Vind Installatiebedrijven in Groningen

Op zoek naar Installatiebedrijven in Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Groningen

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Keurige man die vertrouwen en kundigheid uitstraalt
 • Atema Installaties
  Atema Installaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Zoekt u een ervaren loodgieter/cv monteur. Neem dan contact met mij op. Ik ben Olaf Atema. Heb ruim 20 jaar ervaring als installatiemonteur voor grote en kleine klussen. Werk sinds 2012 als zelfstandige. Voor klussen op het gebied van: -Gas, water en riolering -Badkamers en keukens -Zink -Centrale verwarming -Dakbedekking -vele andere klussen Graag help ik u hiermee!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij heeft geholpen met het aanleggen van de radiatoren. Doet dit heel goed en ziet er netjes uit. Aardige vent en heeft verstand van het loodgieters werk. Denk ook goed met ons mee hoe we alles willen hebben. Bedankt!
 • TIM installatietechniek
  TIM installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Installatie klussen Renovatie Leiding invriezen Reparatie Storing Gecertificeerde vakman ✍🏻

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed overleg, denkt mee voor de beste oplossing, blijft in gesprek. Vooraf goede afspraken gemaakt kwa kosten en overzichtelijke factuur met onderdelen met uitleg indien gewenst. De radiator moest worden verplaatst op korte termijn als voorbereiding op een kleine verbouwing. Tegen meerprijs was hij bereid om dit op zaterdag te doen. Topper dus!
 • Handige Jan
  Handige Jan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Handige Jan kan je helpen met je , Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Handige Jan om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Ervaren vakman. Vriendelijk en betrouwbaar. Aanrader!
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Beoordeling: 4.7 van 54.75135 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Zeer tevreden. Werkt alles netjes af, werkt snel en hard door en ook nog voor een goede prijs.
 • Klussenbedrijf Issa
  Klussenbedrijf Issa
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Wij helpen u met alles in en om het huis. We hebben veel ervaring en gaan professioneel te werk.

  Laatste review:
  Ik heb onlangs de diensten van Klussenbedrijf Issa ingeschakeld voor een complete renovatie van mijn badkamer en de ervaring was niets minder dan uitstekend. Vanaf het eerste contact waren ze professioneel en toonden ze aandacht voor detail. Het was duidelijk dat ze trots zijn op hun vakmanschap en dit is weerspiegeld in hun werk. Ze luisterden geduldig naar mijn wensen en boden waardevol advies om me te helpen de perfecte badkamer te realiseren. Tijdens de renovatie werkten ze efficiënt en zorgvuldig, met minimale overlast voor mijn dagelijkse leven. Ondanks enkele onverwachte problemen die ze tegenkwamen, bleven ze op schema en leverden ze kwaliteitswerk op. Het eindresultaat is fantastisch. Mijn badkamer is getransformeerd tot een moderne, luxe ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook prachtig om te zien. De afwerking is foutloos, met elk element nauwgezet geïnstalleerd.
 • Lincoln installatie
  Lincoln installatie
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Lincoln Installatie is uw specialist in het Noorden. Wij zijn werkzaam in de provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Zwolle. Wij helpen u graag bij al uw elektra en koeltechnische problemen. Met gevorderde ervaring van al het personeel kunt u uitgaan van goede service, deskundig advies en vakkundig werk. Over ons Sinds 2020 ontwerpen, installeren en onderhouden wij koel – en warmte installaties voor zowel de particuliere als de zakelijke sector in Nederland. De diverse facetten van de koeltechniek worden door ons veelal in een doordacht ontwerp samengebracht met oog voor functionaliteit, veiligheid en energieverbruik. Wij zijn u graag van dienst met een gedegen advies, deskundige installatie of wanneer u onverhoopt een storing heeft aan uw installatie.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Vakkundige installatie, denkt mee met de klant tegen een goede prijs. Top.
 • Lopez Elektrotechniek
  Lopez Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Lopez Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus en verbouwing in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren/vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel/intercom installeren of repareren, Stopcontacten/schakelaars/verlichting installeren/verplaatsen/vervangen, Groepenkast installeren/uitbreiden/vervangen/verplaatsen, volledige huisinstallatie werkzaamheden, krachtstroom werkzaamheden, zonnepanelen installatie, storingen omtrent elektrische installaties te beantwoorden en nog veel meer. Neem gerust direct contact op met Lopez Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Super vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!
 • Klusbedrijf Miedema
  Klusbedrijf Miedema
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  English Below: Ik ben 36 jaar en werk sinds een paar jaar zelfstandig. Ik heb ervaring met vrijwel alle klussen in en rondom het huis. Ik ben erg handig, precies en pas tevreden als u dat ook bent. Communicatie graag via Whatsapp, mail of telefoon. Betaling per factuur of een Tikkie. Ik heb ervaring met oa: allerlei timmerwerkzaamheden, het vervangen van daken, het aanleggen van elektra, het maken van meubels, het installeren van aan en afvoeren, het herstellen en repareren van houtrot, schilder werkzaamheden en het leggen van vloeren. I am a 34 year old Handyman. I have experience in all kinda of jobs around the house. I'm practical, precise and only satisfied when you are to. Communication by Whatsapp, email or phone. I have experience in: Carpentry, joinery, installing en repairing electricity, building and assembling furniture, Roof work, Dry rot repair, installing and repairing drainage and a lot more.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Top! Prettige communicatie en erg netjes werk opgeleverd en dus een aanrader.
 • Pandora Bouw
  Pandora Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Groningen

  Bedrijf gespecialiseerd in badkamers, CV ketels, dak-en zinkwerk, pannendaken, dakramen, timmerwerk. Werkzaamheden in de noordelijke provincies. Referenties zijn o.a. terug te vinden op de website.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Pandora Bouw heeft prima werk geleverd. Henk (van Pandora bouw) communiceert goed, hij reageert direct op vragen en hij denkt mee. De klus is op tijd uitgevoerd en het resultaat is in één woord goed te noemen.

4.6

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 235 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Groningen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt