Vind Installatiebedrijven in Oss

Op zoek naar Installatiebedrijven in Oss? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Oss

 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95151 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  ZEER VRIENDELIJK EN SUPER SNEL DE KLUS GEKLAARD. 1 DAG NADAT IK DE KLUS HAD GEPLAATST IS DE MONTEUR GEKOMEN. SUPER TEVREDEN !!!
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95267 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snel geholpen, nog wat meer nagekeken en gerepareerd (lekkend membraan). Aanrader!
 • Farsam Bouw en Renovatie
  Farsam Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Farsam Bouw en Renovatie voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, sloopwerk, tegel, installatie, vloer en vloerverwarming en nog meer. Wilt u (ver)bouwen? En zoekt u vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag klaar voor uw wens. Van uw eerste plannen/ideeën tot en met het eindresultaat waar u tevreden mee bent. Persoonlijk contact van begin tot eind. Wij staan voor ons werk. Creatief meedenkend met uw idee. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ja, je moet soms wel eens toegeven dat je het geweldig getroffen hebt bij het uitbesteden van een klus. Razin en zijn collega's hebben geweldig werk afgeleverd. Denken mee, verplaatsen zich in de wensen en zijn pas tevreden als de opdrachtgever tevreden is. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, is Razin een geweldig persoon die met zijn ziel en zaligheid zich inzet voor zijn klus. Veelal word ik neergezet als criticus of flauwe zeikerd. Nu heb is zwijgzaam moeten concluderen dat ik, wij, 100% tevreden zijn met onze vernieuwde badkamer.
 • Klusbedrijf Dylan Daas
  Klusbedrijf Dylan Daas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95172 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Wij zijn een klusbedrijf dat van alle markten thuis is, netjes is in omgang met de klant en vooral nauwkeurig en doelgericht. U zult al snel inzien dat u bij Klusbedrijf Dylan Daas aan hét juiste adres voor kleine en/of grote klussen bent!

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Erg professioneel en beleefd!
 • Loodgieters bedrijf s.verhoef
  Loodgieters bedrijf s.verhoef
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Badkamer specialist? Dan kun je in Hazerswoude-Dorp bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Warmte isolatie, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Aanleg van nieuwe regenwaterpijp goed en netjes uitgevoerd.
 • Loodgieter Service Oss Gerard van Lieshout
  Loodgieter Service Oss Gerard van Lieshout
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Ik ben meer dan 35 jaar werkzaam als loodgieter en sinds 15 jaar zelfstandig. Ik kan alle voorkomende loodgieters werkzaamheden uitvoeren. Ik verkoop en installeer ook waterontharders.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Perfecte service! Binnen uur was Gerard hier. Vlotter van wc functioneerde niet goed. Kwam met nieuwe vlotter en het probleem was snel verholpen!
 • Vogels Installatietechniek
  Vogels Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  .

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk en vakbekwaam bedrijf. Wij zijn zeer tevreden met de netjes uitgevoerde werkzaamheden, m.a.w. een TOP-bedrijf en een aanrader, en heeft tegens een buitenstopcontact aangelegd.
 • Dak en gevel onderhoud
  Dak en gevel onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Beste opdrachtgever, Bent u opzoek naar een vakman met uitgebreide expertise, uitstekende klantenservice en een betaalbare prijs, dan bent u bij Dak en Gevel onderhoud aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief en komen graag bij u langs om de klus tot een mooi resultaat te brengen. Heeft uw dak of gevel weer een frisse blik, of onderhoud nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Dak en Gevel onderhoud komt voor een betaalbare prijs uw dak of gevel reinigen of softstralen. Mocht u een lekkage of onderhoud nodig hebben dan kunnen we dat op kort termijn voor u oplossen. Vakkundig werk afleveren staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie met de klant is een belangrijke onderdeel in het proces om de klus tot een goed einde te brengen. U kan bij ons ook terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden tot aan voegwerkzaamheden. Voor vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs. Met vriendelijke groet, Dak en Gevel onderhoud

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Super goed geholpen met een lekkage bij de schoorsteen!
 • Klusbedrijf Flying Dutchmen
  Klusbedrijf Flying Dutchmen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Wij zijn een klein familiebedrijf (man, vrouw en zoon), die in binnen- en buitenland klussen van allerhande aard uitvoeren. Kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar zijn onze kernwaarden!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Een echte vakman! Goede communicatie, werkt nauwkeurig en is flexibel. Badmeubel, waskommen, kranen en spiegel aangesloten. Daarnaast last minute gevraagd om de wc terug te hangen, ook dit was geen probleem! We hebben al een volgende afspraak staan voor nog een aantal klusjes. Een echte aanrader is de Flying Dutchman!
 • LW installatietechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Installatiebedrijf in Oss

  Wij zijn een jong enthousiast team met passie voor ons vak, een glimlach achterlaten bij onze klanten is iets wat voor ons zeer belangrijk is. Als bedrijf zijnde zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in loodgieters werkzaamheden oa. het installeren, repareren en onderhouden van sanitair, verwarming en afvoersystemen. We werken met leidingen, kleppen, kranen en andere componenten van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat water en gas veilig en efficiënt door uw huis of bedrijf stromen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het dakdekkers vak, Als dakdekker zijn wij die verantwoordelijk is voor het installeren, repareren en onderhouden van uw daken. We werken met allerlei soorten dakbedekking. Wij zorgen er voor dat uw dak waterdicht is en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Dit vereist vaak het gebruik van speciale gereedschappen en technieken om de dakbedekking veilig en efficiënt te installeren. Naast het installeren van nieuwe daken, voeren wij ook reparaties uit aan bestaande daken en voeren we regelmatig onderhoud uit om de levensduur van het dak te verlengen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  vlot uitgevoerd, goede uitleg.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Oss, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1883 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Oss

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oss

Vind vakmensen bij jou in de buurt