Vind dakdekkers in Oss

Woon jij in het Noord-Brabantse Oss of één van de omringende plaatsen, zoals Lith, Ravenstein of Berghem en zoek je een betrouwbare en professionele dakdekker? Dan zit je bij Werkspot goed! Hier vind je snel en eenvoudig de beste dakdekkers uit de regio voor het verhelpen van een daklekkage in Oss of het uitvoeren van een dakrenovatie. Plaats gratis en vrijblijvend je klus.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Oss

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Dakdekker in Oss

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Een vriendelijke kennismaking. Snel onderhandeld en het werk ter hand genomen. Of mijn probleem goed is verholpen moet nog blijken, maar gaf 5 jaar garantie.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1582 reviews
  Dakdekker in Oss

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  De vertegenwoordiger van Dakspecialist DBW nam snel contact op. Zij kwamen binnen enkele dagen met 5 man om lekkage aan te pakken en de noodzakelijke reparaties uit te voeren. Nota bene op zondag! Het werk is heel netjes uitgevoerd. Goed contact met de crew ter plaatse. Echt een aanrader!
 • Vos Dakwerken
  Vos Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2555 reviews
  Dakdekker in Oss

  Wij zijn een familie bedrijf en bieden u graag onze service aan tegen een betaalbare prijs en staan garant voor een professionele en betrouwbare samenwerking. Voor de onderstaande kunt u bij ons terecht voor : Aanschaf / installatie houtkachels; Aanschaf / aanleggen van een rookkanaal in een bestaande of nieuwe situatie; Schoorsteenrenovatie, uitslijpen, voegen en impregneren; Nokvorst reparatie; Schoorsteenvegen, eenmalig of periodiek; Plaatsen schoorsteenkappen; Lood vervangen schoorsteen/gevel; Reparatie en Reiniging dakgoten; Reparatie en renovatie platte daken; Bij iedere opdracht vragen wij u de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te omschrijven eventueel met foto's te verduidelijken. Wij komen na een voorlopige prijsopgave graag de situatie bekijken en uw wensen samen bespreken. Na een definitieve offerte kunnen wij de werkzaamheden op korte termijn voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Super snel gehandeld en strak resultaat
 • H. Van Empel Dakwerken
  H. Van Empel Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Dakdekker in Oss

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Oss bij H. Van Empel Dakwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Van Empel Dakwerken kwam snel ter plaatse om het dak met lekkage van de dakkapel te inspecteren. Er werd direct een offerte opgesteld. Welke de beste prijs vergeleken met de overige twee aanbieders bevatte. Een afspraak was snel gemaakt en de lekkage van de dakkapel werd adequaat en vakkundig verholpen.
 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Dakdekker in Oss

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Inventarisatie verliep wat chaotisch, Na de prijsbepaling want er kwamen steeds punten bij, waardoor de afgesproken prijs is veranderd, iets bij voor te stellen maar kreeg veel vragen hierover tijdens het thuiswerken. Echter hebben ze met een groep specialisten een hele goede service/advies verleend en zijn zelfs langer gebleven om de laatste punten op te lossen. Naservice ook zeer tevreden worden, vragen werden uitgebreid beantwoord en ze bieden goede garantie voorwaarden. Uiteindelijk zou ik dit team zeker aanraden!
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5541 reviews
  Dakdekker in Oss

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Perfect en snel alles geregeld. Zeker een aanrader
 • Peeters Dak Totaal
  Peeters Dak Totaal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Dakdekker in Oss

  Goedendag ,ik ben jan peeters van peetersdaktotaal,wij zijn gespecialiseerd in o.a :dakwerken,lood en zinkwerken,voegwerk,bitumendaken,schoorsteenrenovaties,graag gaan wij met u in zee om een dergelijke reparatie of offerte te maken ,mvg jan peeters peetersdaktotaal.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Peeters Dak Totaal kon door het uitvallen van een andere klus zeer snel bij ons terecht. Jan kwam uiterst professioneel en ervaren over. Offerte was zeer scherp geprijsd en de mannen die het werk kwamen doen hebben snel, zorgvuldig en hard doorgewerkt. Uitermate tevreden en van harte aan te raden!
 • de Natris Bouwservice
  de Natris Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Dakdekker in Oss

  Al 20 jaar actief in de nieuwbouw , renovatie en onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle timmer werkzaamheden in en om het huis, van ruwbouw tot afwerking, kleine klussen van een uurtje tot grote verbouwingen . oa zolder verbouwing, badkamer renovatie, overkapping, dakramen, wij verzorgen het van A tot Z

