd in dak werkzaamheden, van woningen en hebben ruime werkervaring met de benodigde papieren in huis.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Viel iets duurder uit dan vooraf afgesproken, omdat mijn situatie wat complexer bleek dan ik dacht. Echter zijn er wel extra werkzaamheden gedaan en is er de zogezegde "kers op de taart" geleverd. Initiele probleem opgelost, goed advies gekregen en uiteindelijk een bevredigende prijs overeengekomen. Puik werk, spontane kerel ook. Staat bovenaan mijn lijstje voor vervolgwerkzaamheden!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Rosmalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1391 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Rosmalen

Voordelen van een dakdekker uit Rosmalen

Heb jij een klus aan het dak, dan is het slim om hier een ervaren dakdekker uit Rosmalen naar te laten kijken. Mocht je het aandurven, dan kun je natuurlijk zelf het dak opklimmen om die dakpannen te vervangen of je schuurdak te voorzien van een sedumdak, maar het uitvoeren van die klussen is niet voor iedereen weggelegd. Op hoogte werken doet niet iedereen even graag. Daarnaast wil je natuurlijk geen fouten maken als het gaat om je dak. Dat kan al snel leiden tot vervelende lekkages of andere problemen. Geen zin in deze risico's? Laat de klus dan over aan een dakdekkersbedrijf uit Rosmalen.

Mogelijkheden en kosten voor het inschakelen dakdekkersbedrijf in Rosmalen

Een dakdekker uit Rosmalen kan iedere klus aan het dak voor je oppakken. Niet alleen aan het dak of de dakbedekking in Rosmalen zelf, maar ook aan het dakbeschot, de nokvorsten of de dakgoot. Daarbij kan de professional een reparatie uitvoeren, een renovatie of vervanging én een nieuw dak voor je plaatsen. Iedere klus komt met een eigen prijskaartje. Om je een idee te geven van de prijzen een aantal klussen die de dakdekker voor je kan uitvoeren, zetten we er hieronder een paar voor je op een rij:

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Wil je meer prijzen weten? Kijk dan op onze themapagina. Het handigst is natuurlijk om direct een prijsvoorstel op te vragen bij een dakdekkersbedrijf uit Rosmalen. Dan heb je direct een realistisch beeld van de kosten van jouw specifieke klus.

Vind snel een dakdekker uit Rosmalen op Werkspot

Een ervaren professional weet precies wat er nodig is om jouw dak weer wind- en waterdicht te maken en beschikt over de juiste materialen en gereedschap. Ook kan hij je adviseren over de beste oplossing voor jouw dak, welk type dakbedekking je ook hebt. Zo weet je zeker dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd en heb je er zelf geen omkijken naar. Zoek jij een ervaren dakdekker uit Rosmalen of omgeving? Zoek niet verder, maar maak gebruik van de mogelijkheden van Werkspot. Plaats je klus online en kom snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de regio!

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rosmalen

Vind vakmensen bij jou in de buurt