Vind dakdekkers in Boxtel

Of je nu een rieten, zinken, dakpannen of ander soort dak hebt: geen enkele woningbezitter ontkomt aan regelmatig onderhoud aan zijn dak. Denk aan het schoonmaken van de dakgoten, of het repareren van kleine beschadigingen. Wil jij de zekerheid dat dit vakkundig gebeurt en wil je geen omkijken hebben naar de klus? Schakel dan een dakdekker uit Boxtel in voor jouw klus.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Boxtel

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55581 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Gister aanvraag gestuurd , vandaag nog opgelost bedankt voor de goede en snelle service !
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85304 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, snel geholpen, aardig en soepel contact, wel wat aan de prijs.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 3.9 van 53.95100 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Cowboys! Niet aan beginnen. Aan de voorkant reiken de mogelijkheden tot in de hemel, achteraf blijkt de realiteit weerbarstiger. Als er eenmaal betaald is wordt het stil en is er van garantie en aftersales geen sprake.
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5552 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Van morgen opdracht geplaatst werd gebeld afspraak gemaakt. Afspraak nagekomen werkzaamheden gelijk uitgevoerd. Communicatie was goed goede tips gegeven.
 • Eijkemans bouw en onderhoud
  Eijkemans bouw en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Bent u op zoek naar een goed bedrijf? Dan bent u bij Eijkemans Bouw & Onderhoud op de juiste plek, Ons kwaliteiten liggen in gepersonaliseerd en vakundig werk het renoveren van huizen en omgeving. Ook kijken wij samen met de klant voor de beste oplossing om alles zo goed mogelijk naar wens te krijgen . Daarom bieden wij u ook garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Ik ben zeer onder de indruk van 'Eijkemans bouw en onderhoud', een klein maar voortreffelijk dakdekkersbedrijf. Ze waren punctueel, grondig in het zoeken naar de oorzaak en vonden snel een plek voor mij ondanks hun drukke schema.De reparatie werd vakkundig en snel uitgevoerd, wat mij veel vertrouwen in hun vaardigheden geeft. Ik kijk ernaar uit om 'Eijkemans bouw en onderhoud' voor mijn volgende klus in te huren. Zo'n betrouwbare en vriendelijke service is zeldzaam en zeer gewaardeerd. Hartelijk dank voor jullie uitstekend werk!
 • Totaalonderhoud Vlijmen
  Totaalonderhoud Vlijmen
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Jong en dynamisch bedrijf Gespecialiseerd in diverse dakreparaties. Scherpe prijzen en een eerlijk advies. Alles in goed overleg. Een goed dak hoeft niet duur te zijn Mvg ben. Totaalonderhoud Vlijmen

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle afspraak en goede inventarisatie. Kreeg een eerlijke en goede prijs (kan het vergelijken want had er 3 uitgenodigd en hij had een nette eerlijke prijs). Werk is goed uitgevoerd.
 • dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Communicatie en klantvriendelijkheid met de klant staat hoog in het vaandel. Wij denken met u mee, hebben een snelle service en geven garantie op de gedane werkzaamheden en werken met de beste materialen. wij zijn gespecialiseerd in dak werkzaamheden, van woningen en hebben ruime werkervaring met de benodigde papieren in huis.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Viel iets duurder uit dan vooraf afgesproken, omdat mijn situatie wat complexer bleek dan ik dacht. Echter zijn er wel extra werkzaamheden gedaan en is er de zogezegde "kers op de taart" geleverd. Initiele probleem opgelost, goed advies gekregen en uiteindelijk een bevredigende prijs overeengekomen. Puik werk, spontane kerel ook. Staat bovenaan mijn lijstje voor vervolgwerkzaamheden!
 • Van Stiphout onderhoud
  Van Stiphout onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Van Stiphout onderhoud kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Stiphout onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De mannen zijn twee keer geweest. De eerste keer om te kijken wat het werk inhoud. De tweede keer om de klus op te nemen ,na order bevestiging. Goed overleg via mail en whatsapp. Nu nog even wachten op een paar dagen droog weer. Gr
 • Wim hosewol
  Wim hosewol
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  Wij zijn een dynamisch landelijk werkend bedrijf met jarenlange ervaring in de installatie en onderhoud en service.ook zijn we gespecialiseerd in diverse kit werken.Doordat wij geen groot log bedrijf vertegenwoordigen, kunnen wij snel opereren en u op zeer korte termijn voorzien van een vrijblijvend passend advies. U kunt een transparante offerte tegemoet zien en wij geven op al onze werkzaamheden uiteraard schriftelijke garantie! Bekijk de referenties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super geholpen! Snel en netjes
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6551 reviews
  Dakdekker in Boxtel

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Pragmatisch, kort op de bal en denken met je mee. Hebben lekkage aan mijn dak gerepareerd.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Boxtel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1103 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Boxtel

Gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Boxtel

Als je een daklekkage hebt, dan ben je bij de dakdekker uit Boxtel aan het juiste adres. Hoeveel je precies moet betalen, hangt van de ernst van de situatie af. Zo kun je je voorstellen dat het volledig laten vernieuwen van het dak een stuk kostbaarder is dan het vervangen van een enkele dakpan. Maar blijkt uit de dakinspectie van de dakdekker uit Boxtel dat ook je volledige dakbeschot moet worden vervangen? Dan moet je in de regel een flink budget reserveren. Voor een prijsvoorstel op maat adviseren we je contact op te nemen met de professional, maar hieronder krijg je alvast inzicht in de kosten van verschillende klussen.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Zelf doen of uitbesteden aan een dakdekker uit Boxtel?

De meeste mensen wagen zich niet aan het vervangen van de dakbedekking, maar het schoonmaken van de dakgoot of het terugleggen van een afgewaaide dakpan klinkt vaak al iets toegankelijker. Toch is ons advies om ook dat soort klussen over te laten aan onze vakmensen. Zij hebben de juiste expertise en zorgen voor een duurzaam resultaat. Daarnaast zijn ze gewend om op grote hoogte te werken, iets dat je zelf waarschijnlijk niet dagelijks doet. Wil je toch zelf klussen? Overleg dan met de dakker uit Boxtel welke werkzaamheden je eventueel zelf kunt uitvoeren zonder dat je het risico loopt dat je het dak beschadigt.

Dakdekkersbedrijf uit Boxtel gezocht?

Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio. Wil je een prijsvoorstel op maat ontvangen? Vermeld dan het soort klus, geef een schatting van het aantal vierkante meters en informeer de dakdekker uit Boxtel over de staat van het dak. Wanneer is bijvoorbeeld het laatste onderhoud geweest? En heb je last van lekkage? Heb je verschillende voorstellen ontvangen? Dan is het tijd om een keuze te maken. Laat je hiervoor ook inspireren door de reviews van eerdere klanten. Zo krijg je een goed beeld over hoe de verschillende professionals werken.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Boxtel

Vind vakmensen bij jou in de buurt