Vind Installatiebedrijven in Roden

Op zoek naar Installatiebedrijven in Roden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Roden

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Keurige man die vertrouwen en kundigheid uitstraalt
 • SUN-TAG
  SUN-TAG
  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  SUN-TAG Nederland is een erkende CV, PV en zonnewarmte installateur. Wij hebben ruimte ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en CV ketels Wij zijn gecertificeerd en erkend. Wij plaatsen volgens fabrieksvoorschriften en bouwbesluit. Ook het instaleren van pellet ketels en pellet kachels behoort tot de mogelijkheden. Bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan plaatsen wij tevens uw laadpaal.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Richard denkt kritisch en goed mee met wat wij nodig hebben en offreert scherp. Heel blij dat onze meterkast op tijd vervangen kon worden. Vakman, met een lichte neiging iets teveel tegelijk te willen doen maar komt voort uit enthousiasme lijkt het.
 • JTK Klus en Onderhoud
  JTK Klus en Onderhoud
  Beoordeling: 3.9 van 53.9518 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Een jong en innoverend bedrijf met een blik op de toekomst. Ik ben iemand die in oplossingen denkt. Daarom neem ik liever 5 minuten extra de tijd om het in 1 keer goed te doen dan dat er later nog meer werk aan zit om het op te lossen.

  Laatste review:
  Nieuwbouw volledig huis-
  Prima mensen om mee te werken maar om nou te zeggen dat het timermannen zijn gaat mij wat te ver
 • Allround Welling
  Allround Welling
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Een jong Allround Klussenbedrijf met veel ervaring in: Electra Badkamer / Toilet renovatie Keukenplaatsen Klus & Onderhoud in en rond het huis Installatiewerk VCA-Vol NEN-3140 gecertificeerd

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud heeft bij ons diverse werkzaamheden uitgevoerd, namelijk: CV-leidingen omgelegd onder de vloer door, 3-fase kookgroep aangelegd, 12V inbouwspots vervangen voor 230V inbouwspots t.b.v. LED-verlichting en het vervangen van een gipsplaat met vochtschade. Tijdens het vervangen van de gipsplaat heeft hij ook gelijk de lekkage kunnen vinden en opgelost. Dit alles is naar meer dan volle tevredenheid gedaan. Hij heeft voor het starten aan de klus een goede inventarisatie gedaan, waarbij zijn offerte uiteindelijk niet veel afweek van de daadwerkelijke kosten (ondanks een uitloop van een dag, door onvoorziene omstandigheden). Zijn positieve instelling en grote kennis zorgen ervoor dat wij hem zeker opnieuw in de arm zullen nemen wanneer we verder gaan met onze verbouwingen!
 • Atema Installaties
  Atema Installaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Zoekt u een ervaren loodgieter/cv monteur. Neem dan contact met mij op. Ik ben Olaf Atema. Heb ruim 20 jaar ervaring als installatiemonteur voor grote en kleine klussen. Werk sinds 2012 als zelfstandige. Voor klussen op het gebied van: -Gas, water en riolering -Badkamers en keukens -Zink -Centrale verwarming -Dakbedekking -vele andere klussen Graag help ik u hiermee!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij heeft geholpen met het aanleggen van de radiatoren. Doet dit heel goed en ziet er netjes uit. Aardige vent en heeft verstand van het loodgieters werk. Denk ook goed met ons mee hoe we alles willen hebben. Bedankt!
 • De keteldokter noord
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  De keteldokter noord is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Assen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in storing en onderhoud aan uw cv ketel Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goed.
 • De Pionier NHN
  De Pionier NHN
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  De Pionier NHN André Jongejan heeft meer dan 30 jaar ervaring in revisie van startmotoren en dynamo’s , maar ook in doormeten van systemen zowel in voertuigen als vaartuigen. Ook heb in het verleden gewerkt bij een aannemingsbedrijf in de wegen waterbouw als service monteur. Waar ik allerlei werkzaamheden deed van kleine machines tot grote machines ( shovels – wiel/rupskranen, enz. ) maar ook grote zandschepen ( Grinza’s ). En in de werkplaats revisie van dieselmotoren ( Listers “ankerlier”en MWM “generatoren” ). Voor huis elektra en sanitair kan ik u van dienst zijn! Heb al veel cursussen bij Geberit gevolgd en veel geleerd over vuilwater afvoeren en waterdichte douche afvoeren en wanden! Maar ik doe reparaties in witgoed en kan ook de benodigde onderdelen leveren. Tevens ben ik nu Service monteur voor Floww en Daalderop( kokendewaterkranen ) , maar ook Quooker kan voor u de onderhoud doen! Maar ook dealer en service monteur voor Quooker. Ook voor een nieuwe keuken electra ( kookgroep ) water en gas heb ik veel ervaring. Maar ik zit meestal 2 - 3 maanden vol, dus U moet op tijd plannen. En verwacht niet dat ik voor een kostprijs uw klus doe, zoals vele mensen verwachten van Werkspot! Ook veel inbouwapparaten zoals inductie - koelkasten - vriezers - vaatwassers - enz. kan ik voordelig aanbieden. Let op ik geef geen reactie op directe aanvragen. Dus alleen op algemene aanvragen en wel graag meer info of foto's erbij leveren.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Dacht goed Mee en is erg grondig
 • TIM installatietechniek
  TIM installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Installatie klussen Renovatie Leiding invriezen Reparatie Storing Gecertificeerde vakman ✍🏻