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Klus van vliering maken met vlizotrap. Zeer snelle reactie en konden ook snel met klus beginnen. Keurig op afgesproken tijd aanwezig en klus met 2 man binnen een dag af. Alles ziet er zeer goed uit. Bij een volgende klus zullen we zeker weer contact met de Natris bouwservice opnemen.
 • EFM Dakonderhoud
  EFM Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Oss

  "Op het gebied van bitumen daken zijn wij niet minder dan de grote dakdekkersbedrijven. Met meer dan 15 jaar werkervaring en met de juiste aantoonbare diplomas kunnen wij voor zowel bedrijfsmatig en consumenten de juiste werkwijze aanbieden. Wij staan voor u klaar en streven enkel naar kwaliteit en klantvriendelijkheid.! Wij bieden u ook een 24uurs service aan en zullen ten alle tijden voor u klaar staan. EFM Dakonderhoud"

  Laatste review:
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde Bedankt.! EFM Dakonderhoud wat een top bedrijf. Hard gewerkt met het warm weer. Ons dak is inmiddels goed getest door het weer. scherp in zijn prijs, en waardig. Zie onze eerdere google review zo kunt u de fotos zien.
 • D.A.M. Dakwerken
  D.A.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Dakdekker in Oss

  D.A.M. Dakwerken is een vakkundig familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw schoorsteen, het plaatsen van dakisolatie, het leggen van uw pannendak of het opsporen van een langdurige lekkage. Door onze jarenlange ervaring en het werken met een vertrouwd team komen we altijd samen met de klant tot een duurzame oplossing. D.A.M. Dakwerken is werkzaam door bijna heel Nederland en altijd bereikbaar voor spoedgevallen zoals stormschade of lekkage.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Klus naar tevredenheid doorgevoerd, wel erg prijzig.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Oss, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Oss

Mogelijkheden dakdekkersbedrijf Oss

Een dakdekkersbedrijf kan alle klussen aan (delen van) je dak voor je uit handen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Reparatie van de dakgoot
 • Leggen, vervangen of repareren van dakpannen
 • Vervangen of plaatsen dakbeschot
 • Dakrenovatie of -vervanging
 • Nieuw dak plaatsen op je woning of uitbouw

De meeste dakdekkers werken met verschillende soorten dakbedekking, zoals dakpannen, bitumen of pvc. Soms is het nodig om een specialistische dakdekker in de arm te nemen, bijvoorbeeld als het gaat om een rieten dak. Wil je weten welke klussen de dakdekker uit Oss eerder heeft gedaan en wat andere mensen vonden van de werkwijze en kwaliteit? Check dan vooral ook even de reviews op onze site.

Wat kost een dakdekker uit Oss?

De prijs van een dakdekkersbedrijf is niet eenvoudig te geven. Zoals je al kon zien, zijn de klussen die zij uitvoeren heel verschillend. Dat maakt ook de kosten divers. Het is daarom slim om altijd een offerte op maat aan te vragen. Beschrijf jouw klus daarbij zo gedetailleerd mogelijk. Vermeld bijvoorbeeld de afmetingen, het soort dakbedekking en of het om een plat of schuin dak gaat. Al deze factoren zijn namelijk van invloed op de prijs.

Om je toch een beetje een beeld van de mogelijke kosten te geven: voor een dakrenovatie van een plat dak vraagt de dakdekker uit Oss gemiddeld een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- per vierkante meter. Voor een schuin dak ligt dat bedrag tussen de € 75,- en € 130,- per vierkante meter.

Vind de beste dakdekkers uit Oss op Werkspot

Woon je in het centrum, Krinkelhoek, Ussen of één van de andere wijken in Oss? De beste dakdekkers uit de regio vind je altijd snel en eenvoudig op Werkspot! Je plaatst je klus eenvoudig online en kunt snel een reactie verwachten van professionals uit de omgeving Oss. Wees bij het beschrijven van je klus zo specifiek mogelijk. geef bijvoorbeeld aan om wat voor dak het gaat (schuin of plat) en welke dakbedekking op het dak ligt. Zo weet de dakdekker uit Oss of het gaat om dakpannen, bitumen, riet of een ander materiaal. Op die manier kan hij/zij zich een goed beeld vormen van de klus en krijg jij een realistisch voorstel.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oss

Vind vakmensen bij jou in de buurt