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed overleg, denkt mee voor de beste oplossing, blijft in gesprek. Vooraf goede afspraken gemaakt kwa kosten en overzichtelijke factuur met onderdelen met uitleg indien gewenst. De radiator moest worden verplaatst op korte termijn als voorbereiding op een kleine verbouwing. Tegen meerprijs was hij bereid om dit op zaterdag te doen. Topper dus!
 • DuurzaamWarmteComfort
  DuurzaamWarmteComfort
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf gespecialiseerd in lucht-water warmtepompen dan kan DuurzaamWarmteComfort je verder helpen. Wij zijn STEK/f-gassen gecertificeerd en merk onafhankelijk. Heb je hulp nodig bij Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Rinze is een zeer bekwame en vriendelijke vakman. Hij heeft ons vooraf goed geïnformeerd over mogelijkheden en kosten. We zijn zeer tevreden met de installatie van onze warmtepomp, warmtepompboiler en doorstroom verwarmer! Ik zou Rinze bij iedereen aan kunnen raden.
 • Installatie bedrijf J.W. Bos
  Installatie bedrijf J.W. Bos
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Installatiebedrijf in Roden

  Goedendag. Al 20 jaar verleen ik met heel veel plezier en toewijding service aan diverse installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Die kennis neem ik nu mee in onze eigen onderneming. Dus wanneer u verbouw plannen heeft, u heeft iets gekocht wat u graag geplaatst en aangesloten wil hebben, u heeft een storing, of u zou graag de meterkast aangepast of vervangen willen hebben om bijvoorbeeld elektrisch te koken of misschien zonnepanelen. Wij helpen u graag. U kunt dan denken aan: * Groepenkast of kookgroep * Boiler, Doorstroomverwarmer of Quooker. * Zonwering * Elektrische installatie zowel binnen als buiten. * Toegang techniek. * Internet, Telefoon en TV aansluitingen. * Lekkage of aanpassing aan uw CV en Radiatoren. * Installeren van uw keuken apparatuur. * en veel meer. Wij zijn: NEN 3140 Gecertificeerd VCA Gecertificeerd Mijn naam is John Bos, en ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  J.W. Bos heeft de klus perfect uitgevoerd.

4.6

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Roden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Roden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Roden

Vind vakmensen bij jou in de buurt